Bordeaux and Milan reach an agreement over the transfer of Menez. He'll undergo his medical for the French club on Monday [Sky].
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ide i Menez, sjajno, koji li carobnjak iz Genoe dolazi da ga zamjeni? Ko da gledam uzeli su 5M za Meneza, sad ce platit nekakvog antitalenta makar duplo...
Pobjeda protiv Bayerna, "we are fine as we are, panenka je za fudbalske sladokusce, this is a team of champions, jedva cekamo novu sezonu"
Pobjeda protiv Bayerna, "we are fine as we are, panenka je za fudbalske sladokusce, this is a team of champions, jedva cekamo novu sezonu"
Zenga je napisao/la:Ide i Menez, sjajno, koji li carobnjak iz Genoe dolazi da ga zamjeni? Ko da gledam uzeli su 5M za Meneza, sad ce platit nekakvog antitalenta makar duplo...
Uzeli su karinu. Ide Menez za dzaba
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Amin, samo nek ide, ionako ze ugojio i ko ce ga cekati vise. Hvala mu za sve dobre partije. Samo sad nastaje problem lijeve strane, ko ce mijenjati Bonu po potrebi, vjerovatno Niang? Ja bih ga ipak forsirao blize golu uz jos 1 napadaca.
Matriju necu halaliti nijednu minutu koju bude vise odigrao u Milanu, takodjer ni Monteli ako ga se ne rijesi. Poli kolika god neznalica bio, makar gine svaku utakmicu, vidi se da zeli i srcem igra, iako ne zna.
Sad imas 4 napadaca + Nianga (koji je sinoc odlican bio na toj poziciji), a sto je najzanimljivije od 4 napadaca forsiras upravo Nianga, a znamo svi da ce ga gurati na krilo.
Kucka sinoc kad je usao pokazao je koliko vrijedi Milanu i koliko pametan potez je bio njegovo dovodjenje. On i Niang su sinoc bili odlicni, uz njih mozda Rom i to je to.
I opet imas Calabriu na klupi, a ti prebacujes Polija na desnog beka, Roma na lijevog (ako sam dobro upratio pred kraj), de Sciglia i mogu razumiti da je odmorio radi EP, mada i EP je vec davno iza nas. Uigravaj ono najbolje, sta ih stedis.
On Matrija ubacuje, a Adriano na klupi ostaje, koji trener i pacer. Bas se trude da zgade covjeku klub.
:/
Desna strana Suso i Honda,
Lijeva Bonaventura i Niang,
Napad Bacca, Pavoleti, Adriano i Matri
Matriju necu halaliti nijednu minutu koju bude vise odigrao u Milanu, takodjer ni Monteli ako ga se ne rijesi. Poli kolika god neznalica bio, makar gine svaku utakmicu, vidi se da zeli i srcem igra, iako ne zna.
Sad imas 4 napadaca + Nianga (koji je sinoc odlican bio na toj poziciji), a sto je najzanimljivije od 4 napadaca forsiras upravo Nianga, a znamo svi da ce ga gurati na krilo.
Kucka sinoc kad je usao pokazao je koliko vrijedi Milanu i koliko pametan potez je bio njegovo dovodjenje. On i Niang su sinoc bili odlicni, uz njih mozda Rom i to je to.
I opet imas Calabriu na klupi, a ti prebacujes Polija na desnog beka, Roma na lijevog (ako sam dobro upratio pred kraj), de Sciglia i mogu razumiti da je odmorio radi EP, mada i EP je vec davno iza nas. Uigravaj ono najbolje, sta ih stedis.
On Matrija ubacuje, a Adriano na klupi ostaje, koji trener i pacer. Bas se trude da zgade covjeku klub.
:/
Desna strana Suso i Honda,
Lijeva Bonaventura i Niang,
Napad Bacca, Pavoleti, Adriano i Matri
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo koliko je se nisko palo....i svaki dan se tone, agonija nastavlja
Nebi me cudilo ako su pustili Meneza dzaba, lani su mogli dobit minimalno 15M za njega

-
celikmilan
- Kontakt:
Ako ne mogu ili ne smiju nikog kupovati bez tih navodnih kineza kako mogu prodavati igrače ili ih slati na posudbe. Ako se vode tom mišlju onda klub više nije u njihovim rukama i ne mogu raditi ništa u vezi igračkog kadra pa tako ni prodavati ili poklanjati Meneza.
- Beduin
- Kontakt:
Do mene je, Lapadulamuxa je napisao/la:Da nisi zamjenio Pavogola za Lapadulu
075 ❤
075 ❤
Al fakat. Jedan dan citam kako nema dolazaka ni odlazaka dok se ne potpise ugovor a drugi dan kako dovodimo Zazu. Nemaš vise ozbiljnih portala
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Nakon onog EP svako normalan bi bježao od Zaze a mi se povezujemo sa njim.
Ma nemam ja ništa protiv Zaze, solidan napadac. Al brate koji debil trebas biti da prodajes Baccu za 30 mil i za gotovo iste pare dovest Zazu
Kažu da im je Berlusconi obećao pojačanja do kraja prelaznog roka. Grazie presidente. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
cak je i Lotito otvorio novcanik, a pedofil ne da :lol:
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
- Beduin
- Kontakt:
Nama kad je Rami bio najbolji CB mi smo ga prodali za par miliona, a onda sa Seviljom se okiti trofejom LE te sa reprezentacijom do finala EP dogura.Maestro21 je napisao/la:A pojačanja su ostanak Palete i Matria
Paleta je onu sezonu odlican bio kod nas i onda ga saljemo na pozajmicu.
Moju podrsku ova Uprava nema kad bi doveli Mesija i Ronalda zajedno. Samo njihov odlazak iz kluba vratit ce volju za ovom Milanom, do tada samo pausalno pratim rezultate i poneku tekmu kad bas nista drugo nemam gledati.
075 ❤
075 ❤
e jos nam samo zaza fali
ustvari, ja cak ne bih ni imao nista protiv njega u nekim normalnijim okolnostima, ali skoro sav budzet prodajom bacce potrositi na zazu, pa to je van svake pameti
i tacno me nimalo nece iznenaditi ako ovo urade, mogu se zaklet da ce dovesti nekog napadaca.
i koja je ovo logika, trebas pare i pustas meneza besplatno, pa ima li ijedna stvar na dunjaluku za koju bi ova uprava mogla dobiti prolaznu ocjenu?
i nije to samo menez, to je vec par igraca tako otislo na kojima se moglo bar 15 miliona moglo zaraditi.
ustvari, ja cak ne bih ni imao nista protiv njega u nekim normalnijim okolnostima, ali skoro sav budzet prodajom bacce potrositi na zazu, pa to je van svake pameti
i tacno me nimalo nece iznenaditi ako ovo urade, mogu se zaklet da ce dovesti nekog napadaca.
i koja je ovo logika, trebas pare i pustas meneza besplatno, pa ima li ijedna stvar na dunjaluku za koju bi ova uprava mogla dobiti prolaznu ocjenu?
i nije to samo menez, to je vec par igraca tako otislo na kojima se moglo bar 15 miliona moglo zaraditi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Puštanje Ramia je bio idiotski potez, da je ostao mogao je i narednu sezonu sa Romanom da odradi.
Nikad mi neće biti jasno zašto igrače puštaju za 0 eura, pa milion kad uzmeš uhar je
Meni je Zaza pregotivan igrač ali normalno da je bolji izbor da Bacca ostane, ne znam koja je fora prodati ga pa iste pare baciti na lošijeg napadača. Mi boljeg napadača od Bacce nećemo naći.
Vezni red se mora pojačati sa još najmanje 2 igrača, ja Polia i Bertolacia ne računam u fudbalere.
Nikad mi neće biti jasno zašto igrače puštaju za 0 eura, pa milion kad uzmeš uhar je
Meni je Zaza pregotivan igrač ali normalno da je bolji izbor da Bacca ostane, ne znam koja je fora prodati ga pa iste pare baciti na lošijeg napadača. Mi boljeg napadača od Bacce nećemo naći.
Vezni red se mora pojačati sa još najmanje 2 igrača, ja Polia i Bertolacia ne računam u fudbalere.
Forza Milan!
- Beduin
- Kontakt:
Prihvatio bih ja dovodjenje Zaze kad bi kostao barem nekih 8mil jeftinije od Bacce, a da prodas Matrija i Meneza, pa te pare (nekih 15-18mil) onda preusmjeris na potrebnog veznjaka. U svakom drugom smislu je samo klasika vezana za AC Milan
075 ❤
075 ❤
15-18 mil za Meneza i Matrija [emoji1]