Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
Napoli ponovo procitan, jednostavno nemaju plan "B", uostalom, to je opet problem zbog širine ekipe, nemaju kvalitet na klupi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma meda ne mogu.
Tanko skroz.
Ma uska im je klupa skroz, evo ovaj Mario Rui je sjebo sve sto se moglo u napadu sjebat,vise ni ne napadaju po njegovoj strani.
Tanko skroz.
Ma uska im je klupa skroz, evo ovaj Mario Rui je sjebo sve sto se moglo u napadu sjebat,vise ni ne napadaju po njegovoj strani.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Juve se dobro brani, ni ne pomišljaju ići prema naprijed
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Nema potrebe....ceka se opet kontra ili greska protivnikaKingJamesMVP je napisao/la:Juve se dobro brani, ni ne pomišljaju ići prema naprijed
- Romagnoli13
- Kontakt:
Treba postaviti po hiljaditi put pitanje, šta je to plan B? Ovo što Juve veceras igra? Autobus pred golom i cekanje kontre? Nabijanje lopte u 16erac? Ili osloniti se na individualni kvalitet igraca?
Juve vodi zahvaljujući dobrim potezima Dybale i Higuaina, i sve ostalo je defanziva od 15e minute.
Juve vodi zahvaljujući dobrim potezima Dybale i Higuaina, i sve ostalo je defanziva od 15e minute.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romagnoli13 je napisao/la:Treba postaviti po hiljaditi put pitanje, šta je to plan B? Ovo što Juve veceras igra? Autobus pred golom i cekanje kontre? Nabijanje lopte u 16erac? Ili osloniti se na individualni kvalitet igraca?
Malo koja ekipa ce napadat Napoli u Napulju poslije vodstva...malo koja...mozda jedino Papun i njegova ekipa od miljardu eura
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napao bi ih Pep i sa ovim Juventusom. Jer ima u ekipi mnogo igrača po njegovom ukusu. Allegri je drugačiji tip trenera, ovo je njegova igra i radi to odlično.jelle je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Treba postaviti po hiljaditi put pitanje, šta je to plan B? Ovo što Juve veceras igra? Autobus pred golom i cekanje kontre? Nabijanje lopte u 16erac? Ili osloniti se na individualni kvalitet igraca?
Malo koja ekipa ce napadat Napoli u Napulju poslije vodstva...malo koja...mozda jedino Papun i njegova ekipa od miljardu eura
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Juve nije krenuo zatovreno, čak štaviše na početku su podjednako bili ofanzivni, zabili gol i logično da nemaju više potrebe da srljaju. Tako se igra, a Napoli kao što neki od kolega reče nemaju plan B i zato neće nikad osvojit ligu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Prvi out da nemam zamjerke na sudjenje kad Juve igra. Kakva dominacija na San Paulu, nisam ocekicao iskreno. Djeluje kao da igraju sa pola snage i to na ovakav visoki presing. Nije Napoli los, igraju kako igraju, ali Juve ih je takticki slomio. Vidjecemo drugo poluvrijeme.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nema goreg nego kad netko spomene plan B. Ima još 45min igre, sve je ovdje još moguće
LeBron James
Moguce...al Juventusu je trenutno najveci uspjeh zadrzat nedirnutu mrezu ove sezone....tako da je ovo ispit pravi.....golovi doleze ove godine...jer smo najefikasnija ekipa u lige i top tri ekipe u evropi....ako uspijemo odbranu ustabilit bicemo opet jako konkuretni i opasni...Romagnoli13 je napisao/la:Napao bi ih Pep i sa ovim Juventusom. Jer ima u ekipi mnogo igrača po njegovom ukusu. Allegri je drugačiji tip trenera, ovo je njegova igra i radi to odlično.jelle je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Treba postaviti po hiljaditi put pitanje, šta je to plan B? Ovo što Juve veceras igra? Autobus pred golom i cekanje kontre? Nabijanje lopte u 16erac? Ili osloniti se na individualni kvalitet igraca?
- branimir85
- Kontakt:
deja vu tekma
napoli nešto pokušava ,a juve zabija
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, jer je najjednostavnija stvar posložiti tu defanzivu. Samo kažeš idite i branite se.Romagnoli13 je napisao/la:Treba postaviti po hiljaditi put pitanje, šta je to plan B? Ovo što Juve veceras igra? Autobus pred golom i cekanje kontre? Nabijanje lopte u 16erac? Ili osloniti se na individualni kvalitet igraca?
To je to.Biscione je napisao/la:Juve nije krenuo zatovreno, čak štaviše na početku su podjednako bili ofanzivni, zabili gol i logično da nemaju više potrebe da srljaju. Tako se igra, a Napoli kao što neki od kolega reče nemaju plan B i zato neće nikad osvojit ligu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napoli citavo PV nabacuje sa lijevog krila i pokusava van 16 metara. Vidjeti cemo u drugom PV kako ce izgledati to na terenu ali u prvom nisu imali ideje, Callejon i Mertens nisu imali 5 dodira sa loptom, uz to im jos ubacuju lopte u 16 bespotrebno.
Juventus zadovoljan rezultatom, moze ovdje parirati ali realno imas 0:1 to je odlicno, 3 boda u utakmici koja puno znaci.
Juventus zadovoljan rezultatom, moze ovdje parirati ali realno imas 0:1 to je odlicno, 3 boda u utakmici koja puno znaci.
- muha milanez
- Kontakt:
Eto ako su sposobni nek dokazu, moje mišljenje je da oni moraju ulozit dobrih 100mil u nadogradnu ekipe ako misle do tog toliko zeljenog skudeta..KingJamesMVP je napisao/la:Nema goreg nego kad netko spomene plan B. Ima još 45min igre, sve je ovdje još moguće
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
JuventinoVero
- Kontakt:
gle ovog smecara Mertensa kako simulira, mater mu sugavu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Allegri je svjestan da se ne može nadigravati sa Napolijem. Zato je izveo na teren u istom trenutku Khediru, Matudia i Asamoaha, igrače operisane od ofanzive skoro. Na svu sreću poveli su pa je umjesto umjerene defanzive, okrenuo se totalnoj defanzivi. Pa Dybala i Costa su cijeli skoro meč 60-70 metara od gola protivnika.
Oj sta skide Reina
Al komentator na Areni je za 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.