Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 23 okt 2014, 01:19

rishaaa je napisao/la:
calcio je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Danas je SIPA pohapsila dosta likova ,da se kladimo da niko od njih neće reći da je kriv,za ono za što ga terete :rol:
Ja mislim da ce biti nagodbi, to jest neki od njih ce propjevati i otpuziti druge da bi dobili manju kaznu. Ali kakve to veze ima sa temom? :D
Ima jarane Calcio,kako nema :D SAFET NEMA POJMA O DARKI I GERMANIJI... NIT ZNA DA POSTOJI TA AGENCIJA... A DARKO KAŽE : SAFET JE GOSPODIN BROJ JEDAN NA ZEMLJI!“

Po kojoj to logici,hvalit čovjeka koji tvrdi da te ne poznaje,a samim tim ne poznaješ ni ti njega :rol:
Pa sigurno su se sreli nekad negdje u prolazu ali daleko je to od poznavanja nekoga.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 01:19

harixs je napisao/la: Ti si momak zaluto na ovaj forum.
Koji dio ti nije jasan oko Avdije odnosno Mujdze mutavko i te utakmice ? Hajde pitaj da ti brzinski objasnim. A taj rijecnik kod kuce zeni prosipaj ako je imas.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 okt 2014, 01:21

Ajax je napisao/la:
Momak od kad ti pratis ovaj forum pa na ta pitanja je odgovoreno kolko hoces puta ??
Pa nije na odmet da mi ti sad odgovoriš, ali zdravorazumski i normalno jer koliko sam vidio u ove zadnje 2 utakmice i jedan i drugi su manje-više odigrali na nivou ostalih igrača, tako da osim činjenice da 2 igrača nemaju neku visoku cijenu i ne igraju u renomiranim klubovima ne vidim nekog specijalnog razloga da ih se napada,a kada bi ta 2 faktora bila jedina u izboru igrača, posao selektora bi poprilično izgubio smisao.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 okt 2014, 01:22

Ajax je napisao/la:
harixs je napisao/la: Ti si momak zaluto na ovaj forum.
Koji dio ti nije jasan oko Avdije odnosno Mujdze mutavko i te utakmice ? Hajde pitaj da ti brzinski objasnim. A taj rijecnik kod kuce zeni prosipaj ako je imas.
Da si pratio skonto bi. Nemoj bogati objasnjavat.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 01:24

imekorisnicko je napisao/la: Pa nije na odmet da mi ti sad odgovoriš, ali zdravorazumski i normalno
Nema nikakavih problema mada mislio sam na to da je o tome bilo pisano ovdje jako puno puta. Napisat cu ti svoje misljenje samo sacekaj malo da ovaj harix se odluci koji dio mog teksta mu nije bijo jasan. Nadam se da to nije bio onaj ?? upucen tebi. Znaci ostaju samo pitanje oko Avdije - Mujdze.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 okt 2014, 01:27

Corleone,citirat cu koliko bude potrebno.Zasto se zamarati ponovnim pisanjem istih stvari kad je sve vec hiljadu puta napisano.
Vidjet ces kad jos pocnem traziti postove od Brazila,prije i poslije,od oprostaja Spahica i Misimovica,cak i od Egipta.
Da vidimo ko je sta pisao,garantujem šou.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 01:27

harixs je napisao/la: Da si pratio skonto bi. Nemoj bogati objasnjavat.
Hajde maleni kad vec prozivas reci koji dio citiranog teksta ti nije jasan. Ispadas glup izvini sto ti moram kazati. Koji dio citiranog teksta ti nije bio jasan. Da ti nije ono jaran bio danas na forumu kada nisi prvi put odgovorio, ha :D :D Harix, Harix On se nasao mene prozivat :clap: :clap:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 23 okt 2014, 01:38

KK_Bosna je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Vrh svega mi je kad kaže da pitaju igrače repke ko od njih samo poznaje njegovog brata nebitno dal' mu je menadžer..
Tino izgleda nije ni upozno starog :lol:
to je i meni odmah zaparalo usi... ali od koga izjava dolazi, nisam bas ni iznenadjen :mrgreen:
To je vjerovatno jer to zelite da cujete pa nisam ni ja iznenadjen. Covjek je rekao.... da ce vidjeti ko od igraca poznaje njegovog brata, a kamoli da mu je menadzer. Ne treba siriti neistine, vec kao argumente koristiti neke odluke i taktiku, i protiv toga nemam nista, ali ovo je :nene:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2014, 01:42

Rusilac je napisao/la:Corleone,citirat cu koliko bude potrebno.Zasto se zamarati ponovnim pisanjem istih stvari kad je sve vec hiljadu puta napisano.
Vidjet ces kad jos pocnem traziti postove od Brazila,prije i poslije,od oprostaja Spahica i Misimovica,cak i od Egipta.
Da vidimo ko je sta pisao,garantujem šou.
Dobro, nego de baci jednu repliku :rol:.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 01:43

@imekorisnicko
Vidi u globalu se slazem sa tobom. Mene licno ne zanima ciji je ko igrac nego samo njegov kvalitet. Dali neko ima 10 igraca ili jednog u reprezentaciji ili nijednog meni je to skroz nebitno. Dali je dosao preko veze ili ne isto nebitno. Znaci samo kvalitet i nista drugo. Ja kad sam spominjao te igrace ( ako si pratio ovaj forum ) i jos neke radilo se je samo o tome da nisu taj kvalitet da bi donjeli kvalitet vise na terenu. Radi se o jednim od najlosijih igraca reprezentacije. Tino je doduse veliki potencijal samo njegovi konacni igracki dometi se jos neznaju i svakako je zasluzio biti pozvan. Samo ovdje je bila rasprava o tome dali je on najbolje rijesenje za prvih 11 ili nije. Sto se tice Hadzica momak nije stoper samo je ipak odigrao iznad svih ocekivanja i bar zbog toga zasluzuje respekt bar sto se mene tice. Samo postoje opravdane sumnje kakve ce partije pruzati jer on ne igra stopera cak ni za svoj klub.

Isto tako se slazem da je sljedeca utakmica odlucujuca sto se tice buducnosti selektora. I koliko god bio protiv pojedinih njegovih postupaka bar ja cu uvijek navijati za reprezentaciju a kritike kada ih imam napisat cu ih ovdje.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 okt 2014, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 okt 2014, 01:44

Ajax je napisao/la:
harixs je napisao/la: Da si pratio skonto bi. Nemoj bogati objasnjavat.
Hajde maleni kad vec prozivas reci koji dio citiranog teksta ti nije jasan. Ispadas glup izvini sto ti moram kazati. Koji dio citiranog teksta ti nije bio jasan. Da ti nije ono jaran bio danas na forumu kada nisi prvi put odgovorio, ha :D :D Harix, Harix On se nasao mene prozivat :clap: :clap:
Boldirano ti je slijepnice.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 okt 2014, 01:49

Ajax je napisao/la:@imekorisnicko
Vidi u globalu se slazem sa tobom. Mene licno ne zanima ciji je ko igrac nego samo njegov kvalitet. Dali neko ima 10 igraca ili jednog u reprezentaciji ili nijednog meni je to skroz nebitno. Dali je dosao preko veze ili ne isto nebitno. Znaci samo kvalitet i nista drugo. Ja kad sam spoinjao te igrace i jos neke radilo se je samo o tome da nisu taj kvalitet da bi donjeli kvalitet vise radi se o jednim od najlosijih igraca reprezentacije. Tino je doduse veliki potencijal samo njegovi konacni dometi se jos neznaju i svakako je zasluzio biti pozvan. Samo ovdje je bila poente o tome dali je on najbolje rijesenje za prvih 11 ili nije. Sto se tice Hadzica momak nije stoper samo je ipak odigrao iznad svih ocekivanja i bar zbog toga zasluzuje respekt bar sto se mene tice.

Isto tako se slazem da je sljedeca utakmica odlucujuca. I naravno sto se tice buducnosti selektora. I kolik god bio protiv pojedinih njegovih postupaka bar ja cu ivjek navijati za reprezentaciju a kritike ako imam napisat cu ih ovdje.
Dobro onda ti nisi tip osobe sa kojom sam se želio raspravljati :D trudiš se razmisliti prije nego nešto napišeš :D a da li je za prvih 11 to vjerovatno zavisi od formacije u kojoj igramo, protiv Belgije je jedino Hajrović, čini mi se, uz neke rokade, mogao da bude taj koji će Tinu ostaviti na klupi, Medunjanin i Pjanić su igrali, Lulić je bio na beku jer nam fale i Seo i Sejo,a Pape ne vjeruje Kvesi što mi je glupo ako je već dobio poziv.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 01:50

Pa Harix dokazi da to nije tako. Lagano je odes na youtube ili negdje i prikacis snimke golova pa cemo da vidimo. I zato je neko kao zalutao. E Hare, Hare. :roll: Hajde bas da vidimo koliko ce ti trebat vremena da prikacis te golove.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 okt 2014, 01:54

Amarkony je napisao/la:A jesu napali ko hijene sa ovim accountima :D
Juventinisimo, trebas im na svakoj stranici postirati onu sliku sa karikaturama (forumasi = izrael :lol: :lol: :lol: )

Safete legendo, drzi se! Ti si lafac, najbolji fudbaler BiH svih vremena, najbolji selektor BiH ikad, a ostao posten covjek. To je ono sto oni nikad nece postici. Pa normalno je da bude ljubomornih dusa.
=muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 01:57

imekorisnicko je napisao/la: Dobro onda ti nisi tip osobe sa kojom sam se želio raspravljati :D trudiš se razmisliti prije nego nešto napišeš :D a da li je za prvih 11 to vjerovatno zavisi od formacije u kojoj igramo, protiv Belgije je jedino Hajrović, čini mi se, uz neke rokade, mogao da bude taj koji će Tinu ostaviti na klupi, Medunjanin i Pjanić su igrali, Lulić je bio na beku jer nam fale i Seo i Sejo,a Pape ne vjeruje Kvesi što mi je glupo ako je već dobio poziv.
Vidi prijatelju. O svemu tome je bilo na debelo pricano ovdje. Ako bi samo prelistao ovu temu od zadnje dvije sedmice nasao bi odgovore na to. Naravno da zavisi od formacije i pitanje je dali je ova formacija koju igramo u zadnje cetiri utakmice bolja od one prije sa klasicnim krilima to pod broj jedan. Pod broj dva rijec je i o utakmici protiv Kipra kada je mogao Salihovic odigrat beka a Lulic krilo kao i Mujdza na drugoj strani beka. 90% ovih rasprava i provociranja jedni drugih se nebi vodile ovdje da nije bilo tog nesretnog poraza protiv Kipra. Za kojega je najveci krivac selektor zbog vise razloga. Protiv Walesa i Belgije kao sto si ti rekao selektor je imao manju mogucnost rotacije samo bas zato je potrebno imati po dva igraca na svakoj poziciji i treceg u rezervi a ne pozvat po 10 centralnih veznih a neke druge pozicije bez rezervnog igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 okt 2014, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 23 okt 2014, 01:58

Ajax je napisao/la:Pa Harix dokazi da to nije tako. Lagano je odes na youtube ili negdje i prikacis snimke golova pa cemo da vidimo. I zato je neko kao zalutao. E Hare, Hare. :roll: Hajde bas da vidimo koliko ce ti trebat vremena da prikacis te golove.
sta da je Avdija kriv za obadva gola protiv Kipra? :wtf: Ili one provale za Kranjcara? stvarno si zaluto

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 okt 2014, 02:00

Ajax je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la: Dobro onda ti nisi tip osobe sa kojom sam se želio raspravljati :D trudiš se razmisliti prije nego nešto napišeš :D a da li je za prvih 11 to vjerovatno zavisi od formacije u kojoj igramo, protiv Belgije je jedino Hajrović, čini mi se, uz neke rokade, mogao da bude taj koji će Tinu ostaviti na klupi, Medunjanin i Pjanić su igrali, Lulić je bio na beku jer nam fale i Seo i Sejo,a Pape ne vjeruje Kvesi što mi je glupo ako je već dobio poziv.
Vidi prijatelju. O svemu tome je bilo na debelo pricano ovdje. Ako bi samo prelistao ovu temu od zadnje dvije sedmice nasao bi odgovore na to. Naravno da zavisi od formacije i pitanje je dali je ova formacija koju igramo u zadnje cetiri utakmice bolja od one prije sa klasicnim krilima to pod broj jedan. Pod broj dva rijec je i o utakmici protiv Kipra kada je mogao Salihovic odigrat beka a Lulic krilo kao i Mujdza na drugoj strani beka. 90% ovih rapsrava i provociranja jedni drugih se nebi vodile da nije bilo tog nesretnog poraza protiv Kipra. Protiv Walesa i Belgije kao sto si rekao selektor je imao manju mogucnost rotacije samo bas zato je potrebno imati po dva igraca na svakoj poziciji i treceg u rezervi a ne pozvat po 10 centralnih veznih a neke druge pozicije bez rezervnog igraca.
Kipar i jeste jedini pravi kiks. Mi smo jako rijetko igrali sa 2 klasična krila, problem je što sad ne igramo ni sa jednim klasičnim krilom :D al jbg. možda je Pape progresivan,samo raja ne konta :cool:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 okt 2014, 02:02

Pa sigurno su se sreli nekad negdje u prolazu ali daleko je to od poznavanja nekoga.
by Calcio
:clap: :clap: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i vi se nastavljate raspravljati sa ovim mentolom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
frajer izjavio da je safet gospodin na zemlji, ovaj da ga ne poznaje, i evo ga! desilo se i to! dolazimo do objašnjenja koja dosežu naučnu fantastiku, sve u cilju odbrane velikog vođe!

nemam riječi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kaže brat "ne poznaju se, ali se sreću u prolazu i tako" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 okt 2014, 02:05

Amarkony je napisao/la:A jesu napali ko hijene sa ovim accountima :D
Juventinisimo, trebas im na svakoj stranici postirati onu sliku sa karikaturama (forumasi = izrael :lol: :lol: :lol: )

Safete legendo, drzi se! Ti si lafac, najbolji fudbaler BiH svih vremena, najbolji selektor BiH ikad, a ostao posten covjek. To je ono sto oni nikad nece postici. Pa normalno je da bude ljubomornih dusa.
Ma nisu samo Zidovi,nego i Makedonci,Burundijci,Mazambikcanluci,Velsani,Kiprani,Belgijanci,Andorci...svi koji navijaju da repka izgubi... ;)
Koliko vidim,iskreni navijaci Nigerije su otisli sa foruma...ostali su samo simpatizeri.... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 okt 2014, 02:06

@hariks
Hajde **** jedan procitaj tekst gore ili ****. Kod prvog gola okrenuo se od lopte umjesto da je isao u blok ( 2.05 minut ). Kod drugog je po njegovoj strani pao gol a njega nije bilo ni blizu svoje pozicije ( 2.50 ). Imao si slike na ovom forumu oznacene gdje koji igrac stoji kod tog gola ako si "upratio". Koga ti provociras vise sa tim sitnim provokacijama.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 okt 2014, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.