Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 maj 2011, 15:10

juventus 0244 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Jada ne bio,pa Bevanda predstavlja nas savez,moje zupanije.Gdje ti tu vidis problem,pa zar su u savezu sve bivsi nogometasi i legende???Čovjek je se kroz svoj rad dokazao,i ti malo vidi koliko Bošnjaka u savezu su bivse legende i zvijezde.Svatko bira svoje,pa vecina ljudi u UEFI i FIFI nisu bili neki proslavljeni nogometasi.I tko je spominjao Osima,po meni je on za ovo sto se dogovorilo najzasluzniji!!!I hvala Bogu da nam Bošnjaci ne biraju tko ce nas predstavljati,barem u nogometu!!! ;) ;)
Nema veze koga predstavlja, ali je bit u tome da uvijek fura neku priču političara, svaki put kad sam gledao emisiju u kojoj je on gostovao tako je bilo! Znam ja da u savezu ima i Bošnjaka koji nisu sportski radnici, ali isto tako ima sportista, i još nešto dižete tog bevandu, a ja te pitam, ima te li vi ljudi iz fudbala da ih postavite da vas predstavlja? Ma nije bit ni u tome da je sportista, ali je bit u tome da pola ljudi dolazi preko stranke :roll: . Za Osima se nije odnoslilo na tebe, ali ima oni koji tako pišu!
Mi postavljamo najsposobnije i ovaj Bevanda nije ni u jednoj stranci.Ti ne mozes reci da nije sposoban,pa on dođe u emisiju i usprkos govornoj mani nitko mu se ne smije suprostaviti.Sam covjek kaze,istrazite duple ugovore,pronevjere i ostalo.Od kada je on dosao dug se poceo smanjivati.On je sportski radnik iako nema nikakvu karijeru u nogometu.Nemoj da ispada da ga branim,ali za nas je covjk ucinio puno,nas savez je bio u minusu nekoliko desetaka tisuca maraka i od kada on dođe otiđosmo u plus.Sve pokrio i poslozio covjek,ovo sve sam osobnom vidio i uvjerio se!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 maj 2011, 15:11

E 'ebem ti vise i sve i statut u p.m . Nikako da se ugodi svima.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 maj 2011, 15:13

ŠB.TRN je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:[Nema veze koga predstavlja, ali je bit u tome da uvijek fura neku priču političara, svaki put kad sam gledao emisiju u kojoj je on gostovao tako je bilo! Znam ja da u savezu ima i Bošnjaka koji nisu sportski radnici, ali isto tako ima sportista, i još nešto dižete tog bevandu, a ja te pitam, imate li vi ljudi iz fudbala da ih postavite da vas predstavlja? Ma nije bit ni u tome da je sportista, ali je bit u tome da pola ljudi dolazi preko stranke :roll: . Za Osima se nije odnoslilo na tebe, ali ima oni koji tako pišu!
Mi postavljamo najsposobnije i ovaj Bevanda nije ni u jednoj stranci.Ti ne mozes reci da nije sposoban,pa on dođe u emisiju i usprkos govornoj mani nitko mu se ne smije suprostaviti.Sam covjek kaze,istrazite duple ugovore,pronevjere i ostalo.Od kada je on dosao dug se poceo smanjivati.On je sportski radnik iako nema nikakvu karijeru u nogometu.Nemoj da ispada da ga branim,ali za nas je covjk ucinio puno,nas savez je bio u minusu nekoliko desetaka tisuca maraka i od kada on dođe otiđosmo u plus.Sve pokrio i poslozio covjek,ovo sve sam osobnom vidio i uvjerio se!!!
Vidim nisi mi odgovorio na pitanje, a ovako samo bezveze idemo off topic, mislim nije ovo teme bevanda nego nogometni savez BIH (suspenzija)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 maj 2011, 15:14

aleksandar_veliki je napisao/la:
NoName je napisao/la:Kako će čovjek glasati protiv amandmana, nije mi jasno ?! Koliko sam ja shvatio, neće biti nikakvog glasanja o amandmanima, nego samo o novom statutu?
Koji se drasticno razlikuje od predlozenog na prošloj skupštini. Sta reci, BiH je zemlja kompromisa u kojoj se za iste uvijek trebaju naguziti oni koji jedini istu smatraju svojom. Volio bih kada bi ovi ljudi istrajali u svojim zahtjevima, ali cisto sumnjam. Poznavajuci Bosance i Hercegovce nisam optimist, ali podrska Gracicu, Dzindi i ostalim. Pa pita li iko nas ista, mislim na nas koji volimo ovu zemlju.
Tako je Aco,istrajati,pa je.bes nogomet ako ce nam opet neke Ilje i Bevande biti u savezu,tereni i dalje liciti na oranice,liga ostati na nivou Luxemburske,.Glasati za napredak je ok,ali glasati za isti qrc samo drugacije pakovanje,nema smisla,,

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2011, 15:15

NoName je napisao/la:Kako će čovjek glasati protiv amandmana, nije mi jasno ?! Koliko sam ja shvatio, neće biti nikakvog glasanja o amandmanima, nego samo o novom statutu?
Koji se drasticno razlikuje od predlozenog na prošloj skupštini. Sta reci, BiH je zemlja kompromisa u kojoj se za iste uvijek trebaju naguziti oni koji jedini istu smatraju svojom. Volio bih kada bi ovi ljudi istrajali u svojim zahtjevima, ali cisto sumnjam. Poznavajuci Bosance i Hercegovce nisam optimist, ali podrska Gracicu, Dzindi i ostalim. Pa pita li iko nas ista, mislim na nas koji volimo ovu zemlju.
Nema rješenja preko noći. Naše (ljudi koji vole BiH) jedino oružje je da konstantno pokazujemo da smo napredni i ljudi spremni za dogovor i kompromis, takav nam je grah pao. Od udaranja u silu i traženja već viđenih "100% rješenja" nema ništa.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 maj 2011, 15:17

Ajd samo mi reci kako ste vi zakinuti??????????Ni jedna odluka se ne moze donijeti bez Bošnjaka,a bez amandmana to se moglo dogoditi Hrvatima.I odmah nezadovoljni.Kako ste licemjerni to je cudo jedno.Ne govorim za sve vec za vas nekoliko pojedinaca.Nista ne moze proci bez Bosnjaka,ali sad je svaki narod ravnopravan i ne moze se nista donijeti ako se svi ne dogovoriomo.Eto koliko volis BIH kad ovakve gluposti pises!!!
Naravno da imamo ljudi iz nogometa,sa jakim karijerama,i u Hercegovini i u Bosni,i oni su zastupljeni koliko oni sami to zele.Pa Bazina da nije u nasem strucnom stozeru vjerojatno bi imao mjesta u savezu,ali kad ljudi dobro rade zasto ih mjenjati???!!!Barem ovi iz nase zupanije!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2011, 15:18

Je*em ja i Bošnjake i Hrvate i Srbe na sportskom forumu.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 maj 2011, 15:20

harishp je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
Denis Ispušlić je napisao/la:Reprezentacija ce igrati u Rumuniji i nastaviti kvalifikacije,klubovi ce igrati Evropu,legendarni Ovica Osim dominira,ali vecini forumasa (cast izuzecima) na celu sa moderatorom, to nije dovoljno jer nije rasformiran FSRS,i za srpske i hrvatske predstavnike nece biti postavljeni posteni pasic,barbarez,akrapovic i glavas,vec ce i dalje maloumni srbi i hrvati sami birati svoje predstavnike!A nisu ni svjesni kako bi im super bilo da im lijepo bosnjaci izaberu prave i postene srbe i hrvate koji ce zastupati njihove interese!
Sve čovjek lijepo rece.Aleksandar i ovakvi bi zeljeli da Sarajevo bira postene Hrvate i Srbe,a u istom tom Sarajevu nema vise ni Hrvata ni Srba.I opet ponavljam,Bevanda je najmanji problem,sad se nitko ne moze preglasavati i odmah vam ne odgovara.Nadam se da ce se ovo usvojiti,barem sto se Hrvata i Srba tice ne bi trebalo biti problema,a vjerujem da ce i svi Bosnjaci glasati za!!! Sto se mene tice,ako ce se uvesti reda u Premijer ligu i ostale lige nek Osim bude dozivotno predsjednik.Čovjek je obisao bolestan cijelu BIH i pola Europe da bi nasao riješenje,svaka mu cast na tome,iako ga ja nisam na pocetku podrzavao jer nisam vjerovao da moze ista promjeniti,ali hvala Bogu prevario sam se!!!
''U istom tom Sarajevu nema vise ni Hrvata ni Srba'' :shock:
E pa yebote Smiljko Sagolj izvjestitelj HB sa takvim promocurnim lazima i dezinformacija.Bruko.
taj lik stalno prica neke nebuloze ovdje, ko fol neki liberalac a sve pomalo provocira na hinjski nacin. kladim se da nije ni bio u sarajevu a s.ere ko foka. kako mi se gade takvi!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 13 maj 2011, 15:33

Ljudi vi znate da se 2 covjeka tesko dogovore,tri skoro nikako a kako li ce se tek dogovoriti 3/4 od koliko njih 20 jel? :o
Kad bi bili normalni ljudi nebi bio problem ali ako budi slicni ovima sto su bili....selektori ce nam biti ko Tuljan,prvak PL ce se rotirat po nacionalnosti.......automatski ode sve nazad.
Osima za predsjednika a ostatak komiteta za normalizaciju za izvrsni odbor i tu dodati jos par ljudi kao sto su Glavas,Bolic.....

**** vas vise preglasavanje i zastita nacionalnog interesa ovdje je rijec o FUDBALU a ne o politici i ostalim sranjima isti ste kao politicari ovi vladajuci samo sto oni uzimaju kes na racun toga a vi gubite zivce i sirite nacionalnu mrznju na osnovu cega oni imaju vile,limuzine a narod nema sta jesti.

Diktator nama treba pa bi se svi zvali po broju (kao u zatvoru) a ne veliki hrvati,veliki bosnjaci,veliki srbi.
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 13 maj 2011, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 maj 2011, 15:35

Zar nisu traktorasi "najkrivlji" za sve? :mrgreen:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 maj 2011, 15:37

najace mi je kad neko van sarajeva , odnosno zivi malo u hercegovini a vecinom u hrvatskoj a bio u sarajevu mozda jednom kaze u sarajevu nema hrvata , ugrozeni heheheheh al staces takva im politika , momak da se razumijemo u sarajevu jesu ugrozeni hrvati i tu si u pravu al isto ko i bosnjaci , jer stele rade samo tako a prica da nema hrvata :lol: pa evo ja se druzim sa ljudima hrvatske nacionalnosti i medju najboljim prijateljima su mi , ih koje tu zajebancije padnu na nacionalnoj osnovi da nas neko slusa sa strane konto bi da bi se popucali a nas boli .... za sve to al eto slusajte taj hdz i hrt propaganda je cudo al staces opet nas boli ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

izvinjavam se jer je ovo sportski forum al ovakvim glupostima moram odgovoriti , slusajte vi svoj HRT i dogurat cete do EU sigurno ... a ovo sto se tice suspenzije ma ocekivano iskreno prepale se bosnje za guzicu vidjeli nemogu vise biti na poziciji koliko hoce pa haj sad prebaci na nacionalnu osnovu raja ce nas pogurati itd .. ma tok je ovih starijih u BIH nista nece biti kako treba ....

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 13 maj 2011, 15:40

ove izjave Gracica i Dzinde mi vise lice na sujetu, nego na nesto da i oni sami znaju protiv cega su.....ili zele skrenuti paznju pa da pokusaju lobirati za nekoga u predsjednistvu, IO, ili vec kojem qrcu.....

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 maj 2011, 15:53

Ljudi su vidjeli i prepoznali ono sto mi nismo ili ogromna vecina nas , ima vremena jos do skupstine ...
Covjek ne moze biti toliko pametan pa odmah reci ili napasti ...
Ako su u pitanju kozmeticke promjene one nece donijeti nista dobrog , ako se ovakav statut usvoji onda on ostaje za cijelu vjecnost jer eto on je od UEFE podrzan a ustvari je podredjen zahtjevima i uslovima od ovih iz manjeg entiteta ...
Opet svi koji su glasali protiv statuta ovaj put glasaju za statut , kakve promjene i suspenzija , koga , cega :? ostaje nakaradan sistem i svi oni koji su u njemu bili od ranije a koji i dalje unistava fudbal u BiH ...

Iskren da budem , sumnjiv sam prema svemu , isto tako da je Olimpic na poziciji koja vodi u Europu kako bi onda Gracic govorio :? . Tu treba biti iskren .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Sohu
Kontakt:

Post Postao/la Sohu » 13 maj 2011, 15:57

Ma samo Chuck Norris zna kako ce na kraju da se zavrsi sve ovo..ccc

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 maj 2011, 15:58

Sohu je napisao/la:Ma samo Chuck Norris zna kako ce na kraju da se zavrsi sve ovo..ccc jbm im familiju

mislim da bi ovdje i Chuck Norris digao ruke i hladno ispario :lol: :lol:

Sohu
Kontakt:

Post Postao/la Sohu » 13 maj 2011, 15:59

:lol: :lol:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2011, 15:59

jubitubi je napisao/la:Zar nisu traktorasi "najkrivlji" za sve? :mrgreen:
Vazda i uvijek. Traktoraši slijeva ili sdesna, svejedno :P

Sumnjivo je meni odmah bilo čim je Dodik povukao referendum i izjavio da je on za jednog predsjednika Saveza, pa sad ova obrnuta situacija, vidjet ćete za par dana kada Dodik zatraži ukidanje entiteta a Izetbegović i Komšić to kategorično odbiju :mrgreen:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 maj 2011, 16:00

NoName je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Zar nisu traktorasi "najkrivlji" za sve? :mrgreen:
Vazda i uvijek. Traktoraši slijeva ili sdesna, svejedno :P

Sumnjivo je meni odmah bilo čim je Dodik povukao referendum i izjavio da je on za jednog predsjednika Saveza, pa sad ova obrnuta situacija, vidjet ćete za par dana kada Dodik zatraži ukidanje entiteta a Izetbegović i Komšić to kategorično odbiju :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 maj 2011, 16:01

Tipicna slika stanja u BIH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ova zemlja koda je izasla iz Monti Pajtona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sohu
Kontakt:

Post Postao/la Sohu » 13 maj 2011, 16:04

bob je napisao/la:
Sohu je napisao/la:Ma samo Chuck Norris zna kako ce na kraju da se zavrsi sve ovo..ccc jbm im familiju

mislim da bi ovdje i Chuck Norris digao ruke i hladno ispario :lol: :lol:

:lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 16 gostiju.