Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Pjana nigdje ne ide ispod 20 m, ovakav tip igraca je "in" 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Kao poceli su pregovori da prede u Tottenham.
Zamisli i Dzeko dode.
Bosnaham Hotspur.
Zamisli i Dzeko dode.

Bosnaham Hotspur.
I jos Lulica umjesto Balleavalterboy je napisao/la:Kao poceli su pregovori da prede u Tottenham.
Zamisli i Dzeko dode.![]()
Bosnaham Hotspur.

Pogotovo sto je Pjana qurate srece,gdje god dodje titule izlape,Dzekin listic vec bolje kotira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nije istina u vezi nabijanja cijena. modrić vrijedi 46 miliona, a eto ga u real za 30 miliona, song vrijedi 25 miliona ode u barsu za 18 miliona, rvp prešao iz arsenala u united za 25 miliona, a vrijedi 47,5 miliona.LiliumBosniacum je napisao/la:Stvarno imam osjecaj kada bi se sve ove price oko transfera na kraju jednog roka sabrale, tesko da bi i 5% od toga bilo istine. Pa vise horoskop pogodi sta ce bit, nego ovi novinari sirom svijeta.
Mislim da nema sanse da Pjanic ode za 15 miliona, pa trzisna mu je vrijednost oko 12, a danas niko ne ide po toj cijeni, uglavnom su visestruko vece i nabrijanije, a Pjanic po meni sigurno vrijedi puno vise.
tako da tvoja priča ovdje pada u vodu

Odlazi Safete.
Cuj Modric vrijedi 46 mil.
.. Roma odbila ponudu, Pjanic ostaje u Romi !

ma vrijede hasima, kao i Dzeko 32 mill , ma ja da sam na vlasti ja bih stavio zabranu da se igrac nesmije platiti vise od 20 mill! hallo pa nisu oni svemoguci da se za njih daje 50 ili vise milki!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
to nije fer prema ostalim klubovima koji nemaju toliko novca na pojačanja. npr. gdje bi siti bio da ih nije kupio onaj arap ?vrebac86 je napisao/la:ma vrijede hasima, kao i Dzeko 32 mill , ma ja da sam na vlasti ja bih stavio zabranu da se igrac nesmije platiti vise od 20 mill! hallo pa nisu oni svemoguci da se za njih daje 50 ili vise milki!

Odlazi Safete.
Roma ce ove sezone biti jaka k'o beton,plus nemaju zayebancija oko euru kupove ove sezone.
Sve je na Zemanu ili ce procepiti ili zacepiti svoju trenersku karijeru.
Sve je na Zemanu ili ce procepiti ili zacepiti svoju trenersku karijeru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanic treba da ostane u Romi makar do zime. Tipujem da ce ga SAF dovesti, jer ManUTD nema playmakera, i ubrzo ce im biti hića.
Tott je isti nivo kao i Roma; odlaskom tamo nista ne napreduje u karijeri. Ako se ipak desi taj nerazumni transfer, ne treba potpisat na duze od 3 g. jer ce ga onaj jesha izmust ko sansku kozu. Evo vidimo sta radi s Lukicom.
Valjda u Romi nisu glupi. Zasto bi ga prodali danas za 15 mil. kad ce sutra uzet 30.
Tott je isti nivo kao i Roma; odlaskom tamo nista ne napreduje u karijeri. Ako se ipak desi taj nerazumni transfer, ne treba potpisat na duze od 3 g. jer ce ga onaj jesha izmust ko sansku kozu. Evo vidimo sta radi s Lukicom.
Valjda u Romi nisu glupi. Zasto bi ga prodali danas za 15 mil. kad ce sutra uzet 30.
Ali im lige nisu nikako na istom nivuo..Ni blizu..Ni po kvaliteti,ni po popularnosti,ni po medijskoj popracenosti..Ako ne bi dobio sigurno nista ne bi ni izgubio prelaskom u Tottenham..floyd je napisao/la:Pjanic treba da ostane u Romi makar do zime. Tipujem da ce ga SAF dovesti, jer ManUTD nema playmakera, i ubrzo ce im biti hića.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jest pa da ga Savkrosi,Hahkrosi i ostali ''safataju ili ti ga secnu pa ga reznu.Rios je napisao/la:Ali im lige nisu nikako na istom nivuo..Ni blizu..Ni po kvaliteti,ni po popularnosti,ni po medijskoj popracenosti..Ako ne bi dobio sigurno nista ne bi ni izgubio prelaskom u Tottenham..floyd je napisao/la:Pjanic treba da ostane u Romi makar do zime. Tipujem da ce ga SAF dovesti, jer ManUTD nema playmakera, i ubrzo ce im biti hića.
Kakva premier liga i Pjanic nije budala da cacka mecku.Popularan i u Rimu,nije bas za odbaciti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj sto bi volio da ode u englesku ligu.. Vjerujem da bi nasao mjesto pjanicu AVB ipak on voli mlade igrace a pjanic je sjajan igrac sto se tice preglednosti i pasova.. Samo da se nametne kako bi to nama dobrodoslo u repki.. Ojacao bi fizicki sigurno plus ona njegova tehnika uff.. Negdje sam citao dzeko u tottenham isto. iako nevjerujem da ce otici iz shittya al hajd.. Ljepota bi bilo gledat opet dva igraca zajedno i to jos u engleskoj ligi
) al male su sanse da hoce makar jedan od njih preci u tottenham ja bi bio zadovoljan

Sutra je veliki dan!
Llorente se odlucuje za City, a isti City posudjuje Dzeku Tottenhamu!Pjanic potpisuje za Tottenham i to je to!
Skont'o AVB da je najbolje imati tandeme!
Uvijek je lakse igrati kad imas igrace iz iste repke
Llorente se odlucuje za City, a isti City posudjuje Dzeku Tottenhamu!Pjanic potpisuje za Tottenham i to je to!
Skont'o AVB da je najbolje imati tandeme!
Uvijek je lakse igrati kad imas igrace iz iste repke

Bolje bi mu bilo u romi da ostane bar jos godinu da radi sa zemanom nego da ide u englesku gdje ce njegove slabosti vise dolazit do izrazaja nego u italiji
Pjanic: 'No thanks, Tottenham'
http://www.football-italia.net/23666/pj ... -tottenham" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.football-italia.net/23666/pj ... -tottenham" onclick="window.open(this.href);return false;

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Lijepo je vidjeti kako jedan nas igrac odbija ponudu dobrog kluba iz Engleske..Vidal je napisao/la:Pjanic: 'No thanks, Tottenham'

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bravo Mire.....Vidal je napisao/la:Pjanic: 'No thanks, Tottenham'

I od De Rossija je danas bilo "No thanks, Manchester City". Da ne govorim kakve je sve ponude Totti odbijao tokom svoje karijere, galacticosi i slicno.

- BeyKopites
- Kontakt:
Tottenham u silaznoj putanji, bravo Mire za odluku...
Mislim da njemu najviše leži Primera i da bi trebao tamo otići.Kad sazrije!
Mislim da njemu najviše leži Primera i da bi trebao tamo otići.Kad sazrije!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Koja bomba kakav Michele Gerbino, zna se da brigu o njegovoj karijeri vode on i otac , a za pravne stvari tu je i Dr.Michael Becker ( tj covjek koji se brinuo o Ballacku) poznat njemacki advokat... Ovo je isto kao kad se Papetov brate predstavljao kao Dzekin menadzer... LP
Skontajte se , doveli ga za 9 miliona i sad dobijaju 15 , jel stvarno mislite da ce roma tek tako odbiti 6 miliona pa nije roma , real ili barca da im 6 miliona nista ne znaci...

Skontajte se , doveli ga za 9 miliona i sad dobijaju 15 , jel stvarno mislite da ce roma tek tako odbiti 6 miliona pa nije roma , real ili barca da im 6 miliona nista ne znaci...

>>No body likes us but we dont care<<
istina, dobro bi im došlo tih 6 miliona, ali što ga ovu sezonu prodati za 15, kad će ga na zimu, ili eventualno iduće ljeto prodati za 20+ milionaD€LUX je napisao/la:Koja bomba kakav Michele Gerbino, zna se da brigu o njegovoj karijeri vode on i otac , a za pravne stvari tu je i Dr.Michael Becker ( tj covjek koji se brinuo o Ballacku) poznat njemacki advokat... Ovo je isto kao kad se Papetov brate predstavljao kao Dzekin menadzer... LP![]()

Odlazi Safete.