2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Najbolje bi mu bilo u kini,ogromne pare a nista ne radi.U europi crkavica a morat ce rintat kod obradovica i slicnih
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ih, kad bi htjeli recimo Harrisa, Juancha, Craiga i nekog da popuni razliku i koji pik to bi bilo brutalno..Craiga realno mogu brzo tradeati dalje, koristan igrac pravo..IlCapitano je napisao/la:Ne može u Knickse, nemaju plate do polovine Decembra, a vjerovatno će biti tradean prije početka sezone.
Miami je najvjerovatnija opcija, a dragi su mi i ne bi to volio. On i Butler bi bili užasan fit skupa. Da sam na njihovom mjestu ganjao bi Lovea.
Russ u Detroit, Beal u Denver, Love u Miami...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bi,sa svojim talentom bi u Evropi jos uvijek bio jako dobar.U NBA nema vise sta da trazi u ozbiljnoj ekipi.Wing igrac koji ne igra odbranu i sklon je potrosnji lopte bez neke posebne efikasnosti.To vise ne prolazi,ako makar nisi u prajmu.Puma je napisao/la:Jutros sam procitao da razmislja o zavrsetku karijere.NEZALAGANJE je napisao/la:Nego,sta mislite gdje ca nam Carmelo potpisati?
Kazu ds vrijedno trenira...
Da ga je kako nagovoriti da dodje u Europu, on bi realno ovde bio bog.
- Barbarossa
- Kontakt:
Tolika je propast da USA timu ne bi bio koristan.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Zanimljiv podatak
Players to play over 500 minutes for the Nets last season with a positive on-court net rating:
Ed Davis
Treveon Graham
DeMarre Caroll
Shabazz Napier
Jared Dudley
Rondae Hollis-Jefferson
Allen Crabbe
D’Angelo Russell
Svi otišli
Players to play over 500 minutes for the Nets last season with a positive on-court net rating:
Ed Davis
Treveon Graham
DeMarre Caroll
Shabazz Napier
Jared Dudley
Rondae Hollis-Jefferson
Allen Crabbe
D’Angelo Russell
Svi otišli
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Inat ce Brooklyn dosta problema iduce sezona, ako je zmija out. Previse se dize Kyrie i ako je pokazao da nezna voditi ekipu, odnosno da nije nikakav lider. Ali eto posto igraju u puno losijoj conference ocekujem da uzmu jednu od zadnjih 3 mijesta koja vode u playoff.
Trenutno, Philly, Celtics, Bucks, Indiana i mozda Toronto su bolje ekipe. I Detroit ako Russ ode tamo. (Citaj bez zmije)
Trenutno, Philly, Celtics, Bucks, Indiana i mozda Toronto su bolje ekipe. I Detroit ako Russ ode tamo. (Citaj bez zmije)
- kontrasviju
- Kontakt:
Netsi do povratka KD-a nemaju bolju ekipu nego prošle sezone.
Realnost 6. - 8. seed.
Realnost 6. - 8. seed.
1921
The Cleveland Cavaliers have been mentioned as a potential 3rd team in a 3 team transaction that will land Russell Westbrook in Miami, per @Lefty_Leif
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Realno u Bostonu se nije znalo ni ko pije ni ko plaća. Očekujem duplo boljeg Irvinga slijedeće sezone. U Bostonu je previše bilo onih kojima treba lopta ili koji su potrošači bili. Uvest će Brooklyn u PO bez problema.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
pa ako neuvede Brooklyn u PO nek se rokne odmah, pricamo o istoku
Netsi nisu losa ekipa ali su nahajpovani jos od prosle godine kad su zavrsili 6.sa skorom 42-40
na zapadu bi bili eliminisani iz PO-a 5 kola prije kraja
Netsi nisu losa ekipa ali su nahajpovani jos od prosle godine kad su zavrsili 6.sa skorom 42-40
Aleme dragi, šta Harden u Arsenalovom dresu
Par iz snova majke mi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Netsi su ekipa kojoj su glavni igrači pola sezone propuštali.I opet su ušli u PO.
DAJTE PICKOVE CAVSA
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Netsi bi i bez Irvinga bili u borbi za PO.Balon je napisao/la:pa ako neuvede Brooklyn u PO nek se rokne odmah, pricamo o istoku
Irving se vraca " kuci " i to sigurno moze utjecati na njega da daje svoj max.
Sta smo ovo ukrali Spursima igraca

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mogli bi.MElloo je napisao/la:Sta smo ovo ukrali Spursima igraca![]()
Bila bi ogromna steta,ali upozoravao sam na ponasanje lika.
Cao bao.Neka ga tamo.Nije mi ni na prvu bilo najjasnije kako je zavrsio u Spursima iako je @NEZALAGANJE naveo solidne razloge.
Ne kontam zasto bi pored igranja za Spurse odabrao new york.JEdino ako ima kakvu dobru qurvu u NYNEZALAGANJE je napisao/la:Mogli bi.MElloo je napisao/la:Sta smo ovo ukrali Spursima igraca![]()
![]()
Bila bi ogromna steta,ali upozoravao sam na ponasanje lika.
Reporting with @MarcJSpearsESPN: Free agent Marcus Morris -- who committed to a two-year, $20M Spurs deal w/ player option -- is re-considering agreement. Morris is now considering a free agent deal with Knicks, who'll have additional cap space with reworking of Bullock deal.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma sacekat da bude zvanicno,iako mislim ni da ga SA nece sad htjeti nazad.Neozbiljno od njega.Posebno jer smo dali Bertansa.SiamoNoi je napisao/la:Cao bao.Neka ga tamo.Nije mi ni na prvu bilo najjasnije kako je zavrsio u Spursima iako je @NEZALAGANJE naveo solidne razloge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.