Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
12%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
23
34%
4) St.Pauli
15
22%
5) Mainz
9
13%
6) Augsburg
9
13%
7) Union Berlin
3
4%

Ukupno glasova: 67

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Admir_Sa » 30 okt 2010, 23:45

Hare_BvB je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:HVALA LEVERKUSEN!
slika slika slika
:mrgreen:
nema potpisa

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 okt 2010, 00:45

Club mariše 3 boda u Bremenu, za nepovjerovati. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 31 okt 2010, 00:51

Zdena04 je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:kako stoje stvari teško da će maca se i pojaviti xD
Hehe, ma bilo je prilika. Mogu samo reći Offenbach i EL ali nisam ja takav da provociram. ;)
Ovo za Guzen je bila reakcija na provokacije zbog poraza od Hamburga.
I ovo je bila reakcija za avatar Kickersa. :? :P

Ne pada mi na pamet da provociram u vezi loših rezultata u LP. Tu Vam želim sve najbolje, kao i svakom drugom njemačkom predstavniku u okviru europskih takmičenja. ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 31 okt 2010, 14:43

Jedva čekam Mainz-BvB, puno očekujem od te utakmice- totalni fudbal :) . Ako neko ima dobar link za ovu tekmu, bio bih zahvalan...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 31 okt 2010, 14:57

spielführer_21 je napisao/la:Jedva čekam Mainz-BvB, puno očekujem od te utakmice- totalni fudbal :) . Ako neko ima dobar link za ovu tekmu, bio bih zahvalan...
Bice ti na http://atdhe.net/
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 okt 2010, 21:27

Parovi osmine finala kupa Njemacke (21./22. decembra):

VfL Wolfsburg - Energie Cottbus
VfB Stuttgart - Bayern München
FC Augsburg - FC Schalke 04
Kickers Offenbach - 1. FC Nürnberg
1. FC Köln - MSV Duisburg
Alemannia Aachen - Eintracht Frankfurt
TuS Koblenz - 1. FC Kaiserslautern
1899 Hoffenheim - Bor. Mönchengladbach
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 okt 2010, 23:56

Vrijeme je da zaustavimo ove Kickerse, grad Offenbach mi baš ne leži. :mrgreen:
Eto i Čeho je imao sreće, mogao bi Koblenz u naredni krug. :D

Bayernu predstoji težak ispit protiv Švaba, bez obzira na njihovu trenutno lošu formu, do decembra može sve drugačije izgledati. Ipak je to Süd-Schlager.
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 nov 2010, 13:44

Tabela BL nakon 10. kola:

slika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2010, 23:06

Zdena bez uvrede hebem Vas rahljave. Sami sebi zivot zakompliciraste, zar Raul i KJH ne mogu bar jedan uvaliti Hapoelu.
Sto se "Smetljara" tice Boze sacuvaj. Pa hebote nije Barca, nego Twente, kojeg su prosle godine isprasili s 4-0, a sada gube utakmicu.
Lose je pocelo valjda cemo u Cetvrtak imati pozitivan omjer.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 nov 2010, 23:10

Nema se tu šta ljutiti. Nisu ga ni mogli uvaliti kad nije bilo šansi. :oops:
Ma znaš i sam da su tvrd orah na Bloomfield-u.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2010, 23:15

Moraju Zelembaci po....ti koncepciju. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 nov 2010, 23:24

sto nas obrukase veceras werder i schalke. Sreca pa je i inter ispusio, a ocekuje se isto i od ostalih zabara :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 nov 2010, 23:31

Solidan rezultat za S04, već su osigurali EL, a i u bilo kojem scenariju ostaju u igri do zadnjeg kola za plasman u osminu finala LP.

Raspadnuti Werder ne bi dobio ni TOŠK-a sa večerašnjom formacijom. :shock: :evil:

Schaaf se raspada. :x :evil:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 nov 2010, 23:47

Hare_BvB je napisao/la:Solidan rezultat za S04, već su osigurali EL, a i u bilo kojem scenariju ostaju u igri do zadnjeg kola za plasman u osminu finala LP.

Raspadnuti Werder ne bi dobio ni TOŠK-a sa večerašnjom formacijom. :shock: :evil:

Schaaf se raspada. :x :evil:

Ma Schalke igra odlicno u ligi prvaka s obzirom da su u njemackoj sve blize cvajti...Werder igra bas katastrofalno ove sezone,izgleda da njima nema nista ni od treceg mjesta... ali popravit cemo mi u cetvrtak situaciji za Bundesku

P.S. Otkud ti Tosk...da nisi iz Tesnja slucajno :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2010, 23:50

adnan24 je napisao/la: P.S. Otkud ti Tosk...da nisi iz Tesnja slucajno
Ili je gled'o "Našu malu kliniku" pa vidio onaj šal. :D

Helem, Werder me razočarao današnjom predstavom. Očekivao sam pobjedu, iako je Twente prije 3-4 dana dobio PSV-a u gostima. Jednostavno, Werder igra katastrofalno i nešto se mora promijeniti u njihovom pristupu, jer onako ne može.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2010, 00:06

werder je imao sanse a nije ih iskoristio....al oni su mnogo toga i prije prokockali, jednostavno ovaj put se i uprava zeznula, pustila je ozila, wesley za njega nije prava zamjena (iako trenutno igra na drugoj poziciji), arnautovic ima potencijala al tesko pogadja gol, a silvestre daleko od prave forme...ovaj je put werder morao vise investirat i dovest prava pojacanja....a schalke je veceras bio ocajan, magath se pravo pocinje gubit, ekipa mu jos veceras igra na remi pri kraju utakmice....prosto za nepovjerovat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 nov 2010, 01:26

adnan24 je napisao/la:P.S. Otkud ti Tosk...da nisi iz Tesnja slucajno :mrgreen:
Geografski gledano mislim da sam bliže GOŠK-u. :mrgreen: :lol:
effe_sa je napisao/la:werder je imao sanse a nije ih iskoristio....al oni su mnogo toga i prije prokockali, jednostavno ovaj put se i uprava zeznula, pustila je ozila, wesley za njega nije prava zamjena (iako trenutno igra na drugoj poziciji), arnautovic ima potencijala al tesko pogadja gol, a silvestre daleko od prave forme...ovaj je put werder morao vise investirat i dovest prava pojacanja....a schalke je veceras bio ocajan, magath se pravo pocinje gubit, ekipa mu jos veceras igra na remi pri kraju utakmice....prosto za nepovjerovat
Ma Werder muku muči sa bekovima, ne zna više ni sam Schaaf šta hoće. :x Helem što je kao rješenje vidio Silvestrea za lijevog beka :shock: :lol: , pa mu ga sad igra ko stigne, helem je Fritz povrijeđen na desnom pa mu ga i tu igra ko stigne, najčešće Wesley, mada je večeras igrao lijevog beka. :? Naldo je dugo povrijeđen, štopera mu je igrao Prodl, ali ga je on večeras stavio na desnog beka. :? Večeras mu je štopera igrao Frings i pocrvenio.. Stvarno mi nije jasan u zadnje vrijeme, zamisli ideje da dva najbolja veznjaka u ekipi (Fringsa i Wesleya) stavi u odbranu. :evil: :shock: Imaju li oni ikakvih mladih igrača iz drugog tima na bekovskim pozicijima. :?: :roll:

Ma i ovaj Werder već šestu sezonu igraju u LP ( od 2004), a ne mogu iz yebenih grupa izać', osim u prvoj sezoni kada ih je gluhonja Emerson izbacio (uz Wieseovu pomoć :lol: ). Stvarno mi nisu jasni, nikakvog yebenog napretka, a toliko su godina u eliti, toliko para uzeli od LP i prodaje igrača i nikako da naprave iskorak. Na stranu njihove dosta dobre partije u EL, ali morali su više i bolje u ovih 6 sezona kada su bili učesnici LP. Schalke i Stuttgart su ostavljali puno bolji dojam u LP, a u duplo manje nastupa. Ma boli njih chuna za kvalitetna pojačanja, oni renoviraju stadion. :twisted:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 nov 2010, 14:36

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 nov 2010, 15:36

Schaaf je zreo za otkaza. Gledao sam ih preko vikenda kad su igrali sa Nurnbergom, ukratko katastrofa, posebno odbrana. Sinoć ih je Twente iskontrirao samo tako, a oni isto djeca ispadaju. Do unazad dvije-tri godine Werder je ovakve ekipe poput Twentea, kući ispraćao sa tri gola u mreži. Po mom mišljenju Werder i nije zaslužio da dođe do grupne faze jer ih je još u avgustu Sampa u Đenovi razbila.
Što se tiče Shalkea, ta ekipa je za mene velika enigma. Imaju odličnog trenera sa jakom reputacijom, doveli su Raula, Huntelara, Jurada, Metzeldera... imaju odličnu ekipu, sjajne navijače, ali nešto ne štima. U lš to i ne izgleda tako loše (dobili su kući Benficu i Hapoela, imaju 7 bodova), ali su sinoć kiksali i to bi ih nakraju moglo koštati prolaza među 16. U prvenstvu pak, uopšte ne liče na tim kojeg su smatrali favoritom za titulu. Moje lično mišljenje je da su se oni bacili svim silama na lš, a bundesku ostavili po strani.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2010, 17:43

klub nekad mora napravit neke rezove...schaf je vec dugo u klubu i vrijeme je mozda da dodje do promjene na mjestu trenera....jeste schaf ikona u ovom klubu osvajao je kupove, prvenstvo (kao trener), kao igrac bio uspjesan tu, al mora se nekad napravit rez i dovest trener s novim idejama...schaf je vec i dosta potrosen
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []