RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drop
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drop » 07 maj 2010, 20:37

MostaracVelezovac je napisao/la:Necu biti taj koji kritikuje RA i njene odluke.

Ali cinjenica jeste da do danas niko nije vidio ni jedan dokaz prodaje.

Ja licno mogu sa sigurnoscu tvrditi da ko je god gledao utakmicu zna 100000% da se ondje igralo posteno i jednostavno izgubilo.

1) Velez je jednom udario u stativu pri rezultatu 1-0 za Zelju. Da je samo 5-10 cenata ustranu lopta otisla, bilo bi 1-1. Ko je IKAD vidio da je utakmica prodata a da se stativa udari - znaci islo se na gol.
2) Dva puta je Velez fulnuo priliku 1 na 1 s golmanom. Da su se te prilike iskoristile, Velez bi pobjedio. A ko je gledao mogao je vidjeti da se ne radi o namjernom ispucavanju nego su bas isli na gol jer je sve bilo dobro dobro ublizu.
3) Zeljo jeste najjaca ekipa ove polusezone. Najvise su bodova uzeli SVUGDJE i u ligi i u kupu.
4) Colic (najbolji napadac Veleza i ako je gol manje dao od Dzafica) i Knezevic (najbolji bek Veleza) su izbaceni iz kluba radi notornog alkoholizma vec mjesecima + radi bjezanja sa treninga. Ova dvojica su bili vani i lokali kad je Velez trebao bodove Slaviji uzet - i mnoga raja prvenstvno krive njih za taj poraz.
5) Zeljo je Borcu u BL izborio nerjeseno - zasto bi onda Velezu koji oslabljen bio sa Zeljom, bilo sramota izgubiti od Zelje koji nije bio oslabljen.

Mislim da tih 5 razloga - pametnom dosta. Prodaje je bilo onoliko koliko sam ja od te prodaje vidio para.

Zalosno da raja jos uvijek nasjeda na price koje ZAISTA nemaju AMA BAS NIKAKVOG smisla.
Ugledajte se na covjeka koji je dingospo i koji vam spašava obraz :!: svaka cast.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 maj 2010, 20:56

Hvala Drop, ali samo da dodam jos jednu stvar.

Da onaj Colic koliki god da je talenat (a covjek je stvarno talenat) nije onoliki idiot koliki jeste i nije onoliko neodgovoran i sebican ko sto jeste - i da nije povukao Knezevica da se glupira zajedno s njim po Mostaru, da locu od jutra do sutra, da bjeze s treninga - i da Velezu nije prekipilo pa im jednostavno rekli - ma **** da ste zlatni - vjeruj mi da Zeljeznicar NEBI dobio Veleza.

Nego se moral srozao ovim sranjima sa ovom dvojicom, plus Velez nije imao veliku klupu i 19 i 20togodisnjaci jednostavno nisu mogli odraditi ono sto ova dvojica odradjuju - i zato se izgubilo.

A prodaja - suplja i mahalska prica.

Ako je ono prodaja - onda je ono najbolje odglumljena prodaja sto se ikad desila. Tako dobro odglumljena da se umalo nije dogodila nikako.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 07 maj 2010, 21:06

huntelar je napisao/la:zdravo svima!!

Meni stvarno nista nije jasno..mislim velez prodaje bodove Zelji..nidje veze.Mislim to nisu trebali uraditi nikako jer Zeljo nema ekipu za intertoto kup a kamo li za ligu sampiona to je iskreno..iskreno je i jos jedno sarajevo ima najbolju ekipu..ali sarajevo je samo protiv svihh to je tuga.znam samo da cemo se obrukat kao i neke godine kad nam je prvak luxemburka strpao 4 u nasoj avliji,a sto?zato sto rudar iz ugljevika treba da dobije 0:3 u sred Mostara a zavrsi se 2:1 za zrinjski tako i ovo..al to sam pokazuje koliko smo jadni i bijedni,cak su za Dzeku rekli ma on moze samo kruske trest to je rekao cuveni strasni hadzija a eto Dzeko trese kurske i visnje i mrkve i milione a nama igraju koje kakvi da ne pominjem nikoga iz postovanja.ovo nema veze sa temo na Velezovom forumu al eto sve je nekako povezano.Uglavno Mostar to sebi nije smio do pustiti!!to je jedina istina!
what the fuck?! :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 maj 2010, 21:48

Babilon je napisao/la:
huntelar je napisao/la:zdravo svima!!

Meni stvarno nista nije jasno..mislim velez prodaje bodove Zelji..nidje veze.Mislim to nisu trebali uraditi nikako jer Zeljo nema ekipu za intertoto kup a kamo li za ligu sampiona to je iskreno..iskreno je i jos jedno sarajevo ima najbolju ekipu..ali sarajevo je samo protiv svihh to je tuga.znam samo da cemo se obrukat kao i neke godine kad nam je prvak luxemburka strpao 4 u nasoj avliji,a sto?zato sto rudar iz ugljevika treba da dobije 0:3 u sred Mostara a zavrsi se 2:1 za zrinjski tako i ovo..al to sam pokazuje koliko smo jadni i bijedni,cak su za Dzeku rekli ma on moze samo kruske trest to je rekao cuveni strasni hadzija a eto Dzeko trese kurske i visnje i mrkve i milione a nama igraju koje kakvi da ne pominjem nikoga iz postovanja.ovo nema veze sa temo na Velezovom forumu al eto sve je nekako povezano.Uglavno Mostar to sebi nije smio do pustiti!!to je jedina istina!
what the fuck?! :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vidis da je lik sam sebe izofiro

Ja stavrno neznam sto zeljo nebi dobio velez i sto bi se osramotio ja necu da nabrajam to da smo dobili sirokin 2:0 sto nebi i vas da smo dobili jos mnoge klubove sto nebi i vas mahala je cudna stvar mislim da je utakmica od preksinoc sve dokazala i pokazala.Zeljo nikad nije osramotio BIH u europi i ako je sramotio bih sramotio je sebe a ne vas eto vam siroki i zrinjski nemogu pobijediti prvaka Malte koja je velicine sarajevske Malte :( :(
svoj ti pos'o !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 maj 2010, 21:55

mostarac-velezovac, respekt ti brate al moram te razocarati...
ovo protiv zelje sada je bila cista i sto postotna prodaja!!!

mahala je ovog puta u pravu, nazalost...

bojkot RA veoma ispravan potez u ovom trenutku i to iz vise razloga,
a ponajmanje zbog utakmice sa zeljom i ishoda sa iste...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 maj 2010, 22:04

ZAIMOVIC - SAVJEST NAM JE POTPUNO CISTA

Nakon prvog domaceg poraza Rodjenih ove sezone ,Velez – Zeljeznicar 0:2, bura u Mostaru se jos uvijek nije stisala.Optuzbe pljuste na sve strane ,a navijaci prstom pokazuju na igrace,koji su navodno, prodali bodove Zelji. Ovo nije prvi put da se desava ovako nesto.svaki pozitivan rezultat,koji smo ostvarili teskom mukom na gostovanjima,uvijek je oznacen namjestanjem,a svaki negativan rezultat na domacem terenu ,je po mnogima prodaja bodova.
Posebno zelim istaci da su se ovakve price u gradu pocele plasirati jos od 3. Kola proljetnog dijela prvenstva, konstatuje kapiten Veleza Dzenan Zaimovic.

Uoci utakmice sa Sarajevom se pricalo da cemo gostima ustupiti bodove, a slicno je bilo i pred utakmicu protiv Sirokog Brijega.Medjutim tada smo imali vise srece, te ostvarili trijumfe i na taj nacin mnogim dusebriznicima zacepili usta. Neka se svi navijaci sjete tih utakmica. Ostvarili smo pobjede a odigrali dosta losije negó protiv Zeljeznicara. Jednostavno sreca nam je protiv Zeljeznicara okrenula ledja. Vrlo vazno je spomenuti da smo tu utakmicu docekali u losem raspolozenju, odnosno pod psihozom svih tih prica, koje su kruzile gradom sedam dana prije utakmice. Za mene kao covjeka koji je citav svoj zivot posvetio Velezu porazno je da navijaci kao glavne krivce okrivljuju nas nekoliko domacih igraca. Osim ovdje kod nas , nigdje na svijetu “strani” igraci nisu veci ljubimci od domacih. Pitam se zasto? Osim mene , tu je jos nekoliko igraca , koji deceniju , pa i vise , ponosno nose dres Veleza.

Zaimovic ce u subotu ponovo predvoditi Rodjene.

Situacija uoci utakmice u Prijedoru je alarmantna iz razloga sto su nam svi okrenuli ledja.Ne znam zbog cega…Moja savjest i svih mojih saigraca je potpuno cista. Igram povrijedjen vec dva mjeseca, a klub je u finansijskoj krizi. Nista mi ne predstavlja problem ni povrede, ni zaostale plate kada je u pitanju rezultat i FK Velez. Nazlost vecini to ne predstavlja nista, za kraj kaze kapiten Zaimovic.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 07 maj 2010, 22:35

Price o namjestanju utakmica i navodno da je Ibraka uzimao lovu imale su za cilj da se Ibrakovic otjera iz Veleza i namjerno su plasirane.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 maj 2010, 01:43

Molio bi sve koji imaju bilo kakave dokaze da javno kazu ko je i kako prodao utakmicu protiv Zrinjskog i Zelje?
Jer ako je ono protiv Zelje prodaja i namjestena utakmica,onda nasi igraci su majstori za namjetat.
I jos jedna stvar koja me boli kao navijaca Veleza i prije a i sad je ta da se taj Colic toliko spominje da je nemoguce to citat vise.Pa ljudi moji,prestali su igrat Dusko,Mara,Baka,Kulje,Tuce i ostali pa je Velez ostao i postoji pa ce tako i bez Colica i Knezevica.Ja dajem potpunu podrsku upravi i nadam se da ce ljudi napravit plan jos bolje stabilizacije kluba a ko hoce da bojkotuje nek bojkotuje ali sam siguran da ce pola navijaca iza gola preselit na dedarsku tribinu a ako ne dodju na utakmice a nemaju dokaze o prodaji,onda mislim da se ne bi smjeli nazivat navijacima i govorit da oni vole Velez.Prosle godine u zadnjem kolu ostanemo u ligi i naredne bi godine u Evropu???To je malo tesko ali za to treba vremena i strpljenja a nema ni jedno ni drugo u Mostaru i sve je prolazno samo ostaje jedina i najveca ljubav-V E L E Z

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 maj 2010, 10:20

Ma kakve bola dokaze vise i sta ste se vise svi navalili na prodaju. Jest, suspendovani su Cola i Knezevic i tako treba. Jest, islo se na Zelju neozbiljno i sta? Jok, trebali smo u subotu svi pjevati Boze pravde i ici na noz na Zelju. Ne kazem da treba pustiti Zelju, ko ih hebe na kraju krajeva, u zadnje vrijeme lizu guzice onoj izdajnickoj bagri u savezu sto nam unistise sve u BiH i BiH sportu, ali treba gledati i na klub i pristup klubu. Bojkotovati Tanu, nije nikakav ispravan cin. To je jos jedan veliki UDARAC na njega, u ovim vremenima kad trebamo svi zbiti redove. Tana daje 100% sebe klubu od jutra do sutra. Trudi se covjek i nada se da ce neko uletiti od starih igraca i malo mu pomoci, a vi bi i njega unistili sad? Imate neko bolje rjesenje? Eto molim Vas da cujem vase ideje...
Ovakvim pricama smo otjerali mnoge ljude koji su htjeli pomoci Velezu. Naprimjer prosle godine lokalni manager Gakovic dovede Drakula DJABA, covjek zabije 30 golova za Velez ostavi ga u ligi, proda ga u Slovacku, plati Velezu dio priprema u Crnoj gori i na svakom cosku mostarskog sokaka kazu lopov...pa bola ko ce ti pomoci, ko? Djubur izvede klub iz kolapsa napravi od njega instituciju, a raja sere o njemu po internetu...Dobro vam je purger napisao post, ko da zivite u Manchesteru a ne u dijelu Mostara koji je od vrha BiH jos prije 20 godina nalozen da se izbrise, kako sportski, tako i ekonomski i svakako. Sve su nam izbrisali osim ovo malo jada sto ga imamo. Gledam juce na poligonu kako djeca treniraju po onoj izgrebanoj ledini sa Sicom, hocemo im i to uzeti? I umjesto da dodjete protiv Borca, da malo zazmirite i da date svoj glas podrske covjeku u cijim venama tece Velezova krv, bez imalo interesa, Tanovicu, vi ce te mu bojkotovati????? Samo malo razmislite....To je sve sto trazim od vas....
Zdravo Rodjeni ma gdje bili....

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 08 maj 2010, 14:38

carina je napisao/la:Ma kakve bola dokaze vise i sta ste se vise svi navalili na prodaju. Jest, suspendovani su Cola i Knezevic i tako treba. Jest, islo se na Zelju neozbiljno i sta? Jok, trebali smo u subotu svi pjevati Boze pravde i ici na noz na Zelju. Ne kazem da treba pustiti Zelju, ko ih hebe na kraju krajeva, u zadnje vrijeme lizu guzice onoj izdajnickoj bagri u savezu sto nam unistise sve u BiH i BiH sportu, ali treba gledati i na klub i pristup klubu. Bojkotovati Tanu, nije nikakav ispravan cin. To je jos jedan veliki UDARAC na njega, u ovim vremenima kad trebamo svi zbiti redove. Tana daje 100% sebe klubu od jutra do sutra. Trudi se covjek i nada se da ce neko uletiti od starih igraca i malo mu pomoci, a vi bi i njega unistili sad? Imate neko bolje rjesenje? Eto molim Vas da cujem vase ideje...
Ovakvim pricama smo otjerali mnoge ljude koji su htjeli pomoci Velezu. Naprimjer prosle godine lokalni manager Gakovic dovede Drakula DJABA, covjek zabije 30 golova za Velez ostavi ga u ligi, proda ga u Slovacku, plati Velezu dio priprema u Crnoj gori i na svakom cosku mostarskog sokaka kazu lopov...pa bola ko ce ti pomoci, ko? Djubur izvede klub iz kolapsa napravi od njega instituciju, a raja sere o njemu po internetu...Dobro vam je purger napisao post, ko da zivite u Manchesteru a ne u dijelu Mostara koji je od vrha BiH jos prije 20 godina nalozen da se izbrise, kako sportski, tako i ekonomski i svakako. Sve su nam izbrisali osim ovo malo jada sto ga imamo. Gledam juce na poligonu kako djeca treniraju po onoj izgrebanoj ledini sa Sicom, hocemo im i to uzeti? I umjesto da dodjete protiv Borca, da malo zazmirite i da date svoj glas podrske covjeku u cijim venama tece Velezova krv, bez imalo interesa, Tanovicu, vi ce te mu bojkotovati????? Samo malo razmislite....To je sve sto trazim od vas....
Zdravo Rodjeni ma gdje bili....
Slazem se.I velika ljubav ponekad pogrijesi,pa joj se oprosti.Nije lako.Ali najbolji potez koji moze povuci RA je da NE BOJKOTUJE utakmice.I ne samo to,trebalo bi se sa nekim transom zahvaliti Ibraki,za sve sto je ucinio.Nije on odgovoran za sve sto se dogodi u Velezu i Mostaru.Zelio je najbolje i bio veoma blizu uspjeha.Ne moze i on sam protiv Saveza,sudija,ne funkcionalnog Upravnog odbora Veleza.Nas klub treba pomoc,treba nas,treba sacuvati obraz do kraja sezone.A kad sezona zavrsi na Skupstini iznijeti cinjenicno stanje i vidjeti kome je mjesto u Velezu,a kome nije (od trenera,igraca pa sve do ljudi u Upravnom odboru).Kome nije stalo do Veleza treba da ide. Rodjeni brato !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 maj 2010, 15:20

Ma ne treba nikako bojkotovat jer sad smo potrebni Velezu a sto se tice skupstine,mislim da se ona mora dogodit sto prije jer ce prije biti sve poznato u vezi kluba ali mi ne mozemo govorit koje igrace zelimo a ko je ne zelimo jer koja god uprava izabere trenera on ce odredjivat igrace koji ce igrat za Velez i mjesanje nase u to je van svake pameti i ne treba se u to upustat.Nama je vazno da se pojaca uprava i da se konacno stave neke stvari na svoje mjesto a sto se tice igraca,mi tu nemamo sta pricat nego je to do trenera koji bude.
Imamo mi igraca iz Mostara i uz koje pojacanje ali istinsko,mislim da Velez moze dobro da igra u da bude bar medju 8 u nasoj ligi a kakva je to je veliki uspijeh ali po meni,treba pokrenut pitanje novog stadiona ili pravit ovaj u Vrapcicima jer moramo nekako rjesavat i tu situaciju...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 maj 2010, 17:30

E vidis Cunami tu se ne slazemo naprimjer, ali ipak ovo je forum i mnoga misljenja treba da se ovde razmjenjuju. Moj jedan jedini prijedlog je novi stadion. Znaci sve snage koje imamo usmjeriti samo u tome pravcu. Na svakoj tekmi postaviti zastavu " Hocemo stadion p...li vam m....", ma sta god ko kaze, politika, uprava, stari igraci, bog, svi sta god kazu, mi trebamo samo traziti novi stadion u Sjevernom, a ne da se s nama manipulise. Sve bi bilo drukcije. A evo i da povezem sa ovim bojkotom, posto svi znamo na koje je ljude usmjeren ovaj eventualni bojkot RA, a svi mi znamo da se tim ljudima trenutno ne moze nista, probati i njih okrenuti na gradnju istog. Neka se brate to vise pokrene, 1liga mene licno trenutno i ne zanima. Opet kazem, kuca se pravi od temelja, a nas vecina bi je godina pravila od krova i zato se uvijek srusi. Dovesti 11 igraca nije nikakav problem, kupiti prvenstvo isto tako, ali sta tim dobijamo? Sta? Treba djeci omoguciti da trenira ispred kuce a infrastruktura oko stadiona ce nicati sama od sebe. I opet da ponovim, na onom istom mjestu gdje je Velez i osnovan 1922 godine. U sjevernom logoru.
Komsije rade pravu stvar i svakaim cast na tome, najiskrenije pa nek crkne svak. Ulazu u pomocne terene, daju brdo love sa kojom su mogli komotno biti prvaci i ove godine. Stvorit ce oni pare majstore ne boj se ti. Rodit ce ih kad se bojkotuje, ali ne na ovaj nacin, nego bojkot na svakom koraku svega sto hoda oko nas. Umjesto da bojkotujemo utakmice, treba da upadamo na ove sjednice koje ce sada biti pred izbore. Neka sklone djecu sa ulica, a ne da prave od njih narkomane, lopove i huligane.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 08 maj 2010, 17:34

Bravo carina ;)
Samo jedan klub Velež Mostar

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 maj 2010, 17:48

GOOOOOOOOOOOOOOL!

Rudar vodi golom Džafić protiv Veleža.
Ovo sa ss.ba live prenosa:

Da li i Rudar kao i Vi ima Dzafica?
Ili Velez vodi,ili je pao autogol?!

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 08 maj 2010, 18:04

cole-ch je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOL!

Rudar vodi golom Džafić protiv Veleža.
Ovo sa ss.ba live prenosa:

Da li i Rudar kao i Vi ima Dzafica?
Ili Velez vodi,ili je pao autogol?!

hahaa,zabio ga dzafa da bude prvi strijelac lige :D
(imaju i oni dzafica)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2010, 18:27

2:0 za Rudar
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 maj 2010, 18:53

Slazem se ja s tobom Carina,u potpunosti.Samo ja kazem da ne mozemo mi govorit koji ce igraci igrat u Velezu jer to radi trener ma ko god to bio a za stadion se s tobom slazem u svakoj rijeci.
Ali moramo svi znati da je financijska situacija grozna i samo mi mozemo pocet nesto radit ali ja uvijek kazem da ovaj najavljeni bojkot je kontra efekat klubu u ovom vremenu.Mi ne mozemo ni u evropu ni ispast i sad treba probat neke druge opcije sto se tice igraca,davat malo vise prilike nasim mladim igracima,itd...
Svi smo svijesni da ce vise od pola ekipe otic ali koliko ja imam informacija,ostat ce jedan broj igraca i sa bar pojacanja,vjeruj mi,moze se napravit fina ekipa za iducu sezonu ali ja sam definitivno za dovodjenje domaceg trenera jer svi sto dodju sa strane traze samo pare a njih u Mostaru nema jer vidis sta se desava sa gradom.
Volio bi da naredne 2-3 godine igra vecina nasih igraca uz 2-3 prijeko potrebna igraca i uz ove malo starije moze se fina ekipa napravit a mladji da stasaju jer ne bi mi srce vece bilo da nam ekipu cini kao i prije rata,95 posto domacih igraca.To je mozda malo teze ali trebamo istrpit takve stvari.Na nasim igracima se moze zaradit a na igracima sa strane skoro nista jer ovi sa strane na kraju sezone odose a marka nece doci u klub od njih.
Izvinite sto malo duze pisem ali ja volim Velez vise od svega i gradsko sam dijete i zelio bi da u Velezu bude situacija kao i prije rata,pa ako ne moze sa parama(sto je veoma tesko)onda moze sa igracima definitivno...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 maj 2010, 19:42

Da, naravno. Dosta mladje raje odbijaju nikakvi uslovi, pogotovo Vrapcici i daljina. Podizanjem novog stadiona u Sjevernom, gdje svakodnevno boravi hiljade mladje raje sa loptom, i interes bi bio puno veci. Zatim, tu su kafane i drugi objekti uz stadion, gdje bi naprimjer ti i ja otisli iz dosade onako malo na kafu pa pomalo :) Pare su problem, istina, ali uz dobru volju i projekte nije neostvarivo. Djuba je imao odlican projekat, naravno pojavili bi se i odredjeni ljudi koji bi pomogli, naravno opet, uz neke svoje interese, neka sebi izrade prostor ili nesto slicno naprimjer. Pa malo da potegnu i stari igraci svojim vezama preko UEFE, pa malo napraviti pritisak na nas savez ali kvalitetan. Zasto se naprimjer ulaze samo u Bilino polje ili Kosevo? Moze repka odigrati i u Mostaru, za pocetak koju prijateljsku da se malo i zaradi i koja rata kredita otplati..Pa malo i ovi stari igraci da nam dovedu koju ekipicu ..Imamo mi majstore i danas uslove nemoguce samo sto to nema ko povezati jbg..Malo i ove stranke nategnuti, pa hebemu nek se trkaju malo, ali im to treba dati do znanja...Ne treba nam veliki stadion, treba nam jedno malo crveno grotlo do 10hiljada maksimum, ali s dobrim projektom...Eno mjesta na poligonu gdje djeca treniraju, extra. Ali da ne duljim. Jbg, i do nas je, manipulisu i igraju se s nama kako hoce :oops:

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 08 maj 2010, 19:51

carina je napisao/la: Naprimjer prosle godine lokalni manager Gakovic dovede Drakula DJABA, covjek zabije 30 golova za Velez ostavi ga u ligi, proda ga u Slovacku, plati Velezu dio priprema u Crnoj gori i na svakom cosku mostarskog sokaka kazu lopov...pa bola ko ce ti pomoci, ko?

Drakul je hodao gladan kad je stigao u Velez, a Gakovic je naplatio to njegovo dovodjenje sa kamatama. Kolac se dijelio 95/5 u korist tog menadjera, a cifra je bila 100.000 eura ako se ne varam, pa skontaj. A isti taj Gakovic je doveo i Ibrakovica i sve ove nove igrace.

Toliko o ovom Robin Hoodu.
samo mostarski, samo bahato

volim te ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la volim te ZELJO » 08 maj 2010, 20:53

Pa ako je ono namjesteno j.... ga. Seha branio ko vampir a i onda je sigurno neko rekao Bucanu da ubije pauka posto smeta na golu ;)

Pa ako neko pobijedi u gostima to je odmah namjesteno :evil: pa zar je Velez kojeg postujem i cijenim ( i imam knjigu 75 godina Veleza koju sam kupio sa merakom) nepobjediv :?: :?: :?: :?: :?: Ljudi moji ja sam mislio da je Mostar bar normala ;)

J... te ovo sve treba kuci pobijediti a u gostima sve izgubiti i svake godine se dogovoriti ko ce uzeti **** bod u gostima koji ce mu donijeti titulu i onda ok i mirna Bosna i Hercegovina :o

Ne mogu da vjerujem :x :x :x

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.