FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la astra1922 » 09 avg 2012, 22:21

j ebiga steta sto niste prosli malo je falilo .mogla je ona hadziceva uci u zadnjoj minuti i sada bi ovdje svi zajedno slavili.al ide zivot dalje opet sste ove godine najbolje predstavili bosnu i budite ponosni na svoj klub :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 22:22

pile87 je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
Sta ganjaju citavu utakmicu izbijaju loptu sto dalje do svog gola. Mogli su trcati samo u drugom poluvremenu, jer su sacuvali snagu.
jarane, kad je najviše trebalo da vas zaganjaju oni su ganjali, nisu dali disat, kad to naši znadnu napravit' nešto ćemo postić'
Jel bolja Zeta od Levskog ?
jeste, od ovog sad levskog na pocetku godine zeta je bolja ekipa, to zakljucujem na osnovu prikazane igre protiv sarajeva
Za zivot cijeli!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 avg 2012, 22:23

Hoće se neko obradovat ovoj Zeti u play-off.Dobit će u dvije utakmice 10komada. :) Hadzic kanta od igrača,cijelu utakmicu frajer se samo gradi..:D
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 avg 2012, 22:23

Hoće se neko obradovat ovoj Zeti u play-off.Dobit će u dvije utakmice 10komada. :) Hadzic kanta od igrača,cijelu utakmicu frajer se samo gradi..:D
OFK Gradina Srebrenik

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 09 avg 2012, 22:24

HZ_ilidzaa je napisao/la:Molim Boga da prespavam sljedecih 10 dana... Ne sjecam se kad sam se ovoliko iznervirao...
ija jarane vjeruj ,nemogu dase smirim nikako,primamo go z kontre ito u 8 minuti to je isto koda smo imali minus iz prve utakmice pa ganjali rezultat prosto nevjerovatno

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 avg 2012, 22:24

Žao mi je što Sarajevo nećemo gledati u play-offu, stvarno jeste.

Ali, ruku na srce i nisu zaslužili da prođu. Pa ovo Sarajevo i ono Sarajevo od prije 7 dana kao da se u putu nisu sreli. >Totalna nemoć.

Nemoguće da je sad kao odjednom Zeta jača. Ne, i dalje je Sarajevo jače i to za dobre dvije klase, ali ovo včrs je bio problem u pristupu. Ponovila se jedna klasična bosanska priča. Na pragu smo nečega velikog, a onda kad to nešto treba da napravimo, mi stanemo i čekamo kad će neko drugi odraditi posao za nas. E pa neće niko, gospodo, morate sami. ;)

Koji je ovo put da dolazimo do izvora, ali nam se mrsko sageti da se napijemo vode?(kad kažem mi, mislim na BiH i sport u istoj)
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 09 avg 2012, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

nanek

FK Sarajevo

Post Postao/la nanek » 09 avg 2012, 22:24

Moj savjet:Rijesi se debelog,malog lesija naucit kad ga vidite na ilidzi da se dodaje al mu dati loptu da je lupa od
tramvajsku stanicu, tatomirovicu se zahvaliti,zlatkovica poslati da radi u pekari, sunjarevic, i onaj sto je uso cupavi crni, otjerati pod hitno,hadzica poslati na pozajmicu u kozaru, ima jos i materijala na klupi al otom potom. Sto se tice debelog ala papeta(haha) on ce vas izradit ja vam garantujem. Sve su prilike da ce prihvatit onu ponudu iz turske.Nije on nikakav karakter pitaj bilo kojeg tuzlaka.Toliko

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 09 avg 2012, 22:25

Včrs su igrači sami sebe pobijedili, glume Messija, Ronaldinha i ostale igračinee... to dribla po 5 minuta, gube se lopte bespotrebno, izbijaju bespotrebno, centaršuteva milion => nijedan nije prošo, i što me najviše nervira od svega čista dodavanja ne znaju da izvedu, na 10 metara on ne zna da doda u igrača, nego 4 metra od igrača, pa to nema nigdje sem kod nas...
🔵⚪

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 09 avg 2012, 22:25

Jedan Slaven Belupo pobjedio Atletic Bilbao, Hajduk vodi protiv Intera a mi ispali od neke Zete, kooja ne zna 2 pasa sastavit. Zalosno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 avg 2012, 22:25

Rodeni je napisao/la:jedan te isti igrac je faulirao Suljica svaki put kad je Suljic imao loptu najmanje 4-5 puta u prvom poluvremenu i to za crvenog a on nije ni zuti dobio za dres se stalno vuku a sudija nepokaziva zuti Suljic jednom i dobi zuti karton

Zeta mozda amaterski klub ali imaju pravo mladu ekipu i znaju kontre odigrati to je njihova igra zasto ga nije faulirao na polovici onako ispasti je pravo nerazumno
Ma daaaaj. Bilo je prekršaja, al' nijedan od njih nije za crvenog kartona. Suljić je zasluženo požutio jer je vukao za dres igrača Zete. Nema se tu šta prigovoriti. Sudija je danas bio na visini zadatka, što jest jest. Vjerujem da je ovo "navika", jer je najnormalnija pojava pljuvati po sudiji nakon rezultata koji ti ne ide na ruku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 09 avg 2012, 22:26

Neutralan88 je napisao/la:NEMOJTE PAMETOVATI :!:

SVI SVE ZNATE A KO "KONJI" SJEDIMO ZA RACUNARIMA I TV-u I NESTO OCEKUJEMO!!!

Zato svi PSSSTTTT
Upravu si jer svugdje u svijetu navijaci i simpatizeri klubova treniraju uz igrace... A po potrebi i igraju za njih... Daj molim te ne pisi svasta...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 09 avg 2012, 22:26

Fudbal je sport kojeg svi na svijetu igraju, i svima se sreca nekad osmijehnula u ovom fudbalu, samo nama u ovoj zemlji od kad znam za sebe gledam utakmice reprezentacije i svih nasih klubova u evropi nikad nam se sreca nije osmijehnula pa da napravimo iskorak neki cak i kad smo bolji desi nam se neki baksuzluk a da nepricam o tome kad smo gori .Sad kad sjedim i razmisljam koliko sam ja puta cuo da poslije utakmice neki komentaorr kaze nismo imali srece, al sto je najgore nije ovo samo u fudbalu vec u svim sportovima.Uvijek sam poslije svih ispadanja nevezano koga, ono kazem bit ce srece drugi put kad neko drugi bude igro gutavu utakmicu jer doce valjda sreca i nama nekad. A sad neznam il mi nismo rođeni a budemo pobjednici il je to do naseg mentaliteta i onog ma lako cemo il kad je debakl nije sramota il sto je najgore u svemu smo strucnjaci a nigdje rezultat nemozemo ostvarit i uvijek nademo neki izgovor cak i kad ga nemamo.nista sad ce reprezentacija tu malo zivce da gubim a do sledece evrope bit ce jos nasih sportova i takmicenja pa valjda neko nekad prekine nasu losu srecu.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 09 avg 2012, 22:27

Ovo mene pojede isto kao sa repkom pobjedimo neku jaku repku a zijanimo od slabije repke Sarajevo nadigralo i izbacilo Levski a ispalo od crnogoraca nemogu da svatim

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 avg 2012, 22:27

Koliko god su krivi igraci ima krivice i kod strucnog staba. Ne razumijem iz kojeg razloga im je bilo vazno da stave prvi tim protiv Celika. Sta i da su izgubili ta 3 boda? Nista, imali bi odmorne igrace za ovaj revans i uzeli bi pare sa pobjedom a sezona u premijer ligi jos duga. A sada corak nema para a samo jedan bod od Celika. Dragi Boze baci malo mozga.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 avg 2012, 22:28

Velika šteta, imali su veliku priliku, siguran sam da je Zeta jedna od najlošijih ekipa u ovom dijelu, ali taj gubitnički i potcjenjivački duh koji krasi svaku našu ekipu je odnio danak. Sad je najlakše suditi i **** nečije majke, samo treba biti realan, kakva nam je država i niste zaslužili da prođete dalje. Horde bi sad trebale da budu uz igrače, a ne da istresaju svoje frustracije na nečijoj familiji. Sarajevo je bilo daleko bolje, ali nazor se momci ne može proći. Jasno je to bilo i u posljednjoj utakmici, gdje ih je Čelik pomeo trkom. Jović nosi veliki dio odgovornosti što je dodatno istrošio prvu postavu prije par dana, što se na kraju pokazalo se da je to velika glupost s njegove strane. Glavu gore momci, na drugačije nismo ni navikli. Vidjeli ste kako smo se proveli na Olimpijadi, pa najgora reprezentacija u Evropi, nemamo mi kuveta za sport.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 09 avg 2012, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 avg 2012, 22:28

Kao prvo , nikada u zivotu nisam vidio ljigavije ekipe od ove Zete. Ljudi su prosli posteno nema zamjerke al su ih vile nosale. Gledam i danas onaj go, pa covjek je pokusao da opuca po golu i predje nekako lopta preko noge i bi asist :D .

Vidim neki vec kritikuju postavku igraca Sarajeva pa evo malo da adresiramo i to. Mislim da je najvecu gresku ovdje odigrala uprava koja je cini mi se i sam iznenadjenja ovaim prolaskom Levskog odma izgleda izkoristila sansu da licitira sa igracima za prodaju. Hoce ljudi da iskoriste momentum iu to se izgleda prenijelo i na igrace. Vrzlo lako je ovaj tim Sarjeva mogao proci dalje pal iste na psiholoskom planu.

Jovic je pogrijesio previse forsirajuci danas indisponiranog Hadzica a trener Zete je smeker pametno je pokrivao Huseionovica.

Glavu gore za Sarajlije a ovim ostalima prestanite sa likovanjem.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 avg 2012, 22:28

alles je napisao/la:Ma ne treba ih jos nagraditi... E slijepce moj... Kojim pravim putem, kad ce biti rezultati, mi uvijek idemo nekim pravim putevima a nikad nigdje da stignemo. Da bi kup makar uzeti ove godine dobro bi bilo.
Niko ne govori o nagradjivanju. Jednostavno se mora ici dalje. Takav he sport. Ovo je tezak udarac i moze potrajati nekoliko kola dok se dignemo psiholoski.

Najlakse je uvijek je.bat mater svima i sta postizes time. Na jedan neuspjeh vezes drugi i vrtis se u zacarnoom krugu.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 09 avg 2012, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 09 avg 2012, 22:28

Još dok sam trenirao kad bih igrali s Sarajevom trener (Amir Japaur) bi mi govorio za ovog Suljića:
"otvori mu prostor uz liniju i izaći će sam s terena, samo ne daj u sredinu,
a dodati neće sve dok ima i centimetar slobodnog prostora"

Zeničanin dok su govorili da je Tatomirović najlošiji vi ste ga branili :?
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 09 avg 2012, 22:29

nanek je napisao/la:Moj savjet:Rijesi se debelog,malog lesija naucit kad ga vidite na ilidzi da se dodaje al mu dati loptu da je lupa od
tramvajsku stanicu, tatomirovicu se zahvaliti,zlatkovica poslati da radi u pekari, sunjarevic, i onaj sto je uso cupavi crni, otjerati pod hitno,hadzica poslati na pozajmicu u kozaru, ima jos i materijala na klupi al otom potom. Sto se tice debelog ala papeta(haha) on ce vas izradit ja vam garantujem. Sve su prilike da ce prihvatit onu ponudu iz turske.Nije on nikakav karakter pitaj bilo kojeg tuzlaka.Toliko
potpis
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 avg 2012, 22:30

Igrače se hvalilo i nagradilo kad su prošli Levskog,istom logikom sada ih treba kritikovati i kazniti.
Kada bude dodjela nagrada za "idola nacije",predložio bi novu kategoriju koja bi se zvala "igrač zbog kojeg ste najviše puta izgubili abdest" ili "igrač zbog kojeg ste najviše puta lupili daljinski od zid" a prvi laureant bi bio
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, hurem, Kyle88, muhamedhulk, nedimmmm1337, rimljanin90, samoFKS i 76 gostiju.