Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 15 okt 2019, 23:44

Osim13 je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Ne znam koliko još brukanja nam je potrebno pa da ovdje shvatite da ni Vrančić ni Hajrović ni Messi lično neće ništa promijeniti. To su toliko otrcane priče da mi je muka samo kad pročitam tako nešto. Ako neko smatra da je nama Grčka uputila 25 šuteva na gol samo zato što nisu određeni igrali, svaka mu čast.
Mrzitelju Republike Bosne i Hercegovine, vjerujem da si ovo sa šajkačom na glavi napisao :puke:
" са ? % на $.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 okt 2019, 23:44

invincible1921 je napisao/la:1. Pokusavao sam opravdat Robija, al ovo je stvarno sramotno. Protiv ovakve grcke ne osustat na go....grcke koja je osvojila bodove protiv nas i lihtenstajna....SRAMOTA.

2. Drago mi je da su se odredjeni igraci pokazali svoj (ne)kvalitet i da nisu nikakva prevaga, a ovdje se o njima pisalo na dugo i nasiroko. Daj nam jos i tog vrancica nek i on pokaze kolko ne zna pa mozda strucnjaci usute.
Drago ti sto je Pjanic pokazao nemoc po ko zna koji put?

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 15 okt 2019, 23:45

Prosinečki: Razgovarat ću sa predsjednikom Begićem, pa ćemo vidjeti šta će se dalje dešavati
Znači ostaje babuka do Katara 2022. :ljepota:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 15 okt 2019, 23:46

Vucevich je napisao/la:Amar ‘3-0 od Borca’ Osim hahaha
Hahahaahahh **** sestru svoju ako nisi admin BH Super Sporta. Ova sranja sto ti i oni valjate malo ko moze. Sto se ne osvrnes na 11 utakmica prije toga papane
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 15 okt 2019, 23:46

BoixosNois1899 je napisao/la:
Prosinečki: Razgovarat ću sa predsjednikom Begićem, pa ćemo vidjeti šta će se dalje dešavati
Znači ostaje babuka do Katara 2022. :ljepota:
Roberte gnjido jedna imas li ti obraza ikako smrade usrani bezobrazni
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 okt 2019, 23:46

samoposmatram je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:1. Pokusavao sam opravdat Robija, al ovo je stvarno sramotno. Protiv ovakve grcke ne osustat na go....grcke koja je osvojila bodove protiv nas i lihtenstajna....SRAMOTA.

2. Drago mi je da su se odredjeni igraci pokazali svoj (ne)kvalitet i da nisu nikakva prevaga, a ovdje se o njima pisalo na dugo i nasiroko. Daj nam jos i tog vrancica nek i on pokaze kolko ne zna pa mozda strucnjaci usute.
Ma ne kakav crni pjanic, drago mi je sto se pokazalo da Jajalo, Izet pa vala i Cimirot nisu nikakva prevaga da je to otprilke s konja na magarca poziv...a isto tako i u odbrani. Kovacevic je mogao sam skriviti vise golova u ovoj utakmici nego li Zukanovic za citavu karijeru.

Isto tako bi bilo i sa Vrancicem i prcice. Dok ovdje ide prica joj da nam njih zovnu procvjetalo bi sve....
=\_1921_/=

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 okt 2019, 23:47

svabo8 je napisao/la:
Hahahaahahh **** sestru svoju ako nisi admin BH Super Sporta. Ova sranja sto ti i oni valjate malo ko moze. Sto se ne osvrnes na 11 utakmica prije toga papane
Sta je to? Nikad nisam cuo za to.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 okt 2019, 23:47

svabo8 je napisao/la:
Nije lako, dugo je čekao :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 okt 2019, 23:50

invincible1921 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:

Ma ne kakav crni pjanic, drago mi je sto se pokazalo da Jajalo, Izet pa vala i Cimirot nisu nikakva prevaga da je to otprilke s konja na magarca poziv...a isto tako i u odbrani. Kovacevic je mogao sam skriviti vise golova u ovoj utakmici nego li Zukanovic za citavu karijeru.

Isto tako bi bilo i sa Vrancicem i prcice. Dok ovdje ide prica joj da nam njih zovnu procvjetalo bi sve....
Svi su oni izgledali kao amateri jer je selektor ****. Igra ista a tri selektora.

Obicne marionete.

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 15 okt 2019, 23:52

Vucevich je napisao/la:Najgori selektor u historiji reprezentacije. Amater, mahalas, neznalica. Odlazi.

I nemoj zaboraviti da pulena Sarica nosis sa sobom.
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 15 okt 2019, 23:53

Roberte spasi to malo obraza sto ti je ostalo napusti reprezentaciju i odi trenirati neke repke tvog kalibra.
Npr Uganda,Somalia itd

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 okt 2019, 23:55

svabo8 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Najgori selektor u historiji reprezentacije. Amater, mahalas, neznalica. Odlazi.

I nemoj zaboraviti da pulena Sarica nosis sa sobom.
Narkoman je to vucko moj. Nema taj obraza za nista. Davno je trebo otic da ima morala, ali nema. On je obicna marioneta, i to mu odgovara. Dobro zaradjuje, ne radi nista. Kud ces bolje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 15 okt 2019, 23:56

Salih1984 je napisao/la:Roberte spasi to malo obraza sto ti je ostalo napusti reprezentaciju i odi trenirati neke repke tvog kalibra.
Npr Uganda,Somalia itd
Kakav on i obraz. Najobicniji alkoholicar koji je u trenerskim vodama na konto toga sto je bio vrhunski igrac

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 okt 2019, 00:01

Ovaj sutra treba otici s klupe, a za njim begic i kompanija. Boli njih kita za reprezentacijom, ukoliko to nije tacno mogu i dokazati. Jedan je nacin. Taj nacin jeste da dovedu Vahu na klupu kako znaju i umiju. To ce znaciti da ce dovesti covjeka kojem niko drugi nece krojiti sastav, koji nece mesetariti na klupi reprezentacije, prodavati igrace preko drzavnog dresa...neko s moralom i cvrstom rukom. Sve ostalo je mazanje ociju i obmana.
Lopovi odlazite zajedno sa zutom ublehom.
Cuva Bog Zelju svog!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 okt 2019, 00:02

Ostani i nastavi vaditi mast neznalicama.
Usput boljeg necemo naci ;)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 okt 2019, 00:03

Ovaj opet bi da prica sa Begicem hahahaa. Joj Roberte joj Roberteeeeee.
@igrajlopte 🐦

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 16 okt 2019, 00:03

svabo8 je napisao/la:
Salih1984 je napisao/la:Roberte spasi to malo obraza sto ti je ostalo napusti reprezentaciju i odi trenirati neke repke tvog kalibra.
Npr Uganda,Somalia itd
Kakav on i obraz. Najobicniji alkoholicar koji je u trenerskim vodama na konto toga sto je bio vrhunski igrac
Izgleda da je tako,obicni klosarski beskicmenjak.
Eno ona četnikusa ceca je slobodna najbolje bi bilo da prohodaju svakako nemaju obraza ni jedno ni drugo

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 16 okt 2019, 00:04

bhfanatic14 je napisao/la:
Narkoman je to vucko moj. Nema taj obraza za nista. Davno je trebo otic da ima morala, ali nema. On je obicna marioneta, i to mu odgovara. Dobro zaradjuje, ne radi nista. Kud ces bolje.
bhfanatic14
Post04 jan 2018, 09:47

E ovako da sve sumiramo i da zavrsimo sve diskusije jer istina je samo jedna. Dakle oko 10anketa sam do sada zapazio, svih 10 anketa je pobjedio Robert Prosinecki! I to sve glatko Bez i jedne mrlje. Znaci 99% ljudi zeli zutog na klupi, a 1% amku to su ovi zeljini inace nebi nikog bilo ko je za njega. Dakle sve osim izbora roberta danas, donosi jedan veliki skandal i fijasko sa teskim posljedicama.
Vučko moj. :rol:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 16 okt 2019, 00:08

Ako zelimo napredak moramo
- Otjerati Begica i Pilava, pa onda sve ostale Sarajlije u savezu.
- Otjerati selektora.
- Reprezentaciju praviti od igraca iz dijaspore jer nasi talenti ne znaju fudbalske osnove. Pozivati samo one koji se bas izdvajaju a prosli su nasu skolu.
- Zabraniti SDA stranci ikakav dodir sa fudbalskom reprezentacijom.
- Dovesti selektora koji ima znanje, motiv i zelju da napravi rezultat.
- Zahvaliti se igracima koji nemaju ambiciju i zelju da s reprezentacijom naprave dobar rezultat na velikom prvenstvu.

Sve ostalo je povratak u rang Armenije i 5. mjesta u kvalifikacijama prema cemu trenutno idemo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 okt 2019, 00:11

mohikanac12 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
bhfanatic14
Post04 jan 2018, 09:47

E ovako da sve sumiramo i da zavrsimo sve diskusije jer istina je samo jedna. Dakle oko 10anketa sam do sada zapazio, svih 10 anketa je pobjedio Robert Prosinecki! I to sve glatko Bez i jedne mrlje. Znaci 99% ljudi zeli zutog na klupi, a 1% amku to su ovi zeljini inace nebi nikog bilo ko je za njega. Dakle sve osim izbora roberta danas, donosi jedan veliki skandal i fijasko sa teskim posljedicama.
Vučko moj. :rol:
:urnebes:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.