LBJ,DRose,Trae,Curry takodje.Dok su Adam Morrison,Jerryd Bayless i Anthony Randolph izgledali kao all-starovi.Nikakvno mjerilo,90% indijanci 10% top prospekti koji sve manje i manje ucestvuju,glume povredeMElloo je napisao/la:Liliard i Durant su igrali uzasno lose ljetne lige.To je najmanje mjerilo svega i najgore je kad se moras ovako dokazivat tu kao MusaAtlaZ je napisao/la:Nista ovaj Summer League ne govori ni za jednog igraca. Top pickove nebi trebalo pustiti da igraju ovu smijuriu. Niko ni skim ne igra, nema ofanzive, sve na horuk. Cisti cirkus.
Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A sta ga vadis svako malo, kojeg?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zabrinjavajuce je to sto skoro pa da nema luka na svom skok-sutu,ravno ko daska a i u odbrani los jbni plej iz hrvatske lige ga bacio na guzicu.S druge strane fin 2+1 i ukradena lopta,u napadu nije ni dobio lopte za pisljivih 7 minuta koje je dobio
#Punoljetstvo
kako nije dobio, tri napada zaredom je zavrsavao, jedan pogodio, dva usro... ono sto se odmah primijeti je da je nabio mase i da moze digrati finu odbranu u postu, a ovo davanje lopte allenu na kapici je ocito stvar taktike, mozda zele vidjeti kako se on snalazi u toj nekoj ulozi, da ne bude samo pnr drvo ko DAJ...BosniaBoston je napisao/la:Zabrinjavajuce je to sto skoro pa da nema luka na svom skok-sutu,ravno ko daska a i u odbrani los jbni plej iz hrvatske lige ga bacio na guzicu.S druge strane fin 2+1 i ukradena lopta,u napadu nije ni dobio lopte za pisljivih 7 minuta koje je dobio
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo ponovo usra 3 napada,sreca pa tricu na kraju pogodiKK_Bosna je napisao/la:kako nije dobio, tri napada zaredom je zavrsavao, jedan pogodio, dva usro... ono sto se odmah primijeti je da je nabio mase i da moze digrati finu odbranu u postu, a ovo davanje lopte allenu na kapici je ocito stvar taktike, mozda zele vidjeti kako se on snalazi u toj nekoj ulozi, da ne bude samo pnr drvo ko DAJ...BosniaBoston je napisao/la:Zabrinjavajuce je to sto skoro pa da nema luka na svom skok-sutu,ravno ko daska a i u odbrani los jbni plej iz hrvatske lige ga bacio na guzicu.S druge strane fin 2+1 i ukradena lopta,u napadu nije ni dobio lopte za pisljivih 7 minuta koje je dobio
#Punoljetstvo
Nisam zadovoljan, ocekivao sam vise od njega al kako je krenuo nece na dobro zavrsit ni ove sezone.
🔵⚪
Sramota je za Netse ako Hrvati sa ovakvim amaterima izgube sa manje od 10 razlike.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 07 jul 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Qrcu ovo ne valja. Ja ofanzivno ne vidim ni 1% napretka, a defanzivno je jednom fino odbranio u postu i to je sve. Ok, dobio je tu masu, ali u igri apslutno niiista novo nije dodao. Kurucs je trenutno 5 levela iznad.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma ok, ne snalazi se, ali ne kontam ovo da igra za 3 četvrtine samo 10 minuta.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo su Kurucs,Allen i mozda Musa normalni kosarkasi,ovo ostalo je talasika.Cuj zeljko sakic glavni igrac repke majko milalumani je napisao/la:Sramota je ako Hrvati sa ovakvim amaterima izgube sa manje od 10 razlike.
#Punoljetstvo
da je citrao moje postove isao bi tek ove godine u nba....sad me boli kurko i da propadne
zelio je tezim putem i izgleda napravio kardinalnu gresku...
ako ga vrate u evropu neka krivi najblize savjetnike, brata, miska i onog hostaplera ligatu
zelio je tezim putem i izgleda napravio kardinalnu gresku...
ako ga vrate u evropu neka krivi najblize savjetnike, brata, miska i onog hostaplera ligatu
BosniaBoston je napisao/la:Samo su Kurucs,Allen i mozda Musa normalni kosarkasi,ovo ostalo je talasika.Cuj zeljko sakic glavni igrac repke majko milalumani je napisao/la:Sramota je ako Hrvati sa ovakvim amaterima izgube sa manje od 10 razlike.
Ako su ovi talasika, sta su Hrvati..
Nikad ga nije ni imao, niti skok sut uopste ima u svojoj igri. Bojim se da je skroz predvidiv, desna strana ce haman ostati uvijek ovakva - nikakva. Vidi se da je trenirao, ali izgleda da jednostavno to ne moze 'imati' na nekom nivou. Valjda se rodis tako i dzaba svi treninzi i vjezbe.BosniaBoston je napisao/la:Zabrinjavajuce je to sto skoro pa da nema luka na svom skok-sutu,ravno ko daska
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto se tice muse,malo je bolji playmaker nego prije al je ofalio na zabijanju pravo,nema vise onaj sportski bezobrazluk.Treba pocet aktivno ici po skokove,najjednostavniji nacin da se usminka statistika u ovom smijesnom takmicenju
#Punoljetstvo
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ništa ne moš ušminkat kad ne igraš. Nejasno mi je što je limitiran sa minutažom ovoliko večeras, al' hajd.BosniaBoston je napisao/la:Sto se tice muse,malo je bolji playmaker nego prije al je ofalio na zabijanju pravo,nema vise onaj sportski bezobrazluk.Treba pocet aktivno ici po skokove,najjednostavniji nacin da se usminka statistika u ovom smijesnom takmicenju

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
moze biti sretan ako bude zamjena poslije templea....jer onda bi imao utakmica koje ce lavert sjediti... a to je sigurno 15-20 utakmica i bez ikakave povrede samo zbog preventive...i onda bi imao priliku d se tokom sezone pozicionira ispred templa
ali ko zna....poslije ovakvih nastupa mozda netsi dovedu veterana koji ce ga jos dalje zakopat na klupu...odnosno poslat u G ligu
izgubio je samopouzdanje u floater, u dribling...u sve....
sta sjedenje godinu dana na klupi i pritisak da se mora pokazat uradi od psihe
ko mu je kriv...sam se busao da mu je sampouzdanje adut...nesto ko hezonja. samo sto je hezonja imao priilika koliko hoces da se pokaze, vec u prvoj sezoni bio rezerva na SG...a ovog naseg mogu nogirat bez da dobije pravu priliku
ali ko zna....poslije ovakvih nastupa mozda netsi dovedu veterana koji ce ga jos dalje zakopat na klupu...odnosno poslat u G ligu
ko mu je kriv...sam se busao da mu je sampouzdanje adut...nesto ko hezonja. samo sto je hezonja imao priilika koliko hoces da se pokaze, vec u prvoj sezoni bio rezerva na SG...a ovog naseg mogu nogirat bez da dobije pravu priliku
Najveci problem je bio sto se on sve vrijeme uporedjivao s Doncicem, a i on sam je ocigledno imao tu neku paralelu u svojoj glavi. Vjerujem da je to jedan od razloga sto je i pozurio s draftom, a realno je Doncic 864x kvalitetniji kosarkas. I ja sam ih kao nesto poredio, sve dok nisam vidio kako ovaj igra Eurobasket i Euroligu - dva najjaca moguca takmicenja na evropskom tlu. Musa je definitivno MORAO tek ove godine izaci na draft, a u protekloj godini svakako raditi na tijelu. Siguran sam da bi upao medju 15 pikova i da bi u prvoj sezoni dobio puno vise prilike za igru. Kako sad stvari stoje, na putu je da jos jednu godinu provede u G ligi, jer u Netsima sigurno nemaju vremena da ga cekaju (pogotovo sad nakon ovih pojacanja).
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hezonja i dan danas parazitira a frajer je imao maltene iste kvalitete ko musa prije drafta i bili su isti nivo samo je hezonja bio visok pik jer je igrao euroligu za barcelonu.Sta izbor kluba moze ucinitiAirRamiz je napisao/la:moze biti sretan ako bude zamjena poslije templea....jer onda bi imao utakmica koje ce lavert sjediti... a to je sigurno 15-20 utakmica i bez ikakave povrede samo zbog preventive...i onda bi imao priliku d se tokom sezone pozicionira ispred templa
#Punoljetstvo
Polako narode ljetna je liga a on ima ugovor sa Netsima.. Treba mu malo da se navikne na tijelo, danas barem ne hoda po terenu kao sheriff
kad se sjetim da su likovi psiali da je musa veci talenat od juke
koliko je samo za juku pozitivna osobina sto ne **** zivu silu...takav mentalitet je ocigledno fejkovao musa, a evo usro se ko grlica na ljetnoj ligi

koliko je samo za juku pozitivna osobina sto ne **** zivu silu...takav mentalitet je ocigledno fejkovao musa, a evo usro se ko grlica na ljetnoj ligi