arene nase srbija i cro,sportklub sr i cro,bein francuski i arapski,sky italija i engleski,digi sport,turski sportski ne mogu se sjetit kako se zovu,albanski tring, i nesto nordijsko mscini viasat sport..
Ima kod prijatelja sve
moze, samo moras potpisati na 2 godine ugovorQUARTERBACK je napisao/la:znate sta mene zanima imam ovaj trio grande vec 3-4 godine mislim da mi je istekao ugovor ono pa se samo nastavlja sad a vidim da sad ima taj isti paket za 32.90 12 mjeseci pa dal bih mogao samo da ih nazovem da potpisem novi ugovor da placam uredno manje jer ovako mi je 55-60 km racun tako nesto
vrh svakako nisam nista ni planirao mijenjati hvala drugmiki_92 je napisao/la:moze, samo moras potpisati na 2 godine ugovorQUARTERBACK je napisao/la:znate sta mene zanima imam ovaj trio grande vec 3-4 godine mislim da mi je istekao ugovor ono pa se samo nastavlja sad a vidim da sad ima taj isti paket za 32.90 12 mjeseci pa dal bih mogao samo da ih nazovem da potpisem novi ugovor da placam uredno manje jer ovako mi je 55-60 km racun tako nesto
Pink BH uskoro definitivno postaje Nova BH. Na Pinku su ovih dana počeli emitovati najavu o tome da uskoro počinje s radom Nova BH
2,6 milijardi euraIstovremeno, cijelu United Grupu preuzeo je britanski investicioni fond BC Partners, koji je saopštio da je potpisao konačni sporazum o kupovini većinskog udjela od američkog KKR-a.
Šta misliš ko će imati veću gledanost? PSŽ Zvezda ili Tot - Farsa?messilla je napisao/la:Jel ovo fakat na Pinku u srijedu prenose PSG - Zvezda?Mislim drago mi je što neću morati gledati Tott - Barca ili Napoli - Liverpool na onom smeću od slike, ali je yebeno smiješno.
hoce, naredni ciklusPonos Torina je napisao/la:Valjda ce utakmice ici u HD nema smisla gledati u lego kockice ponovo...
Mislim da će biti politika kao i sa BHTom. Samo će utakmice i slični događaji ići u HDu, ostalo u ovoj standardnoj rezoluciji.Ponos Torina je napisao/la:Valjda ce utakmice ici u HD nema smisla gledati u lego kockice ponovo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.