1 rundu

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jones je izgubio od Reyesa i diskutabilna je borba protiv Gustaffsona.Napapijri je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:17Ne mozes reci da mu niko nije blizu pored zivog Jonesa. Moze se diskutovati da li je najbolji i postoji jak argument da jeste, ali isto se moze reci i za Jonesa. Skandali mu jesu poremetili legacy, ali svejedno je neosporiva cinjenica da je Jones zvijer kakva se ne radja dva puta.wadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:14Tyson je mogao biti neporazen da ga nisu zajebali Don king kokain i Japanske kurveElcor je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:0629-0 uz jednu izgubljenu rundu. Moze li se neko sjetiti nekoga dominantnijeg u sportu uopšte? Ali, tyson, Schumacher, bolt... Niko od njih nije bio ovoliko dominantan. Može li neko neki nekog profesionalnog sportistu, na svjetskom nivou takmičenja, da je ovako dominantan kao Habib? I ne, Justin nije dobio prvu rundu. I ta je pripala Habibu..
Sto se borilackih sportova tice niko nije ni blizu Khabibu.
Nije samo dominacija nego protiv koga samo ostaje zal za borbom protiv Fergusona.
Iako je Gathje dobio Fergusona i iako mislim da bi ga i Khabibi izdominirao volio bih vidjeti Fergusona sa ledja protiv Khabiba preopasan je tu.
@90 ima PP javi se nemoj mi ovdje pisati guposti to vrijednje i trolanje nekom drugom prosipaj.
90% društvenih mreža = 90% ljudi na ulici kako god okreneš prica je musliman moj lijepi i slicne floskule i svi ti koji to govore šmrkaju spid povremeno i sipaju alkohol po svom grlu par dana po sedmici.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:18Mislio sam da si ozbiljan , ali kad napišeš 90% na društvenim mrežama i to navedeš kao činjenicu, sam se ukopaš ...Bundesliga je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:12Zato sto 90% ovih sto ostavljaju komentare po drustvenim mrezama nisu gledali niti jednu njegovu borbu ili su gledali jednu, ali lik musliman pa odmah tekbiraju, Allahu ekber. Tako je uvijek bilo i za Alija, a mnogi od njih ni ne znaju da je lik bio Cassius Clay. Nije samo u borilackim sportovima, nego u sportu u globalu tako. Diskutabilno je da li moze biti uzor, znao je i on vrijedjati ljude nazivati ih glupima kao Fergusona, svadjati se. Lako je biti dobar kada sve ide na tvoj mlin. Lik je milioner, ima ogromno bogatstvo, brojna super auta a kaze kako covjek moze zivjeti od jednog kruha dnevno. Gdje je tu dosljednost? Isto kad Novalic kaze moze se zivjeti od 300 KM mjesecno, a ovamo pun para, ne zna sta ce s njima. Pusti tu pricu.Beduin je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:03A po cemu zakljucujes da ga gotivimo samo jer je musliman? Prvo, momak po svemu moze biti uzor mladima, od ponasanja, zdravog zivota, uspjeha i svega ostaloga sto normalan covjek moze i treba vrednovati.
Drugo, nije ni Jordan musliman, ni Schumacher, ni Ronaldo ili Ronaldinho, kao ni mnogi drugi sportisti pa ih smatramo najvecima ili jednima od najvecih u sportovima kojima su se bavili. Zaj3bi ba tu pricu.
Druže uozbilji se , kakve društvene mreže to je za ljude bez života , najveća glupost na svijetu trenutno...
Može biti uzor itekako , sportista od glave do pete .
Ja sam dao razloge zasto ne moze, a vi samo suplju prosipate. Ljudski uzor ne moze biti zbog razloga koje sam nabrojao plus se bori a to je po vjeri zabranjeno. Takodjer uzima milione, borio se u Abu Dhabiju gdje arapi ugoscuju cafire krscane, gotive ih kao Bogove a bracu muslimane sa bliskog istoka pustaju da umiru kao kerovi. Veliko je to licjemjerje za uzora, ali mene ne cudi. Kod nas je i hadzija uzor, a nije bitno ako je izvarao mnoge ljude.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:18Može biti uzor itekako , sportista od glave do pete .
E moj brate tužno je biti pametan među glupanima..Bundesliga je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:26Ja sam dao razloge zasto ne moze, a vi samo suplju prosipate. Ljudski uzor ne moze biti zbog razloga koje sam nabrojao plus se bori a to je po vjeri zabranjeno. Takodjer uzima milione, borio se u Abu Dhabiju gdje arapi ugoscuju cafire krscane, gotive ih kao Bogove a bracu muslimane sa bliskog istoka pustaju da umiru kao kerovi. Veliko je to licjemjerje za uzora, ali mene ne cudi. Kod nas je i hadzija uzor, a nije bitno ako je izvarao mnoge ljude.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:18Može biti uzor itekako , sportista od glave do pete .
Mozda jedino Cristiano Ronaldo i Adam Malysz.Elcor je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:0629-0 uz jednu izgubljenu rundu. Moze li se neko sjetiti nekoga dominantnijeg u sportu uopšte? Ali, tyson, Schumacher, bolt... Niko od njih nije bio ovoliko dominantan. Može li neko naci nekog profesionalnog sportistu, na svjetskom nivou takmičenja, da je ovako dominantan kao Habib? I ne, Justin nije dobio prvu rundu. I ta je pripala Habibu.
Činjenica je da mu je ne mogu naći jednakog, ovako na prvu, u bilo kojem sportu. Definitivno goat u ufc, to je bez dileme i nema potrebe trošiti riječi tu. Moje pitanje je za druge sportove. Ima li, ili dali je ikada bio, neko ovako dominantan u profesionalnom sportu na svjetskom nivouwadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:20Jones je izgubio od Reyesa i diskutabilna je borba protiv Gustaffsona.Napapijri je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:17Ne mozes reci da mu niko nije blizu pored zivog Jonesa. Moze se diskutovati da li je najbolji i postoji jak argument da jeste, ali isto se moze reci i za Jonesa. Skandali mu jesu poremetili legacy, ali svejedno je neosporiva cinjenica da je Jones zvijer kakva se ne radja dva puta.wadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:14
Tyson je mogao biti neporazen da ga nisu zajebali Don king kokain i Japanske kurve.
Sto se borilackih sportova tice niko nije ni blizu Khabibu.
Nije samo dominacija nego protiv koga samo ostaje zal za borbom protiv Fergusona.
Iako je Gathje dobio Fergusona i iako mislim da bi ga i Khabibi izdominirao volio bih vidjeti Fergusona sa ledja protiv Khabiba preopasan je tu.
@90 ima PP javi se nemoj mi ovdje pisati guposti to vrijednje i trolanje nekom drugom prosipaj.
Khabibu nijedan mec nije dosao u pitanje ogromna je razlika ni blizu nisu.
Drugo da ne spominjem steroide koje je Jones redovno koristio dok USADA nije dosla pa je dva puta ako ne i vise uhvacen.
Nesto ne vjerujem da je Khabib iste koristio.
Pa obzirom da je score to sto vecina ovdje gleda, evo navest cu ti ja jednog, iako se ogradjujem i napominjem da i on nije za mene GOAT, ali posto se ti vec ne mozes sjetiti - Floyd Mayweather.Elcor je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:38Činjenica je da mu je ne mogu naći jednakog, ovako na prvu, u bilo kojem sportu. Definitivno goat u ufc, to je bez dileme i nema potrebe trošiti riječi tu. Moje pitanje je za druge sportove. Ima li, ili dali je ikada bio, neko ovako dominantan u profesionalnom sportu na svjetskom nivouwadethegreat je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:20Jones je izgubio od Reyesa i diskutabilna je borba protiv Gustaffsona.Napapijri je napisao/la: ↑25 okt 2020, 00:17
Ne mozes reci da mu niko nije blizu pored zivog Jonesa. Moze se diskutovati da li je najbolji i postoji jak argument da jeste, ali isto se moze reci i za Jonesa. Skandali mu jesu poremetili legacy, ali svejedno je neosporiva cinjenica da je Jones zvijer kakva se ne radja dva puta.
Khabibu nijedan mec nije dosao u pitanje ogromna je razlika ni blizu nisu.
Drugo da ne spominjem steroide koje je Jones redovno koristio dok USADA nije dosla pa je dva puta ako ne i vise uhvacen.
Nesto ne vjerujem da je Khabib iste koristio.
? Mislim da ne.
Navikao sam ja na to u ovoj nasoj Bosni. Licemjerje na sve strane, samo nek je musliman, na sve ce se zazmiriti i sve ce se ignorisati. Jos ce te na kraju napraviti budalom, a oni pametni.
Michael Phelps.
Kakve veze ima borba Blahovic Reyes sa Reyes Jones.
Ipak je Jones najbliže onom kako zamišljamo najboljeg borca. Istukao je udarače, nadhrvao je hrvače i pogušio je majstore brazilske jiu-jitse. Khabib uvijek radi isto i svi znaju šta će uraditi i opet mu ne mogu ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.