FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
upravo tako,i ja mu zelim srecu!
jel u izgradnji stadion tusanj???sve najbolje pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- edo_malesak
ovo bi kao trebala biti uvreda ili ??? kao mi sirotinja pa nam vi dajete...ultrasstyle_tz je napisao/la:jesul ovo one nase stare stolice ,prije ovih sa naslonjacima![]()
haha gdje su ono one zavrsile, il su u Gradaccu il su u Banovicima bas
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
de citajte malo radnije postove...necu 1000 puta pricati o tribini...ali reci cu i tebi sad...gradi se stadion do sad su napravljene 3 tribine postavljeni su stubovi za 4 i 5 tribinu sad cu ti maksuz sliku postaviti da vise ne trazite....bondich je napisao/la:jel u izgradnji stadion tusanj???sve najbolje pozz
FKR 1987..
bondich je napisao/la:jel u izgradnji stadion tusanj???sve najbolje pozz

i ubuduce gledajte sta se ranije pise.....
FKR 1987..
bice 6 stubova il 7, al izgleda da ce dovrsit do nove ovu konstrukcijuajla je napisao/la:bondich je napisao/la:jel u izgradnji stadion tusanj???sve najbolje pozz
i ubuduce gledajte sta se ranije pise.....

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
aj sada 1000 puta nisi ti trebao ni odg ima neko drugi ko bi odg od fukara...ha yaajla je napisao/la:de citajte malo radnije postove...necu 1000 puta pricati o tribini...ali reci cu i tebi sad...gradi se stadion do sad su napravljene 3 tribine postavljeni su stubovi za 4 i 5 tribinu sad cu ti maksuz sliku postaviti da vise ne trazite....bondich je napisao/la:jel u izgradnji stadion tusanj???sve najbolje pozz

Bijelo-crvena polja zvijezdina
pa jel ti napisao ko sta za tribinu budi siguran da ti nisam ja napisala nebi niko....bondich je napisao/la:aj sada 1000 puta nisi ti trebao ni odg ima neko drugi ko bi odg od fukara...ha yaajla je napisao/la:de citajte malo radnije postove...necu 1000 puta pricati o tribini...ali reci cu i tebi sad...gradi se stadion do sad su napravljene 3 tribine postavljeni su stubovi za 4 i 5 tribinu sad cu ti maksuz sliku postaviti da vise ne trazite....bondich je napisao/la:jel u izgradnji stadion tusanj???sve najbolje pozz
@Frutek
do pocetka druge polusezone bit ce gotovo...ha ja...
FKR 1987..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
EVO AKO VAM TREBA DA DONIRAMO...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ovo su haman one nase stare stolice vama bili prenjeli

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SAznala sam danas da jos nisu nasli napadaca, 12 idu u Crnu Goru, i receno mi je da ce se Crnogorac vratiti...

FKR 1987..
Razgovaras s damom, obrati paznju na rodove.bondich je napisao/la:aj sada 1000 puta nisi ti trebao ni odg ima neko drugi ko bi odg od fukara...ha yaajla je napisao/la:de citajte malo radnije postove...necu 1000 puta pricati o tribini...ali reci cu i tebi sad...gradi se stadion do sad su napravljene 3 tribine postavljeni su stubovi za 4 i 5 tribinu sad cu ti maksuz sliku postaviti da vise ne trazite....bondich je napisao/la:jel u izgradnji stadion tusanj???sve najbolje pozz

@ voltron30
hehe nisu navikli da razgovaraju s damom o tribini i fudbalu...hehehe...pa zato malo grijese...

hehe nisu navikli da razgovaraju s damom o tribini i fudbalu...hehehe...pa zato malo grijese...

FKR 1987..
Sta ovo Crnogorac otisao u Kazahstan ? Nadam se da nije istina.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nije mi jasno sto se ljudi cude sto igraci odlaze...pa igraju dzaba,za nista!?normalno da ce otici ako imaju priliku... 

JA sam cula da ce se vratiti....harry_90 je napisao/la:Sta ovo Crnogorac otisao u Kazahstan ? Nadam se da nije istina.
FKR 1987..
Ako Gorki daajla je napisao/la:JA sam cula da ce se vratiti....harry_90 je napisao/la:Sta ovo Crnogorac otisao u Kazahstan ? Nadam se da nije istina.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Probisvjet
- Kontakt:
Predlazem da nabavimo vuvuzele pa da pistimo! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Iako koliko vidim ovaj momak nije igrao u FK Slobodi barem ne u seniorskom timu (mozda upuceniji znaju da li je igra u mladim kategorijama), fino je vidjeti da je jedan Tuzlak sa 20 godina do ovdje dogurao
.
Mladi Tuzlak novi igrač Parme
Italijanski prvoligaš je ovih dana svoj napad osnažio dovođenjem dvadesetogodišnjeg bosanskohercegovačkog napadača Milana Đurića i otkupom ugovora Valerija Bojinova(24).
Mladi Đurić je prošlu sezonu proveo u Ceseni s kojom je izborio plasman u Serie A. Postigao je tri pogotka u 27 nastupa, dok je godinu ranije odigrao četiri utakmice manje i postigao dva gola.
Čak 25 mečeva u jakoj Serie B je počeo u prvih jedanaest, što je bila velika stvar za tada tek osamnaestogodišnjeg igrača.
Parma je objavila da je kao zamjena u suprotnom smijeru otišao Alberto Galuppo(24), odbrambeni igrač koji je karijeru gradio po posudbama u italijanskim niželigašima.
Konkurencija Đuriću(193 cm), ukoliko ga Parma ne odluči posuditi, biće sjajni Bugarin Bojinov, koji je prošlu sezonu u dresu "Mljekadžija" igrao kao posuđeni fudbaler Manchester Cityja. On je stavio potpis na petogodišnju vijernost italijanskom timu.

Mladi Tuzlak novi igrač Parme
Italijanski prvoligaš je ovih dana svoj napad osnažio dovođenjem dvadesetogodišnjeg bosanskohercegovačkog napadača Milana Đurića i otkupom ugovora Valerija Bojinova(24).
Mladi Đurić je prošlu sezonu proveo u Ceseni s kojom je izborio plasman u Serie A. Postigao je tri pogotka u 27 nastupa, dok je godinu ranije odigrao četiri utakmice manje i postigao dva gola.
Čak 25 mečeva u jakoj Serie B je počeo u prvih jedanaest, što je bila velika stvar za tada tek osamnaestogodišnjeg igrača.
Parma je objavila da je kao zamjena u suprotnom smijeru otišao Alberto Galuppo(24), odbrambeni igrač koji je karijeru gradio po posudbama u italijanskim niželigašima.
Konkurencija Đuriću(193 cm), ukoliko ga Parma ne odluči posuditi, biće sjajni Bugarin Bojinov, koji je prošlu sezonu u dresu "Mljekadžija" igrao kao posuđeni fudbaler Manchester Cityja. On je stavio potpis na petogodišnju vijernost italijanskom timu.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
ehh ev ja sam vec nabavila vuvuzelu,,,jestel viii...hehhe.....Probisvjet je napisao/la:Predlazem da nabavimo vuvuzele pa da pistimo!

FKR 1987..
Nadam se da ce ovaj Milan Đurić odabrat reprezentaciju BiH jednog dana 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.