NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 avg 2011, 19:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:Malo o igri, prilikama, istaknutim pojedincima?
Šta reći, igrali ste otvoreno i iskoristili greške odbrane Zvijezde. Pozadi ste igrali čvrsto, pokrivali svakog igrača Zvijezde i niste baš dali im prostora da razviju pas igru. Onaj Zakarić je stvarno igračina. Zvijezda da je imala jednog takvog igrača danas bi bio rezultat u našoj koristi ;)
Dragon Town

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 avg 2011, 19:32

FCS je napisao/la:Očekivano prodano, široki sada ima još sigurne trice u gabeli, trebinju.....
Kupili smo i na Kosevu, za svaki slucaj. Kao i dosta puta unazad par godina. Rekli su i iz Mostara da ''nije problem'' ako zatreba, a i Zeljo stoji da nas opet pogura kao prosle godine. Sta ces, moze nam se.
Šta reći, igrali ste otvoreno i iskoristili greške odbrane Zvijezde. Pozadi ste igrali čvrsto, pokrivali svakog igrača Zvijezde i niste baš dali im prostora da razviju pas igru. Onaj Zakarić je stvarno igračina. Zvijezda da je imala jednog takvog igrača danas bi bio rezultat u našoj koristi
Hvala. Ma Zakaric je strasan potencijal, samo se gusi u konceptu gdje mora igrati na desnom krilu, umjesto prirodne pozicije gdje je puno probojniji. Treba to rijesiti time da se Silic, kad se vrati u ekipu, vrati na beka, a Zakaric stavi lijevo. No, nije to nesto sto bi te zanimalo, uglavnom, kvalitetno znaci odradjena utakmica i cvrsto. Ozbiljnost i jest ono na cemu Karacic inzistira, pa valjda ce tako i nastaviti.
...Život za Široki...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 13 avg 2011, 19:34

zmaj_Bosne je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Malo o igri, prilikama, istaknutim pojedincima?
Šta reći, igrali ste otvoreno i iskoristili greške odbrane Zvijezde. Pozadi ste igrali čvrsto, pokrivali svakog igrača Zvijezde i niste baš dali im prostora da razviju pas igru. Onaj Zakarić je stvarno igračina. Zvijezda da je imala jednog takvog igrača danas bi bio rezultat u našoj koristi ;)
Nista jarane bolji ste bili....u svakom segmentu igre....pa vasi igraci se nisu oznojili kako treba ...a nasi koda su odradili jedan trening....

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 13 avg 2011, 21:42

haahahahaaha stvarno ste svi vi gore smijesni sa svojim postovima utakimca NAMJESTENA pa nismo mi dzabe prolse sezone pobijedili 6-1 tad nam je trebalo za gol razliku znam niko nevjeruje al ja vjerume i siguran sam u svoje misljenje, a sada je to trebalo vratit nebrinte see donijece mo mi sa gostovanja bodova tako da se nebrinet e tek je pocetak sezone i idemo u evropu ove godine ko nevjeruje nek kopira post pa nek se javi u junu iduce godi pozzzz 8-) 8-) 8-)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 avg 2011, 21:48

mirza_rd je napisao/la:haahahahaaha stvarno ste svi vi gore smijesni sa svojim postovima utakimca NAMJESTENA pa nismo mi dzabe prolse sezone pobijedili 6-1 tad nam je trebalo za gol razliku znam niko nevjeruje al ja vjerume i siguran sam u svoje misljenje, a sada je to trebalo vratit nebrinte see donijece mo mi sa gostovanja bodova tako da se nebrinet e tek je pocetak sezone i idemo u evropu ove godine ko nevjeruje nek kopira post pa nek se javi u junu iduce godi pozzzz 8-) 8-) 8-)
o kakvoj ti evropi pričas... daj bože da budemo među 10 ekipa... ovako bez napdača smo racku.... jedina evropa koju ce mo mi vidjet jest gostovanje u VINKOVCIMA u prijateljskom susretu....

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 13 avg 2011, 21:57

emir_dj je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:haahahahaaha stvarno ste svi vi gore smijesni sa svojim postovima utakimca NAMJESTENA pa nismo mi dzabe prolse sezone pobijedili 6-1 tad nam je trebalo za gol razliku znam niko nevjeruje al ja vjerume i siguran sam u svoje misljenje, a sada je to trebalo vratit nebrinte see donijece mo mi sa gostovanja bodova tako da se nebrinet e tek je pocetak sezone i idemo u evropu ove godine ko nevjeruje nek kopira post pa nek se javi u junu iduce godi pozzzz 8-) 8-) 8-)
o kakvoj ti evropi pričas... daj bože da budemo među 10 ekipa... ovako bez napdača smo racku.... jedina evropa koju ce mo mi vidjet jest gostovanje u VINKOVCIMA u prijateljskom susretu....
reko sam nemorate vjerovat 8-) 8-) 8-)
a Hrvatksa jos nije u evropi :D :D :D

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 avg 2011, 21:58

ma valjat ćemo se mi dragi Mirza :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 avg 2011, 22:19

znam da nije ali ja za nas ostale balkance vec odavno u evropi

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 13 avg 2011, 22:31

jednostavno ljudi su bili bolji, nije da se mi nismo trudili i pokušavali ali to jr sve što smo mogli, treba ljudima čestitati i ići dalje

što se tiče stadiona, tribina će biti natkrivena do kraja godine (to je sigurna informacija od predsjednika iz prve ruke) i neće biti kao na onom renderu gore, nego u obliku školjke, gostujući navijači će imati svoj boks u koji će se ulaziti direktno iz autobusa, mala tribina će dobiti još jedan ulaz na sredini i to je to za sada

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 13 avg 2011, 22:36

emir_dj je napisao/la:znam da nije ali ja za nas ostale balkance vec odavno u evropi
Objektivno mnogi u evropi su iza njih. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 13 avg 2011, 22:37

emir_dj je napisao/la:znam da nije ali ja za nas ostale balkance vec odavno u evropi
za mene nije a to sto za ostale jest bolime briga

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 13 avg 2011, 22:39

seven je napisao/la:jednostavno ljudi su bili bolji, nije da se mi nismo trudili i pokušavali ali to jr sve što smo mogli, treba ljudima čestitati i ići dalje

što se tiče stadiona, tribina će biti natkrivena do kraja godine (to je sigurna informacija od predsjednika iz prve ruke) i neće biti kao na onom renderu gore, nego u obliku školjke, gostujući navijači će imati svoj boks u koji će se ulaziti direktno iz autobusa, mala tribina će dobiti još jedan ulaz na sredini i to je to za sada
vjeruj ti da nije namjstetena samo vjeruj

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 avg 2011, 22:46

Svako ko je pogledao barem jednu utakmicu u zivotu,vidio je da Ristic ne moze nista sam uraditi u napadu.Nama pod hitno treba jedan KLASAN NAPADAC.Prelazni rok jos nije zavrsen,ima dosta slobodnih igraca na trzistu.Od novajlija kao prava pojacanja su se pokazali Jakovljevic i Halilovic,ostali su prosjek.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 14 avg 2011, 00:47

mi smo ko ****
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 avg 2011, 01:02

Sta je komsije, nesto ste mi se usutili pravo , sta ne stima :?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 14 avg 2011, 07:47

cestitke sirokom na pobjedi vjerovatno kandidat za prvaka

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 14 avg 2011, 13:02

Jos sam pod dojmom od utakmice sa Širokim Brijegom. Ne znam ljudi su nas naigrali u svim segmentima igre. A neke igrače nemogu da razumijem. Npr. Ponašanje "Ristića" kada su mu iz publike govorili petom Ristiću petom a on se okrene i rekne Pusite mi ..... zalosno ali istinito...
E znatel sta mislim da je Đelmić puno bolje igrao dok je imao duzu kosu :D

Htio bi samo jos nešto da kažem. Uprava neka se stidi naplaćuju djeci ulaz to sam jučer primjetio... Posto uprava prati ovaj forum.

Želio bih da mi odg na pitanje .. Šta se to kod vas podrazumjeva pod djecom ?
a mi svi dobro znamo svaka osoba koja nije punoljetna je djete :S

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 14 avg 2011, 13:27

Ristić je igrao povrijeđen i to se na njemu vidjelo. Valjda znaš da je u petak na treningu dobio žestok udarac i da je njegov nastup bio upitan. Isto tako i Hamzić je igrao rovit. Što se tiče utakmice Široki je nas nadigrao i tu se nema šta reći. Jučer su bili mnogo bolji. Prilika za popravni u subotu protiv rudara i mislim da bi se tu moglo pobijediti. Jučer slušam komentare kako odmah ispadamo, jah navijača i k.arine. Pa taj široki u prošloj sezoni na početku prvenstva pobijedi u Banjaluci Borca pa Borac opet bi prvak. Da djeca plaćaju ulaz to ne znam a moje dijete koje ima 10 godina sa mnom je ušlo i od njega nije nitko tražio kartu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 14 avg 2011, 13:35

husein veličanstveni je napisao/la:Ristić je igrao povrijeđen i to se na njemu vidjelo. Valjda znaš da je u petak na treningu dobio žestok udarac i da je njegov nastup bio upitan. Isto tako i Hamzić je igrao rovit. Što se tiče utakmice Široki je nas nadigrao i tu se nema šta reći. Jučer su bili mnogo bolji. Prilika za popravni u subotu protiv rudara i mislim da bi se tu moglo pobijediti. Jučer slušam komentare kako odmah ispadamo, jah navijača i k.arine. Pa taj široki u prošloj sezoni na početku prvenstva pobijedi u Banjaluci Borca pa Borac opet bi prvak. Da djeca plaćaju ulaz to ne znam a moje dijete koje ima 10 godina sa mnom je ušlo i od njega nije nitko tražio kartu.
i ja se nadam bodovima iz Prijedora, a ti koji pisu da ispadamo mogu da ga p..ushe

FCL7
Kontakt:

Post Postao/la FCL7 » 14 avg 2011, 14:02

zasto nebi djeca placala ulaz i oni dodju ko i ja i gledaju utakmicu i zauzmu stolicu ...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.