UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: UFC
U koliko je sati borba? Hoće li biti negdje prjenos, ako ne snaću se preko linkova.
- Ozymandias
- Kontakt:
Pa realno da Habib nema ruku nokauirao bi ga 

- wadethegreat
- Kontakt:
Evo ja gotivim Khabiba a ateista sam sta cemo sada.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:57Niko ni ne govori da Conor nije izgubio nekoliko puta, ali vi Khabiba branite kao da vam je babo rodjeni, a samo zato jer je lik musliman. Ko imalo prati i pratio je sport zna da je Conor bio van istog, te da se vratio zbog Lobova. A da nije bio u potpunosti spreman niti fokusiran je tacno 100%. Ja bih volio vidjeti njega potpuno spremnog pa ako izgubi to je to i vozdra.
Sve su to izgorovi koji veze sa mozgom nemaju.
Prije borbe najavljivao da je u najboljoj formi da nikada se bolje nije osjecao poslije kao nespreman.
Meni se vise cini da ga vi glabate Conoru nego da ljudi brane Khabiba.
Frajer ga izdominirao vi pricate kao da ga je Conor prebio dok se nije zavrsilo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Inače, Gaethje je po sudijama dobio prvu rundu, tako da je Khabib službeno izgubio dvije 
Sudije su bile užasne večeras, Gaethje dobio prvu rundu, Cannonier dobio drugu rundu protiv Whittakera, rundu u kojoj je deklasiran u boksu, Kenney dobio drugu rundu protiv Wooda što je isto bilo smiješno. Užas, sreća pa nije više borbi išlo sudijama, jer bi bilo krađa nekih opasnih.

Sudije su bile užasne večeras, Gaethje dobio prvu rundu, Cannonier dobio drugu rundu protiv Whittakera, rundu u kojoj je deklasiran u boksu, Kenney dobio drugu rundu protiv Wooda što je isto bilo smiješno. Užas, sreća pa nije više borbi išlo sudijama, jer bi bilo krađa nekih opasnih.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 25 okt 2020, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
A po cemu zakljucujes da ga gotivimo samo jer je musliman? Prvo, momak po svemu moze biti uzor mladima, od ponasanja, zdravog zivota, uspjeha i svega ostaloga sto normalan covjek moze i treba vrednovati.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:57Niko ni ne govori da Conor nije izgubio nekoliko puta, ali vi Khabiba branite kao da vam je babo rodjeni, a samo zato jer je lik musliman. Ko imalo prati i pratio je sport zna da je Conor bio van istog, te da se vratio zbog Lobova. A da nije bio u potpunosti spreman niti fokusiran je tacno 100%. Ja bih volio vidjeti njega potpuno spremnog pa ako izgubi to je to i vozdra.
Drugo, nije ni Jordan musliman, ni Schumacher, ni Ronaldo ili Ronaldinho, kao ni mnogi drugi sportisti pa ih smatramo najvecima ili jednima od najvecih u sportovima kojima su se bavili. Zaj3bi ba tu pricu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako ide tok ovog razgovora bit će da ga je Khabib nekom pukom srećom dobio. Khabib pobjedi ono što ne ispred njega, neće on spremati Konora za meč. Lik ga je tako dominantno pobjedio da nakon kraja niko nije ni pomišljao na revanš .
29-0 uz jednu izgubljenu rundu. Moze li se neko sjetiti nekoga dominantnijeg u sportu uopšte? Ali, tyson, Schumacher, bolt... Niko od njih nije bio ovoliko dominantan. Može li neko naci nekog profesionalnog sportistu, na svjetskom nivou takmičenja, da je ovako dominantan kao Habib? I ne, Justin nije dobio prvu rundu. I ta je pripala Habibu.
Zadnja izmjena: Elcor, dana/u 25 okt 2020, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj biti maloumni idiot idi procitaj opet moje zadnje postove i vidjeces šta se napisalo tacnije išao sam do te mjere pa napisao da Allah ne postoji i da je ustvari Khabib Allah i njemu se trebaju klanjati.wadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:00Evo ja gotivim Khabiba a ateista sam sta cemo sada.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:57Niko ni ne govori da Conor nije izgubio nekoliko puta, ali vi Khabiba branite kao da vam je babo rodjeni, a samo zato jer je lik musliman. Ko imalo prati i pratio je sport zna da je Conor bio van istog, te da se vratio zbog Lobova. A da nije bio u potpunosti spreman niti fokusiran je tacno 100%. Ja bih volio vidjeti njega potpuno spremnog pa ako izgubi to je to i vozdra.
Prije borbe najavljivao da je u najboljoj formi da nikada se bolje nije osjecao poslije kao nespreman.
Frajer ga izdominirao vi pricate kao da ga je Conor prebio dok se nije zavrsilo.
Zašto moraju maloumnici poput tebe izvrtati pricu uvijek?
Evo opet da ne promakne Khabib je najbolji i najveci u ovoj diviziji ikada covjek koji da se borio s Conorom 10 puta dobio bi ga garant svih 10 jer bi uvijek išao na isto gdje Conor nema šansu niti u najluđim snovima.
Jesmo apsolvirali to? Jesmo?
Ok.
Eh sad CINJENICA je da je Conor uzeo rundu Khabibu što APSOLUTNO NIKOME nije pošlo za rukom u CIJELOJ njegovoj karijeri.
Cinjenica je da je polu spreman Conor došao do 4 runde protiv njega poređenja radi Dustin je izdržao do 3 Justin do 2.
Ovo su cinjenice, sad da vidimo imaš li hrabrosti nakon drugog odlomka napisati da sam ja pricao da bi uzeo na bodove ili da bi uzeo Khabiba uopšte.
Samo MMA je MMA cuda se dešavaju ko zna mozda bi ga u toj drugoj i mogao zakaciti šansu su skoro pa nikakve samo ko zna dešavale su se i luđe stvari od toga.
- Beduin
- Kontakt:
S moba tipkam i seriju usput gledam, smradac jedan. Za razliku od levata poput tebe koji zivot protracise gledajuci serije i filmove i ispravljajuci svacije misljenje drugacije od tvoga, ja sam se bavio slicnim sportom, izmedju ostalog, a to zna par forumasa ovdje.90minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:57Upravo tako da je bilo bar na oko vidljivo da ga je nagrdio Khabib ne bi preskocio oktagon, oktagon idiote ne ring.Beduin je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:54Znaci, da je bilo malo krvi ispod McGregora, Khabib ne bi preskocio ring i uletio medju protivnicki tim, bez obzira na prethodna desavanja?90minut je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:45
Ko ti je kriv što nemaš mozga da shvatiš šta se prica, al' evo malo pojašnjenje mozda i shvatiš..
Svi koji znaju bilo šta o MMA su znali da Conor ima minutu da se konektuje s njegovom bradom i da ga završi cim ga se ovaj docepa tu mu je i kraj ode pola kardia do kraja prve runde.
Eh sad Khabib je maštao da ce za babu za islam za planine dagestanske za mahačkalu za citav taj narod njega ostaviti u lokvi krvi i da ce Conor biti ponižen.
Epilog je taj da Conor ne samo da nije ponizen vec je cak uzeo rundu najvecem ikad koji nikad runde nije izgubio u karijeri i kraj borbe je docekao bez kapi krvi na svom licu.
Khabib je bio isfrustriran zbog te cinjenice da ga je cak sudija morao skidati s Conora jer ga je htio udaviti do smrti i kad je konacno ustao s partera odma je gledao na kome ce ostatak arsenala ispucati.
Ovo bi trebalo biti jasno svakome ko ima promil logicnog razmišljanja, a sad adio lijepi moj vidimo se Khabib ostaje najveci i trebali bi se njemu svi klanjati praviti neke dzamije s njegovim likom ja bi vjerovatno i otisao.![]()
Još jedna potvrda kakvi levati komentarišu.
Ti bijele macke na putu ne vidis bez tih galonki na glavi, jer si vid izgubio gledajuci serije i piskarajuci po forumima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Stid me šta sam procitao upravo, hvala ti Khabibe allahu moj da nemam proces razmišljanja poput ovog davno bi sebi prosvirao mozak.
Ajd' Ringu vidimo se.
Ajd' Ringu vidimo se.

-
- Kontakt:
Zato sto 90% ovih sto ostavljaju komentare po drustvenim mrezama nisu gledali niti jednu njegovu borbu ili su gledali jednu, ali lik musliman pa odmah tekbiraju, Allahu ekber. Tako je uvijek bilo i za Alija, a mnogi od njih ni ne znaju da je lik bio Cassius Clay. Nije samo u borilackim sportovima, nego u sportu u globalu tako. Diskutabilno je da li moze biti uzor, znao je i on vrijedjati ljude nazivati ih glupima kao Fergusona, svadjati se. Lako je biti dobar kada sve ide na tvoj mlin. Lik je milioner, ima ogromno bogatstvo, brojna super auta a kaze kako covjek moze zivjeti od jednog kruha dnevno. Gdje je tu dosljednost? Isto kad Novalic kaze moze se zivjeti od 300 KM mjesecno, a ovamo pun para, ne zna sta ce s njima. Pusti tu pricu.Beduin je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:03A po cemu zakljucujes da ga gotivimo samo jer je musliman? Prvo, momak po svemu moze biti uzor mladima, od ponasanja, zdravog zivota, uspjeha i svega ostaloga sto normalan covjek moze i treba vrednovati.
Drugo, nije ni Jordan musliman, ni Schumacher, ni Ronaldo ili Ronaldinho, kao ni mnogi drugi sportisti pa ih smatramo najvecima ili jednima od najvecih u sportovima kojima su se bavili. Zaj3bi ba tu pricu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tyson je mogao biti neporazen da ga nisu zajebali Don king kokain i Japanske kurveElcor je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:0629-0 uz jednu izgubljenu rundu. Moze li se neko sjetiti nekoga dominantnijeg u sportu uopšte? Ali, tyson, Schumacher, bolt... Niko od njih nije bio ovoliko dominantan. Može li neko neki nekog profesionalnog sportistu, na svjetskom nivou takmičenja, da je ovako dominantan kao Habib? I ne, Justin nije dobio prvu rundu. I ta je pripala Habibu.

Sto se borilackih sportova tice niko nije ni blizu Khabibu.
Nije samo dominacija nego protiv koga samo ostaje zal za borbom protiv Fergusona.
Iako je Gathje dobio Fergusona i iako mislim da bi ga i Khabibi izdominirao volio bih vidjeti Fergusona sa ledja protiv Khabiba preopasan je tu.
@90 ima PP javi se nemoj mi ovdje pisati guposti to vrijednje i trolanje nekom drugom prosipaj.
90minut je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:08Nemoj biti maloumni idiot idi procitaj opet moje zadnje postove i vidjeces šta se napisalo tacnije išao sam do te mjere pa napisao da Allah ne postoji i da je ustvari Khabib Allah i njemu se trebaju klanjati.wadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:00Evo ja gotivim Khabiba a ateista sam sta cemo sada.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:57Niko ni ne govori da Conor nije izgubio nekoliko puta, ali vi Khabiba branite kao da vam je babo rodjeni, a samo zato jer je lik musliman. Ko imalo prati i pratio je sport zna da je Conor bio van istog, te da se vratio zbog Lobova. A da nije bio u potpunosti spreman niti fokusiran je tacno 100%. Ja bih volio vidjeti njega potpuno spremnog pa ako izgubi to je to i vozdra.
Evo opet da ne promakne Khabib je najbolji i najveci u ovoj diviziji ikada covjek koji da se borio s Conorom 10 puta dobio bi ga garant svih 10 jer bi uvijek išao na isto gdje Conor nema šansu niti u najluđim snovima.
Ok.
Eh sad CINJENICA je da je Conor uzeo rundu Khabibu što APSOLUTNO NIKOME nije pošlo za rukom u CIJELOJ njegovoj karijeri.
Cinjenica je da je polu spreman Conor došao do 4 runde protiv njega poređenja radi Dustin je izdržao do 3 Justin do 2.
Ovo su cinjenice, sad da vidimo imaš li hrabrosti nakon drugog odlomka napisati da sam ja pricao da bi uzeo na bodove ili da bi uzeo Khabiba uopšte.
Samo MMA je MMA cuda se dešavaju ko zna mozda bi ga u toj drugoj i mogao zakaciti šansu su skoro pa nikakve samo ko zna dešavale su se i luđe stvari od toga.
Da Connor ima muda ne bi tapkao kao pi*****.
Mislim ima video sa dokazom gde tapka kao spremna pi*****.
Samo kucaj na YouTube Connor khabib i vidjet ces kako tapka kao pi*****.
dobre guzove ima Belma
Manite se svadje ljudi otisao je najveci svih vremena...
Moje misljenje a to sam vec davno i pisao da ce UFC lagano ali sigurno propadati!
Poslije ovakvih stvari nema opravka kao ni F1 poslije Sumahera ili boksu poslije Tajsona itd
Moje misljenje a to sam vec davno i pisao da ce UFC lagano ali sigurno propadati!
Poslije ovakvih stvari nema opravka kao ni F1 poslije Sumahera ili boksu poslije Tajsona itd
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
'ebiga svi oni tapkajuBeko je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:1590minut je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:08Nemoj biti maloumni idiot idi procitaj opet moje zadnje postove i vidjeces šta se napisalo tacnije išao sam do te mjere pa napisao da Allah ne postoji i da je ustvari Khabib Allah i njemu se trebaju klanjati.wadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:00
Evo ja gotivim Khabiba a ateista sam sta cemo sada.
Ok.
Da Connor ima muda ne bi tapkao kao pi*****.
Mislim ima video sa dokazom gde tapka kao spremna pi*****.
Samo kucaj na YouTube Connor khabib i vidjet ces kako tapka kao pi*****.
Ne mozes reci da mu niko nije blizu pored zivog Jonesa. Moze se diskutovati da li je najbolji i postoji jak argument da jeste, ali isto se moze reci i za Jonesa. Skandali mu jesu poremetili legacy, ali svejedno je neosporiva cinjenica da je Jones zvijer kakva se ne radja dva puta.wadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:14Tyson je mogao biti neporazen da ga nisu zajebali Don king kokain i Japanske kurveElcor je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:0629-0 uz jednu izgubljenu rundu. Moze li se neko sjetiti nekoga dominantnijeg u sportu uopšte? Ali, tyson, Schumacher, bolt... Niko od njih nije bio ovoliko dominantan. Može li neko neki nekog profesionalnog sportistu, na svjetskom nivou takmičenja, da je ovako dominantan kao Habib? I ne, Justin nije dobio prvu rundu. I ta je pripala Habibu..
Sto se borilackih sportova tice niko nije ni blizu Khabibu.
Nije samo dominacija nego protiv koga samo ostaje zal za borbom protiv Fergusona.
Iako je Gathje dobio Fergusona i iako mislim da bi ga i Khabibi izdominirao volio bih vidjeti Fergusona sa ledja protiv Khabiba preopasan je tu.
@90 ima PP javi se nemoj mi ovdje pisati guposti to vrijednje i trolanje nekom drugom prosipaj.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Mislio sam da si ozbiljan , ali kad napišeš 90% na društvenim mrežama i to navedeš kao činjenicu, sam se ukopaš ...Bundesliga je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:12Zato sto 90% ovih sto ostavljaju komentare po drustvenim mrezama nisu gledali niti jednu njegovu borbu ili su gledali jednu, ali lik musliman pa odmah tekbiraju, Allahu ekber. Tako je uvijek bilo i za Alija, a mnogi od njih ni ne znaju da je lik bio Cassius Clay. Nije samo u borilackim sportovima, nego u sportu u globalu tako. Diskutabilno je da li moze biti uzor, znao je i on vrijedjati ljude nazivati ih glupima kao Fergusona, svadjati se. Lako je biti dobar kada sve ide na tvoj mlin. Lik je milioner, ima ogromno bogatstvo, brojna super auta a kaze kako covjek moze zivjeti od jednog kruha dnevno. Gdje je tu dosljednost? Isto kad Novalic kaze moze se zivjeti od 300 KM mjesecno, a ovamo pun para, ne zna sta ce s njima. Pusti tu pricu.Beduin je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:03A po cemu zakljucujes da ga gotivimo samo jer je musliman? Prvo, momak po svemu moze biti uzor mladima, od ponasanja, zdravog zivota, uspjeha i svega ostaloga sto normalan covjek moze i treba vrednovati.
Druže uozbilji se , kakve društvene mreže to je za ljude bez života , najveća glupost na svijetu trenutno...
Može biti uzor itekako , sportista od glave do pete .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.