Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ide u uzvratu Merino u spic, Nwaneri umjesto Odegaarda i Partey na DMF, pa sta Bog da.
Kao sto rece Cara sad, ako PSG prvi zabije u Parizu, to je gotova utakmica.
Kao sto rece Cara sad, ako PSG prvi zabije u Parizu, to je gotova utakmica.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Oni retardi na stadionu mu još najveći aplauz dadoše. U životu nisam vidio fanova (ne mi, već ovi u Engleskoj i na društvenim mrežama) koji takvom odronu od igrača konstantno daju podršku za najgoru sezonu u historiji jednog "dobrog" igrača jer je postao otac po prvi put i jer je imao neku povredu prije par mjeseci.
Prodat **** u Arabiju.
Prodat **** u Arabiju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ekipa čiji je jedini adut igra na visoke lopte i prekidi nema šta tražiti u finalu lige prvaka, pa ovu igru je gurao Stoke City prije 15 godina.
Arsenal je promasio dva zicera 1 na 1 dok preko prekida i nisu imali sanse. O cemu ti i ko si ti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ali da.je Messi u pitanju pa haj, nego vidi budala da je lik najgori igrac na terenu i odigra 91 minutu. Smith Rowe je za njega Pele
Samo godine prolaze, samo obećanja.
Pa samo za ovaj sramotan nastup u ligi, gdje imamo 13 remija već je trebao da bude preispitan - koja je poenta uprave ako ovaj smećar nafakaški može da radi šta hoće bez pritiska?
Svaku bitnu tekmu u kojoj smo morali da izgrizemo je sjebao on svojim kukavičlukom i neznanjem, najobičnija **** od menadžera koja ima sreće da mu individualan performans pojedinaca donese rezultat.
Dok je imao Gabriela moglo se i nešto, Odegaard mu odigrao 90. Minuta, ne smije da ga izvadi. Slot vadi SALAHA u prvoj tekmi protiv PSG i ljudi uzimaju u Parizu utakmicu.
Ovo što je večeras uradio je najgora predstava jednog trenera i isto tako kapitena u ne znam ti koliko godina. Ovo je vrijedno sastanka na kraju sezone i postavljanja nekih ciljeva.
Ako ikako imamo yebeni standard.
Pa samo za ovaj sramotan nastup u ligi, gdje imamo 13 remija već je trebao da bude preispitan - koja je poenta uprave ako ovaj smećar nafakaški može da radi šta hoće bez pritiska?
Svaku bitnu tekmu u kojoj smo morali da izgrizemo je sjebao on svojim kukavičlukom i neznanjem, najobičnija **** od menadžera koja ima sreće da mu individualan performans pojedinaca donese rezultat.
Dok je imao Gabriela moglo se i nešto, Odegaard mu odigrao 90. Minuta, ne smije da ga izvadi. Slot vadi SALAHA u prvoj tekmi protiv PSG i ljudi uzimaju u Parizu utakmicu.
Ovo što je večeras uradio je najgora predstava jednog trenera i isto tako kapitena u ne znam ti koliko godina. Ovo je vrijedno sastanka na kraju sezone i postavljanja nekih ciljeva.
Ako ikako imamo yebeni standard.
Zabi ga Dembele ni sam ne zna kako
ne znam ni kako im se desi da ga ostave samog na izvolite u četvrtoj minuti dok pola ekipe kampira u kaznenom.
Nije da se ovo ne može proći ali biće baš teško, dobro je pa će Party se vratiti a loše je što Odegard neće biti ništa bolji nego ovu večeras nit će Donarumi bit lakše zabit
Kako god, nadati je se da se može šta skontat za revanš ali realno je da može bit samo teže nego večeras i da će trebati nešto više za ponuditi, možda Party napravi razliku u revanšu.

Nije da se ovo ne može proći ali biće baš teško, dobro je pa će Party se vratiti a loše je što Odegard neće biti ništa bolji nego ovu večeras nit će Donarumi bit lakše zabit

Kako god, nadati je se da se može šta skontat za revanš ali realno je da može bit samo teže nego večeras i da će trebati nešto više za ponuditi, možda Party napravi razliku u revanšu.
Martin Ødegaard vs PSG (1st Leg):
0 Goals/Assists
0 Shots
1/6 Dribbles Completed
2/8 Duels Won
14 Possessions Lost
Historic disasterclass.
Nisam ja sigurno kriv što ovaj dečko igra 90 minuta u polufinalu LP.
0 Goals/Assists
0 Shots
1/6 Dribbles Completed
2/8 Duels Won
14 Possessions Lost
Historic disasterclass.
Nisam ja sigurno kriv što ovaj dečko igra 90 minuta u polufinalu LP.
Neko je odlicno napisao za njega -igra kao tinejdzer. Bolji opis ne moze.
Dugo pisem po ovom forumu da on pocesto nema profesionalni pristup na utakmici nego pokusava djecije fazone sa petama i nekim podvaljivanjina lopte dok muskarci oko njega ginu za svaku loptu.
Dugo pisem po ovom forumu da on pocesto nema profesionalni pristup na utakmici nego pokusava djecije fazone sa petama i nekim podvaljivanjina lopte dok muskarci oko njega ginu za svaku loptu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mene najviše iritira kad krenemo u kontru i on stane i okreće se u mjestu oko lopte. Prošo bih kroz televizor majke mi. Dobro je neko uporedio:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
samo da se nayebem odegardu majke
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I žene su izgubile 1 razlike kod kuće od francuske ekipe pa dobile 3 razlike u gostima i igraju finale sa Barcom.
Možda i mi možemo isto
Možda i mi možemo isto

- QUARTERBACK
- Kontakt:
mi ako zabijemo tamo 3 ja ga popusim jay catwrightubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:51I žene su izgubile 1 razlike kod kuće od francuske ekipe pa dobile 3 razlike u gostima i igraju finale sa Barcom.
Možda i mi možemo isto![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:55mi ako zabijemo tamo 3 ja ga popusim jay catwrightubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:51I žene su izgubile 1 razlike kod kuće od francuske ekipe pa dobile 3 razlike u gostima i igraju finale sa Barcom.
Ma nije Odegard kriv. Ne moze covjek, ne ide ga, ne zna ali brate kriv je onaj koga drzi 90 minuta na terenu... Cemu?! I zasto ga u opste vadis u 90oj?! Neka odigra do kraja kad si utakmicu sa njim uprskao...
Zvucat ce ludo ali mozemo ih dobiti tamo... Samo zalizani da se sabere malo i vjerujem da ce igrati za 30% bolje jer su ih sada vec svi otpisali
Zvucat ce ludo ali mozemo ih dobiti tamo... Samo zalizani da se sabere malo i vjerujem da ce igrati za 30% bolje jer su ih sada vec svi otpisali
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
JayCatwright je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:59QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:55mi ako zabijemo tamo 3 ja ga popusim jay catwrightubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:51I žene su izgubile 1 razlike kod kuće od francuske ekipe pa dobile 3 razlike u gostima i igraju finale sa Barcom.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Kako se stvara cudan narativ da smo nadigrani kad nismo uopste.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jesmo brate kako nismo, sta smo uradili?
sansa martinelija bi bio ofsajd da je zabio, jedino trosardova sansa je bila cista i sta? to je to za 90 minuta ove ekipe nabijanje lopte razvlacenje da se izvede prekid yebo ih onaj sto ih nauci tako.. oni su imali sansu barcole i precku ramosa tu bi se var gledao za ofsajd al velika je sansa da nije bio
nisu morali da nas nadigravaju 90 minuta i to nije realno da se desi, nisu ludi da napadaju pa da ga prime iz kontre, odigrali su koliko im je trebalo u drugom bez rizika pozadi.. vidjeli smo prvih 20 minuta ljudi imali 150 pasova nasi 40

odigrali su bolje, bolja su ekipa i zasluzeno su pobjedili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.