Bitna je. I nemoj nastojati da budes simpatican kad nisibarca_87 je napisao/la:joj bitna razlika radi ronalda,sta ce ronaldo plakat ako bude vise placen bale od njega,Amar Dzeko je napisao/la:Kako ne shvatate da je razlika bitna zbog Ronalda ?Polo je napisao/la:Engleski igraci van Engleske nisu pravili neke bas karijere pa daj Boze da u njegovom slucaju nije tako vec da opravda ovu ogromnu cifru koja 91 ili 100 isto je jeste 9 razlike ali cifra je ogromna.
al dobro sto jest jest placljivko je uvijek bio pa ne bi me cudilo da se pobuni i trazi od pereza da ga proda do kraja prelaznog roka ,pa da ga u januaru ponovo kupi za vecu sumu od baleove![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sky Sport like Dnevni Avaz.Pa ako su maltene svi mediji objavili da je cifra 100 mil kad kažem mediji ne mislim na Dnevni Avaz nego na Sky Sport onda nemam razloga da ne vjerujem.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Real Madrid TV je objavio da se radi o 91 milion eura.Saurman je napisao/la:Pa ako su maltene svi mediji objavili da je cifra 100 mil kad kažem mediji ne mislim na Dnevni Avaz nego na Sky Sport onda nemam razloga da ne vjerujem.RickBlaine je napisao/la:Sta tebi koji kurrac treba? Napismeno cek od Pere da shvatis da je transfer iznosio 91 milion?Saurman je napisao/la:Ronaldo je ovaj put ostao kratak za 6 mil.
Maltene svi mediji zarade na tim klikovima dok nesposobnjakovići ne znaju sebi naći pravi, službeni izvor.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- KapioFootball
- Kontakt:
99 mil eura ili ti ga 91 mil funti
Kao sto danas rece komentator, Reus trci, grize, trudi se, daje golove svaku tekmu, koja igracina, a vrijedi samo 18 mil eura.Po tome bi Bale trebao biti bolji 5 puta od njega ako cemo logikom.S ovim se ni sam Bale vjerovatno ne bi slozio.
Tottenham tu nista nije kriv, izvisili ste za Cavanija, Falcaa,Neymara a to je zidov skonto i 'okino' vas posteno u novcanik.Kao sto Platini rece, ako je neko dovoljno glup da da npr 200 mil za igraca, a taj drugi dovoljno pametan da ga proda za te pare, onda fifa i uefa tu nista ne moze da ucini.A boga mi ni ja nemam nista protiv, bit ce zanimljiv el clasico a i liga spanska opcenito.
PS: Ronaldo je za njega pravi Ronaldo, u to cete se uvjerit za 2 sezone, 202 tekme, 202 gola i ne bi me cudilo da ode u United sljedece sezone
Second PS: Ako prodate Ozila, peri bubreg izvadite
Kao sto danas rece komentator, Reus trci, grize, trudi se, daje golove svaku tekmu, koja igracina, a vrijedi samo 18 mil eura.Po tome bi Bale trebao biti bolji 5 puta od njega ako cemo logikom.S ovim se ni sam Bale vjerovatno ne bi slozio.
Tottenham tu nista nije kriv, izvisili ste za Cavanija, Falcaa,Neymara a to je zidov skonto i 'okino' vas posteno u novcanik.Kao sto Platini rece, ako je neko dovoljno glup da da npr 200 mil za igraca, a taj drugi dovoljno pametan da ga proda za te pare, onda fifa i uefa tu nista ne moze da ucini.A boga mi ni ja nemam nista protiv, bit ce zanimljiv el clasico a i liga spanska opcenito.
PS: Ronaldo je za njega pravi Ronaldo, u to cete se uvjerit za 2 sezone, 202 tekme, 202 gola i ne bi me cudilo da ode u United sljedece sezone
Second PS: Ako prodate Ozila, peri bubreg izvadite
27.10.2020
- tyler durden
- Kontakt:
Reus-a ko dobije po cijeni od 18 milja, alal mu vera.
Ne budi naivan. Reus bi mogao biti prodzan za 50 milja, minimum.
Ne budi naivan. Reus bi mogao biti prodzan za 50 milja, minimum.
Danas u 13:00 bi trebalo biti predstavljanje!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
doleti krdo ljudi pisat sve i svasta 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Lose je vo ako izgubimo Ozila treba nam takav genijalac sad u ekipi,ali eto izgleda da je sve dogovoreno da on odeu Arsenal za 50 mil 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
sad ne razumijem ko ce mjenjati Isca??ako vec moramo prodati Ozila jer ovaj ne zeli da bude zamjena za Isca,onda smo morali ostaviti Kaku 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tyler durden
- Kontakt:
Kaka nije mogao ostat prvo sto je **** od igraca, a drugo zbog plate.
Ozil ce otici vjerovatno jer je zakovao u svakoj vaznijoj utakmici.
Mjenjace ga Isco, Di Maria, Modric.
Ozil ce otici vjerovatno jer je zakovao u svakoj vaznijoj utakmici.
Mjenjace ga Isco, Di Maria, Modric.
ispade kao da nemamo nikoga na klupi pa ne smije otici ozil
kaka nije vrijedan spomena, slomljena panjina kako je dosao u real
kaka nije vrijedan spomena, slomljena panjina kako je dosao u real
Nije mi drago čuti da Ozil treba ići ali ako je zaista 50 mil. u igri onda neka ide,mada mislim da će on ostati,pa neki dan je rakao da želi ostati.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
nisam napisao da nemamo nikoga na klupi,nego da su Kaka i Ozil igraci koji igraju manje vise na poziciji Isca pa mi je cudno da je Pero odlucio bas obojicu da ih proda,daleko od toga da zalim jer kao sto drug @ tyler durden napisa Ozil je zakovao u svakoj vaznijoj utakmici,nazalost.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
zamislite tu ludnicu kada bi danas otisao ozil i onda samo osvanulo kako je dosao suarez, ne treba peru nikada otpisati, to je mangup kakav se vise roditi nece 
- tyler durden
- Kontakt:
ma ne bi me iznenadilo nista.LenBias je napisao/la:zamislite tu ludnicu kada bi danas otisao ozil i onda samo osvanulo kako je dosao suarez, ne treba peru nikada otpisati, to je mangup kakav se vise roditi nece
Prosao pregled

Dagle mu cipa.
Jos mu nisu rekli da u Madridu mora biti fashion-ljakse a ne samo ljakse.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
jos samo novi ugovor ronalda i to je to, nista vise nam ne treba 
LenBias je napisao/la:jos samo novi ugovor ronalda i to je to, nista vise nam ne treba
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- KapioFootball
- Kontakt:
Jarane pa ovo nist niscim...tyler durden je napisao/la:ma ne bi me iznenadilo nista.LenBias je napisao/la:zamislite tu ludnicu kada bi danas otisao ozil i onda samo osvanulo kako je dosao suarez, ne treba peru nikada otpisati, to je mangup kakav se vise roditi nece
Prosao pregled
HALA MADRID!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.