BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Damir ko Damir. Opet vice, dere se, prigovara...
danas nesto nisam raspolozen da gledam ovaj 'wozniacki' tenis...vec me iznervirao.
sretno ali bez mene danas, nadam se da ce proci pa da ga gledamo sa gaskeom.
sretno ali bez mene danas, nadam se da ce proci pa da ga gledamo sa gaskeom.
Dali je neko Damiru objasnio, da se u tenisu treba dobiti i svoj servis, zasad u ovom setu tri breaka i tri izgubljena servisa
Ne mogu, nervira me ova igra, pratim preko rezultata do kraja 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nego daj neko link da se i ja malo nerviram
Damir je fenomen, u jednom setu izgubi četri servisa i opet dobije set.

U jednom setu break lopte
5/11 naspram 4/6

U jednom setu break lopte
5/11 naspram 4/6
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Koliko je Mirzu ljepse gkedati cudo jedno,ovaj se nikad promijwniti neće,a protiv Nadala nije ni zucnuo
I preko rezultata me nervira 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nevjerovatno kako covjek ne moze da uzme servis gem 
Ma on i protivnika učini "curicom", to je najveća misterija svega, njemu je potpuno svejedno protiv koga igra, može svakome uzeti brejk al' može svako i njemu uzeti brejk.
Zar si ti zivRafaGarros9 je napisao/la:
Kao sto sam vec rekao,potrebno je uvesti kategorije u tenisu,kao sto imaju u boksu...![]()
![]()
![]()
Curicama ne bih dozvolio da igraju u muskom dijelu zrijeba...
Hajde sad morel ikako rutinski
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- RafaGarros9
- Kontakt:
Uvijek bio,sto pitas...ronaldo99 je napisao/la: Zar si ti ziv
Nesto te nisam upratio od finala AORafaGarros9 je napisao/la:Uvijek bio,sto pitas...ronaldo99 je napisao/la: Zar si ti ziv
Nego dobi Damir rutinski
Kada se mi kao gledaoci nerviramo, šta radi protivniku. Ja mislim da mu protivnik poslije njega dobije šećer,
Dobro je ide u treće kolo
Dobro je ide u treće kolo
Pošto pojedinci to imaju u malom prstu, kakav je Džumhurov raspored u narednom mjesecu? Gdje, šta?
Do kraja marta, koliko vidim, brani QF i R16 na ATP 250, QF na ATP 500, i dva puta R64 na Mastersima. Nisam siguran da može puno napredovati, ali ni nazadovati.
A Mirzi sve zavisi od izbora turnira i činjenice da igra kontinuirano. On do kraja marta brani samo bodove sa Challengera. Doduše, jedan osvojen, 2x QF, jednom R16 i jednom R32. A tek poslije toga je šou, jer do jula haman ništa ne brani.
Do kraja marta, koliko vidim, brani QF i R16 na ATP 250, QF na ATP 500, i dva puta R64 na Mastersima. Nisam siguran da može puno napredovati, ali ni nazadovati.
A Mirzi sve zavisi od izbora turnira i činjenice da igra kontinuirano. On do kraja marta brani samo bodove sa Challengera. Doduše, jedan osvojen, 2x QF, jednom R16 i jednom R32. A tek poslije toga je šou, jer do jula haman ništa ne brani.
Dobro je, i sa ovakvim servisom rutinski dobija! Idemo dalje 
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Valjda se sutra ne poklope mecevi mirze i damira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.