vidis da je lik sam sebe izofiroBabilon je napisao/la:what the fuck?!huntelar je napisao/la:zdravo svima!!
Meni stvarno nista nije jasno..mislim velez prodaje bodove Zelji..nidje veze.Mislim to nisu trebali uraditi nikako jer Zeljo nema ekipu za intertoto kup a kamo li za ligu sampiona to je iskreno..iskreno je i jos jedno sarajevo ima najbolju ekipu..ali sarajevo je samo protiv svihh to je tuga.znam samo da cemo se obrukat kao i neke godine kad nam je prvak luxemburka strpao 4 u nasoj avliji,a sto?zato sto rudar iz ugljevika treba da dobije 0:3 u sred Mostara a zavrsi se 2:1 za zrinjski tako i ovo..al to sam pokazuje koliko smo jadni i bijedni,cak su za Dzeku rekli ma on moze samo kruske trest to je rekao cuveni strasni hadzija a eto Dzeko trese kurske i visnje i mrkve i milione a nama igraju koje kakvi da ne pominjem nikoga iz postovanja.ovo nema veze sa temo na Velezovom forumu al eto sve je nekako povezano.Uglavno Mostar to sebi nije smio do pustiti!!to je jedina istina!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja stavrno neznam sto zeljo nebi dobio velez i sto bi se osramotio ja necu da nabrajam to da smo dobili sirokin 2:0 sto nebi i vas da smo dobili jos mnoge klubove sto nebi i vas mahala je cudna stvar mislim da je utakmica od preksinoc sve dokazala i pokazala.Zeljo nikad nije osramotio BIH u europi i ako je sramotio bih sramotio je sebe a ne vas eto vam siroki i zrinjski nemogu pobijediti prvaka Malte koja je velicine sarajevske Malte