Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
GIROUUUUUUUUUUUD
E nek` ste im ga zabili vala samo zbog ovog komentatora na SK, lik udavi pricom o transferima, da se covjek ne razumije rekao bih kako Tottenham dodje u goste nekoj nizerazrednoj ekipi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovo slavlje odavno nisam vidio u Engleskoj. 
- Rockefeller
- Kontakt:
Giroud 
too majstore

zna se ko je asistent

zna se ko je asistent
Ma drvo...
Kako me ova akcija kod ovog gola potsjetila na "nepobjedljive"... Tako lagana tecna skolska akcija! MILINA!
Kako me ova akcija kod ovog gola potsjetila na "nepobjedljive"... Tako lagana tecna skolska akcija! MILINA!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kakva cheaky golchina. Bravo Žirokopteru.
joj sta sve fulismo 
Ući će Flamini umjesto rose...
- Rockefeller
- Kontakt:
Dobro je d nije Giroud.VGS je napisao/la:joj sta sve fulismo
Igramo dobro. Kad nismo dominantni igramo dobro kontre i polukontre. Zasad imam osjecaj da je tekma pod kontrolom.
Zasad je dobro al mogo je pasti i 2. gol al nema veze sad
Ulazi Flamini, opet neka povreda ccc
Ulazi Flamini, opet neka povreda ccc
Pa **** povrede neda se momku igrat..
Aferim momčiluci, uključio sam se kad je Jacky izašao, šta je bilo ? 
što wilshere izadje? nisam upratio dobar dio prvog poluvremena. i ako ko moze nek stavi gol Girouda.
i samo da kažem hvala bratu Monologu na onom banu, da sam bio u raspravi atletico>arsenal popušio bi doživotni
i samo da kažem hvala bratu Monologu na onom banu, da sam bio u raspravi atletico>arsenal popušio bi doživotni
Vođa zna.
Jenkinson je smijesan, igrac za nizerazredne klubove. Kad vidim kako je limitiran u napadu povraca mi se. A i u odbrani zna biti rupetina. Jacky standardno izlazi sa povrjedom, nista novo na zapadu, kako bi se reklo. Bolje stojimo na terenu, Mert jede Soldada, Kos ko osa, ne da milimetra prostora, kad se zaljepi na nekog igraca isto krpelj. Sve u svemu dobro je, moglo bi biti bolje. Treba one sanse realizirati!!
COYG!
COYG!
- Rockefeller
- Kontakt:
Nedime prijatelju vrijedjaju nas.
Ne znam sta je bilo sa Jackom. Izasao je normalno. Pretpostavljam da je nesto od ranije. Nije on ni bio 10% fit za utakmicu. Vazno da sad imamo priliku gledati Flaminija. Ratnik u igri. Nismo fer.
Profa popusti Jenka. Necemo valjda Ramsey i Giroud price opet slusati.
Ne znam sta je bilo sa Jackom. Izasao je normalno. Pretpostavljam da je nesto od ranije. Nije on ni bio 10% fit za utakmicu. Vazno da sad imamo priliku gledati Flaminija. Ratnik u igri. Nismo fer.
Profa popusti Jenka. Necemo valjda Ramsey i Giroud price opet slusati.
Isto tako se pricalo i za Ramseya! Polako sa tim ishitrenim izjavama...Profesor je napisao/la:Jenkinson je smijesan, igrac za nizerazredne klubove.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Odlicno prvo poluvrijeme,šteta za onaj slobodnjak Santija na pocetku,u drugom poluvremenu treba probat zabiti još jedan jer vidi se da ima rupa u odbrani pogotovo pored onog levata Dawsona,i onda se zatvoriti i na kontre igrati..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.