Aha, znači svi vi koji ovdje podržavate dotičnog svoju podršku zasnivate na eto nekim simpatijama, staroj slavi ili nečemu trećem što veze nema s fudbalom, jer koliko je meni poznato ni niko od vas, njegovih simpatizera ovdje na forumu nije školovani trener sa licencom pa da ste dovoljno kompetentni, ali vam je trn u oku ako neko ko također nije dovoljno kompetentan kaže nešto loše o dotičnom, i usput ono što kaže ne temelji na averziji prema njemu nego na čistim osnovama fudbalske igre koje valjda trebaju poznavati svi koji to prateharixs je napisao/la:Jos veca cinjenica je da podrska dolazi od onih koji se ne petljaju u nesto osim ako nisu kompetentni da komentarisu o tom. Da ne govorim o prostaklucima koje izgovaraju ovi sto ga ne podrzavaju. jednostavno mi bolje nismo ni zasluzili.DragonGirl je napisao/la:Činjenica jeste da najveća podrška njemu dolazi upravo od njegove generacije, ljudi koji su bez daha pratili njegovu briljantnu igračku karijeru i kojima je on vjerovatno simbol nekih lijepih davnih vremena u bivšoj Jugoslaviji, ali ne razumijem kako ti isti ljudi ne mogu da shvate da nije nužno da čovjek bude dobar trener ako je bio dobar igrač. Ako imaju barem osnove fudbalskog znanja, gledajući samo 90 minuta kako igramo mogu procijeniti da tu nešto ne štima, uopšte ne trebaju biti pretjerano informisani o svemu što se priča i piše. Pa pitam se koliko je tim ljudima veliki bonus na račun stare slave, odavde do Pekinga možda, ili još i veći?
Safet Sušić - Pape
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
sam je sebi kriv za sve sto mu se dogadjaHead je napisao/la:Moje misljenje da Susic treba otici cisto zbog postavke na terenu i losih rezultata. A raznorazni novinari jedu gov.na i covjeka okrivljuju za sve zivo, pa kod nas sve sto se desi kriv je Susic. Covjek treba otici zbog rezultata i to je to, ovo sto pisu razni novinari je fakat gadno. A najgori od svih onaj debil sa OBN koji se stidi svog imena pa se zove nadimkom. Mimo nisi ti Mimo, ti si CAZIM. Covjeka stid jer se zove ČazimSabinho je napisao/la:Eh sta ti mislis o tome druze?Head je napisao/la:http://www.sou.....rce.ba/clanak/6647611213430/sport/%E2%80%9ESead%20Su%C5%A1i%C4%87%20vi%C5%A1e%20ne%20radi%20za%20mene,%20Safet%20je%20gospodin%20broj%20jedan%20na%20Zemlji!%E2%80%9C/?ref=tiker
Izbrisite tacke.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Potpuno dijelim tvoje misljenje. Po meni je najveci talenat Duljevic pa Radovac pa tek onda CImirot. Dali se sjecas poslje utakmice protiv Cardiffa kada sam rekao da je Radovac najveci talenat. Momak ce biti igracina sigurno. Njega i Duljevica nikako ne smijete prodati ispod bar miliona. Sto se tice reprezentacije najveca prilika da zaigra i da ima neku ulogu u timu ima ipak Duljevic jer smo na njegovim pozicijama puno deficitarniji nego na poziciji koju igra Cimirot. Posebno jer covjek nije klasicni defanzivac a ofanzivaca imamo koliko hoces. To sam uvijek govorio znas to i sam. Samo nisam htio da kvarim raspolozenja zbog poziva Cimirotu. Duljevica bi trebalo pozvati a Radovac za godinu, dvije a do tad bi trebao Radovac da bude lider U21 reprezentacije.Sabinho je napisao/la: Drug po meni Duljevic zaluzuje poziv u prije ili umjesto Gojka Cimirota jer je konstantniji. Odigrao je odlicno Evropu i sad je najbolji nas igrac i u domacem prvenstvu. Ne znam koliko sam objektivan u ocima drugih ali po meni je trenutno broj 1 igrac u nasoj ligi i sigurno upotrebljiviji od Zakarica ali ponavljam po meni. Sigurno to govorim iz razloga jer sam pogledao svaki njegov minut u ovoj sezoni a od toga pola uzivo i smatram da bi Pape trebao obratiti paznju na njega. Smatram da bi on i recimo Zoran Kvrzic uz Lulica, Hajrovica i donekle Salihovica i Susica dobro popunili krilne pozicije.
Sa Papetom mozemo uzeti Izrael i u igri smo uveliko, znaci moze nadoknaditi Cipar (i Vels) medjutim kako njemu i reprezentaciji nadoknaditi narusenu atmosferu i ove lazi na selektorov racun? Plus Mimo moron i ostaliHead je napisao/la:Moje misljenje da Susic treba otici cisto zbog postavke na terenu i losih rezultata. A raznorazni novinari jedu gov.na i covjeka okrivljuju za sve zivo, pa kod nas sve sto se desi kriv je Susic. Covjek treba otici zbog rezultata i to je to, ovo sto pisu razni novinari je fakat gadno. A najgori od svih onaj debil sa OBN koji se stidi svog imena pa se zove nadimkom. Mimo nisi ti Mimo, ti si CAZIM. Covjeka stid jer se zove ČazimSabinho je napisao/la:Eh sta ti mislis o tome druze?Head je napisao/la:http://www.sou.....rce.ba/clanak/6647611213430/sport/%E2%80%9ESead%20Su%C5%A1i%C4%87%20vi%C5%A1e%20ne%20radi%20za%20mene,%20Safet%20je%20gospodin%20broj%20jedan%20na%20Zemlji!%E2%80%9C/?ref=tiker
Izbrisite tacke.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Isto ko i Safet, i on se okrece ko pokvarena plocaMaksuzBaksuz je napisao/la:Okrece se kolo srece.....
ovdje ko CD kas se pokvari, odpjeva malo pa skoci na pocetak
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jako zanimljiv intervju otprilike kao sto sam i ja zamisljao stvari. Susic nije neki muljator kao sto sam i pisao prije. Vise je nespretan pa ispada da mulja. Jedino za Tina samo **** ga tako je uvijek nazalost bilo krv nije voda. Isto je bilo kod Cice Kranjcara kada je mali igrao cak ispred Modrica a poslje CIce nije ga vise nigdje bilo. Sada nije vise ni jedan od 23 igraca. Tako je uvijek bilo nazalost oko tih stvari. Jedino me cudi sto mu je Avdija igrao toliko cak i ispred Mujdze protiv Kipra to mi ne ide u glavu nikako. Odnosno cak mislim da je opet ispao naivan. Zbog toga su po meni pojedini kritikovali najvise Papeta kao i to da je Hadzica pozivao mada nije zadovoljio u prvih par nastupa.
To je sto se tice toga. Mada jos uvijek sto se tice trenerskih rezultata tu je tanak i prolazilo je do utakmice sa Nigerijom. Ali poslje te utakmice je poceo da eksperimentise i ode sve u p.m..
To je sto se tice toga. Mada jos uvijek sto se tice trenerskih rezultata tu je tanak i prolazilo je do utakmice sa Nigerijom. Ali poslje te utakmice je poceo da eksperimentise i ode sve u p.m..
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 okt 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koje lazi?
On laze da ni jednom igracu njegov brat nije menadjer. Na stranici Germanije tu je Anel Hadzic, a isto smo vidjeli da je i Sead ovlasteni agent ispred te iste agencije. Dakle 2+2=4.
Drugo, slagao je da zove Tina kao defanzivnog veznog jer smo tu deficitarni. Sta sad Tino igra?
Trece, laze da mu igraju samo oni sto su standardni u klubu.
Cetvrto, slagao je da su svi bili protiv Besica.
Dakle cetiri lazi, i to se nisu desile davno. Da ne pricamo o taktickim glupostima koje je napravio, ili o izjavama kada kaze za prvotimca Salkea(Nece stici na utakmicu i ne treba preskakati sve stepene razvoja).
On laze da ni jednom igracu njegov brat nije menadjer. Na stranici Germanije tu je Anel Hadzic, a isto smo vidjeli da je i Sead ovlasteni agent ispred te iste agencije. Dakle 2+2=4.
Drugo, slagao je da zove Tina kao defanzivnog veznog jer smo tu deficitarni. Sta sad Tino igra?
Trece, laze da mu igraju samo oni sto su standardni u klubu.
Cetvrto, slagao je da su svi bili protiv Besica.
Dakle cetiri lazi, i to se nisu desile davno. Da ne pricamo o taktickim glupostima koje je napravio, ili o izjavama kada kaze za prvotimca Salkea(Nece stici na utakmicu i ne treba preskakati sve stepene razvoja).
Celik!3,2,2.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nama ne odgovara ni nerijeseno, ni poraz, a sa 66,6 % ce se desiti jedna od te dvije varijante. Dakle, svaka utakmica nkon Belgije je biti ili ne biti, eto na sta smo mi spali, iz razloga sto imamo dva boda iz tri utakmice.Sabinho je napisao/la: Sa Papetom mozemo uzeti Izrael i u igri smo uveliko, znaci moze nadoknaditi Cipar (i Vels) medjutim kako njemu i reprezentaciji nadoknaditi narusenu atmosferu i ove lazi na selektorov racun? Plus Mimo moron i ostali
Slabo vi kontate momciluci.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
@ Sabinho
Nije narusena toliko atmosfera momci ce dobro odigrati. Najveci je problem sto sve i da hoce sada. On ce tesko zaigrati sa pravim krilima jer nema vise vremena da to isproba i uigra nigdje. Sada hoces neces mora izvesti isti tim i formaciju osim Hadzica umjesto koga ulaze Spahic ili Bicakcic. U tome je problem jer nije igrao od Argentine dalje sa krilima i sad je kasno. Sam sebe je doveo u tu poziciju da nema plana B ili plana C. I za to je ipak on sam najvise kriv. Kasno je vise i za neke velike kritike realno. Sada ga treba podrzati pa ako pobjedi super a ako ne razmisljati o drugim trenerima. Ova medijska pljuvanja samo stete reprezentaciji.
Nije narusena toliko atmosfera momci ce dobro odigrati. Najveci je problem sto sve i da hoce sada. On ce tesko zaigrati sa pravim krilima jer nema vise vremena da to isproba i uigra nigdje. Sada hoces neces mora izvesti isti tim i formaciju osim Hadzica umjesto koga ulaze Spahic ili Bicakcic. U tome je problem jer nije igrao od Argentine dalje sa krilima i sad je kasno. Sam sebe je doveo u tu poziciju da nema plana B ili plana C. I za to je ipak on sam najvise kriv. Kasno je vise i za neke velike kritike realno. Sada ga treba podrzati pa ako pobjedi super a ako ne razmisljati o drugim trenerima. Ova medijska pljuvanja samo stete reprezentaciji.
Nisam još poslušala taj razgovor sa DS na Sourc-u vezano za Papeta, ali samo da te ovdje ispravim, Ajaxe. Ovo ti je skroz pogrešno. Ne moraš se vraćati u historiju cijele reprezentacije, pogledaj bar profil Nike Kranjčara, ako već nisi gledao utakmice ranije ili zapamtio. A, što se trenutnog njegovog statusa tiče, on je bio siguran putnik za SP, ali se nesretno povrijedio, došli neki novi klinci, sad se opet vraća nastupima kod svog drugog tate HR. (To što ga Harry toliko cijeni, valjda i to nešto govori.)Ajax je napisao/la: Isto je bilo kod Cice Kranjcara kada je mali igrao cak ispred Modrica a poslje CIce nije ga vise nigdje bilo. Sada nije vise ni jedan od 23 igraca. Tako je uvijek bilo nazalost oko tih stvari.
Izvinite za offtopic.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jednostavno ne možeš reći "nije ga više nigdje bilo", ako znaš jako dobro, kako napisa. Ne bih se složila sa tobom, ali Niko nije tema.
Slušam Darka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slušam Darka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Samo je igrao u tamo nekom Tottenhamu.Ajax je napisao/la: Isto je bilo kod Cice Kranjcara kada je mali igrao cak ispred Modrica a poslje CIce nije ga vise nigdje bilo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- plavipatriota
- Kontakt:
kritikuješ ga prije svjetskog-ne treba to sada, narušava se atmosfera pred brazil
kritikuješ ga za vrijeme svjetskog-gdje ćete to sada radit, sad im je najpotrebniji mir
kritikuješ ga poslije svjetskog-sajo nas je odveo na svjetsko, mi smo mala država, a ono nije bio ofsajd
kritikuješ ga prijje ovih kvalifikacija-dajte ljudi, još nije ni počelo a vi pričate
kritikuješ ga nakon kipra-kiks se može svakom desiti, ima još puno bodova u igri
kritikuješ ga sad-sad je već kasno, nećemo sada mijenjati trenera, treba im mir!
TREBA OTJERATI ĐUBRE PO CIJENU BILO KOGA ILI BILO ČEGA!
kritikuješ ga za vrijeme svjetskog-gdje ćete to sada radit, sad im je najpotrebniji mir
kritikuješ ga poslije svjetskog-sajo nas je odveo na svjetsko, mi smo mala država, a ono nije bio ofsajd
kritikuješ ga prijje ovih kvalifikacija-dajte ljudi, još nije ni počelo a vi pričate
kritikuješ ga nakon kipra-kiks se može svakom desiti, ima još puno bodova u igri
kritikuješ ga sad-sad je već kasno, nećemo sada mijenjati trenera, treba im mir!
TREBA OTJERATI ĐUBRE PO CIJENU BILO KOGA ILI BILO ČEGA!
Da i skoro svi ljudi tamo govore o tome da je igrao pod Cicom u prvih 11 a da je jedan Modric bio na klupi. A zadnjih godina ga nije bilo ni na mapi koliko je ono odigrao utakmica za njihovu reprezentaciju. Tu i tamo se je nekako ubacio na spisak od 23 igraca. I sada na SP je bio na granici dali ce biti jedan od 23 igraca. Ni u snu on nebi bio jedan od prvih 15-16 igraca i nece biti nikad vise. Nesto slicno kao sto sada skoro svi govore da su izgubili SP jer su Kovacu igrali Modric i Rakitic zadnje vezne.Clutch je napisao/la: Samo je igrao u tamo nekom Tottenhamu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 okt 2014, 17:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Nebi stvarno da ulazim u dublje razgovore ali samo da naglasim da sam ja OK sa komentarisanjem ili kako ga ti nazivas kritiokovanju doticnog. Problem je sto vecina pobija svoje neke strucne stavove i htjeli bi da mjenjaju igrace svake sedmice. Sunjic je do juce bio krampa i Papetov igrac a danas jedan od boljih, pa Germanije, Hadzici i masu drugih gluposti..DragonGirl je napisao/la:Aha, znači svi vi koji ovdje podržavate dotičnog svoju podršku zasnivate na eto nekim simpatijama, staroj slavi ili nečemu trećem što veze nema s fudbalom, jer koliko je meni poznato ni niko od vas, njegovih simpatizera ovdje na forumu nije školovani trener sa licencom pa da ste dovoljno kompetentni, ali vam je trn u oku ako neko ko također nije dovoljno kompetentan kaže nešto loše o dotičnom, i usput ono što kaže ne temelji na averziji prema njemu nego na čistim osnovama fudbalske igre koje valjda trebaju poznavati svi koji to prateharixs je napisao/la:Jos veca cinjenica je da podrska dolazi od onih koji se ne petljaju u nesto osim ako nisu kompetentni da komentarisu o tom. Da ne govorim o prostaklucima koje izgovaraju ovi sto ga ne podrzavaju. jednostavno mi bolje nismo ni zasluzili.DragonGirl je napisao/la:Činjenica jeste da najveća podrška njemu dolazi upravo od njegove generacije, ljudi koji su bez daha pratili njegovu briljantnu igračku karijeru i kojima je on vjerovatno simbol nekih lijepih davnih vremena u bivšoj Jugoslaviji, ali ne razumijem kako ti isti ljudi ne mogu da shvate da nije nužno da čovjek bude dobar trener ako je bio dobar igrač. Ako imaju barem osnove fudbalskog znanja, gledajući samo 90 minuta kako igramo mogu procijeniti da tu nešto ne štima, uopšte ne trebaju biti pretjerano informisani o svemu što se priča i piše. Pa pitam se koliko je tim ljudima veliki bonus na račun stare slave, odavde do Pekinga možda, ili još i veći?
Naravno da je sada kasno i nama je uvijek kasno za promjenu. Ako ista Zuki zamjeram je to sto nije sa ovim izasao odmah nakon SP. Tada bi ovom budalasu stavio dodatni uteg na noge koji bi u tom trenutku tesko prezivio. Sada je ovo malo oportunisticki jer bi vjerovatno sutio o ovome da je pozvan u repku. Bog zna koliko je jos ovakvih slucajeva u repki ja sam nacuo za nekoliko igraca ali nikakvog dokaza o tome nemano. U repci je instalirana zavjera sutnje uz strah od odmazde covjeka koji nema ni mrve srama ni grama mozga. Takvi su najopasniji. Ne znam do kada cemo
govoriti da je kasno. Valjda dok stvarno kasno i ne bude. Smjena Susica je trebala biti obavljena davno u momentima kada nas je radi tvrdoglavosti umalo kostao SP.
govoriti da je kasno. Valjda dok stvarno kasno i ne bude. Smjena Susica je trebala biti obavljena davno u momentima kada nas je radi tvrdoglavosti umalo kostao SP.
- DragonGirl
- Kontakt:
Nažalost, i to je ono što boli, za promjene će uvijek biti kasno ako od njih očekujemo da one automatski poprave stvari, jer je to manje-više nemoguće, ali s druge strane, bar za utjehu, nikada nije kasno, jer nakon bliže uvijek dođe i dalja budućnost i kad-tad će doći vrijeme kada će koristiti, bitno je samo da se dese jer je svima jasno kako je sve ovo odavno prestalo funkcionisati kako treba 
- maximusdecimus
- Kontakt:
samo jedno pitanje: jesi li ti normalan?? kakve samo gluposti valjas to je za nepovjerovatiAjax je napisao/la:Da i skoro svi ljudi tamo govore o tome da je igrao pod Cicom u prvih 11 a da je jedan Modric bio na klupi. A zadnjih godina ga nije bilo ni na mapi koliko je ono odigrao utakmica za njihovu reprezentaciju. Tu i tamo se je nekako ubacio na spisak od 23 igraca. I sada na SP je bio na granici dali ce biti jedan od 23 igraca. Ni u snu on nebi bio jedan od prvih 15-16 igraca i nece biti nikad vise. Nesto slicno kao sto sada skoro svi govore da su izgubili SP jer su Kovacu igrali Modric i Rakitic zadnje vezne.Clutch je napisao/la: Samo je igrao u tamo nekom Tottenhamu.
Reče Ajax da zna hrvatsku reprezentaciju jako dobro, nemoj ga napadati...
Ajaxe, još jednom, poštujem te jako, ali ovdje nisi nikako u pravu, ili se ne znaš izraziti na najbolji način. Rekla sam ti gore da pročitaš o Niki i njegovim partijama u ekipi, ako se već ne sjećaš. Nije sram priznati ako nisi pratio tad.
Ontopic, znači, Sule nam je najveći gospodin na kugli zemaljskoj, kako reče DS.
Ajaxe, još jednom, poštujem te jako, ali ovdje nisi nikako u pravu, ili se ne znaš izraziti na najbolji način. Rekla sam ti gore da pročitaš o Niki i njegovim partijama u ekipi, ako se već ne sjećaš. Nije sram priznati ako nisi pratio tad.
Ontopic, znači, Sule nam je najveći gospodin na kugli zemaljskoj, kako reče DS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.