FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ljepoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ljepoje » 09 avg 2012, 22:07

Ljepoje je napisao/la:
Janez je napisao/la:Utakmicu prenosi BHT1 sa početkom u 19.55h za ove što pitaju za TV prenos. ;)

Ako je prijenos preko BHTV-a, onda garant gubimo!

Živi dokaz (NAŽALOST!)

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 09 avg 2012, 22:07

FUJ GADE MI SE I OVO SARAJEVO I SVI NAŠI KLUBOVI OVO SU PIZDEEEE OVO NISU IGRAČI SVI OD JOVIĆA DO HADŽIĆA.SVAKA ČAST SESARU KOJI JE POGINO NA TERENU A OVI NEK SE BAVE BALETOM FUJJ GAMAD JEDNA TREBA UKINUT OVU LIGU SAD SE TREBAMO UGLEDAT NA CRNU GORU FUJ OVO JE NAJVEĆA SRAMOTA IDITE NA BOĆANJE PIZDURINE.JA DA SAM PREDSJEDNIK SARAJEVA NIJEDAN IGRAČ+JOVIĆ SE NEBI VRATILI KUĆI S AUTOBUSOM.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 avg 2012, 22:07

klasika...šta ste vi mislili??da će proć??'mora se na kraju zasrat.ovo je bosna
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 avg 2012, 22:08

Izbacit Levskog i onda ispast od ekipe koja je lošija od pola timova u našoj ligi, tuga...
Ovakvu nadmoć u gostima Sarajevo ne bi moglo imati na većini stadiona u ovoj našoj fildžan ligi, pa opet nisu uspjeli...Šteta, Crna Gora-Bosna 2:0, eto gdje smo. :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 09 avg 2012, 22:08

Ova utakmica je zapravo dokazala kako je FKS i naša liga još daleko od toga da ih gledamo u nekom elitnom natjecanju (CL, EL). Nažalost, večeras sa prikazanom igrom i nismo zaslužili da prođemo u Play-off.

Karamatić, Čomor, Zlatković - dok imamo igrače ovakvog kalibra ne trebamo se nadati nekom bitnom rezultatu.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 09 avg 2012, 22:08

zetini igrači ganjaju čitavo vrijeme i brži su :) a sad je brzina glavna, to ja govorim i za Želju i za sve, s trenutnom brzinom mi možemo parirat' Visočkoj Bosni
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 avg 2012, 22:08

Carlo je napisao/la:i treba nam kad podcjenjujemo zetu. čim smo saznali da igramo protiv njih kontali smo da ćemo ih izbaciti bez borbe i ovo je kazna za pocjenjivanje, tako i treba. ova tekma je joviću na dušu.
Pa ja sam prvi pisao da je suludo pričati o protivnicima u play offu a ni Zeta se nije prošla,ali nije valjda Sarajevo ispalo jer su navijači i forumaši podcjenili Zetu,valjda se tu pitaju trener i igrači :roll:
A prije da su oni sebe precjenili nakon Levskog nego što su podcjenili Zetu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 09 avg 2012, 22:08

a podigli se momci, prošli levskog, misle messi, xavi, iniesta..
suljić je ne bi dodao kad bi mu neko utoku usta stavio, frajer ne računa da igra ako ne povalja jednog frajera 2 puta..
husejinović je pokazao lice, čim staviš spremnog igrača na njega da ga ganja konstantno guzovi presude..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 avg 2012, 22:08

Oni Crnogorci nesto se posilili nakon tekme pa jednom od igraca Sarajeva koji lezi na terenu nesto prigovaraju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 avg 2012, 22:08

Znal iko onom štigliću nacrtat da nije Messi i da ima samo 30 kg i da ne moze igrat i driblat kako on misli. Momak je unistio igru Sarajeva....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 09 avg 2012, 22:08

titinho je napisao/la:Dobro je ! Nafurali smo se 20-tak dana da je Sarajevo napokon klub kakav zelimo, da su igraci vanserijski i da imas sta gledati. da ti nije mrsko otici na kosevo. I na kraju ko i sve, zajebali smo se !

Tuga, jad i cemer. Hadzicu ti si trebo u atletski klub Sarajevo ne u FK Sarajevo.
Suljicu mozda si brz, mozda znas nesto sa loptom al si brate glup i sebican i uvijek ces bit cundara.
mismo jedna jadna gubitnicka nacija,koju svi karaju **** nas u usta ovako jadne pehove nesrtene toliko sam ljut da bi sve polupao po kuci

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 avg 2012, 22:09

i budala je vidjela da za 12332 godina nebi dali gol, jer nemaju muda, mentalitet, inteligenciju itd itd itd.

ljudi im iz dva suta u dva meca dali golove i pusi ga ti... :twisted:

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 09 avg 2012, 22:09

Gdje su sad oni sta se pitaju sto nema Suljica i Saida u repki.Pa evo zasto, jedan materi nece da doda a drugo umre kad lopta krene sa centra.

payton

Post Postao/la payton » 09 avg 2012, 22:09

BoBo89 je napisao/la:Ispasti od poluamaterske ekipe na ovakav nacin. Fujj, sramota! Najbolje je nikako ne gledat ovo nase **** od lige :oops:
Izvini odkud tebi tolika sigurnost da je ovo poluamaterska ekipa ??
Jedan dokaz za ovu tvrdnju ??
YES.WE.DID.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 avg 2012, 22:10

Steta . Niste imali srece ,ne moze se nikako reci da je bolji tim prosao .A ovo je jos samo jedna potvrda o tome kakva smo sportska nacija :roll: Crna Gora ,koja ima otprilike stanovnika k'o Sarajevo je bolja od nas u Vaterpolu ,Rukometu i sada u fudbalu nas sisaju . :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 09 avg 2012, 22:10

nevolim sarajevo ! al kako vas nije sramota ?? momci su dali sve od sebe !!!! presudio je 1 sut na kosevu boze moj dešava se i to u fudbalu ! a sta bi tek rekli oni u salzburgu ??? !!!!!! u 20:00 svi su bili legende a u 22:00 newalja ni jedan kakvo vam je to razmisljanje balvani jedni !!! nikad nam nece ni bit bolje zbog vas takvih !!! ekipi sarajeva od srca čestitam sta su uradili u evropi veliki uspjeh !!!

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 09 avg 2012, 22:10

ma nema tu igraca kakva repka za nekoga na livadu dva gola od kamena i uci se a torlak je glup ko k.t.a ostali odma iza njega

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 09 avg 2012, 22:10

moustapha je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. Ovo samo fudbal moze ponuditi. :(

Ovim igracima ne bih nista prigovorio. To su isti igraci koji su donijeli pobjedu protiv Levskog. Glavu gore!
Kakva glava gore ovo su pizdee koje ne cijene oni nisu u stanju da izginu u historijskoj utakmici protiv slabije ekipe.Onaj ko kaže da su igrači Zete amateri pa šta smo onda mi cijela naša liga mi smo u rangu san marina i malte.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 avg 2012, 22:10

Razlog poraza: podcijenili ste Zetu, "oni su djetici, ta ce oni" ... !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 avg 2012, 22:11

Najsmjesnije je sto nasi klubovi pricaju nama kako se bore za izlazak u Evropu kada igraju u premier ligi a niko evrope ocima nije vidio. Svi ispadaju redom od klubova iz naseg regiona, vrhunac evrope nasim klubovima je onaj FC Dudelange is Luxemburga.
I sada Jovo nanovo, opet ista prica.
Zalim momke sto su otisli dole, dzabe pare potrosise.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Benjolos, bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, juka55, mma_hz, mnon46, Rodman i 101 gost.