UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

90minut
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 00:18

Beko je napisao/la:
25 okt 2020, 00:17
Koliko poraza tacno ima Khabib? Za ove sto prate
1 rundu :D

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 okt 2020, 00:20

Napapijri je napisao/la:
wadethegreat je napisao/la:
25 okt 2020, 00:14
Elcor je napisao/la:
25 okt 2020, 00:06
29-0 uz jednu izgubljenu rundu. Moze li se neko sjetiti nekoga dominantnijeg u sportu uopšte? Ali, tyson, Schumacher, bolt... Niko od njih nije bio ovoliko dominantan. Može li neko neki nekog profesionalnog sportistu, na svjetskom nivou takmičenja, da je ovako dominantan kao Habib? I ne, Justin nije dobio prvu rundu. I ta je pripala Habibu.
Tyson je mogao biti neporazen da ga nisu zajebali Don king kokain i Japanske kurve :D .
Sto se borilackih sportova tice niko nije ni blizu Khabibu.
Nije samo dominacija nego protiv koga samo ostaje zal za borbom protiv Fergusona.
Iako je Gathje dobio Fergusona i iako mislim da bi ga i Khabibi izdominirao volio bih vidjeti Fergusona sa ledja protiv Khabiba preopasan je tu.

@90 ima PP javi se nemoj mi ovdje pisati guposti to vrijednje i trolanje nekom drugom prosipaj.
Ne mozes reci da mu niko nije blizu pored zivog Jonesa. Moze se diskutovati da li je najbolji i postoji jak argument da jeste, ali isto se moze reci i za Jonesa. Skandali mu jesu poremetili legacy, ali svejedno je neosporiva cinjenica da je Jones zvijer kakva se ne radja dva puta.
Jones je izgubio od Reyesa i diskutabilna je borba protiv Gustaffsona.
Khabibu nijedan mec nije dosao u pitanje ogromna je razlika ni blizu nisu.
Drugo da ne spominjem steroide koje je Jones redovno koristio dok USADA nije dosla pa je dva puta ako ne i vise uhvacen.
Nesto ne vjerujem da je Khabib iste koristio.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 00:22

bombaysaphire je napisao/la:
25 okt 2020, 00:18
Bundesliga je napisao/la:
25 okt 2020, 00:12
Beduin je napisao/la:
25 okt 2020, 00:03
A po cemu zakljucujes da ga gotivimo samo jer je musliman? Prvo, momak po svemu moze biti uzor mladima, od ponasanja, zdravog zivota, uspjeha i svega ostaloga sto normalan covjek moze i treba vrednovati.
Drugo, nije ni Jordan musliman, ni Schumacher, ni Ronaldo ili Ronaldinho, kao ni mnogi drugi sportisti pa ih smatramo najvecima ili jednima od najvecih u sportovima kojima su se bavili. Zaj3bi ba tu pricu.
Zato sto 90% ovih sto ostavljaju komentare po drustvenim mrezama nisu gledali niti jednu njegovu borbu ili su gledali jednu, ali lik musliman pa odmah tekbiraju, Allahu ekber. Tako je uvijek bilo i za Alija, a mnogi od njih ni ne znaju da je lik bio Cassius Clay. Nije samo u borilackim sportovima, nego u sportu u globalu tako. Diskutabilno je da li moze biti uzor, znao je i on vrijedjati ljude nazivati ih glupima kao Fergusona, svadjati se. Lako je biti dobar kada sve ide na tvoj mlin. Lik je milioner, ima ogromno bogatstvo, brojna super auta a kaze kako covjek moze zivjeti od jednog kruha dnevno. Gdje je tu dosljednost? Isto kad Novalic kaze moze se zivjeti od 300 KM mjesecno, a ovamo pun para, ne zna sta ce s njima. Pusti tu pricu.
Mislio sam da si ozbiljan , ali kad napišeš 90% na društvenim mrežama i to navedeš kao činjenicu, sam se ukopaš ...
Druže uozbilji se , kakve društvene mreže to je za ljude bez života , najveća glupost na svijetu trenutno...

Može biti uzor itekako , sportista od glave do pete .
90% društvenih mreža = 90% ljudi na ulici kako god okreneš prica je musliman moj lijepi i slicne floskule i svi ti koji to govore šmrkaju spid povremeno i sipaju alkohol po svom grlu par dana po sedmici.

Pogledaj samo forumaše koji se javljaju po prvi put na ovu temu sve ti je jasno, beduin piše ring..
Dakle i budali jasno.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 okt 2020, 00:23

Pricamo o porazu koji to nije? Jones ima jedan poraz i to svojom krivicom, zbog "12 to 6" lakata. Za ovaj drugi dio bih se slozio, ali to je nesto sto utice na legacy, ne i na to da je eventualni GOAT.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 00:23

I meni prica da trolam, Reyes i Gustafson. :urnebes: :lol:

Gledaj Reyesa protiv Blahovica, LEVELS TO THIS SHIT!
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 25 okt 2020, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 okt 2020, 00:24

90minut je napisao/la:
Beko je napisao/la:
dvije

slika

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 00:25

Donnie Darko je napisao/la:
25 okt 2020, 00:24
90minut je napisao/la:
Beko je napisao/la:
dvije

slika
Ne priznajem ja sam Conorov dickrider :mrgreen:

Vrati snimak pocetak druge runde Gejci uzima vazduh kao da ima 120 kila, ovaj deep breath i hajmo dalje. :urnebes:
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 25 okt 2020, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 okt 2020, 00:26

Ja sam dao razloge zasto ne moze, a vi samo suplju prosipate. Ljudski uzor ne moze biti zbog razloga koje sam nabrojao plus se bori a to je po vjeri zabranjeno. Takodjer uzima milione, borio se u Abu Dhabiju gdje arapi ugoscuju cafire krscane, gotive ih kao Bogove a bracu muslimane sa bliskog istoka pustaju da umiru kao kerovi. Veliko je to licjemjerje za uzora, ali mene ne cudi. Kod nas je i hadzija uzor, a nije bitno ako je izvarao mnoge ljude.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 okt 2020, 00:26

Jones i GOAT u istoj recenici je pisanje po sportu

doduse popiso se Dana davno kad mu je dozvolio sve ove godine ostane u istom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 00:28

Bundesliga je napisao/la:
25 okt 2020, 00:26
Ja sam dao razloge zasto ne moze, a vi samo suplju prosipate. Ljudski uzor ne moze biti zbog razloga koje sam nabrojao plus se bori a to je po vjeri zabranjeno. Takodjer uzima milione, borio se u Abu Dhabiju gdje arapi ugoscuju cafire krscane, gotive ih kao Bogove a bracu muslimane sa bliskog istoka pustaju da umiru kao kerovi. Veliko je to licjemjerje za uzora, ali mene ne cudi. Kod nas je i hadzija uzor, a nije bitno ako je izvarao mnoge ljude.
E moj brate tužno je biti pametan među glupanima..

Imaš onaj klip kad mu rođak placa beskucnike da rade sklekove za pare, a ovaj umire od smijeha ponižavaju ih..

Al' ne znaju to budalice na to ce oci zatvorit..

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 okt 2020, 00:31

'ebote od a do ž se ovako odigralo

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 okt 2020, 00:37

Elcor je napisao/la:
25 okt 2020, 00:06
29-0 uz jednu izgubljenu rundu. Moze li se neko sjetiti nekoga dominantnijeg u sportu uopšte? Ali, tyson, Schumacher, bolt... Niko od njih nije bio ovoliko dominantan. Može li neko naci nekog profesionalnog sportistu, na svjetskom nivou takmičenja, da je ovako dominantan kao Habib? I ne, Justin nije dobio prvu rundu. I ta je pripala Habibu.
Mozda jedino Cristiano Ronaldo i Adam Malysz.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 25 okt 2020, 00:38

25 okt 2020, 00:20
Napapijri je napisao/la:
25 okt 2020, 00:14

Tyson je mogao biti neporazen da ga nisu zajebali Don king kokain i Japanske kurve :D .
Sto se borilackih sportova tice niko nije ni blizu Khabibu.
Nije samo dominacija nego protiv koga samo ostaje zal za borbom protiv Fergusona.
Iako je Gathje dobio Fergusona i iako mislim da bi ga i Khabibi izdominirao volio bih vidjeti Fergusona sa ledja protiv Khabiba preopasan je tu.

@90 ima PP javi se nemoj mi ovdje pisati guposti to vrijednje i trolanje nekom drugom prosipaj.
Ne mozes reci da mu niko nije blizu pored zivog Jonesa. Moze se diskutovati da li je najbolji i postoji jak argument da jeste, ali isto se moze reci i za Jonesa. Skandali mu jesu poremetili legacy, ali svejedno je neosporiva cinjenica da je Jones zvijer kakva se ne radja dva puta.
Drugo da ne spominjem steroide koje je Jones redovno koristio dok USADA nije dosla pa je dva puta ako ne i vise uhvacen.
Činjenica je da mu je ne mogu naći jednakog, ovako na prvu, u bilo kojem sportu. Definitivno goat u ufc, to je bez dileme i nema potrebe trošiti riječi tu. Moje pitanje je za druge sportove. Ima li, ili dali je ikada bio, neko ovako dominantan u profesionalnom sportu na svjetskom nivou
? Mislim da ne.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 okt 2020, 00:40

Elcor je napisao/la:
25 okt 2020, 00:38
25 okt 2020, 00:20
Napapijri je napisao/la:

Činjenica je da mu je ne mogu naći jednakog, ovako na prvu, u bilo kojem sportu. Definitivno goat u ufc, to je bez dileme i nema potrebe trošiti riječi tu. Moje pitanje je za druge sportove. Ima li, ili dali je ikada bio, neko ovako dominantan u profesionalnom sportu na svjetskom nivou
? Mislim da ne.
Pa obzirom da je score to sto vecina ovdje gleda, evo navest cu ti ja jednog, iako se ogradjujem i napominjem da i on nije za mene GOAT, ali posto se ti vec ne mozes sjetiti - Floyd Mayweather.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 okt 2020, 00:42

90minut je napisao/la:
25 okt 2020, 00:28
E moj brate tužno je biti pametan među glupanima..

Imaš onaj klip kad mu rođak placa beskucnike da rade sklekove za pare, a ovaj umire od smijeha ponižavaju ih..

Al' ne znaju to budalice na to ce oci zatvorit..
Navikao sam ja na to u ovoj nasoj Bosni. Licemjerje na sve strane, samo nek je musliman, na sve ce se zazmiriti i sve ce se ignorisati. Jos ce te na kraju napraviti budalom, a oni pametni.
Elcor je napisao/la:
25 okt 2020, 00:38
Michael Phelps.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 25 okt 2020, 00:45

90minut je napisao/la:
25 okt 2020, 00:23
I meni prica da trolam, Reyes i Gustafson. :urnebes: :lol:

Gledaj Reyesa protiv Blahovica, LEVELS TO THIS SHIT!
Kakve veze ima borba Blahovic Reyes sa Reyes Jones.
Frajer izgubio 3 2 da je recimo bila borba za broj 1 contendera ni sudije ga ne bi mogle spasiti. Ovako dobio je samo jer je u tom trenutku bio prvak i kao takav ima naklonost sudija sto je isto po meni glupost ali eto.
Poredite lika koji ima par diskutabilnih pobjeda sa likom koji ni u jednom momentu se nije okliznuo a kamoli da se neka pobjeda dovodi u pitanje.
Otkako nema steroida i otkako su mu protivnici slicnih fizickih predispozicija Jones nije ni sjena onog borca od prije.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 25 okt 2020, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 25 okt 2020, 00:46

Ovo mu je bila zadnja borba u životu, s tom mišlju spremao za meč, ušao u isti i borio se do kraja. Ljudi poput njega su rođeni i odgojeni da budu borci. Tako se odgajaju vod malih nogu. Borba je u njihovoj DNK.
Obećanje koje dao ocu neće nikada pogazati. Kao da je želio da borba traje sto duže, da uživa u svakoj sekundi.
Jer kada se zavjese spuste, svjetla ugase, borci napuste oktagon, orao će odletjeti u legendu i više ga nikada put nece navesti nazad u otktagon . . .

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 25 okt 2020, 00:46

Da, Floyd jeste slično dominantan. On je na 50-0. Ima li jos neko? Mislim da Phelps nije bilo ovoliko superioran kroz karijeru kao ova dvojica. Jeste u jednom periodu karijere, ali ne kroz čitavu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 okt 2020, 00:48

Stvarno mi je fascinantno kako pojedini ljudi trose vrijeme i energiju osporavajuci uspjesnije ljude od sebe. Dozovite se malo.

Ceka se Joe Rogan da prozbori :kafa: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 25 okt 2020, 00:51

miki_92 je napisao/la:
25 okt 2020, 00:26
Jones i GOAT u istoj recenici je pisanje po sportu

doduse popiso se Dana davno kad mu je dozvolio sve ove godine ostane u istom
Ipak je Jones najbliže onom kako zamišljamo najboljeg borca. Istukao je udarače, nadhrvao je hrvače i pogušio je majstore brazilske jiu-jitse. Khabib uvijek radi isto i svi znaju šta će uraditi i opet mu ne mogu ništa.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.