Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Signore
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Signore » 08 maj 2016, 12:31

Koje svrsavanje je bilo prije samo godinu dana, tri sarajevska klub u Europi, svi se digli, a godinu kasnije bi mogli ostat bez ijednog s tim da bi jedan cak mogao i u cvajtu :mrgreen:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 08 maj 2016, 12:35

Signore je napisao/la:Koje svrsavanje je bilo prije samo godinu dana, tri sarajevska klub u Europi, svi se digli, a godinu kasnije bi mogli ostat bez ijednog s tim da bi jedan cak mogao i u cvajtu :mrgreen:
Dva bi mogla u cvajtu :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 maj 2016, 12:36

Ma sve je to isti mentalitet, i jedne i druge zanima samo rezulat i uvijek ce nakon 2-3 kiksa biti **** majki. To je Sarajevo, Bosna, Balkan...

Jedne sedmice imas 15 milja na stadionu, za 7 dana 2 itd.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 maj 2016, 12:39

Lakoste je napisao/la:Ma sve je to isti mentalitet, i jedne i druge zanima samo rezulat i uvijek ce nakon 2-3 kiksa biti **** majki. To je Sarajevo, Bosna, Balkan...

To najvise i boli, zato sam uvijek i govorio da i Zeljo i Sarajevo imaju 2000-3000 bolesnika, ostalo su navijaci ili simpatizeri.
Vjecite rivale, bar ovog vikenda, spojila je apoteka. :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 08 maj 2016, 12:40

pinoglavi je napisao/la:Zna se u koga svi gledate :kafa:
slika
:lol: :lol:

kad mi krenemo sa kalkulacijama... svaka cast za ovo... mada ovo je skoro pa nemoguce da se desi... makar mislim za zelju... :(
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 maj 2016, 12:41

Uvijek ti ostanu bolesnici koji bi navijali i u drugoj ligi, bili uz klub, makar i kiša padala, ali fanove i slično privlače razultati i to je surova realnost, dok se zareda par loših rezultata nema ni fanova, ni derbi navijača..
To je tako i nije teško za shvatiti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 08 maj 2016, 12:41

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ma sve je to isti mentalitet, i jedne i druge zanima samo rezulat i uvijek ce nakon 2-3 kiksa biti **** majki. To je Sarajevo, Bosna, Balkan...

To najvise i boli, zato sam uvijek i govorio da i Zeljo i Sarajevo imaju 2000-3000 bolesnika, ostalo su navijaci ili simpatizeri.
Vjecite rivale, bar ovog vikenda, spojila je apoteka. :lol:
Ma to je tako jbga na balkanu, zato Azmiru svaka cast juce na potezu, pravo u svlacionicu yebo navijace, znaju pljuvat i izmisljat svakakve gluposti nakon jednog poraza..Ne napadam navijace Slobode ako neko pomisli, to je generalno tako kod nas..

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 08 maj 2016, 12:42

Cocaine je napisao/la:Bit ce zanimljivo zadnje kolo i borba ko ce ostati. Mislim da ce se glavice kupusa razbijat od zid po vitezu :urnebes: :urnebes:
Ako treba rasade da posaljemo da posadite na onoj svojoj livadici od stadiona,neka nejac ima sta da jede,a i prodaje..Svaka marka za europskog veleza dobro dode.. Kako te nije stid vise srati po nama,zivis u zabludi i uspjesima Veleza u ex yu ... A od osnivanja zajednicke lige ste goli ****,koji rezultat vrijedan spomena ste vi napravili da ste toliko velik klub u danasnje vrijeme!? Pa pogledaj ostale lige europe,masa klubova koja je nesto prije znacila provlaci se po nizim ligama,i u trenutnim okvirima nisu ni vrijedni spomena(samo povijest imaju jaku u proslosti)..A i u ex yu ligi sta ste predstavljali,osim tih par trofeja sto ste uzeli(velika cetvorka se zna tko ju je cinio)... Ziv ti meni bio,ljubomora je **** stvar,te iste komsije koje mrzis(Zrinjski) postadose najtrofejniji klub od osnutka zajednicke lige,a vi samo placete godinama...Ugledajte se malo i na ostale,najlakse kukati politika je kriva za sve,svi su drugi krivi osim nas,i naravno mi smo klub sa povjescu,mi smo ovo,mi smo ono... s tim uvjerenjima mozes zavezati uteg za nogu,i lagano u neretvu! Nitko nije kriv sto ste vi nesposobni da godinama uradite nesto po pitanju infrastrukture i ostalih vaznijih pitanja.Objavljivas slike,gdje vas sve nema(dijasporci se uslikaju pa objave,pa to svaki klub ima jbt), jarane na onoj livadici 300 ljudi u vrh glave bude,a lafo armija navijaca stoji uz klub,mojne supljih vise majketi.. Sta sad treba sve klubove manje koji su spodobniji od vas izbaciti,koji znaju kako ulagati i nesto napraviti? samo daj veleza,to je gigant u europskim okvirima,po 20000 navijaca svaku utakmicu gleda... Samo nemoj srat opet o proslosti i punom stadionu pod bijelim brijegom,jer si dosadio s tim temama.. Jarane ostavi proslost,zivi sadasnjost malo..Ako ti je tesko presaltati se,malo glavom u zid,i bit ce dobro.. Ziv ti meni bio sad imas cijelo ljeto pred sobom,bujrum na stari most pa skaci,turisti fino placaju skokove,a svaka marka za velez dobro dode..i za kraj mi smo bar postenom igrom jos u situaciji da ostanemo,pa i ako ispadnemo nije kraj,nismo utakmice stimali kao vecina... Dok ste vi svoje corke ispucali u 4 kolu.. :)
Zadnja izmjena: FanVitez, dana/u 08 maj 2016, 12:52, ukupno mijenjano 2 puta.
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 12:44

cikazubo je napisao/la: Ma to je tako jbga na balkanu, zato Azmiru svaka cast juce na potezu, pravo u svlacionicu yebo navijace, znaju pljuvat i izmisljat svakakve gluposti nakon jednog poraza..Ne napadam navijace Slobode ako neko pomisli, to je generalno tako kod nas..
Ispod Slovenije sve do Grčke i od Dalmacije sve do Crnog mora svi imamo ciganski mentalitet i pogani smo narodi
Nad tobom sunce najljepše sja

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 maj 2016, 13:08

Ja se samo nadam da ce Radnik osvojiti kup jer ni Sarajevo a ni Zeljeznicar nisu zasluzili u ovoj sezoni da idu u Evropu. Naravno, sezona u kojoj bi Sloboda ostala bez ijednog trofeja je uspjesna sezona jer taj klub, grad, navijaci i forumasi na ovom forumu nisu zasluzili nista bolje.

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 08 maj 2016, 13:13

Lakoste je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Radnik osvojiti kup jer ni Sarajevo a ni Zeljeznicar nisu zasluzili u ovoj sezoni da idu u Evropu. Naravno, sezona u kojoj bi Sloboda ostala bez ijednog trofeja je uspjesna sezona jer taj klub, grad, navijaci i forumasi na ovom forumu nisu zasluzili nista bolje.
Kompleksi. Vise mrzim sve tuzlansko, nego volim sarajevsko :crazy:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 maj 2016, 13:15

Lakoste je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Radnik osvojiti kup jer ni Sarajevo a ni Zeljeznicar nisu zasluzili u ovoj sezoni da idu u Evropu. Naravno, sezona u kojoj bi Sloboda ostala bez ijednog trofeja je uspjesna sezona jer taj klub, grad, navijaci i forumasi na ovom forumu nisu zasluzili nista bolje.
Ovo ce ti preci u praksu iducih sezona.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 08 maj 2016, 13:18

Kupusaru iz Viteza vjeruj da ti nisam ni procitao post. Eto i vas u zvajtu gdje vam ide raspad i nakon nje opštinska. Ako ništa eto me da uzmem usput dvi vrece glavatog za ukiselit vas je najbolji :urnebes: :urnebes: mozda i pimkle štone vazda sam volio te vaše seljančice sa pletenicama :rol: i nemoj mi brato tih cetrdesetrednih postova ko bola vas gunjeve uzima za ozbiljno :wave:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 maj 2016, 13:21

Sloki je napisao/la:
Da stvarno, bas cu ja imati kompleks iz Sarajeva prema vama u Tuzli, ili kompleks kluba Sarajeva prema Slobodi koja je u historiji osvojila jednu veliku qrcinu.
Mrzim vas papanluk i sovinizam, vase ponasanje jer ste zatuceni do bola.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 maj 2016, 13:24

Lakoste, cupaj kablove, gasi struju. Ona ti je Tuzlanska :beba:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 13:29

Lakoste je napisao/la:
Sloki je napisao/la:
Da stvarno, bas cu ja imati kompleks iz Sarajeva prema vama u Tuzli, ili kompleks kluba Sarajeva prema Slobodi koja je u historiji osvojila jednu veliku qrcinu.
Ma ko nam je ovo ljut
Nad tobom sunce najljepše sja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 13:36

Jel Radnik moze dobiti licencu za evropska takmicenja?

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 08 maj 2016, 13:40

Lakoste je napisao/la:
Sloki je napisao/la:
Kaze jedan Sarajlija :facepalm: Mrzite sve nesarajevsko, a vecina vas nije otisla dalje od kozje cuprije. Niko se ne ogradjuje od neravnomjerne raspodjele javnih prihoda i samim tim ekonomski vrijedite 2x vise nego bilo koji drugi gradjanin Federacije. To je cisti sovinizam i "papanluk".

Ukratko: cijela Federacija ima kriterije po kojem se dijeli zajednicki novac po kantonima, i onda imas sarajevski koji je sve to x2. Dok npr. u preraspodjeli novca na nivou kantona grad Tuzla prati kriteriji bez ikakvih koeficijanata, iako se u Tuzli uplati 60% poreza cijelog kantona a u nju se vrati nazad 25%.

I starac kad ostari, otvori foto album da vidi kako je nekad bio mlad i jak a danas star i slabasan :plac: Ove sezone ste razneseni u paramparcad i otvaranjem i gledanjem fotoalbuma, nece umanjiti tu cinjenicu :opaopa:

Koje ponasanje? Nakon svega navedenog, zar nam moze ko zamjeriti sto ne volimo glavni grad :kafa:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 08 maj 2016, 13:40

Zip je napisao/la:Jel Radnik moze dobiti licencu za evropska takmicenja?
Dobio je

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 maj 2016, 13:57

Evo ih opet, prica koeficijent, raspodjela sredstava itd. A ne znaju da su sve glavne institucije smjestene na drzavnom nivou smjestene u Sarajevu, ne zna ko je najveci platisa PDV-a, ko najvise love donese Federaciji itd. Klasicni kompleksi prema glavnom gradu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.