Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Taramba
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Taramba » 08 maj 2016, 02:01

Četvrta titula prvaka stigla više nego zasluženo u Mostar :tokralju:
Prva titula viceprvaka također zasluženo pripala ekipi iz Tuzle :clap:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 02:02

Memara je napisao/la:
Bice svasta sljedece sezone i sigurno jedna od najboljih, ali nema sanse da se ovako nesto ponovi, nema sanse! Pamtim i ja te sezone, ali samo sto je u to vrijeme uvijek jedan bio bolji od drugog, tako da naravno ima mnogo i do nas i kona ove sezone zasto ste vi tu gdje jeste, ne samo vi vec i Siroki. Pogledaj npr. tabelu proljetnog dijela sezone, tu su kone prve, a da su imali srece u zavrsnici hladno bi vam uzeli vasu drugu poziciju. Husref je trener i vama svaka cast za igru i vase rezultate, vas je klupa najvise kostala i iskreno mi je zao sto upravo vi niste uzeli kantu.
Kolo prije kraja imamo 62 boda a Željo je prošle godine imao 63, Sarajevo 66. A mi smo u finalu kupa, vi se niste u kupu ganjali. I vi ste uzeli 3 boda protiv nas, Željo 4, tako da niste tu u zaostatku. Nije uopšte kako predstavljaš da je Sloboda tu gdje jeste jer ste vi loši. Ako ti je tako lakše prihvatiti uredu onda ne namjeravam te ubjedjivati ali imaš gore činjenice kao i u mojem prethodnom postu.
Nad tobom sunce najljepše sja

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 08 maj 2016, 02:34

samirr je napisao/la:Cestitam Zrinjskom na najboljem sudjenju ove sezone.
Suđenje je bilo kako je bilo, ali vi ste sami sebe pobjedili igrama kući :mrgreen: prvo Željo pa Široki i šlag na tortu DRINA klub koji je ispo iz PL već prije početka drugog dijela sezone :idea: jbga. đaba vam sad :plac: da ste bili u egalu sa nama mogli ste to dokazat zadnje kolo da ste bolji vako može da :plac: :plac: ali Zrinjski je zasluženo No1 ni jednog poraza u ovom drugom djelu polu sezone :clap: Šta reći već Šampioni :tokralju: :kralj:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2016, 02:37

Posjeta - zvanični podaci:

Sloboda - Sarajevo 4300
Željezničar - Rudar P. 2000
Mladost DK - Zrinjski 1200
Vitez - Slavija 800
Radnik - Borac 350
Velež - Čelik 200
Olimpic - Travnik 200
Drina - Široki Brijeg 150
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2016, 02:47

sta ti je reci filozofija, izgube jednu tekmu i odmah 2000 na Grbavici, steta sto i narednu tekmu ne igraju na domacem terenu, poslije jucerasnjeg remija, bilo bi 1000 dusa kao na Kosevu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 maj 2016, 03:01

Cestitam Zrinjskom na tituli. Zasluzeno su je osvojili, imali su konstantu u igranju i to je to.

Ja sam ponosan na ovu sezonu, napokon igramo u Evropi i na nama je kako cemo se tamo snaci. Na kraju su ponajbitnije pare koje cemo zaraditi od Evrope, a onda u Ligi 12 idemo ispocetka svi.

Nadam se pobjedi u kupu. Jednim dijelom sto bi bilo zasluzeno da Sloboda osvoji jedan pehar, po svemu do sada prikazanom, a drugim dijelom zbog sramotne polusezone Radnika i skidanja gaca protivnicima, Celinom pacerskom vodjenju tima u nastavku i neregularnosti sezone zbog njihovih sumnjivih rezultata. Nisu zasluzili kup, izlazak u Evropu, a nadam se ispadanju iz lige naredne sezone zbog sve nabrojanoga + posjete na stadionu, neka ih u cvajti prati 350 ljudi, prodana ****.

Nadam se da cemo otresti Radnika i tako pomoci Sarajevu/Zelji da izadju u Evropu (do njih je ko ce na kraju zavrsiti kao 4. na tabeli).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 maj 2016, 03:22

Chinaglia je napisao/la:sta ti je reci filozofija, izgube jednu tekmu i odmah 2000 na Grbavici, steta sto i narednu tekmu ne igraju na domacem terenu, poslije jucerasnjeg remija, bilo bi 1000 dusa kao na Kosevu
Onog momenta kada vam se posjeta priblizi nasoj, mozete doci da raspravljamo na ovu temu.

Jos jednom ponavljam, nadam se da ce Radnik kad-tad biti izbacen iz lige a onaj celavi kreten nogiran iz BH fudbala.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 maj 2016, 03:26

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sta ti je reci filozofija, izgube jednu tekmu i odmah 2000 na Grbavici, steta sto i narednu tekmu ne igraju na domacem terenu, poslije jucerasnjeg remija, bilo bi 1000 dusa kao na Kosevu
Onog momenta kada vam se posjeta priblizi nasoj, mozete doci da raspravljamo na ovu temu.

Jos jednom ponavljam, nadam se da ce Radnik kad-tad biti izbacen iz lige a onaj celavi kreten nogiran iz BH fudbala.
Druga je prica bila kad su izveli ovaj isti sastav protiv Zrinjskog.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 maj 2016, 03:27

Treba i jedno i drugo nogirati zbog onoga što rade unazad pet-deset ili koliko već kola.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 maj 2016, 03:29

PipiDugaCarapa je napisao/la:Treba i jedno i drugo nogirati zbog onoga što rade unazad pet-deset ili koliko već kola.
Treba ja mislim da su oni nakon poraza od Drine sebi napravili podlogu za prodavanje utakmica.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 08 maj 2016, 07:58

Kad sam jos pisao da ce Radnik prodati sve jednu utakmicu na proljece,misljenja sam da ni u kupu nece zapinjati ako neko ponudi koji dinar,jednostavno to je ekipa bez navijaca i garantujem da su vise zaradili prodajom utakmica nego sto ce Sloboda u Evropi.
Glupa vam je prica kako klubovi iz RS jedni druge cupaju,prosle godine su svi pricali kako ce Borac pustiti Drinu i Rudar pa dobise i jedne i druge,ali dobro vjerovatno to pokazuje velicinu kluba,zato vjerujem da Sarajevo nece pustiti Olimpica,jer zna se ko je mali,onaj ko pusti Leotara i Zepca...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 08:34

PipiDugaCarapa je napisao/la:

Upravo tako..
To je jedini razlog sto zelim da Radnik izgubi..
Materi pa namjestajte utakmice..

Nadam se da taj Petrovic nece u Sarajevo..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2016, 08:36

Olimpic je to godinama radio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 08:50

Ma treba sve kazniti zbog namjestanja, pocevsi od Sarajeva pa sve ostale...
Volio bih napokon gledati fudbal na nasim stadionima..

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 08 maj 2016, 09:11

S obzirom da Ćelo dolazi na ljeto na Koševo, trebao bi onda pustiti Slobodi Kup da bi mogao igrati sa nama Evropu. :D Naravno, pitanje je možemo li mi sa ovakvom igrom uzeti makar bod Olimpicu. :( A volio bi da ih izbacimo, hiljadu puta su zapeli protiv nas, kad im nije ni zašta trebalo.
SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 09:14

Ma Celo skida gace kome stigne..
On svakako direktno utice na to sta ce biti sa Sarajevom i Evropom..
Igra u kupu a igra i proti Sirokog..

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 08 maj 2016, 09:27

Ma Lištica uzima 3 boda protiv Radnika i da Radnik izađe u najboljem sastavu, neće ispustiti ovu šansu za sigurnom Evropom. Ovu utakmicu Radnik igra između utakmica finala Kupa, odmaraće ekipu. Nema potrebe za bilo kakvom kupovinom.
A mi prvo moramo Olimpica uzeti ili eventualno X.
SARAJEVO

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 09:32

Koja onanija na ćelavca...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 maj 2016, 09:34

Smijesno je sad kako navijaci Zeljeznicara optuzuju za sve Odovica, Mulalica za neuspjesnu sezonu a upravu velicaju a koliko me sjecanje sluzi taj Misimovic je u klubu vise od godinu dana, on je otjerao Zeljkovica, Hasanovica, Stanica, Djelmica, Kokota i ostale. Otjerali Adzema, Capljica, Odovica, Mulalica, sve legende kluba al valjda im Miske i uprava vazniji od legendi. Rade ono sto smo mi radili, al skroz isto. Samo, ima problem, sto smo mi u najgoroj sezoni unazad 10 godina, kad je atmosfera u qrcu opet ispred njih sa sansama za Evropu...

Eto, dovelo su sad 3 nova igraca a trenera nemaju, dodje covjek i mozda mu se ne svidjaju ti igraci, nema tu nikakvog sistema...

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 09:36

Napisaše sinoć da je Sabljenzi na treninzima sabotirao Odovića. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.