Samo da pitam one koji su predlagali i gore stvari od ovog jesu li sad sretni i ponosni? Naročito ove što su huškali sa sigurne udaljenosti iz Skandinavije i tako to.Evropska nogometna federacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. U saopćenju UEFA-e navodi se da je postupak pokrenut zbog nepoštivanja nacionalne himne Izraela tokom kvalifikacijskog meča u Zenici, paljenja i bacanja baklji i rasističkog ponašanja.
Sjedinica Disciplinske komisije koja će razmatrati prijavu protiv NSBiH bit će održana 16. jula.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
#Salihović
Svaka čast na zviždanju himne, gaženu zastave!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretan, ponosan, nisam iz Skandinavije, nazalost.BozePetra je napisao/la:Samo da pitam one koji su predlagali i gore stvari od ovog jesu li sad sretni i ponosni? Naročito ove što su huškali sa sigurne udaljenosti iz Skandinavije i tako to.Evropska nogometna federacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. U saopćenju UEFA-e navodi se da je postupak pokrenut zbog nepoštivanja nacionalne himne Izraela tokom kvalifikacijskog meča u Zenici, paljenja i bacanja baklji i rasističkog ponašanja.
Sjedinica Disciplinske komisije koja će razmatrati prijavu protiv NSBiH bit će održana 16. jula.
1946
-
SjeverniVjetar
Naravno, od njih ocekujemo da urade isto kada Izrael bude gostovao u nekoj od zapodnoeuropskih drzava u kojima zive ! Ocekujem gazenje izraelske zastave u Stokholmu, Kopenhagenu... antisemitske parole i druga junacka djela.BozePetra je napisao/la:Samo da pitam one koji su predlagali i gore stvari od ovog jesu li sad sretni i ponosni? Naročito ove što su huškali sa sigurne udaljenosti iz Skandinavije i tako to.Evropska nogometna federacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. U saopćenju UEFA-e navodi se da je postupak pokrenut zbog nepoštivanja nacionalne himne Izraela tokom kvalifikacijskog meča u Zenici, paljenja i bacanja baklji i rasističkog ponašanja.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 15 jun 2015, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pa, momci, onda ove kazne platite vi iz svog džepa, to bi bilo pošteno.
A najpoštenije bi bilo da uzmete pušku pa pravac Palestina, to bi im stvarno pomoglo, a ovo ne pomaže ni njima ni nama.
A najpoštenije bi bilo da uzmete pušku pa pravac Palestina, to bi im stvarno pomoglo, a ovo ne pomaže ni njima ni nama.
#Salihović
Nikako ne razumijem ovu mrznju prema Izraelu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Aha, hrabri su to momci, ja ih već vidim kako hrabro napuštaju svoje tastature i idu na zapadnoevropske stadione da prave pi.zdarije bez straha da će ostati bez svoje socijale i papira...SjeverniVjetar je napisao/la:Naravno, od njih ocekujemo da urade isto kada Izrael bude gostovao u nekoj od zapodnoeuropskih drzava u kojima zive ! Ocekujem gazenje izraelske zastave u Stokholmu, Kopenhagenu.-.. antisemitske parole isl.BozePetra je napisao/la:Samo da pitam one koji su predlagali i gore stvari od ovog jesu li sad sretni i ponosni? Naročito ove što su huškali sa sigurne udaljenosti iz Skandinavije i tako to.Evropska nogometna federacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. U saopćenju UEFA-e navodi se da je postupak pokrenut zbog nepoštivanja nacionalne himne Izraela tokom kvalifikacijskog meča u Zenici, paljenja i bacanja baklji i rasističkog ponašanja.
#Salihović
A trebali su svi aplaudirati himni Izraela kao što su i oni našoj.
Ne znam zašto vam je dijaspora nabila tolike komplexe.
kao sto su uradili iz feyenoorda prije godinu dvije.. poslat racun od kazne ovoj rulji koji su pravili ove pizdarije.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- samoposteno
- Kontakt:
ma ubi ih naj vise socijala iz skandinavije non stop je spominjujasmin10 je napisao/la:A trebali su svi aplaudirati himni Izraela kao što su i oni našoj.
-
pirotehnik
- Kontakt:
Kolike su sanse da se ovo zavrsi otimanjem bodova?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
BozePetra je napisao/la:Samo da pitam one koji su predlagali i gore stvari od ovog jesu li sad sretni i ponosni? Naročito ove što su huškali sa sigurne udaljenosti iz Skandinavije i tako to.Evropska nogometna federacija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. U saopćenju UEFA-e navodi se da je postupak pokrenut zbog nepoštivanja nacionalne himne Izraela tokom kvalifikacijskog meča u Zenici, paljenja i bacanja baklji i rasističkog ponašanja.
Nestima ti logika. Kako su za ovo krivi navijaci iz dijaspore koji nisu bili na stadionu. Je li zato sto su podvikivali ljude na forumu da prave budale od sebe.
A i tesko je bas zabu u vodu natjerati.
Ta mrznja je samo kod ogromnih papaka. Neki seljaci vide da je moderno mrziti Izrael pa kontaju haj eto i nas. Sramotno.Greivis je napisao/la:Nikako ne razumijem ovu mrznju prema Izraelu.
shandrlike-tandrlike
mržnja je kod nas domaća životinja, zato i jesmo tamo gdje jesmo, naime u kur.cu! najgore od svega je što je to postao dio odgoja, samo tako se može objasniti ovako veliki broj maloumne djeca koja nisu ništa od onoga doživili što mi stariji jesmo a opet pišu enormne kretenizme po forumu.
a sad back to topic, samo tako dalje meša! ako se izborimo da tekma na kipru bude odlučujuća cilj je dostignut! a već za mjesec dana bi mogli znati imamo li se čemu nadati za 2018
a sad back to topic, samo tako dalje meša! ako se izborimo da tekma na kipru bude odlučujuća cilj je dostignut! a već za mjesec dana bi mogli znati imamo li se čemu nadati za 2018
kaže Meša da Paragvajci žele igrat' s nama
More Paragvaj samo neka igraju u europi. Treba Vrancicu, Hajrovicu i Sunjicu dati sansu u prvih 11. Kao i Zecu/Mahmutovicu po poluvrijeme.
Medunjanin:Mozemo direktno na EP
Znamo da nas čeka još puno posla, ali na Evropsko prvenstvo možda možemo i direktno s jednog od prva dva mjesta u grupi, smatra fudbalski reprezentativac BiH Haris Medunjanin.
Fudbaler Deportiva pobjedu “zmajeva” nad Izraelom okarakterisao je kao ključni momenat u borbi za plasman u Francusku.
“Nakon što su Velšani pobijedili Belgiju, mi u narednoj utakmici moramo odigrati najmanje neriješeno u gostima protiv Belgijanaca. Tri boda koja smo osvojili protiv Izraela vratila su nas u igru. Evropsko prvenstvo još je daleko, ali sada su stvari sasvim dugačije”, rekao je Medunjanin.
NN: Šta se promijenilo?
MEDUNJANIN: Pobjedom u Zenici smo se željeli uključiti u trku za treće mjesto, odnosno baraž, a ispada da se sada čak možda možemo boriti za prve dvije pozicije. Nama je susret s Izrelom bio prekretnica. Poraz, pa čak i remi značili bi vjerovatno kraj nadanja, dok sada ispada da je moguć i direktan plasman.
NN: Koliko vam je ta činjenica stvarala pritisak?
MEDUNJANIN: Trudili smo se i mislim da smo uspjeli pobijediti psihološku barijeru u tom smislu. Čak i kada smo primili gol nismo ni u jednom trenutku bili u panici ili strahu da nećemo uspjeti preokrenuti u našu korist. Naprotiv, ekspresno smo odgovorili sa dva gola, a nastavak utakmice potpuno je bio u znaku naše igre.
NN: Žalite li što se Vi niste upisli u listu strijelaca?
MEDUNJANIN: Bio sam nekoliko puta u dobroj prilici. Kad sam mogao šutiro sam, ali to nema veze. Postigli smo tri gola. To je bilo dovoljno za pobjedu i nije bitno jesam li ja bio strijelac ili neko drugi. Krajnji ishod se bilježi.
NN: Je li se ekipa lako prilagodila radu s novim selektorom?
MEDUNJANIN: Mislim da to najbolje pokazuju rezultati. Drago mi je da se i konkurencija pojačava dolaskom nekin novih igrača. Višća je ovoga puta bio starter i na najbolji način iskoristio priliku. Širina u igračkom kadru uvijek je dobrodošla.
NN: Šta očekujete 2. septembra protiv Belgije?
MEDUNJANIN: Mislim da smo prošli petak na najbolji način pokazali kakve su naše mogućnosti i kakva je naša snaga. Porazi i padovi su sastavni dio sporta. Bitno je smoći snage podići se i vratiti se na pravi kurs. Mi smo bili u krizi u početku kvalifikacija, ali mislim da smo protiv Izraela na najbolji način pokazali da je to prošlost.
Mesa je njih nanovo vaspitao majke mi moje.Da je Pape i sad selektor oni bi se udarali nogom u dupe i govorili da je baraz uspjeh .Kritikovao sam ga za Salihovica i Stilica ali covjeka treba pohvaliti sto se motivacije igraca tice, sa Safetom smo sto se toga tice bili u qrcu.
Znamo da nas čeka još puno posla, ali na Evropsko prvenstvo možda možemo i direktno s jednog od prva dva mjesta u grupi, smatra fudbalski reprezentativac BiH Haris Medunjanin.
Fudbaler Deportiva pobjedu “zmajeva” nad Izraelom okarakterisao je kao ključni momenat u borbi za plasman u Francusku.
“Nakon što su Velšani pobijedili Belgiju, mi u narednoj utakmici moramo odigrati najmanje neriješeno u gostima protiv Belgijanaca. Tri boda koja smo osvojili protiv Izraela vratila su nas u igru. Evropsko prvenstvo još je daleko, ali sada su stvari sasvim dugačije”, rekao je Medunjanin.
NN: Šta se promijenilo?
MEDUNJANIN: Pobjedom u Zenici smo se željeli uključiti u trku za treće mjesto, odnosno baraž, a ispada da se sada čak možda možemo boriti za prve dvije pozicije. Nama je susret s Izrelom bio prekretnica. Poraz, pa čak i remi značili bi vjerovatno kraj nadanja, dok sada ispada da je moguć i direktan plasman.
NN: Koliko vam je ta činjenica stvarala pritisak?
MEDUNJANIN: Trudili smo se i mislim da smo uspjeli pobijediti psihološku barijeru u tom smislu. Čak i kada smo primili gol nismo ni u jednom trenutku bili u panici ili strahu da nećemo uspjeti preokrenuti u našu korist. Naprotiv, ekspresno smo odgovorili sa dva gola, a nastavak utakmice potpuno je bio u znaku naše igre.
NN: Žalite li što se Vi niste upisli u listu strijelaca?
MEDUNJANIN: Bio sam nekoliko puta u dobroj prilici. Kad sam mogao šutiro sam, ali to nema veze. Postigli smo tri gola. To je bilo dovoljno za pobjedu i nije bitno jesam li ja bio strijelac ili neko drugi. Krajnji ishod se bilježi.
NN: Je li se ekipa lako prilagodila radu s novim selektorom?
MEDUNJANIN: Mislim da to najbolje pokazuju rezultati. Drago mi je da se i konkurencija pojačava dolaskom nekin novih igrača. Višća je ovoga puta bio starter i na najbolji način iskoristio priliku. Širina u igračkom kadru uvijek je dobrodošla.
NN: Šta očekujete 2. septembra protiv Belgije?
MEDUNJANIN: Mislim da smo prošli petak na najbolji način pokazali kakve su naše mogućnosti i kakva je naša snaga. Porazi i padovi su sastavni dio sporta. Bitno je smoći snage podići se i vratiti se na pravi kurs. Mi smo bili u krizi u početku kvalifikacija, ali mislim da smo protiv Izraela na najbolji način pokazali da je to prošlost.
Mesa je njih nanovo vaspitao majke mi moje.Da je Pape i sad selektor oni bi se udarali nogom u dupe i govorili da je baraz uspjeh .Kritikovao sam ga za Salihovica i Stilica ali covjeka treba pohvaliti sto se motivacije igraca tice, sa Safetom smo sto se toga tice bili u qrcu.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Medo dijeli pljuske Papketu
Znaci sve nase sumnje su potvrdjene, kod Safeta je bio totalni cirkus i samo nas daleko jaci igracki kadar u odnosu na rivale spasio.– Treninzi kod novog selektora su itekako drugačiji, jači. Prije bismo došli i igrali samo “ševe”, a ukoliko se na to nadoveže činjenica da nisi standardan u klubu, onda je to premalo za nešto ozbiljno. Sada se osjeti razlika u pristupu utakmici, što je itekako bitno za nas igrače.
– Sada, kada dođemo na trening sve izgleda mnogo ozbiljnije. Počev od čunjeva, štapova i svega što i treba da bude na treningu. Treneri dođu ranije i postave sve, a na nama je da ih slušamo. Radili smo niz analiza – gledali loše strane Izraelaca, dobre strane, a ranije se nismo previše brinuli o protivniku, već isključivo o nama. Sada je sve drugačije, smatra Medunjanin, koji o Baždareviću ima samo riječi hvale.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igrali ševe sa Calom i Pajom i rokali na male, zatim bi otišli na srneća ledja i počastili djevojke koka kolom.
Mesa spasitelju, dao si izgubljenim još jednu šansu.
Mesa spasitelju, dao si izgubljenim još jednu šansu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Znate sta meni nije jasno? Zasto Medunjanin i ostali nisu pricali nista za vrijeme Safetovog mandata.Sve divno, atmosfera u svlacionici super a kad covjek ode onda tek se pocele neke stvari otkrivati.Da nije dobio otkaz i dalje bi vrtili istu pricu bez obzira sto je na kontu 2 boda.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Brazzzoo123, Confiance, Cwirek, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Rimes87, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 93 gosta.