FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pintol_TM87 » 09 avg 2012, 22:47

Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 09 avg 2012, 22:48

Surova istina : Putuj Evropo nemoj više čekati na nas , ne pitaj mnogo dospjet ćeš i ti na hrđav glas , putuj Zeto super smo se družili , nama je dobro , taman koliko smo zaslužili!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 avg 2012, 22:48

aless je napisao/la: Pa ako Sarajevo vec nije u tom zacaranom krugu ne znam gdje je, kao i ostatak ove nase nam Pl i repke.
i treba j.bt mater svima da bi se nesto promjenilo eventualno jer drugacije nece, oni su napunili fino kasu od ovoga, igracima legle fine premije, mozda se koji i proda njima je ekstra.
Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.
#divovi

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 avg 2012, 22:49

pintol_TM87 je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..
Ja koliko se sjećam i mi smo prošle godine ispali u trećem pretkolu... I naravno, ukoliko se sljedeće godine plasiramo u Evropu mi ćemo bar u jednom kolu biti nosioci...A vi :roll: :roll: :roll:

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 09 avg 2012, 22:50

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: o cemu pricas, momka je varesanovic doveo u sarajevo iz nekog kluba, on juniore sarajeva ocima nije vidio
Ti nikad nisi cuo da u ovoj nasoj drzavi mozes da radis sta hoces, pa tako i u juniorima da igras na necije drugo ime.
Tako je i on igra za vase juniore 8-)
Npr. Zoves se Nermin i dobijes kartone a sljedecu utakmicu odigras pod imenom Elman ;)
nije on igro za moje juniore, i nisam upoznat sa tim carlamama, znam da je igrao za butmir i dosao kad je blekic bio u sarajevu, zajedno sa MESSIJEM :mrgreen:
Drug dobro ga se sjecam jer mi ja opsovao majku samo 2 mjeseca nakon sto mi je umrla,
htjeo sam da ga zadavim na stadionu :cry:

a tih carlama ima svugdje :mrgreen:
Svako dobro ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 09 avg 2012, 22:50

kao sto je neko vec gore napisao najzalije mi je para koje bi se zaradile,od ulaska u playoff od prenosa,do uefinih nagrada za ucesnike,koliko sam skontao oko pola miliona e,pa na dalje...a o promociji nase drzave i klubova da ne govorim...Steta sto su uspjeli to sve prosuti a bilo im je servirano na dlanu,jer bi ta sredstva dobro dosla nasem nogometu,pardon "nogometu"
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 avg 2012, 22:51

Puno ste se ponadali u Husejinovica,nije on onaj stari,sad ce prihvatit ponudu iz Turske da ode tamo,Sarajevo ce uzeti dobre novce i hajmo dalje..

Hajduk podere Intera na Meazzi,a nasi timovi ispadaju od timove iz CG :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pitarturbe
Kontakt:

Post Postao/la pitarturbe » 09 avg 2012, 22:52

ma ne mogu da shvatim imamo pobjedu i sve u svojim rukama ili nogama kako vec ko hoce, a mi hocemo jos i svi u napad, a da su navijaci skandirali SVI U NAPAD JEDAN JE HASE, oni bi sigurno ostali u odbrani mah idioti joj pa leotar bi izbacio ovu zetu, a bojao sam se majkemi nasi se igraci digli kao da smo Man Utd, ma daj Jovicu i ostala ekipa ne dovedete li Skoru opet grcevita borba za izlazak na evropsku scenu... u zivotu svom se nisam vise izivcirao kao veceras, pa Suljicu dok dodje u Sa neko treba puknuti samarcinu vaspitnu, digao se ko da je C.Ronaldo pffffff spusti se decko, jer ko visoko leti obicno nisko pada!!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 avg 2012, 22:52

Slabo se vi Boga mi razumijete u fudbal ili su emocije prevladale.

Sarajevo je izgubilo ne zato sto je bilo losije nego zato sto nije imalo srece. Pregledajte snimak pa prebrojte prilike. Lopta jednostavno nije htjela u go. Oni su u 180 i kusur minuta imali 2 suta na go i dali 2 gola. TO JE SRECA. To nije niti njihovo znanje niti necije ne znanje. Jednostavno je falila sreca. Ides u goste slabijoj ekipi sa dobrim rezultatom i odigras bolje ali ispadnes tu jedino moze rijec biti o (ne)sreci.

Nemojte da proradi onaj nas pasiluk. Prvo dizemo igrace pa ih onda pljujemo. Suljic i Husejinovic su najzasluzniji sto je Sarajevo doslo do ovoga uspjeha. Ovo je uspijeh iako je bolno ispasti od ekipe poput Zete. Ali poredeci sa ostalim nasim ucesnicima u Evropi Sarajevo je odigralo veoma dobro. Sarajevo je odigralo 6 super utakmica. Mozda je druga utakmica protiv Maltezana najgora i losa ali ostale su fantasticne.

U ovoj zadnjoj lopta nije htjela u go. Nemojte sebi dozvoliti da pljujete igrace i trenera koji su sve ovo ostvarili. Mnogi faktori su ovdje presudili ali opet najavazniji sreca ovoga puta nije bio na strani Sarajeva. Jedan od faktora je i liga u kojoj igrom ne sto nije kvalitetna nego sto nas NS nije mogao izaci u susret Sarajevu pa mu odgoditi prva dva kola. Nego ovako igraci poslije nedjelje umorni putuju na da odigraju utakmicu na 40+ celzijusa. A znamo da nismo toga kvaliteta i te fizicke spreme.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 avg 2012, 22:53

Koga briga kad bi svakako popusili u 4 pretkolu. Ok, zaradilo bi se vise ali ovako je ipak bolje znalo se da je ova ekipa limitirana sa par dobrih pojedinaca i nista vise. Ovako ce bar navijaci znati na cemu su i ne nadati se previse
15.10 - 15.06 ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 avg 2012, 22:53

hilmo je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada..nesto kontam svake godine u ovoj europa ligi ispadne u ovom trecem kolu..prosle godine zeljo ove sarajevo a nikakve poene da dobijemo da budemo nositelji..
Ja koliko se sjećam i mi smo prošle godine ispali u trećem pretkolu... I naravno, ukoliko se sljedeće godine plasiramo u Evropu mi ćemo bar u jednom kolu biti nosioci...A vi :roll: :roll: :roll:
hilmo gdje ce te biti nosioci?
u LP nema teorije, dok u evropa ligi bi i Željo bio nosioc sa sadasnjim koeficijentom, znaci mjesas kruske i jabuke
Za zivot cijeli!

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 09 avg 2012, 22:54

moustapha je napisao/la:Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.
Ako ne vidis sta bi se trebalo promjeniti i ako ti je sve OK, onda super. I ja sam zadovoljan.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 09 avg 2012, 22:54

Imam osjecaj da su ovi uzeli na snalazljivost i borbu...Sarajevo dosta bolja ekipa i tehnicki potkovanija ali eto steta...

Najvise su me razocarali bekovi Sarajeva, Dupovac, Husejinovic i to sto u igri uopste nema napadaca i pravog zadnjeg veznog

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 09 avg 2012, 22:55

Hocemol mi ikad u bilo cemu bilo kojem sportu otic do nekog uspjeh,evo i ove godine bit ce bolje sledece kad ce vise doci ta sledeca al uspjesna

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 avg 2012, 22:55

aless je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Evo, ja recimo ne vidim sta bi se trebalo promjeniti, a volio bih od tebe cuti sta konkretno treba. Pretvorio sam se u uho.
Ako ne vidis sta bi se trebalo promjeniti i ako ti je sve OK, onda super. I ja sam zadovoljan.
Mmmm, da. :roll:

Ovako nesto sam i ocekivao.
#divovi

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 09 avg 2012, 22:57

Treba ukinuti sport u ovoj drzavi, definitivno....
Ili cekat da hrkljus postane priznat sport,
mozda bi se tad mozda uspjeli plasirati u grupnu fazu
bilo cega....
Tuga prava...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 09 avg 2012, 22:58

PL BiH -1 je napisao/la:Slabo se vi Boga mi razumijete u fudbal ili su emocije prevladale.

Sarajevo je izgubilo ne zato sto je bilo losije nego zato sto nije imalo srece. Pregledajte snimak pa prebrojte prilike. Lopta jednostavno nije htjela u go. Oni su u 180 i kusur minuta imali 2 suta na go i dali 2 gola. TO JE SRECA. To nije niti njihovo znanje niti necije ne znanje. Jednostavno je falila sreca. Ides u goste slabijoj ekipi sa dobrim rezultatom i odigras bolje ali ispadnes tu jedino moze rijec biti o (ne)sreci.

Nemojte da proradi onaj nas pasiluk. Prvo dizemo igrace pa ih onda pljujemo. Suljic i Husejinovic su najzasluzniji sto je Sarajevo doslo do ovoga uspjeha. Ovo je uspijeh iako je bolno ispasti od ekipe poput Zete. Ali poredeci sa ostalim nasim ucesnicima u Evropi Sarajevo je odigralo veoma dobro. Sarajevo je odigralo 6 super utakmica. Mozda je druga utakmica protiv Maltezana najgora i losa ali ostale su fantasticne.

U ovoj zadnjoj lopta nije htjela u go. Nemojte sebi dozvoliti da pljujete igrace i trenera koji su sve ovo ostvarili. Mnogi faktori su ovdje presudili ali opet najavazniji sreca ovoga puta nije bio na strani Sarajeva. Jedan od faktora je i liga u kojoj igrom ne sto nije kvalitetna nego sto nas NS nije mogao izaci u susret Sarajevu pa mu odgoditi prva dva kola. Nego ovako igraci poslije nedjelje umorni putuju na da odigraju utakmicu na 40+ celzijusa. A znamo da nismo toga kvaliteta i te fizicke spreme.
I nama je falila sreca ali jbg, Maribor iz 3 napada dade 4 gola, ni Borac nije imao srece, 3 crvena u 2 tekme, ni Sarajevo (opet) nije imalo srece protiv Maltezena, jbg, ljudi slucajno dali 6 golova u 2 utakmice.
Daj molim te, to nije nedostatak srece to je amaterizam. Hajduk dere Intera, Slaven uzme Athletico a nasi ispadaju od slovenaca, iraca i crnogoraca.
FK Željezničar
Chelsea FC

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 09 avg 2012, 22:58

PL BiH -1 je napisao/la:... i te fizicke spreme.
95% zavisi od fizičke spreme, ne mozes trčati, ne mozes drzati koncentraciju, ne mozes sutati, dodavati, centrirati...tako da pričas bezze...a onih 5% srece dodje..samo pod uvjetom ako imas ovo gore.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 09 avg 2012, 22:59

moustapha je napisao/la:
aless je napisao/la:
Mmmm, da. :roll:

Ovako nesto sam i ocekivao.
Mmmm, da upravu si sad cu ja iznijeti plan u 37 tacki za spas fudbala u BiH, ukoliko sve ispunimo dogodine prolazimo bilo kojeg CG predstavnika. Ostani na forumu ubrzo cu objaviti plan.

Ma ne necu kad je sve OK, i sam si rekao :D
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 avg 2012, 23:00

alfa, beta, zeta
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.