Lakers discussed Julius Randle, Nerlens Noel swap with Mavericks, per @wojespn
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sto je s ovim Okafoom lik ne igra ni u Netsima
Kakvi promasaji Phile on i Noel...
Kakvi promasaji Phile on i Noel...
@kaunas
A sto Boston ne bi imao uz Irvinga, Browna i Tatuma? Jos ce se njima pridodati jos jedan top pik u naredne dvije godine.
A sto Boston ne bi imao uz Irvinga, Browna i Tatuma? Jos ce se njima pridodati jos jedan top pik u naredne dvije godine.
http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a224783 ... dluke.html
nije bijesan kad njegovim čuvarima sudije bukvalno izmisljaju lične greške
nije bijesan kad njegovim čuvarima sudije bukvalno izmisljaju lične greške
Irving nije potencijal. On je vec izgradjen igrac, u martu puni 26 godina. Govorim za ove do 20 ili 21 godine otprilike.dscile je napisao/la:@kaunas
Tatum odlican, nema govora. Dodas jos Browna i to je to sto imaju otprilike. Phila i Lakersi ipak nivo iznad.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Irving je buducnost fransize sa svojih 26 godina, a mi pricamo o buducnosti.Kaunas je napisao/la:Irving nije potencijal. On je vec izgradjen igrac, u martu puni 26 godina. Govorim za ove do 20 ili 21 godine otprilike.dscile je napisao/la:@kaunas
Tatum odlican, nema govora. Dodas jos Browna i to je to sto imaju otprilike. Phila i Lakersi ipak nivo iznad.
Ja stvarno ne vidim na osnovu cega je to buducnost Lakersa nivo iznad. Ajde, za Phillu se moze reci ako bi trojac Fultz, Simmons i Embiid bio bez povreda, ali tu je veliki upitnik. Narocito kod Embiida koji ne moze povezati 10ak utakmica, a zdrav bi mogao biti najbolji centar lige.
Ali na osnovu cega reci za Lakerse? Imaju Lonza, Kuzmu i 0 pikova u narednim godinama. Zbog velicine ce potpisati nekog superstara, ali o tome se moze suditi kada potpise, a mi pricamo o trenutnom pogledu na buducnost. I eto, kako se bazirano na cinjenicama moze zakljuciti da Lakersi imaju bolju buducnost od ekipe koja ima vec sada jednog mladog All stara (sa pregrst vaznih utakmica, tj sa jakim iskustvom) i dvojicu vrlo vjerovatno buducih All starova (a za Tatuma mislim da moze biti i vise od toga).. i uz njih jedan top pik u jednom od naredna dva drafta. I uz njih vrhunskog trenera i cinjenicu da ce se svi mladi igraci razvijati uz PO utakmice, a ne iskljucivo uz RS utakmice.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Klasicni salary dump potez za LAL,ako dodje do ovog trejda.Zalosno je da ne mogu dobiti nista vise za Randlea.miki_92 je napisao/la:Lakers discussed Julius Randle, Nerlens Noel swap with Mavericks, per @wojespn
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam za DEN,ali BOS sigurno ima bolju buducnost.Mlado jezgro plus mogucnost visokog pika i na ovom draftu.Kaunas je napisao/la:Neki su govorili da Denver i Boston imaju bolju buducnost i veci potencijal od Lakersa. Valjda se pronadju.
Kuzma napokon pokazuje kakav je potencijal
Jos da Hart konacno pocne pruzati partije kakve moze.
Uz dva superstara bi vec sljedece godine mogli biti vrhunska ekipa.
Sto se Kuzme tice,lik igra fantasticno,ali treba imati na umu 2 stvari:Prvo igra u timu koji nece u PO i ima prostora za svoju igru i statistiku,a drugo,on je dosao u ligu sa 4 godine na koledzu,ako se ne varam i sasvim je logicno da je NBA spreman.Pitanje je koliki upside imau odnosu na ove mladje!?
Lakersi imaju i Ingrama, momak je veci potencijal od Browna sigurno, za Tatuma ne znam sta bih rekao. Al svakako Boston je, izuzev Warriorsa, ekipa s najboljom situacijom u ligi. Inace mislim da ekipa koja pokupi RJ Barretta 2019. na draftu moze istog trenutka opste veselje organizovati.
Sto se ovog s Randleom tice, ako nakon ovakvih igara momka ove godine za njega mogu dobit samo Noela i to bez da se rijese Dengoog ugovora, nek idu Pelinka i Magic u 3 pm.
I da Kuzma je napadacki je.beno kompletan igrac, trpa na sve nacine. Sut odlican, floater ko mlijeko, a oni skyhookovi su vrhunac svega. Najbolja stvar kod njega je sto trpa bez da ustopa citav napad i sve radi nekako u ritmu. Defanzivno se pocesto desi da se izgubi (sinoc npr protiv Warriorsa odradio odlicnu partiju u oba smjera) al nije to stvar koja se nece popravit s iskustvom i kad fizicki ojaca. Fizicki nije bolno limitiran ko Okafor npr. Vec sad je fakticki igrac s 20 poena u rukama. Takodjer, od Bena je stariji samo godinu dana.
Sto se ovog s Randleom tice, ako nakon ovakvih igara momka ove godine za njega mogu dobit samo Noela i to bez da se rijese Dengoog ugovora, nek idu Pelinka i Magic u 3 pm.
I da Kuzma je napadacki je.beno kompletan igrac, trpa na sve nacine. Sut odlican, floater ko mlijeko, a oni skyhookovi su vrhunac svega. Najbolja stvar kod njega je sto trpa bez da ustopa citav napad i sve radi nekako u ritmu. Defanzivno se pocesto desi da se izgubi (sinoc npr protiv Warriorsa odradio odlicnu partiju u oba smjera) al nije to stvar koja se nece popravit s iskustvom i kad fizicki ojaca. Fizicki nije bolno limitiran ko Okafor npr. Vec sad je fakticki igrac s 20 poena u rukama. Takodjer, od Bena je stariji samo godinu dana.
- majestic24
- Kontakt:
Randle ce ici samo sa Dengom u paketu.NEZALAGANJE je napisao/la:Klasicni salary dump potez za LAL,ako dodje do ovog trejda.Zalosno je da ne mogu dobiti nista vise za Randlea.miki_92 je napisao/la:Lakers discussed Julius Randle, Nerlens Noel swap with Mavericks, per @wojespn
Ne zele Lakersi Noela. Hoce samo igrace sa ugovorima koji isticu na kraju sezone (Haris,Curry i jos dvojica su u pitanju
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
o cemu ti, pa i Noelov ugovor istice na kraju sezone
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
BOS ima Browna i Tatuma. Ok. Pogledas malo roster Lakersa (Ball, Kuzma, Ingram, Hart) uz nesto starije Randlea i Nancea (23 i 24 godine). Ako se nastave pravilno razvijati i ispune puni potencijal strasna ekipa kroz godinu-dvije dok jos steknu iskustva. Uz Jamesa i recimo Georgea ili Cousinsa sljedece sezone strasna ekipa.
Celticsi za sada imaju 2 igraca za buducnost. Tatum ce biti strasan, nema dileme, Browna cemo jos vidjeti. Da je potencijal, jeste. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Celticsi za sada imaju 2 igraca za buducnost. Tatum ce biti strasan, nema dileme, Browna cemo jos vidjeti. Da je potencijal, jeste. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
15.10.2013.
- majestic24
- Kontakt:
moja greska. mislio sam da on ima duzi ugovormiki_92 je napisao/la:o cemu ti, pa i Noelov ugovor istice na kraju sezone
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kakvo je on drvo, mislio sam da ce bit bolji jer igra za ugovor u mrtvom Dallsumiki_92 je napisao/la:o cemu ti, pa i Noelov ugovor istice na kraju sezone
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Fazon je sto je Boston vec sad top 3 ekipa NBA. Lakersima ce trebati godine da dodju do toga. Jos Kelti kroz unutrasnji rast lako mogu postati najjaci bez ikakvih pojacanja.Kaunas je napisao/la:BOS ima Browna i Tatuma. Ok. Pogledas malo roster Lakersa (Ball, Kuzma, Ingram, Hart) uz nesto starije Randlea i Nancea (23 i 24 godine). Ako se nastave pravilno razvijati i ispune puni potencijal strasna ekipa kroz godinu-dvije dok jos steknu iskustva. Uz Jamesa i recimo Georgea ili Cousinsa sljedece sezone strasna ekipa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I dalje se prica o Jamesu u Lakersima 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa i da ima 20-8 sezonu, opet bi Simmons dobio nagradu i sa trenutnom 17-9-8 sezonom.dscile je napisao/la:Nije ni bizu toliko dominantan. Kuzma, nastavi li ovako, ce imat 20-8 sezonu sa sveukupnom efikasnoscu dosta boljom od Simmonsove.Epidaurus je napisao/la:Jedino kad bi Simmons ovog trenutka otpao do kraja sezone zbog ozljede.SiamoNoi je napisao/la:Kuzma prvi rookie Lakersa nakon Jerry Westa sa 3 uzastopne utamice sa 25+ poena. Momak ce imat opasnu kandidaturu za ROYa ako ovako nastavi.
Skroz dobra rookie generacija. Od onih kasnijih pikova skroz mi se svidjaju Collins iz Atlante i Allen iz Brooklyna. Mada je ovaj drugi skroz sirov, ali mi se cini da bi mogao biti strasan defanzivac.[/quote]
da,mislim da bi simmons mogao biti prvi rookie koji je najbolji skakač i asistent medju rookie igračima,a možda i najbolji strijelac
Vole ljudi tako da imaju na šta drkatiSarmelino je napisao/la:I dalje se prica o Jamesu u Lakersima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
dscile je napisao/la:Irving je buducnost fransize sa svojih 26 godina, a mi pricamo o buducnosti.Kaunas je napisao/la:Irving nije potencijal. On je vec izgradjen igrac, u martu puni 26 godina. Govorim za ove do 20 ili 21 godine otprilike.dscile je napisao/la:@kaunas
Ja stvarno ne vidim na osnovu cega je to buducnost Lakersa nivo iznad. Ajde, za Phillu se moze reci ako bi trojac Fultz, Simmons i Embiid bio bez povreda, ali tu je veliki upitnik. Narocito kod Embiida koji ne moze povezati 10ak utakmica, a zdrav bi mogao biti najbolji centar lige.
Ali na osnovu cega reci za Lakerse? Imaju Lonza, Kuzmu i 0 pikova u narednim godinama. Zbog velicine ce potpisati nekog superstara, ali o tome se moze suditi kada potpise, a mi pricamo o trenutnom pogledu na buducnost. I eto, kako se bazirano na cinjenicama moze zakljuciti da Lakersi imaju bolju buducnost od ekipe koja ima vec sada jednog mladog All stara (sa pregrst vaznih utakmica, tj sa jakim iskustvom) i dvojicu vrlo vjerovatno buducih All starova (a za Tatuma mislim da moze biti i vise od toga).. i uz njih jedan top pik u jednom od naredna dva drafta. I uz njih vrhunskog trenera i cinjenicu da ce se svi mladi igraci razvijati uz PO utakmice, a ne iskljucivo uz RS utakmice.
Lakersi nemaju Lonza ,Kuzmu nego imaju Ingrama,Kuzmu pa tek onda Lonza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.