FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Gdje ima ta potvrda?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci Benatija blizu i kiks zutih tako da dan ne moze bolje i veselije poceti. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Meni je ono više dokaz koliko je Bayer dobar s novim trenerom nego kiks BVB.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Protiv HSV-a u drugom kolu kupa.
Ne bas najidealniji protivnik ali sta je tu je.
Benatija bi navodno sutra trebao biti na medicinskom pregledu.
Ne bas najidealniji protivnik ali sta je tu je.
Benatija bi navodno sutra trebao biti na medicinskom pregledu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
GK: Neuer, Reina, Starke;
RB: Lahm, Rafinha;
CB: Boateng, Badstuber, (Benatia?), Dante;
LB: Alaba, Bernat;
CM: Schweinsteiger, Rode, Gaudino, Hojbjerg; (Khedira ako potpise!)
RW: Robben, Muller, Shaqiri;
CAM: Gotze, Thiago;
LW: Ribery, Green;
ST: Lewandowski, Pizarro;
s tim da mnogi igraci mogu igraci na drugim pozicijama....

RB: Lahm, Rafinha;
CB: Boateng, Badstuber, (Benatia?), Dante;
LB: Alaba, Bernat;
CM: Schweinsteiger, Rode, Gaudino, Hojbjerg; (Khedira ako potpise!)
RW: Robben, Muller, Shaqiri;
CAM: Gotze, Thiago;
LW: Ribery, Green;
ST: Lewandowski, Pizarro;
s tim da mnogi igraci mogu igraci na drugim pozicijama....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Sve vise vjerujem da ce Meho doci. Sad 99%. Jer sta ce Sabatini u Minhenu ako ne finaliziranje ugovora. Joj kad bi kako Sacira ubacili u dil.
-
Nerminovic
- Kontakt:
nek ide na posudbu u koji klub. sacir je strasan igrac samo nema mjesta trenutnomuamerc je napisao/la:Sve vise vjerujem da ce Meho doci. Sad 99%. Jer sta ce Sabatini u Minhenu ako ne finaliziranje ugovora. Joj kad bi kako Sacira ubacili u dil.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Cuo sam za 2-3 sedmice ali ce to izaci na mjesec.PEP je napisao/la:e raja kad se ribac vraca
Misljenja sam da Bayern ne ide po Khediru, te da je potpis Benatije jedini koji treba ocekivati.
Isto tako mislim. I to je odlicno. Samo jos jedna moja je zelja Veratti, kad bi kako njeg doveli.rikimo je napisao/la:Misljenja sam da Bayern ne ide po Khediru, te da je potpis Benatije jedini koji treba ocekivati.
Guardiola voli igrace kao sto je Gaudino, vidi se da ga forsira. Mlad, talentiran, univerzalan, tehnicki bezprijekoran.
Isto i s Hojbjergom. U ovoj novoj knjizi Herr Pep koja govori o prosloj sezoni, autor navodi Pepove rijeci da ga vidi kao moderniju verziju Busqutsa.
Njih treba forsirati.
Isto i s Hojbjergom. U ovoj novoj knjizi Herr Pep koja govori o prosloj sezoni, autor navodi Pepove rijeci da ga vidi kao moderniju verziju Busqutsa.
Njih treba forsirati.
- anelbavarac
- Kontakt:
Eno kugla se opet zali zasto je na klupi.
Nasi su ga trebali ponudit' kao deal za Benatiu, i jos malo doplatit' to bi bilo najbolje rijesenje.
Direktor Rome je navodno u Minhenu, gdje se zavrsavaju posljednje sitnice oko transfera.
Zadnje informacije kazu 30mil. + bonusi.
Nasi su ga trebali ponudit' kao deal za Benatiu, i jos malo doplatit' to bi bilo najbolje rijesenje.
Direktor Rome je navodno u Minhenu, gdje se zavrsavaju posljednje sitnice oko transfera.
Cuj zali se, igra cesce nego prosle godine. Hem da se dokaze u ovoj situaciji on najgori. Nek ide, nek da neko cvaju i vozdra.anelbavarac je napisao/la:Eno kugla se opet zali zasto je na klupi.![]()
Kazu da u 4 imaju sastanak koji bi trebao kratko trajati. A ja sam procitao da je 27m€ + 4m€ bonusa. Sad ti to pratim i jedva cekam potvrdu.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma nakon što je došao Reina rečeno je da je transfer rok završen za nas. Pošto se Martinez povrijedio, očekivao sam jednog štopera, i eto po svim prilikama to će biti Meho, tako da sumnjam u dolazak još nekoga.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Di Marzio javlja da Sabatini nije ni otisao u Minhen jer nije adekvatna ponuda od strane Bayerna od 24m + 2m (pa kakva je ovo sad ponuda). Razgovarat ce preko zice.
Treba prestati pratiti nagađanja oko transfera, posebno ovo s Benatiom. Ništa više nema smisla. Od sad gledam samo stranicu kluba...
Walter Sabatini je danas sletio u Minhen. **** navodi da je Sabatini (sportski direktor AS Rome) sletio da bi zavrsio neke sitne detalje oko transfera Benatie u Bayern Munchen!**** također navodi da bi Mehdi Benatia kroz par sati trebao postati novi clan minhenskog giganta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.