Rusilac je napisao/la:Vako prica ide.
Skupila se grupa odlicnih igraca i ljudi,Ćiro im usadio u glave pobjednicki mentalitet i ubijedio ih da su sposobni za velike stvari,oni se nalozili,zbili redove i pobjedjivali,izborili Brazil.
Lesinari raznih vrsta i profila nanjusili lovu i poceli razradjivati taktiku kako da svaki od njih dio te uspjesne price stavi i u svoj dzep.Pod lesinare spadaju razni tipovi,braca kriminalci,savez mafijasi,menadzeri,novinari....
Da se plan sprovede u djelo postojala je ozbiljna prepreka,tacnije dvije prepreke,jedna se zove Emir Spahic a druga Zvjezdan Misimovic.
Prvi je jedno vrijeme(uspjesno) drzao lesinare dalje od ekipe,dalje od konkretnog mijesanja i dok je to uspjevao mi smo ostvarili historijski uspjeh,plasman na SP u Brazilu.Kasnije vise nije mogao,popustio je pred strahovitim napadima,podmetanjima i lazima lesinara i oprostio se.
Drugi je bio smetnja utoliko sto je institucija koju niko ne bi imao mu.da posjesti na klupu.A na klupu je morao jer inace Tino Sven ne bi mogao biti neprikosnoveni clan prvih 11,ne pored njega zivoga jer njegova se pika i njega su se bojali.
Sad nemaju prepreka,svaki lesinar,u skladu sa svojim interesima,gura svog favorita i predlaze svoja rijesenja,svaki lesinar pokusava od brenda koji su napravili Spaha ,Miske i drugovi strpati koju pinku u svoj dzep,neko prodajom igraca,neko prodajom obraza,neko clankom za 100 maraka,neko pamfletima pranja brace i njihovog kriminala.
I to je ono sto zivimo danas,mafija je rasirena,umrezena i na svim vaznijim mjestima,pa cak i na forumima kao sto je ovaj imaju svoje placenike.
Ali kao i svako zlodjelo i ovdje su se stvari neplanirano iskomplikovale,racunali su da Kipar,Vels i slicne velesile mozemo pobijedjivati i sa njihovim privatnim igracima kao sto su Vrske,teletabis,Hadzic i slicni ali su se zestoko zaebali,cak ni te anonimuse ne mozemo pobijediti sa tim tarabama.
Zadnja nada im je Spahic,sad ga mole da se vrati da im spasi biznis jer nema biznisa ako nema rezultata.
Oni broje zadnje dane,to je sasvim sigurno ali ono sto je losa vijest za sve ljude koji vole ovu zemlju i koji,za razliku od ovih lesinara,njen interes stavljaju uvijek ispred svog licnog ,je ta da ce sa sobom u ponor odvesti i sve nade tih ljudi da ce njihova reprezentacija igrati na EP u Francuskoj.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Strepio sam i ja kad sam bio u tvojoj fazi, sad sam već rutiner, ali to dolazi sa stažomDonCorleone je napisao/la:strijepim pri svakim napadom a mislim da ni tebi nije drugacije.

P.S. Šta je bubnjaš, niko se više ne kači na tvoje postove, pa dupliraš... jbg, sam si kriv, ljudi su ipak shvatili

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Dobar alibi u slucaju neuspijeha,za prijasnje,a i slijedece selektore..naravno,ako vam bude odgovarao..DonCorleone je napisao/la:imekorisnicko je napisao/la: Što se rezultata tiče, govorimo o najuspješnijem treneru reprezentacije i pitanje je samo do kada zbog svog rezultata odnosno odlaska na SP ima kredita, po meni to bi trebalo da bude do Izraela,dakle ili pobjeda ili noga i to je to.
Jeste on najuspjesniji, jer mi uspjeha nikada nismo ni imali. Samo je pitanje veliko da li je on uopste bio uspjesan kada se uporedi kadar kojim je raspolagao naspram rezultata na SP-u.

Vaha je pred otkazom u sporu...eto prilike..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- plavipatriota
- Kontakt:
@rušilac
iako je to nadimak seada kolašinca, i ti ga zaslužuješ! svaka čast!
upravo suština je u tome, ljudi su ili toliko naivni i glupi pa povjeruju na riječ optuženika..
to isto pitaju na sudu ubicu jel ubio, ovaj kaže "nisam", i oni ga puste

iako je to nadimak seada kolašinca, i ti ga zaslužuješ! svaka čast!
upravo suština je u tome, ljudi su ili toliko naivni i glupi pa povjeruju na riječ optuženika..
to isto pitaju na sudu ubicu jel ubio, ovaj kaže "nisam", i oni ga puste

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad ce se ulogati sa drugim nickom i citarati i pohvaliti sam sebe.Virtu4l je napisao/la:
P.S. Šta je bubnjaš, niko se više ne kači na tvoje postove, pa dupliraš... jbg, sam si kriv, ljudi su ipak shvatili

Ups.... too late, vec je to uradio

Odlazi magarče yebala te srneća leđa. 

Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
- plavipatriota
- Kontakt:

jest jest, ja sam rusilac

e moji intelektualci! eto provjerite čisto veze postova između mene i tog nicka i samo će vam se sve reći..
uostalom, vi papetočmarolizači imate toliko "puno" argumenata da bi se moglo reći da je to ustvari sve ista osoba sa različitim nickovima

Danas je SIPA pohapsila dosta likova ,da se kladimo da niko od njih neće reći da je kriv,za ono za što ga terete 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- plavipatriota
- Kontakt:
aaa rusioce, jesi se rasirio, kako ti dozvole da napravis toliko nickovarishaaa je napisao/la:Danas je SIPA pohapsila dosta likova ,da se kladimo da niko od njih neće reći da je kriv,za ono što ga terete

druze, kazu mozes imat brdo para, al pamet se kupit ne moze.. treba ignorisati ove morone, sami će otići nakon toga!
Ovdje je ipak sustina,pa da ponovimo.U narednom periodu cu dopuniti paktom sa Dodikovcima i Bobanovcima koji zdusno podrzavaju ovakav razvoj situacije.Rusilac je napisao/la:Vako prica ide.
Skupila se grupa odlicnih igraca i ljudi,Ćiro im usadio u glave pobjednicki mentalitet i ubijedio ih da su sposobni za velike stvari,oni se nalozili,zbili redove i pobjedjivali,izborili Brazil.
Lesinari raznih vrsta i profila nanjusili lovu i poceli razradjivati taktiku kako da svaki od njih dio te uspjesne price stavi i u svoj dzep.Pod lesinare spadaju razni tipovi,braca kriminalci,savez mafijasi,menadzeri,novinari....
Da se plan sprovede u djelo postojala je ozbiljna prepreka,tacnije dvije prepreke,jedna se zove Emir Spahic a druga Zvjezdan Misimovic.
Prvi je jedno vrijeme(uspjesno) drzao lesinare dalje od ekipe,dalje od konkretnog mijesanja i dok je to uspjevao mi smo ostvarili historijski uspjeh,plasman na SP u Brazilu.Kasnije vise nije mogao,popustio je pred strahovitim napadima,podmetanjima i lazima lesinara i oprostio se.
Drugi je bio smetnja utoliko sto je institucija koju niko ne bi imao mu.da posjesti na klupu.A na klupu je morao jer inace Tino Sven ne bi mogao biti neprikosnoveni clan prvih 11,ne pored njega zivoga jer njegova se pika i njega su se bojali.
Sad nemaju prepreka,svaki lesinar,u skladu sa svojim interesima,gura svog favorita i predlaze svoja rijesenja,svaki lesinar pokusava od brenda koji su napravili Spaha ,Miske i drugovi strpati koju pinku u svoj dzep,neko prodajom igraca,neko prodajom obraza,neko clankom za 100 maraka,neko pamfletima pranja brace i njihovog kriminala.
I to je ono sto zivimo danas,mafija je rasirena,umrezena i na svim vaznijim mjestima,pa cak i na forumima kao sto je ovaj imaju svoje placenike.
Ali kao i svako zlodjelo i ovdje su se stvari neplanirano iskomplikovale,racunali su da Kipar,Vels i slicne velesile mozemo pobijedjivati i sa njihovim privatnim igracima kao sto su Vrske,teletabis,Hadzic i slicni ali su se zestoko zaebali,cak ni te anonimuse ne mozemo pobijediti sa tim tarabama.
Zadnja nada im je Spahic,sad ga mole da se vrati da im spasi biznis jer nema biznisa ako nema rezultata.
Oni broje zadnje dane,to je sasvim sigurno ali ono sto je losa vijest za sve ljude koji vole ovu zemlju i koji,za razliku od ovih lesinara,njen interes stavljaju uvijek ispred svog licnog ,je ta da ce sa sobom u ponor odvesti i sve nade tih ljudi da ce njihova reprezentacija igrati na EP u Francuskoj.
O vjestacima koji su dokazali da se Ljupko Petrovic nije ljubio sa Arkanom i da je sve fotomontaza vec da je,bezmalo,na Treskavici branio BiH suvisno je trositi rijeci.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 23 okt 2014, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
??imekorisnicko je napisao/la:??imekorisnicko je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti na sljedeća pitanja
1. Da li su svi igrači te neke agencije nužno loši?
2. Da li su se Tino i Hadžić pokazali kao igrači koji su značajno ispod ostalih u reprezentaciji tj. kao igrači koji jednostavno nisu u stanju igrati na nivou Welsa i Belgije?
Po meni,u vezi njih dvojice (osim što je Tini Safet amidža pa je očekivano pod lupom) ne treba upitno biti iz koje su agencije došli u reprezentaciju nego kada, potpuno mi je bzvz da su išli na SP a da nisu odigrali ni jednu kvalifikacionu. Isto tako ako se malo podsjetite za vrijeme Safeta je bilo igrača koji su jednostavno odmah se osramotili i pokazali da nisu taj nivo i poziv više nikad nisu dobili ( Izuzev možda Vršajevića). Alternative koje se navode ovoj dvojici a i nekim drugim igračima mogu biti bolji od navedenih a i ne moraju. Jednostavno niko ne može garantovat da bi i Štilić i Cocalić bili bolji od Tine i Hadžića mada i ja navijam za ovu prvu dvojicu.
Što se rezultata tiče, govorimo o najuspješnijem treneru reprezentacije i pitanje je samo do kada zbog svog rezultata odnosno odlaska na SP ima kredita, po meni to bi trebalo da bude do Izraela,dakle ili pobjeda ili noga i to je to.
Moli se Safet Sušić da poziva štopere koji ne igraju kao Emir Spahić!!! Prednost igračima Želje,koji su poznati kao igrači koji ne vole da razmišljaju,nego šalju loptu u zadnje redove tribina,a na kraju ispadnu od predstavnika iz MakedonijeVirtu4l je napisao/la: Nema ništa ljepše nego kad vidiš stopera da bez razmišljanja pošalje loptu u zadnji red tribina i dobije na vremenu da se njegovi saigrači vrate i namjeste u formaciji.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja mislim da ce biti nagodbi, to jest neki od njih ce propjevati i otpuziti druge da bi dobili manju kaznu. Ali kakve to veze ima sa temom?rishaaa je napisao/la:Danas je SIPA pohapsila dosta likova ,da se kladimo da niko od njih neće reći da je kriv,za ono za što ga terete

Nije problem da je Avdija taj treci ili cak kao sto ti kazes back up znaci rezervni bek. Odnosno jeste problem samo svaki selektor nazalost posebno na balkanu ima pravu na 3,4 igraca po svom izboru koja mozda nemaju kvalitet. Problem je sto je taj Avdija bio starter protiv Kipra ( prije Mujdze ) i sto su preko njegove strane pala oba gola. Kod prvog se je okrenuo od igraca kod centarsuta umjesto da je odnio i loptu i igraca. A kod drugog gola umjesto da je bio na beku on je bio 50m od gola. A i inace nije odigrao do sad jednu utakmcu da bi se moglo da kaze e jest dobro odigrao defanzivno odnosno zatvorio stranu a covjek ipak igra navodno beka.rishaaa je napisao/la: Avdija ne može biti ni u prvih 30 igrača,da se na normalan način vrši selekcija.. koji back up igrač
Momak od kad ti pratis ovaj forum pa na ta pitanja je odgovoreno kolko hoces puta ??imekorisnicko je napisao/la: ??
Ima jarane Calcio,kako nemacalcio je napisao/la:Ja mislim da ce biti nagodbi, to jest neki od njih ce propjevati i otpuziti druge da bi dobili manju kaznu. Ali kakve to veze ima sa temom?rishaaa je napisao/la:Danas je SIPA pohapsila dosta likova ,da se kladimo da niko od njih neće reći da je kriv,za ono za što ga terete

Po kojoj to logici,hvalit čovjeka koji tvrdi da te ne poznaje,a samim tim ne poznaješ ni ti njega

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 23 okt 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Susic ce se kajati sto je ikada bio selektor BiH, odnosno nisam siguran da ima i trunke karaktera da bih se kajao jer kako ce i imati i oci gleda naciju i laze. Susic je smrad obicni kojeg racku libo i za Bosnu i za repku, vjerujem da mu nije posla i lake love koju ubiire preko repke da bi Bosnu i dalje gledao iz Pariza.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Mislim da je istina negdje na sredini prijatelju. Odnosno krivo sam se izrazio nije sve bas tako crno bijelo.Cepi1981 je napisao/la:Susic ce se kajati sto je ikada bio selektor BiH, odnosno nisam siguran da ima i trunke karaktera da bih se kajao jer kako ce i imati i oci gleda naciju i laze. Susic je smrad obicni kojeg racku libo i za Bosnu i za repku, vjerujem da mu nije posla i lake love koju ubiire preko repke da bi Bosnu i dalje gledao iz Pariza.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 okt 2014, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Koliko ces se jos puta citiratiRusilac je napisao/la:Ovdje je ipak sustina,pa da ponovimo.U narednom periodu cu dopuniti paktom sa Dodikovcima i Bobanovcima koji zdusno podrzavaju ovakav razvoj situacije.Rusilac je napisao/la:Vako prica ide.
O vjestacima koji su dokazali da se Ljupko Petrovic nije ljubio sa Arkanom i da je sve fotomontaza vec da je,bezmalo,na Treskavici branio BiH suvisno je trositi rijeci.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ti si momak zaluto na ovaj forum.Ajax je napisao/la:Nije problem da je Avdija taj treci ili cak kao sto ti kazes back up znaci rezervni bek. Odnosno jeste problem samo svaki selektor nazalost posebno na balkanu ima pravu na 3,4 igraca po svom izboru koja mozda nemaju kvalitet. Problem je sto je taj Avdija bio starter protiv Kipra ( prije Mujdze ) i sto su preko njegove strane pala oba gola. Kod prvog se je okrenuo od igraca kod centarsuta umjesto da je odnio i loptu i igraca. A kod drugog gola umjesto da je bio na beku on je bio 50m od gola. A i inace nije odigrao do sad jednu utakmcu da bi se moglo da kaze e jest dobro odigrao defanzivno odnosno zatvorio stranu a covjek ipak igra navodno beka.rishaaa je napisao/la: Avdija ne može biti ni u prvih 30 igrača,da se na normalan način vrši selekcija.. koji back up igrač
Momak od kad ti pratis ovaj forum pa na ta pitanja je odgovoreno kolko hoces puta ??imekorisnicko je napisao/la: ??
A jesu napali ko hijene sa ovim accountima
Juventinisimo, trebas im na svakoj stranici postirati onu sliku sa karikaturama (forumasi = izrael
)
Safete legendo, drzi se! Ti si lafac, najbolji fudbaler BiH svih vremena, najbolji selektor BiH ikad, a ostao posten covjek. To je ono sto oni nikad nece postici. Pa normalno je da bude ljubomornih dusa.

Juventinisimo, trebas im na svakoj stranici postirati onu sliku sa karikaturama (forumasi = izrael

Safete legendo, drzi se! Ti si lafac, najbolji fudbaler BiH svih vremena, najbolji selektor BiH ikad, a ostao posten covjek. To je ono sto oni nikad nece postici. Pa normalno je da bude ljubomornih dusa.
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 23 okt 2014, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.