Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
ima u Širokom jedan dobar, ali mislim da ga je Hr repka već davno uzela..nisam siguran ali mislim 80% da igra za Hr..mulumbu1921 je napisao/la:Znaci sljedeca generacija je 98 i mladji,ne znam imamo li tu potencijala,sad za sad znam samo za Gegica koji ima kapacitet.Eh zanima me jel odluceno gdje ce se igrati EP sljedece ljeto i da li ce se igrati posto stvarno nisam upucen kako to ide.
nisam mislio na njegaLotus je napisao/la:To je sigurno Mateo Colak 98 godiste, on je ove godine zaigrao za u 16 HR.Ima u Sirokom dva momka koja su 98 godiste i isto su dobri.Svim boljim igracima u 98 godistu u BIH sigurno ce biti poslane pozivnice,a da li ce se odazvati to je do njih.Mi smo u A-diviziji i to je veliki plus,a sad je sve do njh i njihovih roditelja sta ce odluciti.
Ne brini se, znam ja na koga ti mislis...vidis da sam spomenuo jos dvojicu P i PKevin je napisao/la:nisam mislio na njegaLotus je napisao/la:To je sigurno Mateo Colak 98 godiste, on je ove godine zaigrao za u 16 HR.Ima u Sirokom dva momka koja su 98 godiste i isto su dobri.Svim boljim igracima u 98 godistu u BIH sigurno ce biti poslane pozivnice,a da li ce se odazvati to je do njih.Mi smo u A-diviziji i to je veliki plus,a sad je sve do njh i njihovih roditelja sta ce odluciti.
mozda sam ja i fulao godiste, nisam siguran, moze ovaj biti i za u14 da jeLotus je napisao/la:Ne brini se, znam ja na koga ti mislis...vidis da sam spomenuo jos dvojicu P i PKevin je napisao/la:nisam mislio na njegaLotus je napisao/la:To je sigurno Mateo Colak 98 godiste, on je ove godine zaigrao za u 16 HR.Ima u Sirokom dva momka koja su 98 godiste i isto su dobri.Svim boljim igracima u 98 godistu u BIH sigurno ce biti poslane pozivnice,a da li ce se odazvati to je do njih.Mi smo u A-diviziji i to je veliki plus,a sad je sve do njh i njihovih roditelja sta ce odluciti.![]()
ma neka sto vise to bolje,nadam se da ce Halimic fino poslozit top 12neno#4 je napisao/la:Generacij '98 ce biti pakleno jaka..Vec sada ima na lageru 30 imena, i jedan decko iz Sibenika od 212![]()
fulao sam ja godiste, U14 je ovaj ocitoLotus je napisao/la:Ne znam,ako mislis na ovog sto je bio MVP ili najbolji strijelac nekog turnira, prije mjesec,dva e onda je 98 godiste.
zato sto si ponosni hercegovacki hrvat, ali pokazujes da to ne iskljucuje da ti je i BiH pri srcuKevin je napisao/la:fulao sam ja godiste, U14 je ovaj ocitoLotus je napisao/la:Ne znam,ako mislis na ovog sto je bio MVP ili najbolji strijelac nekog turnira, prije mjesec,dva e onda je 98 godiste.
ne pratim bas te malce
@nerminh, zasto?
Jednostavno slabe su nam ove generacije sto dolaze,nije to vise kao '91,'92,'93,'94,'95,'96,'97 ii po koji igrac iz '98 generacije ove sad generacije su katastrofa sto se tice slobode,s obzirom na kakve rezultate omladinaca smo navikli....Jedino kad bi bilo para..dobre volje..i svega ostaloga pa skupiti svu talentovanu djecu sa Tuzlanskog kantona da igraju za OKK Sloboda....mozda bi i bilo nesto od tih generacija novijih...ali ovako tuga,jad i cemer...Lotus je napisao/la: ova sestica u KK Kos je Musa Dzanan 99 godiste.Oko dva metra visok i igra jedinicu,spominjalo se da ga hoce Stella Azzurra.Ne znam sta je sa Slobodinim kadetima na svakom turniru su medju zadnjim ekipama i pioniri i kadeti.Ovdje ih je Kos pobjedio 71-52,zna li neko kakva je situacija sa strukom u Slobodi,jel stara struka u mladjim kategorijama ili su tu Difovci da odrade pripravnicki?
Musa je odlican, samo luda glava.Lotus je napisao/la: ova sestica u KK Kos je Musa Dzanan 99 godiste.Oko dva metra visok i igra jedinicu,spominjalo se da ga hoce Stella Azzurra.Ne znam sta je sa Slobodinim kadetima na svakom turniru su medju zadnjim ekipama i pioniri i kadeti.Ovdje ih je Kos pobjedio 71-52,zna li neko kakva je situacija sa strukom u Slobodi,jel stara struka u mladjim kategorijama ili su tu Difovci da odrade pripravnicki?
neno#4 je napisao/la:Musa je odlican, samo luda glava.Lotus je napisao/la: ova sestica u KK Kos je Musa Dzanan 99 godiste.Oko dva metra visok i igra jedinicu,spominjalo se da ga hoce Stella Azzurra.Ne znam sta je sa Slobodinim kadetima na svakom turniru su medju zadnjim ekipama i pioniri i kadeti.Ovdje ih je Kos pobjedio 71-52,zna li neko kakva je situacija sa strukom u Slobodi,jel stara struka u mladjim kategorijama ili su tu Difovci da odrade pripravnicki?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.