RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RodjeniiBrato » 06 feb 2019, 15:31

harden je napisao/la:Koga jos imate da bi mogao igrati umjesto Mujezinovica, Samardzic i? Zna li se otprilike ko bi trebao biti zamjena njegova?
Moze Brandao ili Cvija, pa i Samardzic...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 06 feb 2019, 15:59

Enigma je napisao/la:Uglavnom je bilo kako smo mi zahtijevali a to je..... Velež je dogovorio da se odbiju odštete od Ovčine i Behrama, Veležu još 50k KM na ruke + 100k € od eventualnog budućeg transfera vani. Za igraca kojem za 5-6 mjeseci istice ugovor dobar transfer
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lol: :lol: :lol:

Samo 25% od narednog transfera i 45000KM za Behrama koliko bi mu iznosila naknada za treniranje, kakvih 50000KM i 100000 eura :lolno: .... s tim sto je za Ovcinu placena ranije naknada jer nije smio potpisati profi ugovor dok nije dosla depesa i papir iz Zelje, odnosno Saveza da je sve uplaceno kako treba.... nemoj Bogati pisati kad ne poznajes materiju, pogotovo oko profi ugovora....

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 06 feb 2019, 16:11

Enigma je napisao/la:Uglavnom je bilo kako smo mi zahtijevali a to je..... Velež je dogovorio da se odbiju odštete od Ovčine i Behrama, Veležu još 50k KM na ruke + 100k € od eventualnog budućeg transfera vani. Za igraca kojem za 5-6 mjeseci istice ugovor dobar transfer
Citam i ne vjerujem sta pisete :lol:

Ili svjesno lažeš - lažete ili vas uprava mjastorski laže, trece nema, ono sto sam ja ponavljao @Kompromis samo potvrdio, cirkus sa vama, a iskreno nisam ocekivao to barem ne od vas
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 06 feb 2019, 16:13

Kompromis je napisao/la:

Samo 25% od narednog transfera i 45000KM za Behrama koliko bi mu iznosila naknada za treniranje, kakvih 50000KM i 100000 eura :lolno: .... s tim sto je za Ovcinu placena ranije naknada jer nije smio potpisati profi ugovor dok nije dosla depesa i papir iz Zelje, odnosno Saveza da je sve uplaceno kako treba.... nemoj Bogati pisati kad ne poznajes materiju, pogotovo oko profi ugovora....
Hajd jos jednom procitaj poznavaoce materije o profi ugovorima, pa dodji opet. Uopce, ali uopce ne ide tako procedura oko potpisa profi ugovora i naknade :salut:

Dzemil Šoše: "Jako smo zadovoljni odštetom." Eheto, hajd pa zivite u zabludi da niste kesha dali nista :njanjanja:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 06 feb 2019, 16:17

Kompromis je napisao/la:

Haj se malo bolje raspitaj pa dodji opet da zavrsimo vise ovu raspravu :kafa:
P.S nemoj se raspitivat porukama preko "pouzdanih forumasa", nadji pravog covjeka :kafa:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 06 feb 2019, 16:25

drakensang je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:

Hajd jos jednom procitaj poznavaoce materije o profi ugovorima, pa dodji opet. Uopce, ali uopce ne ide tako procedura oko potpisa profi ugovora i naknade :salut:

Dzemil Šoše: "Jako smo zadovoljni odštetom." Eheto, hajd pa zivite u zabludi da niste kesha dali nista :njanjanja:
Majstore bukvalno mi je papir prosao preko ruke.... iako tim se ne bavim nego sam igrom slucaja dobar sa covjekom u savezu koji radi u tom odjelu... da ne navodim ime inicijali su mu F.K. ili K.F. ako citas prvo prezime pa eto vrlo lako se moze provjeriti ko je taj..... ne moze se od ove sezone potpisati profi ugovor bez da prvo stigne iz maticnog kluba dokaz o uplati sredstava koji se salje u Savez pa onda savez salje papir u klub koji potpisuje sa svojim igracem (i novitet je da nema vise na rate nego cijeli iznos odjednom).... Sarajevo je imalo slican problem sa onim malim sto je presao iz juniora Zelje u Sarajevo.... dok nije uplaceno nije potpisan ugovor.... ovakva prebijanja su dozvoljena (ove giod su se poostrila pravila) ali se moraju uplatiti novci pa onda vratiti ponovno preko bankarske transakcije u klub koji je platio naknadu.... sve zbog mahinacija u pranju novca prethodnih godina... nema vise dodji mi, dodjem ti i tome slicno... samo izvod i nalog za uplatu i nalog za prenos sredstava...

Normalno da su zadovoljni kad ne moraju odjednom uplatiti 45000KM za Behrama.... ovako jos pride dobili 25% ako nekad nesto bude u buducnosti od Mujezina...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 06 feb 2019, 16:27

RodjeniiBrato je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:

Haj se malo bolje raspitaj pa dodji opet da zavrsimo vise ovu raspravu :kafa:
P.S nemoj se raspitivat porukama preko "pouzdanih forumasa", nadji pravog covjeka :kafa:
O kakvim ti jadan ne bio porukama pises... ja u zivotu nisam 3 privatne poruke napisao... a sa forumasima na temi Zelje i nemam neki kontakt jer ih je vecina tamo da pljuju redom koga stignu (ne svi jer neke znam i sa nekima sam dobar)....
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 06 feb 2019, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 06 feb 2019, 16:27

ojojojoj .... muko moja :( Njemu papir prosao kroz ruke, tu sam stao sa citanjem :( :( :( :damn: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 feb 2019, 16:29

Jeste dosadni hljeb vas j.ebo sa Mujezinovicem zajedno. Nek' je otisao, g.ovno od covjeka i nula karakter. Zaboli me k.urac i za njega i za Zeljeznicar.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 06 feb 2019, 16:31

drakensang je napisao/la:ojojojoj .... muko moja :( Njemu papir prosao kroz ruke, tu sam stao sa citanjem :( :( :( :damn: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
Papir iz Zelje da je placena naknada za Ovcinu.... dajem vam inicijale i covjeka iz kancelarija Saveza... vrlo lako i ss.ba moze provjeriti...

A ovo iz Zelje za transfer Mujezina svakako mogu saznati jer sam blizak sa mnogim iz uprave, što ove što bivse... uskoro ce biti poslan i papir za Behrama...

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 06 feb 2019, 16:51

Golemi su ovi manijaci bogami, preko pet likova navalilo imaju "provjerene" informacije, a svaka razlicita :lol: Jbg ne znam u cemu je problem kad su se klubovi dogovorili uz obostrano zadovoljstvo, pa nisu oni(navijaci) izdvajali pare iz svog dzepa nego je uprava zelje izdvajala i izdvajat ce :tralala: :hmmmmm:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2019, 17:22

RodjeniiBrato je napisao/la:Golemi su ovi manijaci bogami, preko pet likova navalilo imaju "provjerene" informacije, a svaka razlicita :lol: Jbg ne znam u cemu je problem kad su se klubovi dogovorili uz obostrano zadovoljstvo, pa nisu oni(navijaci) izdvajali pare iz svog dzepa nego je uprava zelje izdvajala i izdvajat ce :tralala: :hmmmmm:
njima je cilj broj jedan da Osim ispadne da je zezno upravu veleža
to kakav je igrač taj mali je manje bitno, željni su da budu bitni u PLBiH....jer su trenutno statisti u kukuruzu
:kafa:

vama sve najbolje rođeni, vidimo se na jesen :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 feb 2019, 18:21

RodjeniiBrato je napisao/la:Golemi su ovi manijaci bogami, preko pet likova navalilo imaju "provjerene" informacije, a svaka razlicita :lol: Jbg ne znam u cemu je problem kad su se klubovi dogovorili uz obostrano zadovoljstvo, pa nisu oni(navijaci) izdvajali pare iz svog dzepa nego je uprava zelje izdvajala i izdvajat ce :tralala: :hmmmmm:
Ne mogu da prezale da vise ne mogu uzimati za dzabe igrace, vec zato moraju platiti cifru koja se pred njih stavi. I to povrh svega nasli sa Hasicem sa se cjenkaju i igraju pijace. Hasic je za njih Mamic.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 feb 2019, 18:23

drakensang je napisao/la:ojojojoj .... muko moja :( Njemu papir prosao kroz ruke, tu sam stao sa citanjem :( :( :( :damn: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
Hahahhhahahahahhaha jos ce reci da je uceszvovao i direktno bio odgovoran za transfer Mujezinovica u Zeljeznicar.

FORZZA
Kontakt:

Post Postao/la FORZZA » 06 feb 2019, 19:14

mujezinovic kao covjek i igrac sredna žalost..Najvece pojacanje VELEŽA ovog prelaznog roka je to sto nas je napustio doticni igrac....daleko mu kuca bila...**** muleta i njegoveve pozdrave i zelje

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 feb 2019, 19:25

Bolan šta se ložite na likove kojima je vrhunac da na forumu glume neku veličinu a u stvari su obična nula.Imamo ljude koji rade odličan posao i sve ide prema zacrtanom planu,prema tome opustite se i uživajte.Ovi likovi nisu bitni, opustite se ljudi....
FORZZA VELEŽ
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 feb 2019, 19:43

Hahahahahahahahahha. Boze bolesnika?!
Max Allegri

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 06 feb 2019, 21:13

Mig_Mig je napisao/la:
Hahahahahahahahahha. Boze bolesnika?!
Jedini bolesnik ovdje si ti, ubi te mržnja prema Veležu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 06 feb 2019, 21:26

Hahah ovog miga bas u srce pogodilo sto je željo morao platit i dogovorit se sa Velezom za Mujezinovica :D

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 feb 2019, 21:29

RodjeniiBrato je napisao/la:
harden je napisao/la:Koga jos imate da bi mogao igrati umjesto Mujezinovica, Samardzic i? Zna li se otprilike ko bi trebao biti zamjena njegova?
Moze Brandao ili Cvija, pa i Samardzic...
Imamo Cvijanovica Brandaa Samardzica Ovcinu koji su izrazito krilni igraci a imamo i Behrama Lukasa Cosica Vehabovica koji igraju centralne pozicije, s tim da je Behram po vokaciji lijevo krilo al moze igrati i centralnog veznog. Uglavnom imamo dobar i velik izbor kvalitetnih mladih igraca. Moje misljenje je da ce u vecini utakmica behram cosic i vehabovic igrati centralne vezne a brandao i ovcina krila.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.