FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Zašto ovog novaka iz valencije gurati u prvu postavu,on je tu kao zamjena alabi,eventualno riberiju,on je još ne dokazan i nepoznanica ,on i benatija trebaju prvo da se okale spoznaju sistem i pravila giganta ne sporim kvalitet,.ne znam šta je sa riberijem da li je ozljedjen,treniral. On bi trebao ove sezone da odradi na nivou.robne i muller wow exstra klassa,oni su nam trenutno top.
VOLIM BAYERN
isakovich je napisao/la:Zašto ovog novaka iz valencije gurati u prvu postavu,on je tu kao zamjena alabi,eventualno riberiju,on je još ne dokazan i nepoznanica ,on i benatija trebaju prvo da se okale spoznaju sistem i pravila giganta ne sporim kvalitet,.ne znam šta je sa riberijem da li je ozljedjen,treniral. On bi trebao ove sezone da odradi na nivou.robne i muller wow exstra klassa,oni su nam trenutno top.
ribac se vraca protiv stutgarta
raja iskreno cemu ovloiko podjebavanje mance onako iskreno ,imajte mao respketa ipak je to jedan od velikana ma u kakvoj god se situaciji trenutno nalazi .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
United glavna tema sprdancije, bilo to u vezi rezultata ili transfera, tacno su nisko pali ali ce se oni vratiti to je ocigledno.
Nekako mi zao sto se sa Alonsom zavrsi ovako brzo, bas kao grom iz vedra neba.
Vise bih volio da se to malo razvuklo ali sta je tu je.
Dakle, kupuje se trenutni uspjeh tako da se s pravom ocekuje LP-a u naredne dvije godine, Klare?
Nekako mi zao sto se sa Alonsom zavrsi ovako brzo, bas kao grom iz vedra neba.
Vise bih volio da se to malo razvuklo ali sta je tu je.
Dakle, kupuje se trenutni uspjeh tako da se s pravom ocekuje LP-a u naredne dvije godine, Klare?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jos sat vremena do tog izvlacenje jel, sretno navijaci, sretno igraci
sretno Robbenu i Neueru nasem
Sto se tice parova, mislim da bi mogli dobiti ovakvu grupu
BAYERN MUNCHEN
Manchester City
Ajax
Anderlecht
Xabi znaci u Minhenu na pregledu, fino finoo
Vidim neko spominje mladost Bayerna, kak ce biti utusena, ali mislim da i nece bas, jer dobivat ce Rode svoju sansu, a Gaudino tek 17 ne da je mlad vec je premlad, ko da gledam da ce se Hojbjerg gurati na bok da mjenja Lahma eventualno..
Samo Bernat ce morat manje dobivat prilike, Alaba mora na beka tamo, gdje ces ga u sredinu gurat .. Sto nekih zamisli, no mislim da ce dobro ispast na kraju !
Sto se tice parova, mislim da bi mogli dobiti ovakvu grupu
BAYERN MUNCHEN
Manchester City
Ajax
Anderlecht
Xabi znaci u Minhenu na pregledu, fino finoo
Samo Bernat ce morat manje dobivat prilike, Alaba mora na beka tamo, gdje ces ga u sredinu gurat .. Sto nekih zamisli, no mislim da ce dobro ispast na kraju !
FC Bayern !!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;

Welcome i njemu
Najjača stvar kako se za kratko vrijeme priče promijeniše. Dok su Realovci dizali u nebesa Xabija, "naši" nisu dali na Kroosa. Sad potpuno iste priče, samo uloge zamijenjene
Jeste malo stariji ali i dalje je to Xabi, vrijeme će pokazati šta nam donosi ovaj transfer.

Welcome i njemu
Najjača stvar kako se za kratko vrijeme priče promijeniše. Dok su Realovci dizali u nebesa Xabija, "naši" nisu dali na Kroosa. Sad potpuno iste priče, samo uloge zamijenjene
Jeste malo stariji ali i dalje je to Xabi, vrijeme će pokazati šta nam donosi ovaj transfer.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dos'o coj'k da uzme jos uvijek jednu ligu prvaka i da sa stilom zavrsi karijeru. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Xabiju zelim srecu do kraja karijere i sve pobjede osim protiv Madrida, 20 milja za dvije godine je strasan novac.
Treneru nisu ostavljena opravdanja ,da li ce ispuniti ocekivano cemo da vidimo..
Treneru nisu ostavljena opravdanja ,da li ce ispuniti ocekivano cemo da vidimo..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Xabiju zelim srecu do kraja karijere i sve pobjede osim protiv Madrida, 20 milja za dvije godine je strasan novac.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- bavaracmujo
- Kontakt:
Do sad sam se nekako tjesio zbog peponje i trazio opravdanja u vidu pa tesko mu je mozda mu pojedini igraci nisu po zelji, nemaju kvalitet za njegove taktike ovo ono al sad definitivno ima sve, otjero je mandju prodo krosa i doveo 4 zemljaka po svojoj zelji, sad je pod moranjem salatara i put u berlin, doveo je tiaga to sam pozdravio mlad je talenat tehnicar itd, bernat bek nam treba dali da mjenja alibabu il da ovaj drugi igra neku dr poziciju al treba nam i to pozdravljam, rejna pa nemam neki komentar poseban i da nije doso nebi nista posebno propustali, mislim da je glupo pricat da je konkurencija nojeru jer to mu nebi bio trenutno petar ceh a ne rejna, eto dobra rezerva nista vise, e sad alonso svi koji prate igru zvanu fudbal mislim da znaju sta on moze i sta je osvojio u karijeri, definitivno samo moze koristit bayernu jer je nesto simbolicno placen u odnosu na pravu vrijednost. Pepe imas igrace po zelji imas jednu odlicnu sezonu iza sebe e sad je brate dragi red na jednu fantasticnu, usreci nas sve!
Evo nas u grupi E, da vidimo s kim još..
City
I CSKA opet, nemoj ista grupa ko prošle godine da bude xD
Roma
Benatia protiv svojih
Grupa smrti
City
I CSKA opet, nemoj ista grupa ko prošle godine da bude xD
Roma
Benatia protiv svojih
Grupa smrti
Zadnja izmjena: orionFCB, dana/u 28 avg 2014, 18:43, ukupno mijenjano 5 puta.
Opet ovi
Pa nije im dosta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa nije im dosta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Dakle u odnosu na proteklu sezonu Roma zamjenila Plzen...
Ocekujem isti scenarij kao protekle godine da Bayern vec nakon cetiri kola obezbijedi prolazak u 1/8 finala i da napravi taj jedan kiks u posljednjem kolu.
Ocekujem isti scenarij kao protekle godine da Bayern vec nakon cetiri kola obezbijedi prolazak u 1/8 finala i da napravi taj jedan kiks u posljednjem kolu.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 28 avg 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Benatia protiv svojih

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jao kad im razvijemo tika taku u sred Rima.
Ocekujem 12-14 bodova i prolaz.
Cudne odluke donosi Bajern.
Dozvolili su da ode Kros, igrac koji je mogao postati ikona Bajerna. Kao zamjenu dovode Cabija Alonsa koji lagano ide silaznom putanjom.
Cudno fakat....
Ova ekipa ima finih godina. Mozda bude falilo energicnosti u ovoj sezoni. Protiv Volfsburga je izgledalo tromo i traljavo.
Sreca pa je i Dortmund daleko od idealne situacije. Trebalo bi se desiti cudo da Bajern ispusti titulu.
Dozvolili su da ode Kros, igrac koji je mogao postati ikona Bajerna. Kao zamjenu dovode Cabija Alonsa koji lagano ide silaznom putanjom.
Cudno fakat....
Ova ekipa ima finih godina. Mozda bude falilo energicnosti u ovoj sezoni. Protiv Volfsburga je izgledalo tromo i traljavo.
Sreca pa je i Dortmund daleko od idealne situacije. Trebalo bi se desiti cudo da Bajern ispusti titulu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ooohoo hoo
grupica parekselans nema sta
Neko ocekuje opet nase ispadanje, kao one sezone kad smo bili u ovakvoj grupi samo sa Plzenom jos.. a onoo mi bar do finala doguramo
Bice dobrih tekmiii.. ja sam zadovoljan
grupica parekselans nema sta
Bice dobrih tekmiii.. ja sam zadovoljan
FC Bayern !!!!!
NIste imali srece. Ali eto, bundesliga nikada nije slabija bila, pa tu pokusajte nesto. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Nema opuštanja. Idemooo!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.