Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la VanBasten » 24 feb 2014, 15:43

MaGiCa je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:jesi ti dosadan frajer, mi se svi pustimo toga, ostavimo na patu, ti navalio ko mutav na telefon i opet nista nisi dokazao :roll:
Izvini, neki problem imash :?: :roll:
Imam ja. Završen slučaj!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 16:53

alan_kardec je napisao/la: Očekivan spisak, mada sam ja očekivao i neke novajlije osim Gudelja, možda Pečinovića i Radovića, ili bar jednog od njih. Pogotovo sad kad na stoperskim mjestima fale Subotić i Nastasić, Pejčinović bi legao pravo. Ipak, Drulović se odlučio za krpljenje, pa će tako u Dablinu centralni bekovi biti Biševac i Ivanović, eventualno Tomović. A možda hoće da isproba Gudelja na desnom beku, a ne želi Baneta na klupi. Kako god, za očekivati je dvicu u Dablinu. :mrgreen:
Veliki plus je i povratak Ljajića.
Pejčinović je povredjen, cak je mislim bio ili ce ici na neku operaciju! Poslednjih par meceva ne igra za Nicu... ;)

Ukoliko Rajković nastavi sa dobrim partijama kao protiv Dortmunda, onda bi i on mogao biti jedno od resenja u odsustvu Nastasića, Subotića, Pejčinovića...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 24 feb 2014, 18:49

Šteta za Pejčinovića, meni je on super igrač, jak k'o beton i dominantan u skoku.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 feb 2014, 18:58

Moze i Ivanovic na stopera, a Basta da igra desnog beka, ne vidim tu nikakav problem. :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 19:29

Nema problema... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2014, 20:01

Paradajz je napisao/la:Moze i Ivanovic na stopera, a Basta da igra desnog beka, ne vidim tu nikakav problem. :)
Problem bi mogao da bude to shto bi Basta&Kolarov duo ostavljao dvojicu stopera na promaji. ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 24 feb 2014, 20:16

Ako nije nekom problem,da napiše trenutnih,po vama,najboljih 11 igrača koje Srbija ima,nebitno jesu li povrijeđeni,nisu na spisku....
Keep walking.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 24 feb 2014, 20:41

Markec, Fejsa i Sulejmani u sastavu Benfice za večerašnji meč sa Guimaraesom. Đuričić na klupi.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2014, 21:06

Cautinho je napisao/la:Ako nije nekom problem,da napiše trenutnih,po vama,najboljih 11 igrača koje Srbija ima,nebitno jesu li povrijeđeni,nisu na spisku....
Kako hocesh: idealnih 11 ili 11 najboljih bez obzira na poziciju :?:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 feb 2014, 21:16

Cautinho je napisao/la:Ako nije nekom problem,da napiše trenutnih,po vama,najboljih 11 igrača koje Srbija ima,nebitno jesu li povrijeđeni,nisu na spisku....

Reče selektor danas da će repka igrati u formaciji 4-2-3-1 pa ću i ja poredati igrače po toj formaciji

--------------------------------------------- Đorđević---------------------------------------------

------------ Marković ---------------------- Tadić ----------------------- Ljajić----------------

---------------------------- Matić ----------------------------- Fejsa ------------------------------

Kolarov ------------------ Nastasić ------------------------- Subotić ------------------ Ivanović

----------------------------------------------- Stojković ---------------------------------------------

marconato je napisao/la:Pejčinović je povredjen, cak je mislim bio ili ce ici na neku operaciju! Poslednjih par meceva ne igra za Nicu... ;)

Nisam znao da je povrijeđen, a baš je bila dobra prilika za njega.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 21:29

Alane, u potpunosti se slazem sa tvojom postavom, samo bih zamijenio mjesta Ljajiću i Markoviću, jer tako igraju i u svojim klubovima, a Đorđević ili Mitrović u zavisnosti od forme... ;)

slika

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 feb 2014, 21:37

MaGiCa je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Moze i Ivanovic na stopera, a Basta da igra desnog beka, ne vidim tu nikakav problem. :)
Problem bi mogao da bude to shto bi Basta&Kolarov duo ostavljao dvojicu stopera na promaji. ;)
Pa jeste malo ofanzivno, ali ne vidim problem da se ne proba, jer ne sumnjam u Ivanovica i Subotica/Nastasica na svojim pozicijama, takodje kad imas masinu u zadnjoj vezi poput Matica, jos vise razlog. Samo je pitanje koga upariti sa njim.
Vise sigurno pratis Seriju A od mene, da li bi mi mogao reci je li Krsticic mozda povoljina opcija od Fejse koji ipak klasican kostolomac ???
Ne pratim njegove igre, gledao sam ga par puta i bio je dobar.

Sto se tice najboljeg sastava, ja bi isto kao i @alan_kardec samo bih stavio Mitra u napad i mozda, mozda stavio Krsticica umesto Fejse, cisto da imamo malo raznovrsniji vezni red. :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 21:42

Vidi se da ne pratis Fejsu! Odlican je u Benfici i bas nam takav igrac treba da se Matić rastereti i da ima vise slobode u ofanzivi... ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2014, 21:49

@pomodoro

Krstichic je josh uvek sirov, ali je XY puta talentovaniji od Fejse.
Ja bih ipak postavio tu Gudelja da bude u paru sa Maticem.
Ostatak tima mi je isti kao @marconatov, sem shto bih Avramovu dao #1, jer trenutno briljira u Serie A, te predstavlja jedan od razloga zashto je Cagliari nakalemio toliko bodova ove sezone.

@marconato

Prichash o Fejsi, ne o Vieiri. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 21:54

Samo kazem da je odlican u Benfici i da tamo trci za cijeli tim i obavlja sav prljavi posao, a takav nam igrac i treba, jer Matić nije klasicni krljator i radilica kao on... ;)

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 24 feb 2014, 21:59

Kakav gol... Markec!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 21:59

Marković u stilu Messija :!: Igra fantasticno :shock:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 feb 2014, 22:09

aaaa nisam vidio.
daj postavite markovićev gol.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 feb 2014, 22:13

marconato je napisao/la:Vidi se da ne pratis Fejsu! Odlican je u Benfici i bas nam takav igrac treba da se Matić rastereti i da ima vise slobode u ofanzivi... ;)
Gledao sam i njega i znam njegove domete. Nama treba raznovrsniji igrac pored Matica, Nemanja sam moze da drzi vezni red.

I kapirao sam da je tako Magicni, mora da se taj talenat razradi, ali dobro je sto je dobio poziv.

Steta sto ovaj mali Medojevic iz Wolfsburga nije dobio poziv, meni je on jaci od Fejse. Jojic kad se vrati, moze i sa njim da se proba da bude taj kreator pored Matica. Ima dosta kombinacija, sve isprobati u tim prijateljskim pa cemo videti.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 feb 2014, 22:13

Evo :)

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 24 feb 2014, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.