Boze ti sacuvaj bolesnog posta...čamac je napisao/la:Kakav rivalitet s Borcem. Nisu oni naš nivo ni po čemu niti su ikad bili. Nafurali se malo i to većinom oko nacionalizma (oko čega će drugo). Pravi navijači Borca ne žive u BL evo skoro 20 godina i tad je Borac praktično i umro. Nešto malo možda sad ima domicilnih i normalnih, ovo ostalo seljadija koja drka na Partizan i Zvezdu. Išao sam u BL na Željine tekme, prije rata. Gradska raja tih godina počela furati Vulturese, lizali se s pitama i to je sve. Da oni vole 10% Borac kao što recimo Zeničani vole Čelik ličili bi na klub (za naše prilike) jer imaju sve uslove za to. Tamo je kriza identiteta (gradskog prije svega pa onda i svakog ostalog, da ne ulazimo u politiku) i trajaće još decenijama. Nadati se da im se asfalt konačno "primi" mada teško.
Nemojte ih samo s nama porediti, gluho bilo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treci put castimo
pa kad pogledaš ko su bili osnivači vulturesa i sadašnju furku lešinara "veći srbi od patrijarha", jest malo kontradiktorno. ustvari, malo više. mislim, budite realni.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemojte o politici zivi bili!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vazno je da si ti "multieticno" obrisao moj post u kojem bolesniku objasnjavam koliko predratnih Srba vise nema u Sarajevu,a da si bolesnikov post o "poseljacenju" Banjaluke ostavio. Da si covjek,izbrisao bi oba,ili bi ostavio oba.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
to je stvar sto on nije covjek nikad bio nit ce bitDule 078 je napisao/la:Vazno je da si ti "multieticno" obrisao moj post u kojem bolesniku objasnjavam koliko predratnih Srba vise nema u Sarajevu,a da si bolesnikov post o "poseljacenju" Banjaluke ostavio. Da si covjek,izbrisao bi oba,ili bi ostavio oba.
Sta se bacas, mi smo pricali o tome koliko je borac nama rival ljudi se ne osjecaju tako i gotovo.Dule 078 je napisao/la:Vazno je da si ti "multieticno" obrisao moj post u kojem bolesniku objasnjavam koliko predratnih Srba vise nema u Sarajevu,a da si bolesnikov post o "poseljacenju" Banjaluke ostavio. Da si covjek,izbrisao bi oba,ili bi ostavio oba.
Ovo za Medjedovica je super vijest,on je za Stanceskog izmislio fudbal.
Kako znas kad ga nisi ni vidio kako igra

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
autor svakog sljedeceg posta koji ima veze sa politikom i ne tice se teme biti ce auto.sankcionisan!
AMAR OSIM!!!
to bracacsh je napisao/la:autor svakog sljedeceg posta koji ima veze sa politikom i ne tice se teme biti ce auto.sankcionisan!

Razumijes ti mene burazere moj 

Inače bi volio da se ovaj rivalitet održi na nivou finala kupa i da bude sportski a ne politički ni nacionalni.
Već sad imamo veliko zanimanje javnosti za utakmice Želje i Borca, što je jako dobro. Hajde da to održimo unutar sportskih rubrika i da ne idemo na političke i crnu hroniku.
Već sad imamo veliko zanimanje javnosti za utakmice Želje i Borca, što je jako dobro. Hajde da to održimo unutar sportskih rubrika i da ne idemo na političke i crnu hroniku.
Joj nemojte opet te gluposti, ovo je tema o Želji, sutra je, ako se ne varam okupljanje, sjajna vijest za nas navijace, jos pun qrac nam je ostalo do tekme protiv Olimpika, sto je opet TRAGEDIJA. Jbo ga pauza.
Ima li ko pouzdan info vezano za Jesea, jel' to patka ili se stvarno pregovara?! (Pile!?)
Moze i na pp.
zz.
Ima li ko pouzdan info vezano za Jesea, jel' to patka ili se stvarno pregovara?! (Pile!?)
Moze i na pp.
zz.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Blagoje Bratić
šta će nam toliki štoperi kog đavla nemožemo ljudski naći napadača kako bog zapovjeda
nego živa patnja gledat onog kako se pati u napadu,ma tuga mi nekad ga gledat

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
treba stoper jer mesic nije bio u Bog zna kakvoj formi na kraju prvenstva, bogicevic je povrijedjen, vasilic se tu namece kao prvi izbor, a gancev ceka sansu sa klupe, ali se slazem da bi nam trebao kvalitetan napadac, igrac koji zna zabiti gol, kojem trebaju 3-4 sanse da zabije jedan gol, a ne ko lazi da mu treba 101 sansa da zabije jedan yebeni golBlagoje Bratić je napisao/la:šta će nam toliki štoperi kog đavla nemožemo ljudski naći napadača kako bog zapovjeda
Za zivot cijeli!
Pa imamo takvog kojem trebaju 3-4 sanse...neces valjada nekog novog Lazara 

1921-2011
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma gdje crnom lazi trebju 3 sanse da zabije golEsii TM87 je napisao/la:Pa imamo takvog kojem trebaju 3-4 sanse...neces valjada nekog novog Lazara

u kantonalnoj ligi da, al u premier ligi ne

Za zivot cijeli!
Lazo je gigant
jest da cu ostat bez kose zbog njega al da ga nema trebalo bi ga izmislit 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bolje izmislit nekog novog ondaslatkis86 je napisao/la:Lazo je gigantjest da cu ostat bez kose zbog njega al da ga nema trebalo bi ga izmislit

Za zivot cijeli!
Lazo nikad ne fuli tri mrtve sanse ze redomThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma gdje crnom lazi trebju 3 sanse da zabije gol![]()
![]()
![]()
u kantonalnoj ligi da, al u premier ligi ne

1921-2011
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma yebaji ga, trenutno boljeg nemamo, neka ga do ljeta i onda s nekim boljim krenuti u nove pobjedeEsii TM87 je napisao/la:Lazo nikad ne fuli tri mrtve sanse ze redomThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma gdje crnom lazi trebju 3 sanse da zabije gol![]()
![]()
![]()
u kantonalnoj ligi da, al u premier ligi ne,on fuli jednu-dvije ali bas mrtve i onda zabije neku frljoku

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Lazar Popovic je toliko dobar i disciplinovan igrac, odnosno napadac da ga ja nebi dao u zamjenu za Nikolica, Fajica i jos nekog napadac u paketu . Pa taj covjek igra u vrhu napada, ujedno se vraca i na nasu polovinu i pomaze u odbranbenim zadacima, u 90 % slucajeva iz zracnih duela izlazi kao pobjednik, razigrava nase krilne igrace, a kada mu se pruzi prilika za go on je i iskoristi. Prosla su vremena kada je jedan Muharemovic po sezoni znao 40 golova zabiti i prakticno sam nositi ekipu do titule. Pa vratite se u sezone prije, dok je sef strucnog staba bio Osim i shvatit cete da je u napadu nekada igrao Guvo ( slicna gradja kao i Lazar ), pa jedan Mirza Mesic ...i jos mnogi drugi koji su imali gotovo identican zadatak kao i danas Lazar samo sto su se u nekim drugim segmentima igre mozda pokazivali bolje nego lazar, a bili losiji u nekim drugim segmentima igre u kojima Lazar prednjaci. Ovaj sistem, sa njim u spici napada se meni svidja, jer ima ko dati go, i ne mora ih samo on zabijati, jer iza njega su igraci poput Zebe, Beslije, Visce ... sad je tu i Stanceski da ne govorim o Colicu i drugima. I ove mlade snage tipa Omar Baljic, Saban Pehilj, ili Aleksandar Nikolic su gotovo preslikani napadaci, svi visoki, ne pretjerano brzi, izrazito snazni i jaki u duelima, tako da je moguce i od njih ocekivati neki bum na proljece. Pa mogli ste se sami uvjeriti kada je Lazar van stroja zbog kartona da nam napad ne lici ninasta i da je to jako kilavo, a kada je on tu, duge lopte uglavnom zavrse u njegovom posjedu a onda ne jednoj od dvije strane gdje su dobro proigrani ili Visca ili Beslija...Ovu ekipu treba ugirati, i to ce biti pravo pojacanje i osvjezenje na proljece. Treba im dosta utakmica da odigraju zajedno i tek cete onda vidjeti gdje smo i sta smo, a po meni je ovo sada idealna situacija jer smo cini mi se po prvi put u zivotu produzili ugovore sa igracima na kojima mozemo i moram zaraditi, odnosno produzili smo ugovore sa igracima koji su nosili nasu igru i dobra stvar je sto u proljetni dio ulazimo jaci, i 90 % uigraniji nego li je to bilo jesenas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.