Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Eto vam napolija da se igrate haha 
Jaka grupa skroz, Vedo ureko si nas s onim da uvijek imamo laku grupu

Znao sam da ce sad kontra sve da ideChapman je napisao/la:Jaka grupa skroz, Vedo ureko si nas s onim da uvijek imamo laku grupu![]()
Nismo odavno tezu grupu imali, e sad stvarno trebaju pojacanja jer se mora proci bar ova grupna faza, Napoli nije nesto jer smo 2-2 igrali sa njima ali su dovoljno jaki da nas dobiju..
Brzo treba uzeti jedno krilo i napadaca..
Edit :
Chelsea prelaka grupa, sad ces vidjet ako dodje Chelsea malo dalje da ce svi govoriti da je do Moua
Brzo treba uzeti jedno krilo i napadaca..
Edit :
Chelsea prelaka grupa, sad ces vidjet ako dodje Chelsea malo dalje da ce svi govoriti da je do Moua
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 29 avg 2013, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ste se nasekirali svi, pa zamislite kako je Marseilleu.(
)
- Marsal
- Kontakt:
Baš je kul grupa, svejedno ćemo bit prvi ili drugi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Super grupa, taman da se pokazu neke stvari 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
tornado2009
- Kontakt:
konačno da u Arsenalovoj grupi gledam fudbal, a realno i najbolja nam je grupa.
hejtere na aparatima očekujte uskoro :ispijavino:
konačno malo uživanja u LP fudbalu, a što se tiče prolaza pa naaravno da ćemo proći :ugeek:
hejtere na aparatima očekujte uskoro :ispijavino:
konačno malo uživanja u LP fudbalu, a što se tiče prolaza pa naaravno da ćemo proći :ugeek:
Mislim da Arsenal po prvi put neće proći grupnu fazu izuzetno teška grupa za Wengera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
tornado2009
- Kontakt:
you see. 
Ma dobra grupa ba šta vam je
Prolazimo 100%
Ma grupa ko grupa,i onako cemo biti prvi ili drugi,tako je 16 godina,ko je taj da se usudi ? 
Valja mu samom proć' tri tima, ima da se slomi hudnik.Saurman je napisao/la:Mislim da Arsenal po prvi put neće proći grupnu fazu izuzetno teška grupa za Wengera.
Arsenal lagano prolazi. I to sa drugim timom.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Uhh dosta jaka grupa. Morat' cemo se dobro oznojiti da prodjemo ovo. Dortmund je prosle godine igrao finale i mislim da su prvi favoriti ovdje, onda mi, a Napoli ce biti jako nezgodan ove sezone. Marseille je ipak klasa ispod ova 3 kluba i lagano ce zavrsit svoj nastup u Evropi nakon grupne faze.
-
tornado2009
- Kontakt:
pa i chelsea je osvojio LP pa sljedeće sezone ispao u grupnoj fazi. Arsenal je klasa iznad ovih klubova.
Bez problema odrađena grupa, samo što će bit lijepog fudbala.
Šta padate na postove ovih fudbalskih znalaca koji prate fudbal kroz prizmu trofeja i skupih imena.
Bez problema odrađena grupa, samo što će bit lijepog fudbala.
Šta padate na postove ovih fudbalskih znalaca koji prate fudbal kroz prizmu trofeja i skupih imena.
- Rockefeller
- Kontakt:
Nema kvalitetnijeg kluba od Arsenala ovde. Od Arsenala su kvalitetniji samo Barcelona i Manchester United. Svi ostali imaju 50 na domacim ili manje posto sansi da nas pobjede.
Inace ocekujem da grupnu fazu LP zavrsimo sa 18 bodova. Necu se ljutiti i ako bude 16 ili 15. Sve ispod se ne moze desiti.
Inace ocekujem da grupnu fazu LP zavrsimo sa 18 bodova. Necu se ljutiti i ako bude 16 ili 15. Sve ispod se ne moze desiti.
Kraljevi ste majke mi 
Nece biti 18. Opustit ce se pred zadnje dvije utakmice, jer ce vec sve biti odluceno.Rockefeller je napisao/la: Inace ocekujem da grupnu fazu LP zavrsimo sa 18 bodova. Necu se ljutiti i ako bude 16 ili 15. Sve ispod se ne moze desiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.