Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

JohnCleese
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JohnCleese » 09 maj 2016, 18:21

MortemHz je napisao/la:slika
Ovo šaranje po planinama iznad Mostara zadnjih mjesec dana samo nas upozorava da se blize izbori, a oni se dole polako zatvaraju u torove :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Jos kad ovo nasi trostrani mediji prenesu dobijam ovakav dojam : "Mostar je spreman za glasanje a vi??? "
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 maj 2016, 18:40

slika

Vole nas, ne vole nas, vole nas, ne vole nas..
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 09 maj 2016, 18:59

Samo sam uvjeren da da ni jedan ni drugi grb veze nemaju sa izborima,u Mostaru nece bit izbora nažalost !

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 maj 2016, 19:04

jovanmaksimovic je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Sarajevo Vs Olimpic, dosada 21 susret, 2 pobjede Olimpica, 3 nerijesene i 16 pobjeda Sarajeva.

Zeljo Vs Olimpic, dosada 22 susreta, 2 nerijesena, i 20 pobjeda Zelje.

Ukupno sa ova dva kluba dosada 43 susreta, 5 nerijeseni, 2 pobjede i za aplauz 36 poraza.

:guz: :guz: :guz: :guz:
vidis da se trude... nije lako protiv starije brace... ipak 2 pobjede i 5 remija je odlican uspjeh za ovog 23 godisnjeg, jos zelenog, djecaka...

a sto nisi stavio statistiku protiv slavije... protiv starog dede sarajeva... :cool:
Nije tema Slavija vec Olimpic :)
NK Široki Brijeg

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 09 maj 2016, 19:05

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 09 maj 2016, 19:52

JohnCleese je napisao/la:
espresso je napisao/la:Tuzlaci ne bi vam bilo loše drugi put prije konzumacije određenog proizvoda, pročitati upozorenje na istom. Hvala i vidimo se u subotu. Imate čast što dolazite na megdan prvaku Bosne i Hercegovine :bih: :bih: :bih:

slika
Sretan ti 9. maj Dan pobjede nad fasizmom, dan kada su nacisti kapitulirali
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 09 maj 2016, 19:59

MortemHz je napisao/la:

slika
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2016, 20:02

Rigoletto je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

slika
:bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 maj 2016, 20:05

UltrasNotRed je napisao/la:]

Moze sve, previse je kiksao Kolinger, reputacija koju danas ima Zagreb je nula. Medic ga drzi i sve je moguce, latergija je u Zagrebu, mali Bevab bi isto napustio, a ovaj ga ne pusta. Oni tesko mogu postici cijenu koju idiot trazi. Cak mi je i Zrinjski dobra opcija. Izlazak na veliku scenu su i kvalifikacije, svakom igracu je igranje u Europi izazov, bilo to iz BiH ili Malte, tu mozes imati i srece, najveca prilika za dokazivanjem. Zrinjski danas ima roster u kojem ima dosta igraca sa iskustvom igranja u Europi, mogli bi mozda i proci to pretkolo uz malo srece. Puno stvari se treba poklopiti, od golmana do sudjenja. Vjerujem da mogu nesto napraviti uz par dobrih pojacanja. Oni su izrazito defanzivna ekipa, to prolazi. Dugo u BiH jedna toliko defanzivno orijentirana ekipa nije bila prvak, to je dobro za Euro kvalifikacije.
Nemoguće da ta dva igrača dođu u Zrinjski. Niti Zrinjski ima novac da ih plati, niti bi htijeli igrati ovdje vjerovatno. Hajduk, prvi ako zeliš, želi Bobana npr. kao i većina prvoligasa u HNL-u, isto vrijedi i za Kolingera. Ljudi kod nas ne shvataju da su to igrači sa HR putovnicom i puno im je lakse naći angazman jer ne pune kvotu stranaca u europskim ligama. Bas sam se danas pitao kako se ljudi primaju na ovo tvoje, mislio sam da se zajebaješ.... Niti bi te iste Medić pustio bez novaca jer planiraju pokriti sezonu na njima.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 09 maj 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 09 maj 2016, 20:06

:rol:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2016, 20:14

Kako Fukare sebi prave bespotrebne konflikte i negativnu atmosferu pred najvecu utakmicu u historiji kluba, ne mogu da vjerujem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 09 maj 2016, 20:29

maxmore je napisao/la:
pUltrasNotRed je napisao/la:]

Moze sve, previse je kiksao Kolinger, reputacija koju danas ima Zagreb je nula. Medic ga drzi i sve je moguce, latergija je u Zagrebu, mali Bevab bi isto napustio, a ovaj ga ne pusta. Oni tesko mogu postici cijenu koju idiot trazi. Cak mi je i Zrinjski dobra opcija. Izlazak na veliku scenu su i kvalifikacije, svakom igracu je igranje u Europi izazov, bilo to iz BiH ili Malte, tu mozes imati i srece, najveca prilika za dokazivanjem. Zrinjski danas ima roster u kojem ima dosta igraca sa iskustvom igranja u Europi, mogli bi mozda i proci to pretkolo uz malo srece. Puno stvari se treba poklopiti, od golmana do sudjenja. Vjerujem da mogu nesto napraviti uz par dobrih pojacanja. Oni su izrazito defanzivna ekipa, to prolazi. Dugo u BiH jedna toliko defanzivno orijentirana ekipa nije bila prvak, to je dobro za Euro kvalifikacije.
Nemoguće da ta dva igrača dođu u Zrinjski. Niti Zrinjski ima novac da ih plati, niti bi htijeli igrati ovdje vjerovatno. Hajduk, prvi ako zeliš, želi Bobana npr. kao i većina prvoligasa u HNL-u, isto vrijedi i za Kolingera. Ljudi kod nas ne shvataju da su to igrači sa HR putovnicom i puno im je lakse naći angazman jer ne pune kvotu stranaca u europskim ligama. Bas sam se danas pitao kako se ljudi primaju na ovo tvoje, mislio sam da se zajebaješ.... Niti bi te iste Medić pustio bez novaca jer planiraju pokriti sezonu na njima.
Da, samo bi sve moglo otici na arbitrazu, Medic moze raditi s njima sto zeli. Kolinger je vrlo lose igrao cijelu sezonu i uopce nije nemoguce da dodje u Zrinjski. Boban poslije ozljede nije slican sebi, sve je otvoreno. Nije sigurno al'velika je vjerojatnost da se stvara jedan veliki Zrinjski. Navodno ce i Vinko Begovic jedan od najjacih poslovnih ljudi u HR ucestvovati u izgradnji velikog Zrinjskog. Zele dominaciju.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 maj 2016, 20:30

Sabinho je napisao/la:Kako Fukare sebi prave bespotrebne konflikte i negativnu atmosferu pred najvecu utakmicu u historiji kluba, ne mogu da vjerujem.
Možda je loš tajming,ali su opravdano ljuti.
Nisam dio te ultra furke i slažem se da klub ne treba biti u ropstvu navijača,ali je neuobičajeno da bilo koja individua sebi da za pravo da zabrani igračima pozdravljanje vlastite publike.Po meni je uzeo fursata,fudbal se između ostalog igra za publiku.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 09 maj 2016, 20:37

narodniheroj je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kako Fukare sebi prave bespotrebne konflikte i negativnu atmosferu pred najvecu utakmicu u historiji kluba, ne mogu da vjerujem.
Možda je loš tajming,ali su opravdano ljuti.
Nisam dio te ultra furke i slažem se da klub ne treba biti u ropstvu navijača,ali je neuobičajeno da bilo koja individua sebi da za pravo da zabrani igračima pozdravljanje vlastite publike.Po meni je uzeo fursata,fudbal se između ostalog igra za publiku.
upravu je bar po meni, yebo takve navijace pisaj ih i nije nikakva razlika ni na drugim stadionima, cak ne moras izgubit tekmu u toku tekme kod nerjesenog se isto grozne stvari mogu cuti a tek na kraju kad kisas
u cijeloj bih je tako, iskreno kod zelje je napredak primjetan bar meni koji sam tu te tekme pa nakon zrinjskog npr. jbg bila je normalna atmosfera, jbg raja ne razumije da se nekad mora igrat i x nekad i izgubit, kod nas ako ne pobjedis yebu ti majku, nema veze sto igras protiv nekad i jace ekipe od sebe razmisljanje je isto kao da igras protiv 11 amatera ;)

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 09 maj 2016, 20:47

Ja samo čekam da još Vatikan okrive za domaći poraz od Drine. Sve ostale su već okrivili, osima sebe naravno.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 maj 2016, 20:49

Da se ne lažemo, nezamislivo je i kod nas i kod pitara da bilo koji pojedinac iz kluba zabrani igračima dolazak pred tribinu a takođe ako bi se slučajno to i desilo, taj neko imaginarni bi na taj način proglasio rat navijačima.
Ali da ne bih bio pogrešno shvaćen,Azmira shvatam s obzirom da je svojom lovom digao Slobodu sa dna pa konta da može sve.Sa navijačima je trebao malo više taktike, pokazati im malo poštovanja, krenimo od sebe i bit će nam lakše shvatiti.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 maj 2016, 20:56

Ma to rade par retarda koji pisu neka saopstenja sa kojima ce mo mi lako na kraj..... a da je najveca utakmica u istoriji nije.....igrali smo mi tih finala i rekorderi smo u izgubljenim finalima kupa...jedno finale kupa smo izgubili od C.Zvezde u u ex YU a ostalih 6 u kupu BiH od kojih je vecina prodana od tadasnjih kriminalaca koji su vodili klub. Mislim da ovo finale napokon dobijamo....i nama i vama dobro ;).

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 maj 2016, 20:58

Skver je napisao/la:
Ma to rade par retarda koji pisu neka saopstenja sa kojima ce mo mi lako na kraj..... a da je najveca utakmica u istoriji nije.....igrali smo mi tih finala i rekorderi smo u izgubljenim finalima kupa...jedno finale kupa smo izgubili od C.Zvezde u u ex YU a ostalih 6 u kupu BiH od kojih je vecina prodana od tadasnjih kriminalaca koji su vodili klub. Mislim da ovo finale napokon dobijamo....i nama i vama dobro ;).
Znam sve ali nakon onakvog pada kluba, ovakva prilika za prvi trofej i ovakva situacija - sredjena po svim pitanjima, klub dise punim plucima ovo vam se desava. Nisu vam sigurno cista posla kod pojedinih navijaca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 maj 2016, 21:03

Pa normalno da nisu cista posla cim sebe stavljaju iznad kluba.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 maj 2016, 21:36

MortemHz je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

slika
:bih:
Tuga šta uradiše. Ako već rade nešto, nek urade kako treba, ovo ni na šta ne liči.. I odjednom zastavice na bulevaru, što li baš sada :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []