FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Momci koji su vam bili u Travniku sad u srijedu kad je kup bio, jesul plaćali kartu na ulaz u stadion?
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da sutra dolazi i pojačanje kalesijskog Mupa, čitavih 10 policajaca.
Čovječe, baš su ozbiljno shvatili.
Čovječe, baš su ozbiljno shvatili.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Da, darz88 je napisao/la:Momci koji su vam bili u Travniku sad u srijedu kad je kup bio, jesul plaćali kartu na ulaz u stadion?

Hvala na informacijihaver je napisao/la:Da, darz88 je napisao/la:Momci koji su vam bili u Travniku sad u srijedu kad je kup bio, jesul plaćali kartu na ulaz u stadion?5KM. I u ligi kad smo gostovali isto petica.

Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sta je ovo...dolaze prasinari iz kalesije,ovaj iz njemacke bit ce ekipa Fukara iz svedske....pa ludnica majke mi moje....ahahaha...ovi minderasi smisljaju urote...bit ce golemo sutra na Tusnju....haha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
a najjače što dolaze ovi "Manijaci" iz Živinica u Tuzlu da bodre svog Želju, a danas u Tuzli po školama i fakultetima hodali... 

Željo je klub koji ima navijače po cijeloj BiH i regionu tako da te to ne cudi, jednostavno kod nas su dobrodošli svi koji vole Želju, nije bitno gdje žive. Vi bi isto mogli imati jaku bazu u TK ali vi se ponašate tako da odbijate te ljude od Slobode..coelho41 je napisao/la:a najjače što dolaze ovi "Manijaci" iz Živinica u Tuzlu da bodre svog Želju, a danas u Tuzli po školama i fakultetima hodali...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Komsije evo igraca Zelje u Lukavcu
20 km razbijanje prozora gdje im je napadac
10 km razbijanje prozora gdje su im bekovi
7 km vrijedjanje na klupskoj osnovi
Akcija traje do sutra,za sve ostalo preko PM-a
20 km razbijanje prozora gdje im je napadac
10 km razbijanje prozora gdje su im bekovi
7 km vrijedjanje na klupskoj osnovi
Akcija traje do sutra,za sve ostalo preko PM-a
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
istina je uvijek negdje na pola, tako da je istina to što si ti napisao, ali je istina i da su ti momci izgubili identitetŽeljooooo je napisao/la: Vi bi isto mogli imati jaku bazu u TK ali vi se ponašate tako da odbijate te ljude od Slobode..

Sto se tice TK i USK situacija je ista.U Krajini se Jedinstvo najmanje voli,isto tako se "vole" sarajevski klubovi.Chinaglia je napisao/la: istina je uvijek negdje na pola, tako da je istina to što si ti napisao, ali je istina i da su ti momci izgubili identitetTuzla je centar TK, raja bi trebala biti okrenuta prema Slobodi, ipak ovdje se školuju, rade, itd
recimo, logično je da u Hercegovini vole Velež, u Krajini Jedinstvo, u TK pa i šire Slobodu, itd
ne znam kako neko s TK, Krajine, Hercegovine, može bodrit' sarajevske klubove, meni su takvi likovi skroz nejasni
valjda je logično da voliš bližnjeg svog, a ne nekog gdje je pitanje koliko si puta bio u Sarajevu kao gradu, a da ne pričam koliko puta si na tekmu otišao
kad pričam o TK, svi su tu krivi, ali sigurno i Sloboda koja nema rezultate, pa se onda raja sa TK poistovjećuje sa sarajevskim klubovima koji jelte imaju rezultate
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Većina ovoga što si napisao je glupost ne znam koju drugu adekvatniju riječ da napišem, npr. kako ti koji si iz BiH, možeš navijati za Lazio ? šta misliš da se onda cude navijači Lazia tome kako neki momak iz BiH može navijati za njihov klub. Svako voli i podržava ono što voli i što mu je srcu milo, pa tako i ljudi u TK,Hercegovini itd, navijaju za Želju možda jer ima rezultate, možda zato što im se sviđa neki igrač, trener, možda su im roditelji prenijeli tu naviku, razloga je mnogo a neki od tih Željinih navijača sa TK i aktivno dolaze na utakmice na Grbavicu i idu na gostovanja, ne znam da li se sjećaš ali i prije rata Željo je imao skupinu navijača iz Novog Sada koji su išli na Željine tekme, nama uopšte nije bitno odakle je ko ako on ili ona voli Želju.. znam da tema nije Željo al jbg poceli smo pricu o tome pa smo otišli u off..Chinaglia je napisao/la:istina je uvijek negdje na pola, tako da je istina to što si ti napisao, ali je istina i da su ti momci izgubili identitetŽeljooooo je napisao/la: Vi bi isto mogli imati jaku bazu u TK ali vi se ponašate tako da odbijate te ljude od Slobode..Tuzla je centar TK, raja bi trebala biti okrenuta prema Slobodi, ipak ovdje se školuju, rade, itd
recimo, logično je da u Hercegovini vole Velež, u Krajini Jedinstvo, u TK pa i šire Slobodu, itd
ne znam kako neko s TK, Krajine, Hercegovine, može bodrit' sarajevske klubove, meni su takvi likovi skroz nejasni
valjda je logično da voliš bližnjeg svog, a ne nekog gdje je pitanje koliko si puta bio u Sarajevu kao gradu, a da ne pričam koliko puta si na tekmu otišao
kad pričam o TK, svi su tu krivi, ali sigurno i Sloboda koja nema rezultate, pa se onda raja sa TK poistovjećuje sa sarajevskim klubovima koji jelte imaju rezultate
Ti si mi poznat sa teme o Mirzi Teletoviću čini mi se, rega si momak

sve najbolje
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
bez zle namjere,covjek kad te cita reko bi da pricas o desetinama hiljada ljudi...a gola istina je da zelju u prosjeku gleda 2,3 hiljade ljudi i to vam derbi sa pitama debelo popravi taj prosjek...mislim,nazalost je to tako...ove navijace po bih i regijiŽeljooooo je napisao/la:Željo je klub koji ima navijače po cijeloj BiH i regionu tako da te to ne cudi, jednostavno kod nas su dobrodošli svi koji vole Želju, nije bitno gdje žive. Vi bi isto mogli imati jaku bazu u TK ali vi se ponašate tako da odbijate te ljude od Slobode..coelho41 je napisao/la:a najjače što dolaze ovi "Manijaci" iz Živinica u Tuzlu da bodre svog Želju, a danas u Tuzli po školama i fakultetima hodali...

kako može biti glupost, kad TK ima Slobodu, Krajina ima Jedinstvo, Hercegovina ima Veleža, itd
tu veliku krivicu snose klubovi koji nemaju rezultate, pa onda na tekme ne dolaze ni momci iz gradova odakle su ti klubovi, a ne ovi iz okoline ..
da ti momci u svojoj okolini nemaju te klubove, onda neka bore koga žele, ali ovako mi je nejasno skroz
znači tebi bi bilo normalno da momci sa područja KS bodre Slobodu, Velež, Čelik, Jedinstvo, itd? e vidiš meni ne bi
ja garantujem da kad bi Sloboda stekla kontinuitet rezultata da bi se broj navijača Slobode na TK itekako uvećao .. igrala je Sloboda prijateljske tekme po okolini, valjda s ciljem da se privuku navijači, da se animira TK, da se bordi tuzlanski klub kako bi i trebalo biti

u pravu si kad kažeš da Želju gleda u prosjeku 3 hiljade ljudi ali moraš shvatiti da su to navijači, a simpatizere teško privlacimo u zadnje vrijeme jer nam je marketing loš, pitari npr. imaju propagandu boli glava .. ne možeš reći da je to u pet deka jer Želju i na gostovanju prati za naše uslove veliki broj ljudi, dok vi npr. odete u Bihać protiv najvećeg rivala u ligi i dođe vas 3, isto tako se osipam kad neko kaže liga je u pet deka, nije liga u pet deka jer bi onda i Drina da je tako mogla da je osvoji,ili Travnik ili neki klub iz donjeg dijela tabele,ipak postoji razlika u kvalitetu..staragarda je napisao/la:bez zle namjere,covjek kad te cita reko bi da pricas o desetinama hiljada ljudi...a gola istina je da zelju u prosjeku gleda 2,3 hiljade ljudi i to vam derbi sa pitama debelo popravi taj prosjek...mislim,nazalost je to tako...ove navijace po bih i regijiŽeljooooo je napisao/la:Željo je klub koji ima navijače po cijeloj BiH i regionu tako da te to ne cudi, jednostavno kod nas su dobrodošli svi koji vole Želju, nije bitno gdje žive. Vi bi isto mogli imati jaku bazu u TK ali vi se ponašate tako da odbijate te ljude od Slobode..coelho41 je napisao/la:a najjače što dolaze ovi "Manijaci" iz Živinica u Tuzlu da bodre svog Želju, a danas u Tuzli po školama i fakultetima hodali...je smijesno spominjat...tu pricamo o simpatizerima koji su grbavicu vidjeli isto puta kao i ja...ne kazem da nema par ekipica iz drugih mjesta koji su redovno na utakmicama al to je zanemariba cifra...i Fukare imaju ekipe iz drugih gradova...brcko,kalesija,zivinice,doboj istok,kladanj,dubrave...sta ja znam vise...poenta je da je to sve u 5 deka...
Što se tice sutrašnje utakmice volio bih da vidim lepršavu igru, sa puno golova pa ko bude bolji nek pobijedi, nadam se da će to biti moj Željo..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako bolan liga nije u pet deka kad je raspala Sloboda ko juce dobila aktuelnog prvaka koji i ove sezone lovi titulu
...ili mozemo uzet za prije 2 sezone primjer mrtvog leotara koji nije svoje juniore mogao pobijedit a koji je pobijedio prvaka nakon dominacije i titule sa nizom od 21 tekme bez poraza

pa i Getafe dobije Reala pa šta ? to je fudbal imali ste ogromnu dozu sreće i bukvalno samo 1 udarac u okvir gola tj. gol kad ste dali,Zrinjski pogodio 3-4 puta stativu, imali ljudi više od igre al nisu imali sreće..staragarda je napisao/la:kako bolan liga nije u pet deka kad je raspala Sloboda ko juce dobila aktuelnog prvaka koji i ove sezone lovi titulu![]()
...ili mozemo uzet za prije 2 sezone primjer mrtvog leotara koji nije svoje juniore mogao pobijedit a koji je pobijedio prvaka nakon dominacije i titule sa nizom od 21 tekme bez poraza
![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dobije al jednom u 20 godina ako i tada....sarajevo ne moze smijesnu obarsku da dobije....u evropi je to izolovan i rijedak slucaj a kod nas pravilo da svako svakog moze dobit..al bukvalno...jel ti zeljo odigra na neutralnom terenu nerijeseno sa slavijom kao i zrinjski....siroki se mucio sa Slobodom i umjesto da je lagano dobije posto su 5 puta bolja ekipa jedva ugurase onaj jedan gol....Željooooo je napisao/la:pa i Getafe dobije Reala pa šta ? to je fudbal imali ste ogromnu dozu sreće i bukvalno samo 1 udarac u okvir gola tj. gol kad ste dali,Zrinjski pogodio 3-4 puta stativu, imali ljudi više od igre al nisu imali sreće..staragarda je napisao/la:kako bolan liga nije u pet deka kad je raspala Sloboda ko juce dobila aktuelnog prvaka koji i ove sezone lovi titulu![]()
![]()
Dajte ba mene prvog boli ****, ja sutra vjerovatno dolazim sa manijakom mrtvim, jaranom iz SA bogom ocem, pa ko koga **** nakon utakmice, tako

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
A kad ste malo otisli u off da i ja nesto napisem
ljubav ovih navijaca sa tk prema sarajlijama se stvorila iz mrznje prema tuzli......jednostavno je dok krenu u srednju skolu ovdje dobijaju batine , prozivaju ih sto su seljaci itd......to mozda nije samo tako u medicinskoj i gimnaziji a 1000% u svim ostalim skolama..... ja mislim da nema manijaka ili hordasa sa tk da nije dobio batine barem 2 puta(sjecam se prije 4-5 god onaj vodja hordi iz kalesije da je dobio batine da vise nikad nije pomislio na sarajevo, mislim da vise nikad zuba u glavi nece imati
)......i naravno da u takvom okruzenju okrenu se sarajlijama samo da bi taj jedan dan u godini dosli ovdje i mogli **** tuzlake iz gore navedenog razloga...... ako cemo iskreno ti ljudi i ne trebaju biti na tribini.....dodju na tekmu protiv slobode i odrade derbi u sarajevu pa se smatraju navijacima.....al eto svako ima svoju politiku i mi smo u zadnje vrijeme okrenuli malo plocu pa se vec pokazuju prvi rezultati.......

Je li ja upravo citam da tuzlaci nekoga prozivaju seljacima ? Odgledas klip iz Travnika, pa pogledas navijacke rekvizite u vidu motorne pile, pa to sve zacinis izgledom tribine i facama na njoj. Pa veci stepen urbanog stanovnistva je gore na onim selima Bjelasnice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.