E vidis Cunami tu se ne slazemo naprimjer, ali ipak ovo je forum i mnoga misljenja treba da se ovde razmjenjuju. Moj jedan jedini prijedlog je novi stadion. Znaci sve snage koje imamo usmjeriti samo u tome pravcu. Na svakoj tekmi postaviti zastavu " Hocemo stadion p...li vam m....", ma sta god ko kaze, politika, uprava, stari igraci, bog, svi sta god kazu, mi trebamo samo traziti novi stadion u Sjevernom, a ne da se s nama manipulise. Sve bi bilo drukcije. A evo i da povezem sa ovim bojkotom, posto svi znamo na koje je ljude usmjeren ovaj eventualni bojkot RA, a svi mi znamo da se tim ljudima trenutno ne moze nista, probati i njih okrenuti na gradnju istog. Neka se brate to vise pokrene, 1liga mene licno trenutno i ne zanima. Opet kazem, kuca se pravi od temelja, a nas vecina bi je godina pravila od krova i zato se uvijek srusi. Dovesti 11 igraca nije nikakav problem, kupiti prvenstvo isto tako, ali sta tim dobijamo? Sta? Treba djeci omoguciti da trenira ispred kuce a infrastruktura oko stadiona ce nicati sama od sebe. I opet da ponovim, na onom istom mjestu gdje je Velez i osnovan 1922 godine. U sjevernom logoru.
Komsije rade pravu stvar i svakaim cast na tome, najiskrenije pa nek crkne svak. Ulazu u pomocne terene, daju brdo love sa kojom su mogli komotno biti prvaci i ove godine. Stvorit ce oni pare majstore ne boj se ti. Rodit ce ih kad se bojkotuje, ali ne na ovaj nacin, nego bojkot na svakom koraku svega sto hoda oko nas. Umjesto da bojkotujemo utakmice, treba da upadamo na ove sjednice koje ce sada biti pred izbore. Neka sklone djecu sa ulica, a ne da prave od njih narkomane, lopove i huligane.