AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Lazetić radi po personalnom režimu, mora fizički ojačati do debija. To je objavljeno ranije danas.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Sreća za onu loptu Mikea, inače ovo do sada baš djeluje usporeno, tromo.
Bojim se nove Spezie iako stojimo solidno u defanzivi ali siguran sam da će i Sampdoria krenuti ofanzivinije u drugom djelu, tako da treba ovo riješavati sa drugim golom što prije.
Uplašio sam se za Leaoa ali na svu sreću izgleda će biti ok.
Ono što mi se čini gledajući usporeni snimak više puta da je poslije faula skoro izvrnuo zglob jer nije pravilno doskočio.
Diaz je skroz neupotrebljiv na terenu.
Bojim se nove Spezie iako stojimo solidno u defanzivi ali siguran sam da će i Sampdoria krenuti ofanzivinije u drugom djelu, tako da treba ovo riješavati sa drugim golom što prije.
Uplašio sam se za Leaoa ali na svu sreću izgleda će biti ok.
Ono što mi se čini gledajući usporeni snimak više puta da je poslije faula skoro izvrnuo zglob jer nije pravilno doskočio.
Diaz je skroz neupotrebljiv na terenu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
U nastavku krenuti brže ali pametno. Ne treba se otvoriti skroz i dati šansu Sampdoriji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Za igru ste sve već rekli ali opet se moram na žalost dotaći suđenja. Nisam gledao početak pa ne znam da li je Brahim zaslužio žuti. Romagnoli jeste ali Sensi i još neko je zaslužio žuti a Sensi kad je startovao na Tomorija zaslužio je i crveni a ovaj nije ni svirao faul. Pa i onaj faul Contija na Florenziju a ovaj je svirao obratno. Iz utakmice u utakmicu ovakve se stvari dešavaju.
- OldFashioned
- Kontakt:
Jedina greška sudije po meni je ne dobivanje žutog kad je fauliran Tomori.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
A jebm li ti Kifi,pa kakav je ovo faul Sandra
Joj Rebića, trebat će njemu vremena i vremena da se vrati u formu.
Samo da se ne obiju o glavu ovi promašaji..
Samo da se ne obiju o glavu ovi promašaji..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sale je nas Ronadinho.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Sto? Zar ne uzivas u Saletovim driblinzima i Rebicevim promasajima?
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Samo da u zadnjoj minuti ne primimo gol za sve ove promasaje.
Inace puno vise sansi smo stvorili u drugome poluvremenu
Inace puno vise sansi smo stvorili u drugome poluvremenu
Jako bitna pobjeda, cestitke momci.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako golman brani, svaka mu čast.
Zaslužena pobjeda, taktički odrađeno odlično. Sampdoria bez ozbiljne prilike.
Zaslužena pobjeda, taktički odrađeno odlično. Sampdoria bez ozbiljne prilike.
Uhh kako bitna i teska pobjeda,ova pobjeda je potvrda zadnja dva trijumfa u dva derbija,odlicno,odlicno.
Trebalo i moralo se dati jos koji gol,ali me i raduje da je odbrana odradila svoje i sacuvala se mreza netaknutim.
Bravo za sve,idemo dalje FM
Trebalo i moralo se dati jos koji gol,ali me i raduje da je odbrana odradila svoje i sacuvala se mreza netaknutim.
Bravo za sve,idemo dalje FM
- OldFashioned
- Kontakt:
Tipična Giampaolova ekipa, anemija kroz 90+ minuta + i mi smo dobro stajali defanzivno.
Mislio sam da će nam se oni promašaji obiti o glavu na kraju, srećom dobro je prošlo!!!
Mislio sam da će nam se oni promašaji obiti o glavu na kraju, srećom dobro je prošlo!!!
-
celikmilan
- Kontakt:
Nisi sudija uspio. Sad se puši koliko hoćeš.
Veoma važna pobjeda. Pobjeda koja je trebala biti sa većom razlikom ali zahvaljujući Rebiću ostalo je samo 1:0.
Veoma važna pobjeda. Pobjeda koja je trebala biti sa većom razlikom ali zahvaljujući Rebiću ostalo je samo 1:0.
Inšalah, tri boda su tu što je najbitnije u svemu ovome, ali baš su me raspizdili ovi promašaji i upropaštene polukontre u drugom poluvremenu. I kao šlag na tortu, golmani koji se karakteristično pretvaraju u prajm Buffona kad igraju protiv nas.
Sreća pa se nije obilo o glavu, a bilo bi i nepravedno s obzirom da Sampdoria nije ništa uradila. Taktički odlično urađena utakmica.
Kapa dole Pioliju koji je sa svoje tri izmjene skroz ugušio Sampdoriju i onih njihovih deset najboljih minuta na početku poluvremena.
Sreća pa se nije obilo o glavu, a bilo bi i nepravedno s obzirom da Sampdoria nije ništa uradila. Taktički odlično urađena utakmica.
Kapa dole Pioliju koji je sa svoje tri izmjene skroz ugušio Sampdoriju i onih njihovih deset najboljih minuta na početku poluvremena.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Predobra pobjeda. Aferim!!!
Malo mi vec ide na zivce zapostavljanje Kalulu-a. Momak pokriva sve pozicije u odbrani i zasluzio je da igra pored mrtvog Florenzia. Ali eto, pobijedili su pa nek bude...
Malo mi vec ide na zivce zapostavljanje Kalulu-a. Momak pokriva sve pozicije u odbrani i zasluzio je da igra pored mrtvog Florenzia. Ali eto, pobijedili su pa nek bude...
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ovo Rebicevo izdanje danas je horor. Predaleko od torme, ali i totalno dekoncentrisan. Leao bi zabio jos makar 1 i uaput koju asistenciju ubrao da je imao ovoliko sansi.
Elektricar smijurija na terenu, kao i uvijek samo Pioli zna zasto je ispred Saleta u.prvih 11.
Pobjeda veoma bitna, zao mi sto Giroud nije zabio, zasluzio je gol, vidi se da u svakoj tekmi zivi za pogodak.
Elektricar smijurija na terenu, kao i uvijek samo Pioli zna zasto je ispred Saleta u.prvih 11.
Pobjeda veoma bitna, zao mi sto Giroud nije zabio, zasluzio je gol, vidi se da u svakoj tekmi zivi za pogodak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.