Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Za mene jedan od jacih navijackih klipova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za mene jedan od jacih navijackih klipova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- IlProfessore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Spasise zastave ovi Danci.......IlProfessore je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sreca pa je Ojler mlad umro...
cottbus-dynamo

preussen-hansa

momci s istoka opet zadaju pljuske pozerima s zapada njemacke!

preussen-hansa

momci s istoka opet zadaju pljuske pozerima s zapada njemacke!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- samo_lijevo
- Kontakt:
nisu ovo daleka gostovanja,izmedju Cotbusa i Dresdena je nekih 120 km.momci s istoka opet zadaju pljuske pozerima s zapada njemacke!
Nego u utorak i srijedu je novo kolo.Rostock gostuje u Kielu koji je uveo pravilo da ne mozes kupiti kartu ako si rodjen u Ist.Njemackoj.Znaci mozes samo uci na gostujucu tribinu,ako hoces na ostale moras pokazati licnu i ako ti pise da si sa istoka ne mozes kupiti kartu.Boje se ovi u Kielu navijaca Rostocka.Koja sega,i mi se onda zalimo.Gledaj u jednoj Njemackoj jos gora situacija.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
mislio sam opcenito, kvalitet ovi s istoka je kao i uvijek ispred oni s zapada. a to za kiel je zalosno..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Neredi u Makedoniji na mecu Pelister-Vardar navijac ostao bez sake

Open in new tab

Open in new tab
Wolfsburg

Nisu mi bas posebno drag klub,jer sam uvijek navijao za United,ali navijaci su im fantasticni

Nisu mi bas posebno drag klub,jer sam uvijek navijao za United,ali navijaci su im fantasticni
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
pitam se kako bi izgledalo kad bi se Dresden vratio u Bundesku prvu 

[youtube][/youtube]Interista je napisao/la:Neredi u Makedoniji na mecu Pelister-Vardar navijac ostao bez sake
Open in new tab
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sta je ovo bilo covjece aaaa. Jesul to oni nesto improvizovali pravili kakav koktel pa doslo do sranja.
Policija bacila granatu nekakvu......terabajt je napisao/la:Sta je ovo bilo covjece aaaa. Jesul to oni nesto improvizovali pravili kakav koktel pa doslo do sranja.
MrWhite je napisao/la:Policija bacila granatu nekakvu......terabajt je napisao/la:Sta je ovo bilo covjece aaaa. Jesul to oni nesto improvizovali pravili kakav koktel pa doslo do sranja.
Negdje sam pročitao da je šok bomba i da ju je momak navodno uzeo u ruku nakon čega je eksplodirala. Rezultat svega toga se vidi na slici, čini mi se da je bilo 8 povrijeđenih, dva teže, uključujući njega , ostali lakše...
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Tako nesta.....forman je napisao/la:MrWhite je napisao/la:Policija bacila granatu nekakvu......terabajt je napisao/la:Sta je ovo bilo covjece aaaa. Jesul to oni nesto improvizovali pravili kakav koktel pa doslo do sranja.
Negdje sam pročitao da je šok bomba i da ju je momak navodno uzeo u ruku nakon čega je eksplodirala. Rezultat svega toga se vidi na slici, čini mi se da je bilo 8 povrijeđenih, dva teže, uključujući njega , ostali lakše...

- donCorleone1892
- Kontakt:
Gdje neće biti povrijeđenih gledaj jest ih zbilo, njih 50 u prostoru 2x2 

Ovo je bilo pred kraj utakmice, samo jedan izlaz na tribini i ovi ih jos gurali sa ledja.....donCorleone1892 je napisao/la:Gdje neće biti povrijeđenih gledaj jest ih zbilo, njih 50 u prostoru 2x2
policija su ih terali da napuste 10min. prije kraj tekme ovi nisu hteli.. 

- IlProfessore
- Kontakt:
Žali Bože momka što se napravi invalidom u ovim godinama... a i čuj šok-bombe murija unosi na tribinu. U pm...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.