Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 00:21

DonCorleone je napisao/la:Hadzic i Vrsajevic nemaju kvalitet ni za prvih 15 igraca
Pitaj Lukakua i Origija ima li Hadžić kvalitet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 okt 2014, 00:22

calcio je napisao/la:http://goo.gl/jZujOn
Eto momciluci...covjek daje firmu onome ko se javi da je neko Safeta Susica potkupio...
Preuzmite Germaniju..ako imate vremena od foruma... :mrgreen:

Hadzic se odrekao EU papira da zaigra za BiH...jos pjeva himnu..jos dominira..veci Gazija od Spahica.. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :mrgreen:

Poslije Papeta ce biti pape,poslije Germanije ce biti Germanija...

slika
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 23 okt 2014, 00:22

Dok je Tino u Hajduku,biće i Avdija u repki :bih: Avdija ne može biti ni u prvih 30 igrača,da se na normalan način vrši selekcija.. koji back up igrač :facepalm:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 00:25

calcio je napisao/la:
Nema ni Sunjic kvalitet, tako su mi rekli prije 5-6 mjeseci. Pa covjek postade nas trenutno najbolji stoper.
Opet ponavljam, manite se gluposti. Igrac Sturma sigurno ima neki kvalitet, Vrsajevic je back up igrac kao sto je prije njega bio Maletic. Kada je on ostario, pozive je poceo dobijati Vrsajevic.
Niko ne osporava da ti igraci posjeduju neki kvalitet kao sto ti kazes. Osporava se njihov nedovoljan kvalitet za poziv medju nasih najboljih 15-18 igraca, dje oni realno nemaju mjesta. Vrsajevic nazalost NIJE back-up igrac, prestanimo samo sebe lagati, covjek je nastupao pored zdravog Mujdze u prvih II, a mi diskutujemo iznad da ne bi smio biti ni medju prvih 18. To su cinjenice.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 23 okt 2014, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 okt 2014, 00:25

Zukanovic,Stilic,danas Germanija... :zviz:

Who is next??

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 23 okt 2014, 00:26

Juventinisimo je napisao/la: Eto momciluci...covjek daje firmu onome ko se javi da je neko Safeta Susica potkupio...
Eto je njemu sad :D Sad je neće niko :rol:

Jer ovaj naš portal objavi sljedeće :

FIFA menadžere poslala u historiju

Od 1. aprila 2015. godine menadžeri više neće postojati. Zamijeniće ih odabrani posrednici, kojima neće biti potrebna službena licenca izdata od strane FIFA-e.

:bih:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 okt 2014, 00:28

.
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 23 okt 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 00:29

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Hadzic i Vrsajevic nemaju kvalitet ni za prvih 15 igraca
Pitaj Lukakua i Origija ima li Hadžić kvalitet.
Ja pratim fudbal otvorenih ociju i tvrdim da Hadzic nece nikada biti stoper, jer nema koncepciju ni kapacitet da to ikada postane. On jednostavno NEMA kvalitet ni da bude medju prvih 15 igraca, a kamoli sta vise. Ovo sto mi improvizujemo je ruski rulet i kostace nas prije ili kasnije veoma vaznih bodova. Ne budi naivan, on je sve ali nije stoper ;) . Odigrao je korektno, jer mu je nivo odgovornosti sveden na minimum.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 okt 2014, 00:32

rishaaa je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la: Eto momciluci...covjek daje firmu onome ko se javi da je neko Safeta Susica potkupio...
Eto je njemu sad :D Sad je neće niko :rol:

Jer ovaj naš portal objavi sljedeće :

FIFA menadžere poslala u historiju

Od 1. aprila 2015. godine menadžeri više neće postojati. Zamijeniće ih odabrani posrednici, kojima neće biti potrebna službena licenca izdata od strane FIFA-e.

:bih:
Onda se ne brinem za buducnost...kad forumasi preuzmu sve u svoje ruke... :thumbup: :mrgreen:

slika

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 23 okt 2014, 00:34

Juventinisimo je napisao/la:
Onda se ne brinem za buducnost...kad forumasi preuzmu sve u svoje ruke... :thumbup: :mrgreen:

slika
A iskreno i nije mu neka firma :rol: Nikog prodali nisu,bankrot i s Fifom i bez nje :kafa:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 okt 2014, 00:35

2/9
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 okt 2014, 00:37

avenija je napisao/la:2/9
slika

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 okt 2014, 00:39

imekorisnicko je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti na sljedeća pitanja

1. Da li su svi igrači te neke agencije nužno loši?
2. Da li su se Tino i Hadžić pokazali kao igrači koji su značajno ispod ostalih u reprezentaciji tj. kao igrači koji jednostavno nisu u stanju igrati na nivou Welsa i Belgije?

Po meni,u vezi njih dvojice (osim što je Tini Safet amidža pa je očekivano pod lupom) ne treba upitno biti iz koje su agencije došli u reprezentaciju nego kada, potpuno mi je bzvz da su išli na SP a da nisu odigrali ni jednu kvalifikacionu. Isto tako ako se malo podsjetite za vrijeme Safeta je bilo igrača koji su jednostavno odmah se osramotili i pokazali da nisu taj nivo i poziv više nikad nisu dobili ( Izuzev možda Vršajevića). Alternative koje se navode ovoj dvojici a i nekim drugim igračima mogu biti bolji od navedenih a i ne moraju. Jednostavno niko ne može garantovat da bi i Štilić i Cocalić bili bolji od Tine i Hadžića mada i ja navijam za ovu prvu dvojicu.

Što se rezultata tiče, govorimo o najuspješnijem treneru reprezentacije i pitanje je samo do kada zbog svog rezultata odnosno odlaska na SP ima kredita, po meni to bi trebalo da bude do Izraela,dakle ili pobjeda ili noga i to je to.
??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 okt 2014, 00:41

DonCorleone je napisao/la:i kostace nas prije ili kasnije veoma vaznih bodova
Bodova su nas koštale i puno veće face od Hadžića. Te priče o nivou odgovornosti pričaj rishi i sličnima, meni nemoj. Zna se kakav je nivo odgovornosti na poziciji stopera i tu nema izmišljanja tople vode. Odigrao je korektno jer je poštovao taktiku, igrao školski, bez mnogo pametovanja i mudrovanja, samim tim automatski i bez rizika. Nije umislio da je Nesta, pa da malo gradi loptu, radi poteze viška, razigrava, kao njegov stariji kolega, koji nas je upravo zbog tog bezobrazluka i bahatosti na terenu uništio mnogo puta.

Nema ništa ljepše nego kad vidiš stopera da bez razmišljanja pošalje loptu u zadnji red tribina i dobije na vremenu da se njegovi saigrači vrate i namjeste u formaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 00:42

imekorisnicko je napisao/la: Što se rezultata tiče, govorimo o najuspješnijem treneru reprezentacije i pitanje je samo do kada zbog svog rezultata odnosno odlaska na SP ima kredita, po meni to bi trebalo da bude do Izraela,dakle ili pobjeda ili noga i to je to.

Jeste on najuspjesniji, jer mi uspjeha nikada nismo ni imali :rol: . Samo je pitanje veliko da li je on uopste bio uspjesan kada se uporedi kadar kojim je raspolagao naspram rezultata na SP-u.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 00:45

Virtu4l je napisao/la: Nema ništa ljepše nego kad vidiš stopera da bez razmišljanja pošalje loptu u zadnji red tribina i dobije na vremenu da se njegovi saigrači vrate i namjeste u formaciji.
Jah, bas vala, kao sto je to hladnokrvno rijesio sa Drogbom, a ovaj se pristojno zahvalio. Bice toga jos, mani se suplja posla i njega na stoperu. Ovo sto mi gledamo je jadno da ne moze biti jadnije, strijepim pri svakim napadom a mislim da ni tebi nije drugacije ;) .

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 okt 2014, 00:47

to isto sad odvoji se katalonja, i pola tima barcelone, espanjola i dosta ostalih katalonaca dobije pravo da igra za katalonju, trener ih plasira na svjetsko i kazu da je on gigant!

čovječe, sušić je imao prvih bar 10 od 11 iz top 5 liga, i da ne plasira u grupi gdje su grci i slovaci glavni kandidati..
najlošija kvalifikaciona grupa svih vremena!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 00:48

Rusilac je napisao/la:Placenici,kad neki Darko Smoljan kaze da je Safet Susic olicenje postenja i morala to nije nikakav argument vec samo njegovo licno misljenje.
Radi li Sead za Germaniju jos ili ne je trivijalna stvar,sustinska je da li on gura svoje ili necije druge igrace u reprezentaciju zbog licnih interesa.Odgovor je da.
Taman bi bilo da Smoljan,Sead i Safet vama javno priznaju da koriste reprezentaciju za vlasite interese,koja jos mafija na svijetu to radi.I vama su argumenti da konstatujete kako je u reprezentaciji sve cisto zato sto je Sead rekao da nema svojih igraca u reprezentaciji,sto je Smoljan rekao da je Safet postenjacina i da Sead vise ne radi za Germaniju?

Kad bi oni priznali i javno rekli vi bi tek tada povjerovali :lol: :lol:

Igraci koji su zbog licnih interesa selektora i njegovog brata u reprezentaciji su:Vršajević,Šunjić,Vranješ,Hadzić,Sušić,Višća,Cimirot,Kvesić,Dujkovic.To je 9 od 23 igraca.
Ranije su bili Zahirovic i Kvrzic.
Nisu svi igraci Seada Susica,Smoljana i Germanije,to i nije sustina,sustina je da su tu menadzerskom stelom,odnosno zbol licne imovinske koristi brace Susic.
Neki pricaju i da su Bešić i Prcić na kraju ipak morali popustiti i pristati na uslove kriminalne brace.Ako je istina ovo sto pricaju pola reprezentacije su igraci od kojih kriminalna braca imaju licnu korist.Neki od njih zaista zasluzuju da su na spisku ali to ne ponistava cinjenicu da su morali dati mito da bi se tu nasli.

Te seljacke finte,nisam ja majkemi lopov niko normalan nece popusiti jer stvarno stanje kaze drugacije.
Ko da je problem rijesiti se tih formalnosti i reci evo formalno ja sam cist,to politicari godinama rade.

Svi se sjecamo kako su kriminalci sklonili Tina Susica sa liste igraca Germanije misleci da su time rijesili problem.Formalno nije clan Germanije ali sustinski je najsigurniji igrac u prvih 11,sigurniji od Dzeke.

E dragi placenici,jadni su vam pokusaji kao i vi sami.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 23 okt 2014, 00:49

Virtu4l je napisao/la: Nema ništa ljepše nego kad vidiš stopera da bez razmišljanja pošalje loptu u zadnji red tribina i dobije na vremenu da se njegovi saigrači vrate i namjeste u formaciji.
Tako igraju oni štoperi s Grbavice,pa dođe Metalurg Skopje i pošalje ih s Koševa kući :rol:
EMIR SPAHIĆ JE DINGOSPO NA MJESTU ŠTOPERA :bih:
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 23 okt 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 okt 2014, 00:50

DonCorleone je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la: Što se rezultata tiče, govorimo o najuspješnijem treneru reprezentacije i pitanje je samo do kada zbog svog rezultata odnosno odlaska na SP ima kredita, po meni to bi trebalo da bude do Izraela,dakle ili pobjeda ili noga i to je to.

Jeste on najuspjesniji, jer mi uspjeha nikada nismo ni imali :rol: . Samo je pitanje veliko da li je on uopste bio uspjesan kada se uporedi kadar kojim je raspolagao naspram rezultata na SP-u.
Upravo tako, prvi uspjeh ili prvi pravi uspjeh smo ostvarili pod njegovim vodstvom. Jesmo dobra reprezentacija ali nismo Brazil. Nije nas Azerbejdžan izbacio sa SP nego Nigerija koja isto nije Brazil ali nije ni baš takva talašika(kao da je neko čudo da Nigerija pobjedi BiH).Istina da je taktika bez krila bila čudna al mi smo bez krila i Grčku pobjedili i fenomenalno odigrali kvalifikacije. Jednostavno, historijski plasman na SP, 3 pristojno odigrane utakmice. Da se moglo proći,moglo se,ali falilo je malo iskustva,znanja,pa i sreće, ništa čudno za debitanta i nikakva katastrofa a vala nije i neki neuspjeh.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.