Ne brinem drug,opravdali ste svaki fening koji ste zaradili,stitite interese sefa samo tako,svaka cast.ekran je napisao/la:I nas plaća dovoljno. Samo ti ne brini.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Olimpic Sarajevo
@Denizmare I tebe niko ništa ne pita pa se ovdje javljaš,pitanja tipa koliko vas Gracić plaća su postala pravo dosadna.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Uh dobro smo prošli. Mogao nas je žk 

Jedan od pojačanja Olimpica mogao bi biti Ognjen Đelmić, inače dosadašnji veznjak gradačačke Zvijezde
To je dobra vijest. Je li izvor relevantan?sony_91 je napisao/la:Jedan od pojačanja Olimpica mogao bi biti Ognjen Đelmić, inače dosadašnji veznjak gradačačke Zvijezde
Pa kontakt je uspostavljen i pomenuti je kako saznajem i više nego zainteresovanekran je napisao/la:To je dobra vijest. Je li izvor relevantan?sony_91 je napisao/la:Jedan od pojačanja Olimpica mogao bi biti Ognjen Đelmić, inače dosadašnji veznjak gradačačke Zvijezde
Bravo. Takvog igrača trebamo. Pravo pojačanje.
Cestitka od prije par dana jednog štrumfića vucovima sa otoce.gavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala,
usput sretno u evropi(nije podyebavanje)
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
prigoda je napisao/la:Cestitka od prije par dana jednog štrumfića vucovima sa otoce.gavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala,
usput sretno u evropi(nije podyebavanje)
@Prigoda Sretno u Evropi
Daj ba. Od srca ti želim sreću u Evropi. Može li tako?prigoda je napisao/la:O gdje si ti pitaru stari?
Ne može. Od tebe mi ne treba čestitka. Ovdje si se lažno predstavljao, glumio navijača Sarajeva. Ne treba mi od takvih likova čestitka. A trebaš sreću poželjeti FK Sarajevu a ne meni.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
OK, nema problema. Naravno da želim sreću FKS u Evropi.prigoda je napisao/la:Ne može. Od tebe mi ne treba čestitka. Ovdje si se lažno predstavljao, glumio navijača Sarajeva. Ne treba mi od takvih likova čestitka. A trebaš sreću poželjeti FK Sarajevu a ne meni.
Pozdrav! Sta ti radis?sonik24 je napisao/la:cole-ch, brate odkad tebe nisam vidio na forumu![]()
![]()
Sto se Harbe tiče, Džeko 2![]()
Sretno Olimpiče u Širokom, nadam se Evropi
Dok nema Zmajeva, nisam plaho aktivan... No,tu sam, vise pratim sta se pise, ponekad i komentarisem.
Gracic najavio tuzbu protiv drugostepene komisije FSBiH koja je FK Sarajevu izdala licencu i u mini-interviju rekao da je sezona na izmaku, naj neregularnija ikada odigrana u PL, te naznacio da su ovu sezonu FSBiH vodili skupina iz komiteta za "normalizaciju".
...........
Steta da Olimpic nece igrati u Evropi, jer sam siguran da bi najbolje predstavljao BiH... Ljudi su stvarno najbolji trenutno u PL-u.

...........
Steta da Olimpic nece igrati u Evropi, jer sam siguran da bi najbolje predstavljao BiH... Ljudi su stvarno najbolji trenutno u PL-u.
Djelmic je prije otpriliku godinu bio na probi u Zeljeznicaru i naravno nije zadovoljio, osrednji igrac... nije za vece izazove...
koliko si utakmica gledo pa tvrdis ovo?cole-ch je napisao/la:Gracic najavio tuzbu protiv drugostepene komisije FSBiH koja je FK Sarajevu izdala licencu i u mini-interviju rekao da je sezona na izmaku, naj neregularnija ikada odigrana u PL, te naznacio da su ovu sezonu FSBiH vodili skupina iz komiteta za "normalizaciju".![]()
...........
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Armageddon2012 je napisao/la:ivan.balic je napisao/la:Vjeruj mi da ne znam ništa o tome. A divim se čovjeku koji je to izgovorio
AHAHAHAHAHA,EVO NADJOH,TACNO JE!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pretraga je cudo,28 strana ove teme!![]()
![]()
Iz kluba je na našu mail adresu stiglo saopštenje za javnost koje vam prenosimo u cijelosti.
Ljubo Nenadic nesudjeno pojacanje OLIMPICA jucer potpisao za fk crvenu zvezdu -beograd.
Danas je u prostorijama F.K. "Olimpik" ugovor na dvije godine potpisao Ljubo Nenadić.
Iako je Uprava Olimpika smtrala da je posao oko dovođenja novih igrača zaključen dolaskom Klimenta Nastoskog, povrede Vidovića i Ristića su uzrokovale dolazak još jednog igrača koji će biti na raspolaganju Husrefu Musemiću za narednu, povratničku sezonu u Premijer ligi.
Radi se o igraču koji je rodjen 1986. godine, igra na poziciji lijevog bočnog. Iako odbrambeni igrač, njegova specijalnost su izleti na protivničku polovinu, te se nerijetko nalazi u ulozi strijelca ili asistenta za pogodak. Izuzetne brzine i preciznog šuta skrenuo je pažnju na sebe nastupima u zadnje dvije sezone, pa je ovog ljeta imao ponudu Valencije (Španija) i Muskrona (Belgija), a interes za njega je pokazala i beogradska Crvena Zvezda, ali su iz Olimpika bili brži i konkretniji.
Nenadić se pripremama u Odžaku priključio već jučer, a priliku za nastup bi mogao imati već u utorak kada je zakazana pripremna utakmica sa Zvijezdom iz Gradačca. Nakon potpisa ugovora je izjavio:
" Imao sam ponude Valencije i Muskrona, ali nisam bio zadovoljan ponuđenim uslovima, te sam se odlučio vratiti. Po povratku mi je stigao poziv iz F.K. "Olimpik" i nakon razgovora sa čelnim ljudima kluba odlučio sam prihvatiti njihov poziv. Ono sto sam vidio i čuo od drugih, radi se o organizovanom klubu koji ima velike ambicije, koje se poklapaju sa mojim ciljevima. Nadam se da ću svojim igrama opravdati ukazano povjerenje."
ma taj igrac samo i moze igrati u zvijezdi i to mu je kapak gdje god da ode zavrsio je karijeru..nizak rastom tesko da moze igrati neke vece uloge u klobovima koji imaju vece ambicije..za zvijezdu je za dvije sezone dao oko 10 golova i to je tonime_tm87 je napisao/la:Djelmic je prije otpriliku godinu bio na probi u Zeljeznicaru i naravno nije zadovoljio, osrednji igrac... nije za vece izazove...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- BolanBolan
- Kontakt:
Danas sam vam vidio one plakate po Novom Gradu, ne izgleda loše, samo mi smiješno što na nekima piše Općina a na nekima Opština... 

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.