Eh da hoce docfanatic1991 je napisao/la:najbolje bi bilo da ga mi dovedemo i niko nam vise ne trebaLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
Pa oni plate nemogu podijelit kako treba, nemogu stadion odrzavat, a da Dijalibu dovedu![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ako je bio crnac onda je on nema ko drugi bitiLiMvOtElJoZe je napisao/la:Eh da hoce docfanatic1991 je napisao/la:najbolje bi bilo da ga mi dovedemo i niko nam vise ne trebaLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
Pa oni plate nemogu podijelit kako treba, nemogu stadion odrzavat, a da Dijalibu dovedu![]()
![]()
Rekao mi je drug da je vidio nekog crnca u Alti i da je bilo par ljudi oko njega sad nezna jel bio Dijaliba il nije neznam posto se on nerazumije u to
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- AmanijakzO
- Kontakt:
Treba jedan defansivac iz pozicije ljevog beka.fanatic1991 je napisao/la:najbolje bi bilo da ga mi dovedemo i niko nam vise ne trebaLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
![]()
- fanatic1991
- Kontakt:
neka nek nam dodje Dialiba
a nek ostanu i ovi kamerunci

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
mojne tisra bogati.ko je rekao da je on bio gladan osim samo sto je neki novinarcic iz sljama tj sana to izvalio.suti i jedi hrenovke dok i to imate
51%--------49%
Pitar sta vam je sa Juninha, momak poniko u Gremio a nigdje ga nema?! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- samir_tm87
- Kontakt:
isti onaj novinar koji je rekao da ce toni u sazeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
mojne tisra bogati.ko je rekao da je on bio gladan osim samo sto je neki novinarcic iz sljama tj sana to izvalio.suti i jedi hrenovke dok i to imate
- fanatic1991
- Kontakt:
ajde ba IGNORE HIMsamir_tm87 je napisao/la:isti onaj novinar koji je rekao da ce toni u sazeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
mrzim selju
- Kontakt:
Kolko ste nepismeni, evo pokazatelj, najjadnija skupino u BiH, yebem li ti uciteljicu dijete malo, pricas nesto, a ne znas napisat ime igraca koji je igro u seljiLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
Pa oni plate nemogu podijelit kako treba, nemogu stadion odrzavat, a da Dijalibu dovedu
Izgubio sam okladu i moro sam napisat da navijam za selju na temu ljevlje navedenog kvazipolukluba.
duša slatkamrzim selju je napisao/la:Kolko ste nepismeni, evo pokazatelj, najjadnija skupino u BiH, yebem li ti uciteljicu dijete malo, pricas nesto, a ne znas napisat ime igraca koji je igro u seljiLiMvOtElJoZe je napisao/la:Neznam zasto vjerujete u pitarske bajke![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ja kazem, a nemam nikakve veze sa tim novinarom......bubu sam znao licno, i znam da su se on i onaj drugi crnac junuz hranili na bonove u VF-u, i da su bili gladni......i naravno mi nismo toliki sljam pa da se nasladjujemo necijom mukom.....zeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
padobranac1978
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:Ja kazem, a nemam nikakve veze sa tim novinarom......bubu sam znao licno, i znam da su se on i onaj drugi crnac junuz hranili na bonove u VF-u, i da su bili gladni......i naravno mi nismo toliki sljam pa da se nasladjujemo necijom mukom.....zeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
Hranili se obojica kod mog šefa kuci,posto ih je njegova kcerka poznavala
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
"Zakon velikih brojeva" !nikad_izvini je napisao/la: Koliki je uticaj Amara Osima može se vidjeti na ovom forumu. Naime, od otvaranja teme 24 Marta 2008 godine do 15 Juna 2009 godine(kada je objavljen članak o vrlo vjerovatnom povratku Amara Osima na klupu Željezničara) je ukupno napisano 133 stranice
Od 15 Juna 2009 do 20 Janura 2011 godine je napisano 2798 stranica
Pametnom dosta. Jel kult ličnosti. Jašta je. Jel treba da bude. Logično da treba. Dokle kult ličnosti. Vječno i duže od toga
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
mrzim selju
- Kontakt:
Ne, nego ste vi mala djeca spameri, ne znate pisatellaxaz je napisao/la:"Zakon velikih brojeva" !nikad_izvini je napisao/la: Koliki je uticaj Amara Osima može se vidjeti na ovom forumu. Naime, od otvaranja teme 24 Marta 2008 godine do 15 Juna 2009 godine(kada je objavljen članak o vrlo vjerovatnom povratku Amara Osima na klupu Željezničara) je ukupno napisano 133 stranice
Pametnom dosta. Jel kult ličnosti. Jašta je. Jel treba da bude. Logično da treba. Dokle kult ličnosti. Vječno i duže od toga
Izgubio sam okladu i moro sam napisat da navijam za selju na temu ljevlje navedenog kvazipolukluba.
Ne lazi sviju ti...kad tad nisi ni znao Ahmupadobranac1978 je napisao/la: Hranili se obojica kod mog šefa kuci,posto ih je njegova kcerka poznavalaali je jos veca sega kad je Buba dao dres tom liku i on obukao,a duplo veci od Bube
1921-2011
Citiraj me!mrzim selju je napisao/la:Ne, nego ste vi mala djeca spameri, ne znate pisatellaxaz je napisao/la:"Zakon velikih brojeva" !nikad_izvini je napisao/la: Koliki je uticaj Amara Osima može se vidjeti na ovom forumu. Naime, od otvaranja teme 24 Marta 2008 godine do 15 Juna 2009 godine(kada je objavljen članak o vrlo vjerovatnom povratku Amara Osima na klupu Željezničara) je ukupno napisano 133 stranice
![]()
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Gigant je napisao/la:Ja kazem, a nemam nikakve veze sa tim novinarom......bubu sam znao licno, i znam da su se on i onaj drugi crnac junuz hranili na bonove u VF-u, i da su bili gladni......i naravno mi nismo toliki sljam pa da se nasladjujemo necijom mukom.....zeka_tm87 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Nije ni on lud da se vraca kod nas,kao sto su nasi igraci prije par mjeseci bili gladni,tako je i on bio gladan dok je igrao za Zelju.To je sam rekao.Sto bi se covjek vracao u jad i bijedu ponovo i ponovo igrao za malog selju.
Pa normalno da niste sljam kad se i vama to dogadja, ali dok ste mislili da je kod vas sve bajno sjajno onda niste bili sljam nego ****, da izvines
Trenutno korisnika/ca: Allosio, boki86, BosnianLevi, Ferroviere1987, Lokomotifa, NazorUso, nmkdak1ng, Pact1921, Plavamamba, StarmoCity i 102 gosta.