1. HNL
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Važna pobjeda, šansa još postoji
Koji trenerski antitalent je Kopić. Najopasniji igrač Dinama igra lijevog beka, a Petković mu šeta 90 minuta
audere est facere!
-
- Kontakt:
bravo Kale, bravo Hajduče, još smo živi u borbi za titulu, kako god da se završi sezona svaka im čast!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobro jutro...
-
- Kontakt:
Jednostavno mislim da će se i Osijek i Dinamo još poskliznuti.
Još jednom ponavljam, treba pobijediti sve do kraja, a -2 i -4 za vodećim dvojcem je jako malo, pogotovo jer još jednom igramo s Dinamom.
Još jednom ponavljam, treba pobijediti sve do kraja, a -2 i -4 za vodećim dvojcem je jako malo, pogotovo jer još jednom igramo s Dinamom.
-
- Kontakt:
Veliko pitanje je moze li Hajduk sve pobjediti? Prvi problem nam je vec u Koprivnici gdje ce doslovno faliti pola momcadi, a znamo kako inace prolazimo gore s njima... Hajduk pod Gustaffsonom je dosta toga prosuo i bojim se da cemo zaliti za tim na kraju... Imao je i Dabar protiv Rijeke i Istre kiks, ali je covjek digao momcad i ima vrlo impresivnu statistiku otkad je na klupi, do male krize je moralo doci
..
DINAMO
G Gorica
G Lokomotiva
D Osijek
G Sibenik
D Hajduk
OSIJEK
G Rijeka
D Istra
G Dinamo
D Lokomotiva
G Gorica
HAJDUK
G Belupo
D Dragovoljac
G Rijeka
D Istra
G Dinamo
Tesko je ista prognozirati, sve tri momcadi iskreno i ne igraju bas neki bajan nogomet, a sigurno ce jos biti kikseva... Sve u svemu, ceka nas ludilo do kraja
..
DINAMO
G Gorica
G Lokomotiva
D Osijek
G Sibenik
D Hajduk
OSIJEK
G Rijeka
D Istra
G Dinamo
D Lokomotiva
G Gorica
HAJDUK
G Belupo
D Dragovoljac
G Rijeka
D Istra
G Dinamo
Tesko je ista prognozirati, sve tri momcadi iskreno i ne igraju bas neki bajan nogomet, a sigurno ce jos biti kikseva... Sve u svemu, ceka nas ludilo do kraja
-
- Kontakt:
Nadajmo se...MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:47Veliko pitanje je moze li Hajduk sve pobjediti? Prvi problem nam je vec u Koprivnici gdje ce doslovno faliti pola momcadi, a znamo kako inace prolazimo gore s njima... Hajduk pod Gustaffsonom je dosta toga prosuo i bojim se da cemo zaliti za tim na kraju... Imao je i Dabar protiv Rijeke i Istre kiks, ali je covjek digao momcad i ima vrlo impresivnu statistiku otkad je na klupi, do male krize je moralo doci
..
DINAMO
G Gorica
G Lokomotiva
D Osijek
G Sibenik
D Hajduk
OSIJEK
G Rijeka
D Istra
G Dinamo
D Lokomotiva
G Gorica
HAJDUK
G Belupo
D Dragovoljac
G Rijeka
D Istra
G Dinamo
Dinamo smijenio Kopića.
Ako su već prije nekoga odlučili dovesti za sljedeću sezonu, a ako je sada taj trener nedostupan, mogu ili zariskirati s nekim pomoćnim trenerom i možda izgubiti titulu, ili mogu dovesti neko dugoročno rješenje koje im nije bilo prvi izbor.
U svakom slučaju, paničan potez.
a eto Hajduk neće ni na jednom od 3 teška gostovanjaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:32Jednostavno mislim da će se i Osijek i Dinamo još poskliznuti.
audere est facere!
-
- Kontakt:
Nisam rekao da će biti jednostavno, nego se nadam najboljem.spursman je napisao/la: ↑21 apr 2022, 12:47a eto Hajduk neće ni na jednom od 3 teška gostovanjaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:32Jednostavno mislim da će se i Osijek i Dinamo još poskliznuti.
-
- Kontakt:
I još jedan zanimljiv podatak, Hajduk ima 62 boda, a 5 je kola do kraja.
Otkada liga ima 10 klubova, više smo imali samo u sezonama 16/17 (69) i 17/18 (66) .
Otkada liga ima 10 klubova, više smo imali samo u sezonama 16/17 (69) i 17/18 (66) .
-
- Kontakt:
Bas me zanima koga ce sjesti na klupu sada? Pritisak ce biti ogroman
-
- Kontakt:
BlažičkoMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑21 apr 2022, 12:57Bas me zanima koga ce sjesti na klupu sada? Pritisak ce biti ogroman

-
- Kontakt:
a ima još dva podatka: da je Hajduk u sedmoj kalendarskoj godini zaredom uspio zabilježiti barem jednu pobjedu u derbijima s Dinamom, dakle od 2016 pa do danas, a slavili su po drugi put ove sezone protiv najvećeg rivala, što se desilo samo prije dvije sezone (doduše ne djeluje baš da su dvije pobjede u toj sezoni bili u istoj jer je prva pobjeda bila krajem avgusta 2019, a druga pobjeda u julu 2020-te) kada je u pitanju period od posljednjih 13 godina (još od pobjede na Maksimiru i pobjede na Poljudu kada je Ibričić bio strijelac u oba susreta uz Gabrića i Kalinića u sezoni 2008/09), a prije te sezone, kada je u pitanju HNL od raspada Ex-Yu od 1992, Hajduk je dvije pobjede protiv Dinama u jednoj sezoni zabilježio još samo u 1995/96, 2001/02 (maksimalan učinak jer je prvenstvo bilo dvokružno) i u sezoni 2002/03 (čak tri pobjede, možda Bijeli u ovoj sezoni dostignu taj učinak, vidjećemo)
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 21 apr 2022, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako me zanima tko će biti novi trener Dinama...
Moraju brzo objaviti, za tri dana igraju sljedeću.
@jolicnikola
Mislim da su zadnje 4 pobjede nad Dinamom na Poljudu bile:
jesen 2013.
proljeće 2016.
jesen 2019.
proljeće 2022.
Što se tiče sezone 2019/20, Dinamo je već osigurao naslov prije naše druge pobjede, no ne umanjujem ju zbog toga.
Moraju brzo objaviti, za tri dana igraju sljedeću.
@jolicnikola
Mislim da su zadnje 4 pobjede nad Dinamom na Poljudu bile:
jesen 2013.
proljeće 2016.
jesen 2019.
proljeće 2022.
Što se tiče sezone 2019/20, Dinamo je već osigurao naslov prije naše druge pobjede, no ne umanjujem ju zbog toga.
-
- Kontakt:
Koliko se uvlaci u pakSu gazdi, red jeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 apr 2022, 13:06BlažičkoMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑21 apr 2022, 12:57Bas me zanima koga ce sjesti na klupu sada? Pritisak ce biti ogroman![]()

..
Jakirovica forsiraju mediji, no mislim da nema sanse da ga Zrinjski pusti, nisu ludi u ovoj situaciji
A evo vidim da Sportske pisu Ante Cacic

-
- Kontakt:
Objavio je Zrinjski da Jakirović ostaje.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑21 apr 2022, 13:21Koliko se uvlaci u pakSu gazdi, red jeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 apr 2022, 13:06BlažičkoMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑21 apr 2022, 12:57Bas me zanima koga ce sjesti na klupu sada? Pritisak ce biti ogroman![]()
![]()
..
Jakirovica forsiraju mediji, no mislim da nema sanse da ga Zrinjski pusti, nisu ludi u ovoj situaciji
A evo vidim da Sportske pisu Ante Cacic![]()
![]()
Ne znam koga planiraju izvući, ali svakako je rizično mijenjati trenera 5 kola prije kraja.
-
- Kontakt:
eh svake tri godine Bijeli dobijaju u derbiju, taj trend je i sinoć nastavljenCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 apr 2022, 13:14Mislim da su zadnje 4 pobjede nad Dinamom na Poljudu bile:
jesen 2013. (Pašalić x2)
proljeće 2016. (Fran Tudor)
jesen 2019. (Jradi)
proljeće 2022. (Kalinić)
a što se tiče ovog drugog, izgubio prvenstvo prije derbija ili nisi, mislim da najvećeg rivala dobiti dva puta u sezoni nije mala stvar
edit: evo dodao sam ti strijelce u posljednje četiri pobjede na Poljudu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Glavni kandidati i najveće želje su im Sergej Jakirović i Goran Tomić. Tomić može klub preuzeti tek nakon kraja ove sezone, pa sad Dinamo radi na tome da slomije otpor Zrinjskog jer je evidentno da Jakirović ima želju da preuzme Dinamo.
Krznaru je ponuđena opcija da vodi klub do kraja sezone, a on je to odbio. I sad je Čačić rezervna opcija, ukoliko se ne uspije slomiti Zrinjski u narednih nekoliko sati/dan-dva, vjerovatno će Čačić preuzeti klub, već je obavio i razgovore sa predsjednikom.
Krznaru je ponuđena opcija da vodi klub do kraja sezone, a on je to odbio. I sad je Čačić rezervna opcija, ukoliko se ne uspije slomiti Zrinjski u narednih nekoliko sati/dan-dva, vjerovatno će Čačić preuzeti klub, već je obavio i razgovore sa predsjednikom.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.