Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema sanse da Sloboda nije pustila Drini,to svako zna,znaci teoretske sanse nema da ih Drina dobije na Tusnju.
Samo Sarajevo
Kažu sinoć da je neki tim (ne upratih koji) sam sebi utvrdio podlogu za namještanje kad je izgubio protiv Drine, a za sebe ništa ne rekoše.kanarinac je napisao/la:Nema sanse da Sloboda nije pustila Drini,to svako zna,znaci teoretske sanse nema da ih Drina dobije na Tusnju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako cete izgubiti kad ste pokupovali sve?ultra gitano je napisao/la:ali Zrinjski je zasluženo No1 ni jednog poraza u ovom drugom djelu polu sezoneŠta reći već Šampioni
![]()
Cim sa vidio da ste vi usli u neku seriju pobjeda bilo mi je jasno..
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Cestitke slobodi na jednoj super sezoni ! Najbolja ekipa ove godine definitvno, to dokazuje i finale kupa bih. Nadam se da ce te u evropi BIH predstavit sto bolje moguce. O prvaku netreba puno trosit rijeci, jer zapravo nije prvak preko zelenog terena, dovoljno je reci sudije-beus-savez !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Izvini, a nama nije najgora sezona u zadnjih ko zna koliko godina?Lakoste je napisao/la:Smijesno je sad kako navijaci Zeljeznicara optuzuju za sve Odovica, Mulalica za neuspjesnu sezonu a upravu velicaju a koliko me sjecanje sluzi taj Misimovic je u klubu vise od godinu dana, on je otjerao Zeljkovica, Hasanovica, Stanica, Djelmica, Kokota i ostale. Otjerali Adzema, Capljica, Odovica, Mulalica, sve legende kluba al valjda im Miske i uprava vazniji od legendi. Rade ono sto smo mi radili, al skroz isto. Samo, ima problem, sto smo mi u najgoroj sezoni unazad 10 godina, kad je atmosfera u qrcu opet ispred njih sa sansama za Evropu...
Eto, dovelo su sad 3 nova igraca a trenera nemaju, dodje covjek i mozda mu se ne svidjaju ti igraci, nema tu nikakvog sistema...
Nije Misimović sam otjerao Odovića, Zeljkovića, Hasanovića, Stanića, Kokota a na kraju krajeva ni Mulalića.. Uostalom, ako jeste i neka je. Svi oni su sa razlogom otjerani, a nadam se da će jedan od nabrojanih biti otjeran još jednom. Uz Bekrića naravno.. Pa eto, neka ih ima na umu.
Svaka čast svim legendama, ali fudbal je fudbal i tu emocija više nema. Pa volim ja Mulalića opisati ti ne mogu koliko, ali je Zeljo je daleko iznad svake individue. Ivica Osim, Amar Osim, Oda, Sablja i Čaplja (
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Koji debil.Chinaglia je napisao/la:sta ti je reci filozofija, izgube jednu tekmu i odmah 2000 na Grbavici, steta sto i narednu tekmu ne igraju na domacem terenu, poslije jucerasnjeg remija, bilo bi 1000 dusa kao na Kosevu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni su recimo najinteresantniji ovi komentari oko Slobode i "plesa za jedno ljeto"....Sloboda iduće sezone može biti samo jača i to DALEKO jača jer Husic je covjek koga ne zanimaju vicesampionske "titule"....neki jednostavno teško da mogu svariti da neko iz začaranog kruga siroki-zrinja-pite-strumfovi jednostavno ispada iz igre
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Otkud znas brate moze se vrlo lahko i vama isto desit da sljedece sezone budete 5 ko i svima drugima sacekaj prvo ljeto da vidimo ko je sta uradio sa igrackim kadrom pa onda pricat o narednoj sezonistaragarda je napisao/la:Meni su recimo najinteresantniji ovi komentari oko Slobode i "plesa za jedno ljeto"....Sloboda iduće sezone može biti samo jača i to DALEKO jača jer Husic je covjek koga ne zanimaju vicesampionske "titule"....neki jednostavno teško da mogu svariti da neko iz začaranog kruga siroki-zrinja-pite-strumfovi jednostavno ispada iz igre
Mi imamo plan po kojem idemo, sljeece sezone smo tek trebali u Evropu, sto znaci da cemo u najgorem slucaju za 100 godisnjicu uzet titulubojler je napisao/la:Otkud znas brate moze se vrlo lahko i vama isto desit da sljedece sezone budete 5 ko i svima drugima sacekaj prvo ljeto da vidimo ko je sta uradio sa igrackim kadrom pa onda pricat o narednoj sezonistaragarda je napisao/la:Meni su recimo najinteresantniji ovi komentari oko Slobode i "plesa za jedno ljeto"....Sloboda iduće sezone može biti samo jača i to DALEKO jača jer Husic je covjek koga ne zanimaju vicesampionske "titule"....neki jednostavno teško da mogu svariti da neko iz začaranog kruga siroki-zrinja-pite-strumfovi jednostavno ispada iz igre
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Razumijem ja to sve brate al to ide po planu kako stvari stoje sa vama al ne mozes garantovat da svi ostali nece nista uradit i da ce samo dopustit Slobodi da ponovo isto ovo **** sad moramo cekat Ljeto sta znas mozda Zrinjski dogura fino u LP i dovede 5 vrsnih igracaHeller je napisao/la:Mi imamo plan po kojem idemo, sljeece sezone smo tek trebali u Evropu, sto znaci da cemo u najgorem slucaju za 100 godisnjicu uzet titulubojler je napisao/la:Otkud znas brate moze se vrlo lahko i vama isto desit da sljedece sezone budete 5 ko i svima drugima sacekaj prvo ljeto da vidimo ko je sta uradio sa igrackim kadrom pa onda pricat o narednoj sezonistaragarda je napisao/la:Meni su recimo najinteresantniji ovi komentari oko Slobode i "plesa za jedno ljeto"....Sloboda iduće sezone može biti samo jača i to DALEKO jača jer Husic je covjek koga ne zanimaju vicesampionske "titule"....neki jednostavno teško da mogu svariti da neko iz začaranog kruga siroki-zrinja-pite-strumfovi jednostavno ispada iz igre
Ne znam brate, ja iskreno mislim da FKŽ I FKS ne mogu ponoviti ovako losu sezonu nikako, bas turbulentno u oba tabora i to na svakom planu, Zrinski i Siroki ce uvijek imati jak kadar i podrku lokalne zajednice, tako da ne mozes bit siguran "hej sad smo mi vicesampioni sljedece cemo biti sampioni sigurno", nema to nikakve veze, ne kazem da nece Sloboda biti prvak, al granica izmedju 1. i 5. pozicije ce biti bas tanka..staragarda je napisao/la:Meni su recimo najinteresantniji ovi komentari oko Slobode i "plesa za jedno ljeto"....Sloboda iduće sezone može biti samo jača i to DALEKO jača jer Husic je covjek koga ne zanimaju vicesampionske "titule"....neki jednostavno teško da mogu svariti da neko iz začaranog kruga siroki-zrinja-pite-strumfovi jednostavno ispada iz igre
Slažem se da može biti svašta naredne sezone ali u ovoj sezoni nemate vi i Sarajevo nikakve veze s ovim. Predstavljate kao da smo se domogli drugog mjesta samo jer ste vi loši. Nije uopšte tako. Uostalom ko garantuje bolji Željezničar i Sarajevo naredne sezone? Niko, isto tako niko ne može garantovati bolju Slobodu naredne sezone.cikazubo je napisao/la:Ne znam brate, ja iskreno mislim da FKŽ I FKS ne mogu ponoviti ovako losu sezonu nikako, bas turbulentno u oba tabora i to na svakom planu, Zrinski i Siroki ce uvijek imati jak kadar i podrku lokalne zajednice, tako da ne mozes bit siguran "hej sad smo mi vicesampioni sljedece cemo biti sampioni sigurno", nema to nikakve veze, ne kazem da nece Sloboda biti prvak, al granica izmedju 1. i 5. pozicije ce biti bas tanka..staragarda je napisao/la:Meni su recimo najinteresantniji ovi komentari oko Slobode i "plesa za jedno ljeto"....Sloboda iduće sezone može biti samo jača i to DALEKO jača jer Husic je covjek koga ne zanimaju vicesampionske "titule"....neki jednostavno teško da mogu svariti da neko iz začaranog kruga siroki-zrinja-pite-strumfovi jednostavno ispada iz igre
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sarajevo i Zeljo i ovakvi bi prije 5-6-7 godina bili prvaci lige vjerovatno
Nama je prvi i glavni uslov za dobar plasman naredne sezone da Husref ostane..
Nama je prvi i glavni uslov za dobar plasman naredne sezone da Husref ostane..
Kako ne kontaš da ti neće umjesto Husrefa doći Zijo Tojaga, uz poštovanje njemu, nego neki trener za najviše ambicije poput Husrefa. Ne bi prevaru od trenera doveli sigurno. Ja ne bi volio da ode jer hoću da se neki trener zadrži dugo vremena na klupi Slobode, a i ima znanje Husref. Ali nije jedini na svijetu koji ima znanje.tuzlak1987 je napisao/la: Nama je prvi i glavni uslov za dobar plasman naredne sezone da Husref ostane..
Joj radiosarajeva
Najavljivali 'prekucavanje' lige, sad zavise od drugih za izlazak u Europu
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 maj 2016, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
A dole komentar Stefana Bulića..Evolution87 je napisao/la:
![]()

Nayebem im se majke i jednom i drugom, obojici takodjer zelim sve najgore u fudbalskoj odnosno menadzerskoj karijeri.
Nadam se da mi neće komentar biti izbrisan što psujem Buliću, menadzerskom jadu i parazitu.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Vidišđ li da i Željo "luta" ko i mi??? Ma vala isti smo !! Dovedu solidna pojačanja al zato ostave levata da om vodi ekipu,il dovedu kakvog takvog iole trenera al im igrači onda niđe veze.. Još jedna sličnost Vječiti je u tome da su i oni govorili da će prekucat ovu našu ligu?Lakoste je napisao/la:Smijesno je sad kako navijaci Zeljeznicara optuzuju za sve Odovica, Mulalica za neuspjesnu sezonu a upravu velicaju a koliko me sjecanje sluzi taj Misimovic je u klubu vise od godinu dana, on je otjerao Zeljkovica, Hasanovica, Stanica, Djelmica, Kokota i ostale. Otjerali Adzema, Capljica, Odovica, Mulalica, sve legende kluba al valjda im Miske i uprava vazniji od legendi. Rade ono sto smo mi radili, al skroz isto. Samo, ima problem, sto smo mi u najgoroj sezoni unazad 10 godina, kad je atmosfera u qrcu opet ispred njih sa sansama za Evropu...
Eto, dovelo su sad 3 nova igraca a trenera nemaju, dodje covjek i mozda mu se ne svidjaju ti igraci, nema tu nikakvog sistema...
Pouka ; šutite ublehaši i samo radite svoj posao pa na kraju šta bude. Samo me nasmijaše Manijaci sa svojim transparentom podrške,ko fol oni nisu ko mi! da ne mijenjaju,ne pljuju nakon neuspjeha ekipe a uprava ih njihova demantova u startu i ispade da je poruka Manijaka samo licemjerna foluška
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Pa tabela je sasvim zasluzena, Sloboda je izgradila prosle sezone kostur i ne zaboravimo da su mislim bili najbolja ekipa u drugoj polusezoni, slozile se kockice, fino se slegla ekipa, dovela se 2-3 ciljna pojacanja pred pocetak sezone, i normalno da uz dobrog trenera to donosi rezultat iako sam bio skeptican u prvoj polsezoni i mislio da je to dobar nalet ali nije, jednostavno kvalitet u 5 utakmica Zelji i Sarajevu uvalili 14 komada ybt.. Zrinjski je ipak malo konstantniji, vjerovatno jer se rano rijesio kupa, ali hocu rec da ce se tesko opet ponovit ovako losa sezona i to oba sarajevska premijerligasa srusili smo sve moguce negativne rekorde, promijenili gro trenera ali ot om po tom, bice paklena liga u svakom slucaju, kad bi jos digli malo nivo sudjenja i kad bi savez bio malo cistiji bili bi top liga u regionu u svakom parametru, gledam HNL ono isto neka biznis liga, nigdje nikog na tribinama, jedan klub ima navijace jbt, dzaba im dinamo i sve kad nije nikom interesantna liga..pinoglavi je napisao/la:Slažem se da može biti svašta naredne sezone ali u ovoj sezoni nemate vi i Sarajevo nikakve veze s ovim. Predstavljate kao da smo se domogli drugog mjesta samo jer ste vi loši. Nije uopšte tako. Uostalom ko garantuje bolji Željezničar i Sarajevo naredne sezone? Niko, isto tako niko ne može garantovati bolju Slobodu naredne sezone.cikazubo je napisao/la:Ne znam brate, ja iskreno mislim da FKŽ I FKS ne mogu ponoviti ovako losu sezonu nikako, bas turbulentno u oba tabora i to na svakom planu, Zrinski i Siroki ce uvijek imati jak kadar i podrku lokalne zajednice, tako da ne mozes bit siguran "hej sad smo mi vicesampioni sljedece cemo biti sampioni sigurno", nema to nikakve veze, ne kazem da nece Sloboda biti prvak, al granica izmedju 1. i 5. pozicije ce biti bas tanka..staragarda je napisao/la:Meni su recimo najinteresantniji ovi komentari oko Slobode i "plesa za jedno ljeto"....Sloboda iduće sezone može biti samo jača i to DALEKO jača jer Husic je covjek koga ne zanimaju vicesampionske "titule"....neki jednostavno teško da mogu svariti da neko iz začaranog kruga siroki-zrinja-pite-strumfovi jednostavno ispada iz igre
pinoglavi je napisao/la:Zna se u koga svi gledate![]()
Cekaj, na ovaj gornji dio necu odgovoriti, jer ni sam nisam na cisto, ali ovo za manijake ti je bezveze, hoces rec da je lose kad dajes igracima podrsku bez obzira sto je sezona propala, mi smo smatrali da su dobro odradili ovu polusezonu i nagradili smo ih parolom podrske i navijanjem 20 min posle utakmice, ovo samo bosnji moze biti lose.. A nismo klub tj nebi trebali biti ni mi ni vi kojim ce navijaci smjenjivati trenere, igrace ili sta znam , tako da to uopste nema veze..sasistika je napisao/la:Vidišđ li da i Željo "luta" ko i mi??? Ma vala isti smo !! Dovedu solidna pojačanja al zato ostave levata da om vodi ekipu,il dovedu kakvog takvog iole trenera al im igrači onda niđe veze.. Još jedna sličnost Vječiti je u tome da su i oni govorili da će prekucat ovu našu ligu?Lakoste je napisao/la:Smijesno je sad kako navijaci Zeljeznicara optuzuju za sve Odovica, Mulalica za neuspjesnu sezonu a upravu velicaju a koliko me sjecanje sluzi taj Misimovic je u klubu vise od godinu dana, on je otjerao Zeljkovica, Hasanovica, Stanica, Djelmica, Kokota i ostale. Otjerali Adzema, Capljica, Odovica, Mulalica, sve legende kluba al valjda im Miske i uprava vazniji od legendi. Rade ono sto smo mi radili, al skroz isto. Samo, ima problem, sto smo mi u najgoroj sezoni unazad 10 godina, kad je atmosfera u qrcu opet ispred njih sa sansama za Evropu...
Pouka ; šutite ublehaši i samo radite svoj posao pa na kraju šta bude. Samo me nasmijaše Manijaci sa svojim transparentom podrške,ko fol oni nisu ko mi! da ne mijenjaju,ne pljuju nakon neuspjeha ekipe a uprava ih njihova demantova u startu i ispade da je poruka Manijaka samo licemjerna foluškaA možda i ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.