Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Formula 1
9. sam trenutno , pao sam za 1 mjesto u odnosu na proslu utrku .
Ali bato , pogodio sam pobjednika , 3. mjesto , i pole
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja sam 9og na 5. mjesto, nisam los. Pogodio pobjednika i Massu na 6om. 54 boda dobio ukupno.bavarian_bk je napisao/la:9. sam trenutno , pao sam za 1 mjesto u odnosu na proslu utrku .![]()
Pridruzio sam se i ja ovoj ligi. Tim Black Mambas
Jest' da sam zakasnio ali probat cemo prici vrhu 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Klare je napisao/la: To sam nekad pokušavao da objasnim, ali ne možeš ti nekom dokazat da je mlijeko bijelo, ako je on čvrstog uvjerenja u drugu boju.
Takvih tipova je koliko hoćeš, pa se najprikladnije povući i pustiti da živi u kojekakvim zabludama.
Fetel je sa Red Bulom trostruki šampion svijeta i to niko ne može da okalja,
a puno je takvih, jer logično da su Ferari i Meklaren kroz historiju prikupili nevjerovatnu bazu navijača i simpatizera.
Oni(pogotovo Ferari)nisu navikli da ih konkurencija ovako tuče, pa se koriste svi načinima da srozaju kvalitet Fetela, a Alonsa i Kimija dižu u neke vanzemaljce.
1) Zato sto je MP4-20 bio najjaci auto, koji se kvario jednom u dve trke.Ako ćemo već tako:
+Zašto taj Kimi nije bio prvak 2005 sa nadmoćnim bolidom naspram Alonsovog Renoa?
+Zašto Alonso nije bio prvak 2007 sa extra kvalitetnim bolidom Meklarena, i ne to nego ga potuče debitant Hamilton?
[youtube][/youtube]
2) Zato sto je od Hungaroringa McLaren gurao Hamiltona, a gde se dvojica svadjaju - treci (Raikkonen) profitira.
Ne moze da te ne zanimaju nepouzdanost bolida i timska taktika, kad od toga zavisi mozda i 90% rezultata jednog vozaca.Nepouzdanost bolida i nesuglasice u time me apsolutno ne interesuju, nego se baziram na vozače i brzinu njihovog bolida?![]()
Kakve to veze ima sa zivotom covece, ciji si ti navijacTreba biti objektivan i realan,
Evo recim ja sam simpatizer, navijač kako hoćete otkako pratim ovo, od Benetona, Renoa pa do današnjeg Lotusa,
isključivo sam za jednu ekipu, džaba ne mogu protiv toga.![]()
Niko i ne spori da Vettel ubira plodove kvalitetnog rada. Ono sto sporimo su njegovi vozacki kvaliteti. Nije on nikakav "wunderkind sa druge planete". Dobar je vozac, jedan od najboljih na gridu, ali ima i boljih i kvalitetnijih od njega. Ono sto pravi razliku je tim i A.Newey koji mu konstantno isporucuje najbolji overall auto (brzina, stabilnost, pouzdanost). Rezultat: pobede sa PPa, skupljanje bodova ukoliko toga nema, krah ako je auto nekonkurentan na pojedinim trkama. Sta tu nije jasnoAlonso je bio moj miljenik, daleko najdraži vozač koji je ikad kročio u ovaj sport,
ali bez onog Renoa i Briatorea on nikad više titulu osvojiti neće,
onakav tim, taktiku i podršku on u Ferariju nikad neće imati, a
danas je to Fetel i kompletna ekipa ubire plodove kvalitetnog rada.
Videli bi pravo lice Vettela da je kojim slucajem vozio F2012 ili neki slican auto. Alonso, Raikkonen i Hamilton su (potpisujem) bolji vozaci od Nemca, iako je on uspesniji vozac od njih. To je ta razlika koju neki ovde ne mogu da shvate.
Tako ti je, pa si ti hvataj za glavu koliko hoćeš.MaGiCa je napisao/la:
E ovo i taj video što si stavio je baš za tog gore što se, ne drži, nego lupa, udara po čelu.MaGiCa je napisao/la:Zato sto je MP4-20 bio najjaci auto, koji se kvario jednom u dve trke.
Da je babi muda...u punom smislu,
a nije ni bolid bio toliko nepouzdan koliko Kimi i Montoja, svojim greškama su upropastili po 3 utrke najmanje.
Taj video i priču možeš prodavati onima koji su od jučer počeli pratiti dešavanja, a preko mene lagati nećeš.
Renault nije imao ni blizu jak bolid, jeste imao pouzdaniji, ali ne u tolikoj mjeri da nadoknade zaostatak brzine,
ali zato su imali taktiku, Briatorea i školovanijeg, boljeg vozača,
a ko se to iz trenutne situacije usudi reći da je Alonso bolji od Kimija?
Zato je čisti apsurd ovo tvoje osporavanje Fetelovih kvaliteta,
činjenica da je to trenutno jedini trostruki šampion,
i samim tim je najuspješniji vozač, a da li je i najbolji to ne možemo reći,
a isto kao što ne možemo reći da je slabiji od Kimija i Alonsa.
Je li tebi išta jasno?
Sad ću vođen vašom logikom reći da je Kimi svemirac, jer je potukao Hamiltona i Alonsa sa slabijim bolidom,MaGiCa je napisao/la:Zato sto je od Hungaroringa McLaren gurao Hamiltona, a gde se dvojica svadjaju - treci (Raikkonen) profitira.
a šta tek onda reći za Fetela kojeg niko živ sa slabijim bolidom nije nadigrao.
Vau, koja logika kod vas vlada.
A sad se vrati gore i vidi jesam li ja igdje pomenuo timsku taktiku?MaGiCa je napisao/la:Ne moze da te ne zanimaju nepouzdanost bolida i timska taktika, kad od toga zavisi mozda i 90% rezultata jednog vozaca.
Kakve to veze ima sa zivotom covece, što si se ti igrao sa crvenim autićimaMaGiCa je napisao/la:Kakve to veze ima sa zivotom covece, ciji si ti navijac![]()
Ako nije on, nije ni Alonso, ni Kimi, niti bilo ko treći.MaGiCa je napisao/la:Nije on nikakav "wunderkind sa druge planete".
Sa 3 titule nema niko, a to je ono što se broji,MaGiCa je napisao/la:Dobar je vozac, jedan od najboljih na gridu, ali ima i boljih i kvalitetnijih od njega.
poređenje kakav bi ko u kojem bolidu bio je čisto nagađanje, pretpostavka u prazno.
Ti potpisuješ?MaGiCa je napisao/la:Alonso, Raikkonen i Hamilton su (potpisujem) bolji vozaci od Nemca, iako je on uspesniji vozac od njih. To je ta razlika koju neki ovde ne mogu da shvate.
Eto ja potpisujem da nisu.
Ne govorimo o početnicima tipa Pic, Grande, pričamo o trostrukom prvaku,
čovjeku kojem su pobjede postale svakodnevnica, čovjeku dominatoru.
Iako pričamo o Fetelminatoru, opet ne mogu tvrditi da je od nekog iz vrha bolji vozač,
isto kao što ne mogu reći da je nešto slabiji.
Ovo govorim, a rekao sam ko su moji favoriti.
Klare je napisao/la: Tako ti je, pa si ti hvataj za glavu koliko hoćeš.
Godine druzenja sa ekipom 1 monopol lige su izgleda ostavile posledice po tvoje razmisljanje. Odgovaras na pitanja na koja te niko nije pitao, a citas odgovore koje niko nije pisao.Da je babi muda...u punom smislu,
a nije ni bolid bio toliko nepouzdan koliko Kimi i Montoja, svojim greškama su upropastili po 3 utrke najmanje.
Taj video i priču možeš prodavati onima koji su od jučer počeli pratiti dešavanja, a preko mene lagati nećeš.![]()
Jeste, Montoya i Raikkonen su 1 vrhunski auto kakav je bio MP4-20 sveli na to da bude losiji od Renaulta. Inace je taj auto bio 1 svemirski brod spram R25, koga su od miloste zvali "Rakovica IMR 25".
Zadovoljan
Ma super. Kad Raikkonenu strada auto u poslednjem krugu trke, a Alonso zabelezi pobedu samo ga prateci - nije McL izdao, vec je Briatore genijalac. Takodje, nacin bodovanja je kasnije promenjen, jer nije favorizovao skupljace bodova, vec "prave" trkace.Renault nije imao ni blizu jak bolid, jeste imao pouzdaniji, ali ne u tolikoj mjeri da nadoknade zaostatak brzine,
ali zato su imali taktiku, Briatorea i školovanijeg, boljeg vozača,
Bolji je na osnovu 10 sezona u F1, a ne na osnovu 3 trke u ovoj sezoni.a ko se to iz trenutne situacije usudi reći da je Alonso bolji od Kimija?![]()
Cemu onda forum, ako se ne moze ni o cemu raspravljatiZato je čisti apsurd ovo tvoje osporavanje Fetelovih kvaliteta,
činjenica da je to trenutno jedini trostruki šampion,
i samim tim je najuspješniji vozač, a da li je i najbolji to ne možemo reći,
a isto kao što ne možemo reći da je slabiji od Kimija i Alonsa.
Nista mi nije jasno. Da ti nisi dosao da poducavas ljude ovde, nikome nista ne bi ni bilo jasno. Ikad.Je li tebi išta jasno?![]()
Kad tako postavis stvari, razblazis i istrolujes - da, tako ispada.Sad ću vođen vašom logikom reći da je Kimi svemirac, jer je potukao Hamiltona i Alonsa sa slabijim bolidom,
a šta tek onda reći za Fetela kojeg niko živ sa slabijim bolidom nije nadigrao.![]()
We are The Vettel, resistance is futile.
"Nesuglasice"A sad se vrati gore i vidi jesam li ja igdje pomenuo timsku taktiku?![]()
Ajmo ad hominem, malo. Valja se. Bayernu ide dobro, pa nemas s kim.Kakve to veze ima sa zivotom covece, što si se ti igrao sa crvenim autićima
Dabome da nisu. Oni su se dokazali pre nego sto su postali to sto su postali i osvajali su sa losijim autima prvenstvo, sto Vettel nije uradio. Njegov uspon se poklopio sa time da je seo u najjaci auto.Ako nije on, nije ni Alonso, ni Kimi, niti bilo ko treći.![]()
Nema niko ni 7 titula sem Schumachera, pa nesto ne vidim da ga vecina smatra najboljim ikad u F1.Sa 3 titule nema niko, a to je ono što se broji,
poređenje kakav bi ko u kojem bolidu bio je čisto nagađanje, pretpostavka u prazno.
A koliko sam pratio istoriju F1 mnogi vozaci bez titula su bolje rangirani od onih sa titulama, a jos je vise onih koji imaju manje titula od kolega, a smatra ih se boljim (Mansell>Piquet, Clark>Stewart, Senna>Prost, G.Villeneuve>Scheckter...).
Znaci da nije sve u titulama, zar ne
Ti potpisuješ?![]()
Eto ja potpisujem da nisu.
Ne govorimo o početnicima tipa Pic, Grande, pričamo o trostrukom prvaku,
čovjeku kojem su pobjede postale svakodnevnica, čovjeku dominatoru.
Iako pričamo o Fetelminatoru, opet ne mogu tvrditi da je od nekog iz vrha bolji vozač,
isto kao što ne mogu reći da je nešto slabiji.
Ovo govorim, a rekao sam ko su moji favoriti.
Super. Sad nam reci koji je smisao ovog posta, kao celokupno tvog uleta ovde.
Smislio sam kako da te izdominiram, pa rek'o hajd' da zamišljeno u djelo sprovedem.MaGiCa je napisao/la:Super. Sad nam reci koji je smisao ovog posta, kao celokupno tvog uleta ovde.
Imaš pravilnih crta, a imaš i nepravilnih,
a neka ti govoriš prvo da je Kimi imao nepouzdan bolid(zar i to nije naznaka nedovoljnog kvaliteta),
a onda govoriš kako je Alonso osvojio titulu sa slabijim bolidom?
Ili si mislio za sezonu poslije?
Svejedno, ni jedno ni drugo ti ne pije vodu, pobrk'o si sam sebe.
Znao sam da ima neka skrivena caka u svemu tome.Klare je napisao/la: Smislio sam kako da te izdominiram, pa rek'o hajd' da zamišljeno u djelo sprovedem.
Pricamo o 2005oj. Kimi je imao brzi, mocniji auto, ali izuzetno nepouzdan. Alonso je imao dobar, kvalitetan auto, ne brz na pravcima kao MP4-20, ali izrazito pouzdan. Alonso je skupljao bodove dosta bolje, na bazi toga. I to mu je donelo titulu.Imaš pravilnih crta, a imaš i nepravilnih,
a neka ti govoriš prvo da je Kimi imao nepouzdan bolid(zar i to nije naznaka nedovoljnog kvaliteta),
a onda govoriš kako je Alonso osvojio titulu sa slabijim bolidom?![]()
Ili si mislio za sezonu poslije?![]()
Kao sto jednom rekoh: niko nikada nije osvojio titulu u losem bolidu, ali najjaci auto ne garantuje istu, jer su neki uspevali da izgube u tim uslovima.Svejedno, ni jedno ni drugo ti ne pije vodu, pobrk'o si sam sebe.
Vettel nije, i svaka mu cast na tome. Decko je svaki put uzeo titulu u najjacem autu. Ali, problem lezi u tome sto on jedino tada ima extra rezultate. Jedino kad RB radi kao svajcarski sat Vettel pravi podijume i pobede. Bez toga deluje pogubljeno, kao u prvom delu prosle sezone.
Pa dobro, ipak je to mišljenje o Fetelu dosta blaže, nego što se u prvi mah čini.
Ti si mišljenja da ima boljih vozača i to treba poštovati,
tu nijanse odlučuju i iz mog viđenja Alonso, Fetel i Kimi su u prvoj grupi, Hamilton i Baton, pa onda ostali(Rozberg, Weber, Masa, Grožan...).
Ovaj zadnji post je korektan s tvoje strane.
Ti si mišljenja da ima boljih vozača i to treba poštovati,
tu nijanse odlučuju i iz mog viđenja Alonso, Fetel i Kimi su u prvoj grupi, Hamilton i Baton, pa onda ostali(Rozberg, Weber, Masa, Grožan...).
Ovaj zadnji post je korektan s tvoje strane.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Velika je razlika izmedju najboji i najuspjesniji vozac.
Licno smatram da je Senna najboji vozac bez ikakve sumnje dok ce se drugi ograditi i reci da je to Schumacher jer je uzeo veliki broj titula.
Vettel je danasnja verzija Schumija.Ima dominantan bolid i ekipu koja radi za njega dok sa strane imas veliki broj vozaca koji su extra kvaitetni.
Alonso je definitivno broj 1. vec dugi niz godina.Nema kompletnijeg i kvalitetnijeg vozaca od njega.
Licno smatram da je Senna najboji vozac bez ikakve sumnje dok ce se drugi ograditi i reci da je to Schumacher jer je uzeo veliki broj titula.
Vettel je danasnja verzija Schumija.Ima dominantan bolid i ekipu koja radi za njega dok sa strane imas veliki broj vozaca koji su extra kvaitetni.
Alonso je definitivno broj 1. vec dugi niz godina.Nema kompletnijeg i kvalitetnijeg vozaca od njega.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja trenutno prvi i to me pravo iznenadjuje..Nmg da pogodim ovog koji napreduje najvise pozicija ni bod tu da dobijem :S
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- youngredcomps
- Kontakt:
hah nisi jedini.tesko je to za ubostSlatinash_7 je napisao/la:Ja trenutno prvi i to me pravo iznenadjuje..Nmg da pogodim ovog koji napreduje najvise pozicija ni bod tu da dobijem :S
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja sam 5. Imao sam najvise bodova u Kini.youngredcomps je napisao/la:hah nisi jedini.tesko je to za ubostSlatinash_7 je napisao/la:Ja trenutno prvi i to me pravo iznenadjuje..Nmg da pogodim ovog koji napreduje najvise pozicija ni bod tu da dobijem :S.ja sam odmah iza tebe 4 bobe
Ja sam 3.
Prvih 6 vozaca sam pogodio , samo nisam redoslijed.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
eto ubacio sam se i ja.Maestro^^ je napisao/la:Ja sam 3.![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Alonso počeo psihološki rat sa Vettelom. Postavio je sliku na twitteru gdje je napisao "Večera sa prijateljom"
Ukoliko se istraga pokaze istinitom, mislim da ce Webber od Nedjelje biti bivsi u RBR-u...
Naime Helmut Marko je istog optuzio da je inzenjerima dao pogresne kodove kada su pneumatici u pitanju i time izazvao takticki odlazak u box, sto je Hamiltonu omogucilo da se priblizi Vettelu.Marko gegenüber der „Auto Motor und Sport“: „Er (Webber; d.Red.) hat den Ingenieuren falsche Reifencodes gegeben!“
Webber soll beim Rennen in China einen taktischen Boxenstop erzwungen haben – dadurch konnte Mercedes-Pilot Lewis Hamilton (28) problemlos aufschließen und Vettel jagen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne kontam, kakve veze ima vozač sa davanjem nekih kodova inžinjerima!? Valjda je vozačevo da sjedne i da vozi, a o taktici odlučuje neko drugi.amerosm je napisao/la:Ukoliko se istraga pokaze istinitom, mislim da ce Webber od Nedjelje biti bivsi u RBR-u...
Naime Helmut Marko je istog optuzio da je inzenjerima dao pogresne kodove kada su pneumatici u pitanju i time izazvao takticki odlazak u box, sto je Hamiltonu omogucilo da se priblizi Vettelu.Marko gegenüber der „Auto Motor und Sport“: „Er (Webber; d.Red.) hat den Ingenieuren falsche Reifencodes gegeben!“
Webber soll beim Rennen in China einen taktischen Boxenstop erzwungen haben – dadurch konnte Mercedes-Pilot Lewis Hamilton (28) problemlos aufschließen und Vettel jagen.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari