ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Delpo se ne da
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
adnan24 je napisao/la: Ma to ce ti biti u svakom slucaju...
To ti je ono "sta sve stize Nadalebes takav tenis" i "sta sve stize Novak
Kralj tenisa"
![]()
Sutra je manje vazan mec...RG i Wimbledon su primarni cilj.
Sto Nadal nista ne stize u Cincinnatiju, Bercyju ili na WTFu, gde je brzi ili medium HC
Odlican mec! Nikad nisam vidio u nekog igraca losji govor tijela od Delpovog! Strasno ! Al zivotari nekako hehe 
Max Allegri
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakvs BH paralela Delpa
Idemo Delpo
Idemo Delpo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Puno vise moze da dobije nego izgubi...Virtu4l je napisao/la:Sutra je itekako vazan mec, za Rafu naravno.
Stize na sasvim dovoljno podloga...niko nije savrsen.MaGiCa je napisao/la:Sto Nadal nista ne stize u Cincinnatiju, Bercyju ili na WTFu, gde je brzi ili medium HC
Nema raspada, ovaj mi Delpo izgleda k'o 3. najjaci psihicki frajer na touruSportfanatik je napisao/la:promaši zicer za 30-00 i onda raspadEdin TM87 je napisao/la:Brejk za Delpa, nije pao dobro je
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne, nego stize na onima koje lice k'o jaje jajetu i koje su spori HC. Na brzim podlogama nema sta da trazi.adnan24 je napisao/la: Stize na sasvim dovoljno podloga...niko nije savrsen.
Ko su prva 2? Nisi gledao protiv Hasa.. njemac lupao rekete.. kad i Delpo zamahnu hahah sec je faliloEdin TM87 je napisao/la:Nema raspada, ovaj mi Delpo izgleda k'o 3. najjaci psihicki frajer na touruSportfanatik je napisao/la:promaši zicer za 30-00 i onda raspadEdin TM87 je napisao/la:Brejk za Delpa, nije pao dobro je
Max Allegri
Djokovic, pa nekih 20-tak praznih mjesta, pa Nadal. 
Ma ne govorim o razbijanju reketa, nego mogucnosti povratka u mec, Federer bi izgubio 6:1 ovaj drugi set nakon sto bi Djokovic vratio brejk, a tatica Delpo jos 2 brejka napravio, moze li okrenuti k'o protiv Murraya, ja se nadam
Ma ne govorim o razbijanju reketa, nego mogucnosti povratka u mec, Federer bi izgubio 6:1 ovaj drugi set nakon sto bi Djokovic vratio brejk, a tatica Delpo jos 2 brejka napravio, moze li okrenuti k'o protiv Murraya, ja se nadam
Pa kako onda dva puta osvoji Wimbledona osvoji kada ga nema nigdje na bržim podlogama?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zali se ATP-u...nek' ubace jos turnira na kojima ce se po mogucnosti servirati 300 km/h pa da gledamo prave znalce a Nadal ce onda da padne na cirka 50.-o mjesto.MaGiCa je napisao/la:Ne, nego stize na onima koje lice k'o jaje jajetu i koje su spori HC. Na brzim podlogama nema sta da trazi.adnan24 je napisao/la: Stize na sasvim dovoljno podloga...niko nije savrsen.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Uh yebo sam onom garonji linijskom sve po spisku...TO DELPO 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Delpo! Umal ga sudij ne zeznu, kaze out a lopta bila dobra na set lopti, sreca pa je osvojio set
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A Wimbledon je ultra brza trava, zar neMancini je napisao/la:Pa kako onda dva puta osvoji Wimbledona osvoji kada ga nema nigdje na bržim podlogama?
Ti nisi cuo da je konstantno ubrzavaju od 2001e
Nemam sta da se zalim ATPu. Dovoljno je i ovo sto postoji, samo Nadal treba da uradi nesto na tome, a ne da kukumavci za jos sljake.adnan24 je napisao/la:Zali se ATP-u...nek' ubace jos turnira na kojima ce se po mogucnosti servirati 300 km/h pa da gledamo prave znalce a Nadal ce onda da padne na cirka 50.-o mjesto.
E to daEdin TM87 je napisao/la:Djokovic, pa nekih 20-tak praznih mjesta, pa Nadal.
Max Allegri
Da Bog da IM CRKLA KAMERA I NEMALI PARA DA NOVU KUPE I TURNIR DA PROPADNE SKROZ
http://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Ellison" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la:Da Bog da IM CRKLA KAMERA I NEMALI PARA DA NOVU KUPE I TURNIR DA PROPADNE SKROZ
As of 2012, he was the third-wealthiest American citizen, with an estimated worth of $41 billion
Da propadne turnir i da nemaju pare da kupe novu kameru. How yes no...
Nikad ne znas sta ce biti sutra...MaGiCa je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Ellison" onclick="window.open(this.href);return false;Edin TM87 je napisao/la:Da Bog da IM CRKLA KAMERA I NEMALI PARA DA NOVU KUPE I TURNIR DA PROPADNE SKROZ
As of 2012, he was the third-wealthiest American citizen, with an estimated worth of $41 billion
Da propadne turnir i da nemaju pare da kupe novu kameru. How yes no...![]()
![]()
Hajde ultra strucnjak obrazlozi nam svoju teoriju.Claus je napisao/la:Ne trollaj temu bogati, meni bi bilo crnjak napisat' ovako nešto.Johny je napisao/la:Djokovic u svom primeu je u ovom trenutku tako da je glupo porediti njega sa Rogerom u primeu(sto je bilo prije 3 do 4 godine).
Jedno je samo kristalno jasno.Nadal u primeu je bolji od Federera u primeu.Bolje je zadržati mišljenje za sebe nego ispasti, znaš već šta...
1.Djokovic je u primeu.2011 godina i pocetak ove sezone , ovo je njegov top level.
2.Nadal u Primeu je srozao Rogera na RG , dobio ga na Wimbledonu stim da su oboica bili u top formi i na najviem nivou.Sam Roger je naredne godine igrao fenomenalno na AO sve do Nadala koji mu je barijera.Nadal > Rogera
kristalno jasno.
Njihov omjer to dokazuje.
Ti argumenti tipa da su babi muda bila bi deda zadrzi za sebe i molim te da ti ne trolas jer laprdas ortodoksno gluposti.
!
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.