kad bas mislim da me ljudska glupost vise ne moze iznenaditi, dodje UPS i uvjeri me u suprotno...UPS je napisao/la: Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Nije mu nickname bezveze UPS.Uvijek to kaže nakon svake svoje izjave,al biva prekasno dok njemu iz guzice dođe u glavu.zlaya_tm87 je napisao/la:kad bas mislim da me ljudska glupost vise ne moze iznenaditi, dodje UPS i uvjeri me u suprotno...UPS je napisao/la: Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Haj sto mu dodje iz guzice u glavu... al dodje mu ga i u guzicu:)
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vi se zamarate hrenovkama umjesto da ih mezite 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Pričaju štrumfovi na sve strane da vam je došao neki paklen igrač, o kome je riječ?
Da nije možda onaj Mahran Lala iz Hapoel Tel aviva?
evo nama oped Deje šaljivdžije
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
old school
- Kontakt:
molim sve da napisu hahahahahahhaha da misle da nam je to smijesno...jbt stojcevski im otisao kofol nide veze a placu za njim
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Dejo, stavi zubić ispod jastuka, a kad se probudiš vidjet ćeš Stančeskog na vratima.Dejan, BL je napisao/la:Pričaju štrumfovi na sve strane da vam je došao neki paklen igrač, o kome je riječ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Samo da ne bude poslije uvalili nam svoju krticu, pa ni Evropu ne dohvatišmo

-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Ovom UPSU il kako vec treba dobru vaspitnu ocitat

- nikad_izvini
- Kontakt:
Treba ga prijaviti roditeljima, budan nakon 20.00 h 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Pojašnjava Amar slikovito svojim pulenima, nakon što su doveli veliku zvijezdu, da sad mora da se štedi:
Znate li vi da se svake godine u Bosni potroši 12 kg toalet papira po glavi stanovnika? Jedino Perica digao ruku...
- "Šta tebi uvijek nije jasno, Perice?"
- "Ma nije mi jasno što po glavi?
Znate li vi da se svake godine u Bosni potroši 12 kg toalet papira po glavi stanovnika? Jedino Perica digao ruku...
- "Šta tebi uvijek nije jasno, Perice?"
- "Ma nije mi jasno što po glavi?
- nikad_izvini
- Kontakt:

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Vlada znači otpada,ko li je TAJ što ga očekujemo

Einigkeit und Recht und Freiheit
nikad_izvini je napisao/la:Vi se zamarate hrenovkama umjesto da ih mezite
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
Biraj koji ćeš:UPS je napisao/la: Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?![]()

Nećemo o politici !domorocki je napisao/la:Vlada znači otpada,ko li je TAJ što ga očekujemo![]()
![]()
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
nama stojčevski, a pitarima dimče vaginovski...
anonimus iz Makedonije.braco je napisao/la:
Ma ništa od Vladavića,Žilina hoće da ga proda u Koreju.![]()
A ko je taj Stojčevski?Koja pozicija i iz kojeg kluba je došao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.