Svakako.anonymousHD je napisao/la:Real Madrid TV je objavio 91 miliona eura, tj. 84 miliona + 7 miliona bonusi.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Krucijalna.Damian je napisao/la:Da 9 milijuna je strasno velika razlikaAmar Dzeko je napisao/la:Popravio si mi dan.anonymousHD je napisao/la:Real Madrid TV je objavio 91 miliona eura, tj. 84 miliona + 7 miliona bonusi.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- ronweasley
- Kontakt:
@Damian
Ako nije razlika daj meni tu crkavicu od 9 miliona.
Neću se ja ljutiti.
Ako nije razlika daj meni tu crkavicu od 9 miliona.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Mislio sam da nije razlika Perironweasley je napisao/la:@Damian
Ako nije razlika daj meni tu crkavicu od 9 miliona.Neću se ja ljutiti.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
dodjem kuci i doceka me vijest da je Gareth Bale novi igrac Reala,pa moze li bolje 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Poslao ti Pero milion. Vidis da mozeL-Train je napisao/la:dodjem kuci i doceka me vijest da je Gareth Bale novi igrac Reala,pa moze li bolje
Ronaldo - Isco - Bale
Engleski igraci van Engleske nisu pravili neke bas karijere pa daj Boze da u njegovom slucaju nije tako vec da opravda ovu ogromnu cifru koja 91 ili 100 isto je jeste 9 razlike ali cifra je ogromna.
Sad kad babuka iskesira za suareza jos 40 miliona auuuuuuuu
modric,alonso
ronaldo isco bale
suarez
modric,alonso
ronaldo isco bale
suarez
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kako ne shvatate da je razlika bitna zbog Ronalda ?Polo je napisao/la:Engleski igraci van Engleske nisu pravili neke bas karijere pa daj Boze da u njegovom slucaju nije tako vec da opravda ovu ogromnu cifru koja 91 ili 100 isto je jeste 9 razlike ali cifra je ogromna.
Ronaldo - Isco - Bale
Nakon 97876656753343434256545343279098873243595838272435353 sati Bale je igrac Real Madrida, bilo je pitanje sati.
:kava:
:kava:
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
cek ako je 91 jel to znaci da je manji transfer od ronaldovog? Haman njegov bio 93
96 miliona.dadnan je napisao/la:cek ako je 91 jel to znaci da je manji transfer od ronaldovog? Haman njegov bio 93
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
Pa ono. Ja mislim da je 94 vece od 91.dadnan je napisao/la:cek ako je 91 jel to znaci da je manji transfer od ronaldovog? Haman njegov bio 93
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:

Dresova Garetha Balea vise nema u shopovima Real Madrida. Naime u roku od sat vremena prodato ih je cak 250 000, sto je za 50 000 vise u odnosu na C. Ronalda.
Ronaldo - Isco - Bale
Ronaldo je ovaj put ostao kratak za 6 mil.dadnan je napisao/la:cek ako je 91 jel to znaci da je manji transfer od ronaldovog? Haman njegov bio 93
- RickBlaine
- Kontakt:
Sta tebi koji kurrac treba? Napismeno cek od Pere da shvatis da je transfer iznosio 91 milion?Saurman je napisao/la:Ronaldo je ovaj put ostao kratak za 6 mil.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
joj bitna razlika radi ronalda,sta ce ronaldo plakat ako bude vise placen bale od njega,Amar Dzeko je napisao/la:Kako ne shvatate da je razlika bitna zbog Ronalda ?Polo je napisao/la:Engleski igraci van Engleske nisu pravili neke bas karijere pa daj Boze da u njegovom slucaju nije tako vec da opravda ovu ogromnu cifru koja 91 ili 100 isto je jeste 9 razlike ali cifra je ogromna.
al dobro sto jest jest placljivko je uvijek bio pa ne bi me cudilo da se pobuni i trazi od pereza da ga proda do kraja prelaznog roka ,pa da ga u januaru ponovo kupi za vecu sumu od baleove
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Da , Pero ne zna raditi transfere za razliku od Rosola i Zubizarete.
Upravu si.
Upravu si.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
cestitke na dovodjenju strahovito dobrog igraca, ja se usudjujem reci da je on vec sad rang ronalda, mozda i korisniji za ekipu jer je manji potrosac lopti i sl, no vidjecemo kako ce se snaci u realu, mora se sacekati, no u svakom slucaju najbolje pojacanje ovog ljeta
mislim da je real trebao jos nekoliko pojacanja dovesti jer skripe tu pozicije napadaca centralno, kao i zadnji vezni i bek, no vidjecemo kako ce sve to izgledati, bie zanimljiva borba i nasi obrachuni, kako nema portugalske ublehe sve ce sigurno biti puno kulturnije i gospodskije
cifra je astronomska, no nista neobicno za real, iako stoji cinjenica da je previse i da je to uvreda neka za fudbal i sl, ja nemam nista protiv, bice zanimljivo, volim sto je real ozbiljniji,da bude zanimljivije
mislim da je real trebao jos nekoliko pojacanja dovesti jer skripe tu pozicije napadaca centralno, kao i zadnji vezni i bek, no vidjecemo kako ce sve to izgledati, bie zanimljiva borba i nasi obrachuni, kako nema portugalske ublehe sve ce sigurno biti puno kulturnije i gospodskije
cifra je astronomska, no nista neobicno za real, iako stoji cinjenica da je previse i da je to uvreda neka za fudbal i sl, ja nemam nista protiv, bice zanimljivo, volim sto je real ozbiljniji,da bude zanimljivije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa ako su maltene svi mediji objavili da je cifra 100 mil kad kažem mediji ne mislim na Dnevni Avaz nego na Sky Sport onda nemam razloga da ne vjerujem.RickBlaine je napisao/la:Sta tebi koji kurrac treba? Napismeno cek od Pere da shvatis da je transfer iznosio 91 milion?Saurman je napisao/la:Ronaldo je ovaj put ostao kratak za 6 mil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.