Skver je napisao/la:Nadam se da ce Sloboda osvojiti kup drage nam BiH, da ce se Sarajevo plasirati u Evropu jer ima vece sanse od Zelje i da se Velez ekspresno vrati u PL. .....Pozdrav domovini.
Koje drzava, Bosnje? Velez nek se vrati, Sloboda neka osvoji(sto sam navijac) ali potenciranje klubova sa vecinskom bosnjackom navijackom bazom, nije ni tuzlanski ni bosanski
Zayebo sam se kad sam napisao da se kandidujes za parlament moj dobri Franto, nemoj to raditi .......samo nas popusti sa politikom....druze Franto, ti trebas u konspiraciju, osnovati gerilu i piti tekilu.
Takvim potenciranjem se vrijedja nas ostale navijace Slobode, Srbe, Hrvate, djecu iz mjesovitih brakova, liberalne Bosnjake, komuniste i time bi postali losa kopija Sarajeva. Politika je povezana sa sportom. Samo pogledaj prepucavanja, nikad ne ostane samo u domenu sporta
Tuzlanska gerila, pivo i tekila
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Lakoste je napisao/la:Isto ko da mi brisemo po Sarajevu guzicu petobankama. Kad shvatis da lova ne zavrsava kod obicnih gradjana nego politickih glavesina onda ce ti biti lakse.
Nakon sljama poput Stefana Bulica i Edvina Kurtagica, na status Eldara Hasanovića se nadovezao i famozni Violina te napisao slijedece:
"Svi vole zelju nekim je na cast lazovi misimovic kad smo ga poslje rata molili hajd nam pomozi daj faksa pomozi kolko mozes kaze nemogu u krizi sam sram ga istid bilo sad se pojavio hoce duluma i para zasto jw zatvorio u tuzli znase se zasto prevario svog rodjaka apitajrte kako muje bilo prezime kad gaje promjemio"
Cestitam mu na ovome, zaista je rijetkost procitati stivo poput ovoga. Salu na stranu, zalosno je ko nama podmece nogu te onemogucava gradnju stadiona.
PipiDugaCarapa je napisao/la:Nakon sljama poput Stefana Bulica i Edvina Kurtagica, na status Eldara Hasanovića se nadovezao i famozni Violina te napisao slijedece:
"Svi vole zelju nekim je na cast lazovi misimovic kad smo ga poslje rata molili hajd nam pomozi daj faksa pomozi kolko mozes kaze nemogu u krizi sam sram ga istid bilo sad se pojavio hoce duluma i para zasto jw zatvorio u tuzli znase se zasto prevario svog rodjaka apitajrte kako muje bilo prezime kad gaje promjemio"
Cestitam mu na ovome, zaista je rijetkost procitati stivo poput ovoga. Salu na stranu, zalosno je ko nama podmece nogu te onemogucava gradnju stadiona.
Je li to nesretnik koji je upropastio trafiku? Ako jeste, od danas je moj neprijatelj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
PipiDugaCarapa je napisao/la:Nakon sljama poput Stefana Bulica i Edvina Kurtagica, na status Eldara Hasanovića se nadovezao i famozni Violina te napisao slijedece:
Je li to nesretnik koji je upropastio trafiku? Ako jeste, od danas je moj neprijatelj.
Trafike ima da bude, taman se moralo zaratiti.
Trenutno se obavljaju radovi na rekonstrukciji zapadne tribine, obzirom da radovi na istoj iziskuju manje vremena, napora te naposlijetku i novčanih sredstava u odnosu na trafiku. http://fkzeljeznicar.ba/zapoceli-radovi ... ine/20057/
Ovaj njegov post je iznenađenje samo za nekoga ko ga lično ne poznaje.Na žalost ja ga lično poznajem te mi ovo "silovanje Bosanskog jezika i pravopisa" ne predstavlja iznenađenje.Čovjek je i dan danas polupismen, al' yebo i to, kakav je to kvarnjak i dzilkoš.Nikad u životu neću shvatiti kako je on godinama uz Želju, na ovaj ili onaj način.On jednostavno ne pripada tu.Nit je hadzija sa lovom, nit je mangup, nit je neki facko...ništa ama baš ništa, frajer je seljačina sa dna kace koji ne izlazi iz birtija iz okolice Sarajeva.
narodniheroj je napisao/la:
Ovaj njegov post je iznenađenje samo za nekoga ko ga lično ne poznaje.Na žalost ja ga lično poznajem te mi ovo "silovanje Bosanskog jezika i pravopisa" ne predstavlja iznenađenje.Čovjek je i dan danas polupismen, al' yebo i to, kakav je to kvarnjak i dzilkoš.Nikad u životu neću shvatiti kako je on godinama uz Želju, na ovaj ili onaj način.On jednostavno ne pripada tu.Nit je hadzija sa lovom, nit je mangup, nit je neki facko...ništa ama baš ništa, frajer je seljačina sa dna kace koji ne izlazi iz birtija iz okolice Sarajeva.
@Pipi drug, ja mislim da je on abd pri kraju karijere.Molit će on Senada da mu šlepere istovara, vjeruj.Bilo kakav drugačiji scenarij, ne d'o Bog, seli burazeru iz Bosne i ti i ja i svi, to bi bio znak da je sve otišlo u pm.
GradKamena1 je napisao/la:CItam malo ove teme opcenito sve,upade mi u oci ovo sto igraci nisu pozdravili Fukare,i samo mi je krivo svi ovi sto vode klubove kod nas na neki nacin kopiraju mamica ,vidim i ovaj u Tuzli poceo isto. Nemoze generalizirat sve navijace,ako je bila prica prodana ovo ono gluposti,isti ti navijaci su doziviliprosli tjedan maltretiranje u Travniku radi koga,pa radi njih,sto nije pogledo sa te strane.
Navijaci koji su bili u Travniku su pozdravljeni u Travniku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
sasistika je napisao/la:
Vidišđ li da i Željo "luta" ko i mi??? Ma vala isti smo !! Dovedu solidna pojačanja al zato ostave levata da om vodi ekipu,il dovedu kakvog takvog iole trenera al im igrači onda niđe veze.. Još jedna sličnost Vječiti je u tome da su i oni govorili da će prekucat ovu našu ligu?
Pouka ; šutite ublehaši i samo radite svoj posao pa na kraju šta bude. Samo me nasmijaše Manijaci sa svojim transparentom podrške,ko fol oni nisu ko mi! da ne mijenjaju,ne pljuju nakon neuspjeha ekipe a uprava ih njihova demantova u startu i ispade da je poruka Manijaka samo licemjerna foluška A možda i ...
Ne razumijem ovo? Manijaci izabacili transparent kao sarkazam ili... Provaljujes se.
Pa onaj transparent Manijaka, protiv Rudara,jučer.. ono kao "iduće sezone dupla se kruna očekuje"
Lakoste je napisao/la:Smijesno je sad kako navijaci Zeljeznicara optuzuju za sve Odovica, Mulalica za neuspjesnu sezonu a upravu velicaju a koliko me sjecanje sluzi taj Misimovic je u klubu vise od godinu dana, on je otjerao Zeljkovica, Hasanovica, Stanica, Djelmica, Kokota i ostale. Otjerali Adzema, Capljica, Odovica, Mulalica, sve legende kluba al valjda im Miske i uprava vazniji od legendi. Rade ono sto smo mi radili, al skroz isto. Samo, ima problem, sto smo mi u najgoroj sezoni unazad 10 godina, kad je atmosfera u qrcu opet ispred njih sa sansama za Evropu...
Eto, dovelo su sad 3 nova igraca a trenera nemaju, dodje covjek i mozda mu se ne svidjaju ti igraci, nema tu nikakvog sistema...
Vidišđ li da i Željo "luta" ko i mi??? Ma vala isti smo !! Dovedu solidna pojačanja al zato ostave levata da om vodi ekipu,il dovedu kakvog takvog iole trenera al im igrači onda niđe veze.. Još jedna sličnost Vječiti je u tome da su i oni govorili da će prekucat ovu našu ligu?
Pouka ; šutite ublehaši i samo radite svoj posao pa na kraju šta bude. Samo me nasmijaše Manijaci sa svojim transparentom podrške,ko fol oni nisu ko mi! da ne mijenjaju,ne pljuju nakon neuspjeha ekipe a uprava ih njihova demantova u startu i ispade da je poruka Manijaka samo licemjerna foluška A možda i ...
Cekaj, na ovaj gornji dio necu odgovoriti, jer ni sam nisam na cisto, ali ovo za manijake ti je bezveze, hoces rec da je lose kad dajes igracima podrsku bez obzira sto je sezona propala, mi smo smatrali da su dobro odradili ovu polusezonu i nagradili smo ih parolom podrske i navijanjem 20 min posle utakmice, ovo samo bosnji moze biti lose.. A nismo klub tj nebi trebali biti ni mi ni vi kojim ce navijaci smjenjivati trenere, igrace ili sta znam , tako da to uopste nema veze..
Uprava je u lošem kontestu a ne Manijaci, ovaj je transparent podrške primjer nama svima..