Ljepoje je napisao/la:Janez je napisao/la:Utakmicu prenosi BHT1 sa početkom u 19.55h za ove što pitaju za TV prenos.
Ako je prijenos preko BHTV-a, onda garant gubimo!
Živi dokaz (NAŽALOST!)
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ljepoje je napisao/la:Janez je napisao/la:Utakmicu prenosi BHT1 sa početkom u 19.55h za ove što pitaju za TV prenos.
Ako je prijenos preko BHTV-a, onda garant gubimo!
Pa ja sam prvi pisao da je suludo pričati o protivnicima u play offu a ni Zeta se nije prošla,ali nije valjda Sarajevo ispalo jer su navijači i forumaši podcjenili Zetu,valjda se tu pitaju trener i igračiCarlo je napisao/la:i treba nam kad podcjenjujemo zetu. čim smo saznali da igramo protiv njih kontali smo da ćemo ih izbaciti bez borbe i ovo je kazna za pocjenjivanje, tako i treba. ova tekma je joviću na dušu.
mismo jedna jadna gubitnicka nacija,koju svi karaju **** nas u usta ovako jadne pehove nesrtene toliko sam ljut da bi sve polupao po kucititinho je napisao/la:Dobro je ! Nafurali smo se 20-tak dana da je Sarajevo napokon klub kakav zelimo, da su igraci vanserijski i da imas sta gledati. da ti nije mrsko otici na kosevo. I na kraju ko i sve, zajebali smo se !
Tuga, jad i cemer. Hadzicu ti si trebo u atletski klub Sarajevo ne u FK Sarajevo.
Suljicu mozda si brz, mozda znas nesto sa loptom al si brate glup i sebican i uvijek ces bit cundara.
Izvini odkud tebi tolika sigurnost da je ovo poluamaterska ekipa ??BoBo89 je napisao/la:Ispasti od poluamaterske ekipe na ovakav nacin. Fujj, sramota! Najbolje je nikako ne gledat ovo nase **** od lige
Kakva glava gore ovo su pizdee koje ne cijene oni nisu u stanju da izginu u historijskoj utakmici protiv slabije ekipe.Onaj ko kaže da su igrači Zete amateri pa šta smo onda mi cijela naša liga mi smo u rangu san marina i malte.moustapha je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. Ovo samo fudbal moze ponuditi.![]()
Ovim igracima ne bih nista prigovorio. To su isti igraci koji su donijeli pobjedu protiv Levskog. Glavu gore!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Benjolos, bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, juka55, mma_hz, mnon46, Rodman i 101 gost.