Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mocni Nermin Basic
Mene niko ne moze ubijediti da je on vrhunski igrac koji jednostavno nije zelio igrati bez plate
Samo pogledati prve meceve kod nas, bio je predobar ali pare jbg tu je picka ispao jer nije htio da igra.
Klub je sve živo radio da raju privuče al jednostavno neće da dolaze na tekme i to ti je naša realnost al trče prvi da ugrabe evropske karte.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:37Moramo popraviti posjetu, 6-7 hiljada mora biti prosjek na utakmicama.
Pa seljo ima duze vrijeme najbolju posjetu(nazalost), evo nam sad prilike kad nam je sve potaman da se trgnemoFuraMe je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:39Klub je sve živo radio da raju privuče al jednostavno neće da dolaze na tekme i to ti je naša realnost al trče prvi da ugrabe evropske karte.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:37Moramo popraviti posjetu, 6-7 hiljada mora biti prosjek na utakmicama.
Ne krivim klub, nego nas navijace. Samo pametujemo i sve nam nesto smeta. Ne mogu komšije smisliti al su ispred nas posljednje dvije tri godine kad je u pitanju podrska i posjeta na utakmicama.FuraMe je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:39Klub je sve živo radio da raju privuče al jednostavno neće da dolaze na tekme i to ti je naša realnost al trče prvi da ugrabe evropske karte.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:37Moramo popraviti posjetu, 6-7 hiljada mora biti prosjek na utakmicama.
Odlican igrac,ispao je klosar reci necu da igram nema para a ne da bojkotuje na terenu jad mrtvif0rest1946 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:33Samo pogledati prve meceve kod nas, bio je predobar ali pare jbg tu je picka ispao jer nije htio da igra.
Ma znam bruda to i ja kažem naše ne možeš natjerat na stadion i to je to. Znam ih bruku što su prestali ići i kad ih pitam što ne idu slegnu ramenimabordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:50Ne krivim klub, nego nas navijace. Samo pametujemo i sve nam nesto smeta. Ne mogu komšije smisliti al su ispred nas posljednje dvije tri godine kad je u pitanju podrska i posjeta na utakmicama.FuraMe je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:39Klub je sve živo radio da raju privuče al jednostavno neće da dolaze na tekme i to ti je naša realnost al trče prvi da ugrabe evropske karte.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:37Moramo popraviti posjetu, 6-7 hiljada mora biti prosjek na utakmicama.
Jednom kad krenes nikad neces stati ici,sa tim se rodis a ti sto prestanu nikad ni nisu bili toliko vezani vec su tu bili furke radiFuraMe je napisao/la: ↑16 jul 2022, 22:55Ma znam bruda to i ja kažem naše ne možeš natjerat na stadion i to je to. Znam ih bruku što su prestali ići i kad ih pitam što ne idu slegnu ramenimabordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:50Ne krivim klub, nego nas navijace. Samo pametujemo i sve nam nesto smeta. Ne mogu komšije smisliti al su ispred nas posljednje dvije tri godine kad je u pitanju podrska i posjeta na utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Arhitekt, bhfanatic14, boki86, bvsic, Haksss, nedimmmm1337, Varijantas8 i 95 gostiju.